Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Jàzmiiin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-20 09:47:51

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jàzmiiin +36707373380 116536 szexpartner

emigrant a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Jàzmiiin hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
felejthetetlen páros
Egyeztetés
Szombat reggel ébredés után a vasárnapi (lány)vadászatot tervezgettem éppen, amikor megláttam, hogy Jázmiiin és Timi zöldek. Ök csak hét közben szoktak rendelni, biztos valami error van a rendszerben, gondoltam én. De azért biztos, ami zicher megcsörgetem őket, hátha. Éééés felvették.:) Gyorsan felébredtem és kértem egy időpontot. Kaptam. Még ilyet! A másik, R betűs oldalon találtam a hirdetésüket.
Megközelítés
Sok autó állt a környéken, nekem mázlim volt. A bejárattól pár méterre volt egy üres hely. Gps simán oda vezet, a címet megtalálni nem gond.
Helyszín
Sms-ben kaptam pontos címet, nagyon kedves. Picurka lakás felújított, rendben lévő házban. Nappali, konyha egyben, plusz kis fürdőszoba. Lakásban rend és tisztaság, no meg a két lány.
Jàzmiiin külseje
Mind két lány 178 cm magas és helyesek. Timi picit maszkulinabb, de még bőven nőies, kemény mindene. Jázmin karcsú, nagyon kis csini, szintén kívánatos. Mind két lány magasabb nálam. Nekem ez nem jelentett gondot. Mint később kiderült az ágyban nem is igazán számít. Jó hogy kis pasikkal is szóba állnak.:)
1. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 116536 erotikus masszázs
3. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 116536 erotikus masszázs4. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2022-12-20 17:22:40 erotikus masszázs 1165365. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2022-12-20 17:22:40 erotikus masszázs 1165366. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2022-12-20 17:22:40 erotikus masszázs 116536
Action
Fürcsi, aztán a csajszik is kimentek egy percre. Visszajöttek és már kezdődött is móka. Timivel elég hamar megtaláltuk egymást, ezt Jázmiiin szóvá is tette, hogy őt ne hagyjuk ki. Igazított rajtunk, hogy ő is odaférjen. Aztán úgy döntött, hogy akkor ő Timit kényezteti, Timi meg engem. Amúgy ez a tevékenység elég jól nézett ki. Közben Jázmin kérte, hogy fogjam meg a haját, mert útban van. Ez nekem annyira kis cuki volt, ráadásul nagyon finom, selymes haja van Jázminnak. Hálából ki is túrtam onnan és én kényeztettem tovább Timit. Akkor Jázmin megint átszervezett bennünket, Timi rám térdelt és Jázmin engem kezdett el kényeztetni. Timi hangjai elég gyorsan megjöttek. Én közben Jázminnál lassítást kértem, mert félő volt, hogy gyorsan véget érek. Timi is elkezdett fészkelődni rajtam, kicsit engem is igazgatott, bár a hangjai is jól irányítottak és hamar kiderült mit szeret. Jázmin rászólt Timire, hogy ne menjen még el. Erre Timi megnyugtatta, hogy nem akar elmenni, csak jó neki, naaaa. Én diszkréten mosolyogtam magamban, Timi meg szépen el is ment, ahogy kell. Szorongattam még egy kicsit, hogy biztos jó legyen neki. Innentől Timivel már szerintem haverok voltunk. Jázminkát kicsit tartózkodóbbnak éreztem, ezért aztán derekánál fogva magamhoz húztam és gyorsan megcsókoltam. Habozás nélkül visszacsókolt és nyelvecskéjét is dugta rögtön. Szóval valsz. nem jól éreztem. Bőven lehet, hogy velem van a baj és én nem tudom hogy kell egyszerre két lányt megszeretgetni. Műveletlen lehetek.:( Jázmin lovacskázni nem akart velem, ezért aztán volt egy kis kölcsönösség és utána kutyusoztunk egyet. Átszerszámozás, majd Timivel misszi, ahol jót birkóztunk egymással, de elfáradtam kicsit és tekintettel koromra, kértem pár perc pihenőt. Pihenés közben dumálás, aztán a lányok aktiválták magukat és kaptam egy olyan fergeteges prosztata masszázst, hogy alig tértem magamhoz. Engem is megdugtak, ilyet!:) Valami új cuccot teszteltek rajtam, én nem láttam mit, de elég jónak bizonyonult.:) Nem tudom kinek a szájában landoltam, de alig tértem magamhoz. A lányok kedvesen hagyták, hogy levegőhöz jussak és megjöjjön a vízszintes, meg a függőleges. Mindezzel az időn picit túl is csúsztunk szerintem, fürcsi, lányok ölelése és tipli.
Elszámolás
Extrát nem vettem igénybe. A másik oldalon most nem aktív a hirdetésük és nem emlékszem, hogy van-e egyáltalán extrájuk. A program maga olyan extra volt, hogy nem igazán éreztem semminek a hiányát.
Rózsacsokor
emigrant nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Randi hűvösen indult. Kint is elég hűvös volt. Nem ismertük egymást, nem vártam a lányoktól, hogy rögtön a nyakamba ugorjanak. Ki tudja mit fújt be a szél az ajtón. Később azért felmelegedett a hangulat és nagyon cukrok lettek mind a ketten. Kezdeményezéssel sem volt gond, tudják mit szeretnek és nyomulnak.:) Nagyon tudnak rosszcsontkodni, nem fogsz rosszul járni. Azt hiszem Jázmin volt a főnök, igazából rájuk is bízhatod magad teljesen. Nagyon jó csajok, nyilván ajánlom őket. Külön-külön is hajkurásznám őket, így együtt meg pláne. Aranyosak kedvesek én meg már régóta szerettem volna egy ilyen páros bulit. Egyet bánok, hogy a buli hirtelensége miatt nem vittem nekik semmilyen ajcsit, pedig megérdemelték volna. Legközelebb igyekszem pótolni. Puszi nekik. Juteszembe, a randi során az is kiderült, hogy nem vagyok köcsög. Ez azért megnyugtatott.:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jàzmiiin szexpartner beszámolójáról


2022-12-22 20:54:23
Kecske, Bohém2 köszi a méltatást. Igyekeztem.:) Egyébként 70 szál rózsámba került a buli, szerintem nem titok. Ronnie94: Ha Timi rám térdelt és én kényeztettem, akkor azért kikövetkeztethető, hogy mi történt. Nem tartom fontosnak leírni, hogy jó volt belenyalni az illatos puncijába. Ha nem lett voltan illatos, meg jó, akkor nem csináltam volna. De azért majd igyekszem fejben tartani, hogy konkrétabban fogalmazzak legközelebb.:)

2022-12-21 07:26:03
Nem könnyű egy hármast leírni... De a lényeg átviláglik. A beszámolód jó, hasznos a lányok hozzá állása tekintetében is, talán csak az anyagiaknál maradt kérdőjel. Az Összkép utolsó előtti mondatán jót derültem, valóban sok mindent kipróbáltatok! Még 'azt' is :)

2022-12-20 22:46:24
Nagyon nem lehet követni, utalásokból kellene kitalálni, a rejtvényfejtés nem ide való.

2022-12-20 18:11:59
Aktív randi, pörgős írás. Jó kedvcsináló. Gratula a résztvevőknek.
Mutasd mindet

FunkciókJàzmiiin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-08-27) : Jázmin franciázott nekem egy kicsit és utána gumit húztunk. Eszterrel kezdtem nyuszi-pózban. Mellettünk Kingus és Jázmin 69-ezett. Először Kingus volt felül később pedig Jázmin. Így csináltuk egy darabig.

(2016-11-21) : Picit még pihegtünk egymás karjaiban, majd Ő kezdett kényeztetni. Hanyatt fektetett, mellém térdelt úgy hogy mindenhol elérjem szép testét ahol csak szeretném, és egy nagyon kellemes szájjal babusgatásba kezdett.

felejthetetlen: 12db
(2020-11-20) : Megérkezésemkor a fentebb említett közjáték zajlott le és míg Jázmiiin ideiglenesen (az ottlétem idejére) félrehelyezte a kutyusokat, addig felmelegítettem a lehűlt kezeimet. Sokkal kell...

(2019-05-02) : Elég lendületes volt, úgyhogy át kelleet vennem az irányitást, és missziben folytattuk. Imádtam, ahogy a lábaival átkulcsolt, és húzott magába. Ki nem hagytam volna a kutyust, úgyhogy váltottunk és hol lassan, hol gyorsan dugtam, amit talán megintcsak élvezett egy kicsit.

(2019-02-01) : A hancúrléc már jó merev volt és ekkor belekezdett egy fenomenális franciázásba, lassan csak szájjal, semmi kezezés ,a golyszikat is kényeztette ,hihetetlenül jól csinálja.

nagyon jó: 11db
(2023-11-25) : Jázmiiin vesz a szájába, szuperül franciázik, addig Kingussal ès Eszterrel csókolózom, felváltva. Kèrek olyat is hogy egymással csókolózzanak. Jázmiiin javaslatára ágytól eltávolodunk, szoba közepèn vagyunk,

(2023-06-30) : Francia jó, barátnős, lágyabb, finom szája van. Csókolózást is beiktatjuk, majd 69 következik, csak mert szèp a puncija. Miután kièlveztem a szitut, mèg szemből megkèrem a franciára újra, majd gumi.

(2021-12-09) : Nem volt semmilyen extra kérésem, így franciával kezdtünk, ezután hátulról és szemből is meglovagolt, majd én kerültem misszionárius pózba és így alakítottuk az együttlétet, így lett végem is és a testére lőttem a nedűt :). Franciája kellemes, sajnos én nem viszonoztam neki, őszintén szólva kis is ment a fejemből,

: 24db
(2024-02-12) : Jázmin is gyorsan beugrott a fürdőbe és addig én elhelyezkedtem az ágyon és Eszter rögtön a lábam közé helyezkedett és elkezdte feléleszteni a farkamat ami azért már nem volt puha de ő rögtön torokra vett és brutális amit művel a szájával,

(2024-01-16) : Farkam hamar kőkemény lett amit egy lelkes franciával viszonzott. Én álltam az ágy mellett, ő pedig négykézláb az ágyon, majd később kiült az ágy szélére, legvégül pedig térdepelve folytatta.

(2023-05-13) : Két menetet terveztem, de ebből csak egy jött össze, ellenben az nagyon jó volt. Kaptam teljes test masszázs, amit nagyon profin csinált és a csók felejthetetlenül szuper volt. Tökéletesen elégedett vagyok, szívesen meglátogatom újra!

egyeztetési probléma: 2db
(2017-01-30) : A ház elől hívtam 10:01, :05 és végül :10-kor. "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható". Mivel -10 fok volt odakint, nem láttam értelmét tovább fagyoskodni, elkotródtam.

(2016-11-03) : 30 perccel hamarabb értem oda, addig az autoban tartózkodtam! 5 perccel előtte megcsörgettem telefonon, de nem vette fel. Azt gondoltam készülödik, de sajnos nem ez történt...utána hívogattam, 1 -et kicsörgött, majd foglaltat jelzett!