Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-05-29 19:35:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm!❤️

Beszámoló Hollyh +36307545816 121637 erotikus masszázs

csabszky a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy ideje már a kedvencek között szerepelt Hollyh, de valahogy sosem volt szabad, amikor ráértem volna, így nem is próbálkoztam. Pár hete kerestem először, sajnos szükös volt az időm, és nem volt már szabad időpontja akkorra. De nem adtam fel, múlt kedden hívtam újra, és bár épp nem tudott akkor beszélni, SMS-ben mindent le tudtunk könnyedén egyeztetni. Megtudtam azt is, hogy a hosszabb programokban van többszöri lehetőség és kölcsönösség is, így másfél órára neveztem be, 2 nappal későbbre. Küldtem VTR-t is, amit másnap vissza is igazolt, illetve én is megerősítettem a találkánkat még aznap reggel, amit köszönettel konstatált.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A pontos címet a VTR egyeztetés során tudtam meg. Jelenleg a Westend mellett található a kuckója, számos BKV lehetőséggel. Elég necces napközben (is) parkolót találni, így autósoknak a plázát javasolnám. Én biciklivel érkeztem, pont a megbeszélt időre. Hívtam, de kinyomott. Meg is ijedtem egy pillanatra, de már egyből kaptam is SMS-ben a bejutáshoz és a lakás megtalálásához szükséges infókat. Innen már minden könnyen ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi építésú társasház emeleti lakása. Rend és tisztaság mindenhol. A fürdőben többféle tusfürdő, szájvíz, melynek használata erősen ajánlott ;) A franciaágy a galérián található. A fenti belmagasság fejbevágós lehet, de mivel az akció főleg vízszintesben történt, ezzel sem volt gond.
Hollyh külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Mikor megláttam, tudtam, hogy jó helyen vagyok 😊 Már a képeiről is árad az erotika, de élőben a kivételes szépsége mellé egy olyan kis huncut báj társult, hogy csak ámultam. Ízléses tetkók díszitik hamvas testét, bőre mint a bársony, feneke feszes, mellei úgyszintén. Egyik képén fonott hajtinccsel látható, ami most ugyan nem volt befonva, de mégis az arcába lógott olykor, gyönyörű arcának egy kis pajkosan szexi tuningot adva.

Mondta, hogy fújt magára egy kis parfümöt, de szerinte férfi illatú volt. Nos, ha légfrissítőt használ, akkor is úgyanúgy kívántam volna 😊 Egyébként egy világoskék (?), csipkés body-ban fogadott, ami szerencsére hamar lekerült róla...
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 121637 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 121637 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-05-29 19:54:48 erotikus masszázs 1216375. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-05-29 19:54:48 erotikus masszázs 1216376. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-05-29 19:54:48 erotikus masszázs 121637
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázsra a félidőben került sor. Mondjuk, ha ezzel kezdünk, nem lett volna egyszerű hason feküdnöm... Mondtam, hogy a hátamra helyezzük a fókuszt, mert sok az ülő munka. Krémet kértem, illetve azt, hogy ne kíméljen, eléggé be vagyok állva. Mármint a hátam. Az elején finomabb mozdulatokkal kedveskedett, aztán amikor belelendült, és a könyökét is bevetette, nem volt kegyelem :) Tök jól kimasszírozta a csomókat, a hátamat is kiroppantotta, teljesen megújulva éreztem magam. Bár nem szóltam, de én is szívesen megmasszíroztam volna. Na majd legközelebb ;) Eközben persze tovább ismerkedtünk. Olykor heccelődős, kóstolgatós, de alapvetően Tök jó témák jöttek fel, nyilván a tervei, párkapcsolatok, monogámia, kutyusok... sokszor persze csak nyögni tudtam, amikor épp nyomta ki belőlem a szuszt, de nagyon élveztem a randi ezen részét is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Az ágy szélére ültünk és ismerkedni kezdtünk egymással, egymás testével. Tetoválásaink volt a fő téma, bár főleg én beszéltem az enyéimről... legközelebb majd hagylak szóhoz jutni ;) De a csinos pofijáról alig tudtam levenni a szemem. Nagy szerencsém volt - én is bejöttem neki. Ezt mondjuk finoman jelezte is. Talán kicsit zavarban volt, vagy csak engem akart felhúzni, mert az ajkát harapdálta, de valami észbontóan szexin (van is itt egy ilyen képe). Én meg vérszemet kaptam, és amikor mellém feküdt, gyorsan megcsókoltam. Itt nevettünk is egy jót, mivel pont előtte mondtam, azért a hosszabb programot választottam, hogy ne kelljen sietni... erre meg egyből letámadom :) Nagyon érzékien, szenvedélyesen csókolt, néha csak az ajkaival, máskor a nyelvét is bevetve, hol intenzívebben, hol csak játékosan. A kis piercing a szája felett is fokozta az élményt. A kezeim is elindultak lefelé, vagyis inkább Ő húzta a melleihez :) simogattam a bársonyos bőrét, ahol csak értem. De ő sem tétovázott, kezelésbe vette a dolgokat ;)

Aztán amikor érezte, hogy beindult a vérkeringésem, levettük a body-t, felült és elkezdte életem egyik legjobb franciáját. Először csak a zacsim nyalogatta, majd szépen fokozatosan jutott el a "lényegig". Nagyon változatosan, néha picit kézzel is besegítve, de leginkább a száját és persze a torkát használva kényeztetett. Simán eltüntetett koppanásig, bár nem vagyok egy Rocco. Olykor föléhajolt és szexin rácsorgatta a nyálát, aztán jó bőnyálasan, váltakozó tempóval végzett... volna ki. De inkább felhajoltam egy édes csókért, majd délre vettem az irányt a kezemmel. Óvatosan kezdtem simogatni, nem szereti az ujjazást és amúgy én sem vagyok annyira rákattanva. Egy ilyen lányt egyébként is finoman illik kényeztetni. Éreztem, ahogy nedvesedik és a hanghatásokból is arra következtettem, hogy ideje viszonoznom a kedvességét. Jelezte, hogy elsőre általában nem szokott elmenni, de gondoltam, szerencsét próbálok. Miközben nyaltam, faltam a finom punciját, kezeimmel a feneke és a melle felé kalandoztam váltakozva. Aztán felhúzott egy csókra, így már engem is elért odalent. És így is folytattuk, egymásba gabalyodva, mígnem éreztem, hogy itt a vég és a hasára élveztem. Pihegtünk egyet, letörölgettünk egymást, kis frissítő, majd következhetett a masszázs.

A masszázs után az első felvonáshoz hasonlóan alakult a program, de már olyan hangulatban, mintha régóta ismernénk egymást. Gyakorlatilag ugyanaz történt meg újra, csak még intenzívebben és szenvedélyesebben. És igazából ennél többet erről nem is szeretnék írni, ezt az élményt, Mindenki kedves olvasó engedelmével, megtartanám magamnak. A lényeg, hogy felejthetetlen élmény volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem is tudom, vannak-e extrák... Ő maga a nagybetűs EXTRA! Egyébként randink elején, egy borítékban helyeztem az asztalra a pontos összeget. A mai inflációs helyzetben jobb befektetést nem tudok ;) Egy kis saját készítésű aprósággal is kedveskedtem. Remélem, ízlett :)
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Számomra egyértelműen "istennő" kategória, de a rangom sajnos nem engedi. Egyébként még most is beleborzongok, ha a randink bármilyen részlete eszembe jut. Ha nem az irodából írnám a beszit, tuti magamhoz nyúlnék. Bár nincs már bent senki, úgyhogy még az is lehet... :) Hihetetlenül jól éreztem magam, egy nagyon kedves, humoros, értelmes, jófej és nem utolsósorban iszonyatosan szexi lányt ismertem meg, arról nem is beszélve, hogy jóval többet kaptam, mint amire számítottam. Általában szeretek újabb lányokhoz menni, de azóta úgy érzem, hogy teljesen felesleges. Hollyh-val nagyon megvolt a kémia, és azóta azon agyalok, mikor tudom majd legközelebb meglátogatni. Aztán persze lehet, hogy annyira kedvcsináló lett a beszámolóm, hogy legközelebb csak sorszámot húzhatok... :) Még egyszer köszönöm ezt az élményt! Remélem, hamarosan megismételjük.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-23 16:43:23
Komplett írás (pontozás, címkék, csokor), jó tartalom. Hollyh és a randi bemutatása izgalmas. Köszi a beszi!

2024-06-23 13:32:32
Olvasmányos írás, plusz pont, hogy a csokrot is megadtad.

2024-06-02 08:09:42
legközelebb majd hagylak szóhoz jutni ; - igen az írás kevésbé szól Hollyh-ról, mint rólad.Olvasmányos, szexi szöveg, de Hollyhról nagyon áttételesen tudunk meg dolgokat. Írj, mert jó a "tollad", de legyen benne Hollyh jobban. ÁÁÁÁÁÁÁ ahogy írom a kommentet, átfutott az agyamon, hát ez a srác oly mértékben Hollyh hatása alá került, hogy érthető miért így írt! Köszönet a megosztásért! És szívesen olvasok a következő randiról is.

2024-06-01 10:52:26
Jó kis beszámoló ez, eltekintve a mások által is említett klisétől és a felesleges utalástól. A következő tuti jobb lesz. ;)

2024-06-01 00:56:00
Jó írták előttem! Ha valamit meg akarsz magadnak tartani, akkor ne is utalj rá. Ha így akarsz hencegni, az öngól. Ha előlünk hallgatsz el úgy élményt, hogy közben csepegtetsz, felénk etikátlan. Ha arra teszel utalást, amit a hölgy sem akar hogy a nyilvánosság felé fényt kapjon, inkorrekt vele szemben. Bölcsebb lett volna ha a palackban tartod a szellemet. Az amúgy hangulatos írásod, sikerült ezzel lenulláznod. Kár érte…
Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-05-27) : A program vége felé még egy kis masszázsra is jutott idő. A hátam masszírozását kértem, amit professzionális módon meg is kaptam. Pont ott masszírozott, ahol az a legjótékonyabb volt a hátamnak.

felejthetetlen: 10db
(2024-05-29) : Kiengesztelés képpen újra rábukott a farkamra és az előző intenzitással tovább kínzott. Amikor újra szünetet tartott annyit kértem hogy had simogassam meg szimbolikusan a punciját...rám nézett, szexisen beleharapott az ajkába, megfogta a bal kezemet majd a cicijéhez szorította

(2024-05-23) : Barátnős összebújás, jó hosszú nyálas francia, vittem magammal egy kis kiegészítőt sajét magamnak, ami extra megfűszerezte az együttlétet.

(2024-04-12) : Még az elején kedvesen jelezte hogy nincs végig szájba, de nem volt gond, mert épp kézzel dolgozott amikor elengedtem magam. Nagyon nagyot élveztem, most is áll az ezredes ahogy ezt írom.

nagyon jó: 8db
(2024-06-16) : Csodás technikája van, legtöbbször a kezét és a száját egyszerre használta, de volt, hogy csak a szájával kényeztetett, olykor szinte teljesen elnyelve, közben pedig még nyögdécselt is. Nem tudom, hogy színészkedés volt, vagy tényleg élvezte, de ez akkor nem is számított.

(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

: 15db
(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

(2022-05-01) : Számomra kellően erős és "fájó" volt, az a fajta miközben néha fel-fel szisszen az ember, de talpra állás után mintha kicserélték volna. Sűrű és fáradt napom volt, amit sikerült feloldani bennem és jó érzésekre felváltani.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam