Kiemelt
Mia(22+)
Budapest IV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Aisha

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-17 00:06:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Aisha +36304202599 121239 erotikus masszázs

Banana_Joe1 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Happy Aisha hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
csodás kézimunka
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először jártam itt. Ismert szalonról van szó, szóval sok módja van az egyeztetésnek. Én ezalkalommal az online foglalást választottam. Kértem egy időpontot, amire e-mailben nem sokkal később kaptam egy választ, hogy egy órával később megfelelne e? Természetesen. Flottul ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel vidéki vagyok és nem sűrűn járok a fővárosban, ezért ilyenkor mindig tömeggel utazom mindenhova. Most sem volt másképp. Egyszerű volt eljutni a lakásig. Mivel a Király utcában található a szalon, így gondolom a parkolás nem egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Átlagos lakás, nagy fürdővel és szobákkal. Értelemszerűen többen is dolgoznak itt, de a suttogáson és Aisha hangján kívül mást nem hallottam. Mint említettem, a fürdő tágas, tele tusfürdővel a szobában színes világítás és két bazi nagy tükör mindkét oldalon a mozizás kedvéért.
Happy Aisha külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Aisha egy narancssárga, testhezálló egyberuhában fogadott. Nagyon dögös csajsziról van szó, amint az a képeken is látszik. Tele tetkókkal, amik nekem nagyon tetszettek. Igéző szempár, bársonyos bőr, szépen feltöltött ajkak, csodás cickók és persze bomba hátsó. A képei vagy nem vagy csak alig lettek retusálva, mert sok különbséget nem véltem felfedezni köztük. Nekem nagyon bejött. Csípem az ilyen külsejű hölgyeket.
1. Happy Aisha +36304202599 beszámoló Budapest 121239 erotikus masszázs
3. Happy Aisha +36304202599 beszámoló Budapest 121239 erotikus masszázs4. Happy Aisha +36304202599 beszámoló 2024-04-17 12:13:05 erotikus masszázs 1212395. Happy Aisha +36304202599 beszámoló 2024-04-17 12:13:05 erotikus masszázs 121239
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Én szerintem azon kevés emberek közé tartozom ezen az oldalon, akik nem csak végkifejletért járnak masszázsra, hanem magáért a masszázsért is. ALkalmanként, mikor Pesten tartózkodom, szeretem egybekötni a jót a hasznossal. Általában abból indulok ki, hogy ne számítsak a masszázs terén többre, mint némi olajos simogatásra. Itt viszont másként volt. Itt sem számítottam sok jóra e téren, de nagyon kellemesen csalódtam, ugyanis kimondottan ügyeskezű masszőzel lett dolgom. Mikor kijöttem a fürdőből, ledobtam a törcsit és már heveredtem is el a matracon. Ezután Aisha ledobta magáról a textil és elém tárultak kifinomult testének lágy, karcsú és szemet gyönyörködtető idomai. Most, hogy láthattam őt teljesen meztelenül, azt éreztem, hogy jó helyen vagyok. Vendéglátóm elkezdte a masszázst a bal lábamon. Mondtam neki, hogy mehet erősen, mert bírom és igénylem is. Erre a válasz az volt, hogy "ha én téged erősen masszíroználak, az lehet, nem lenne neked olyan kellemes". Mondtam rendben, te vagy a főnök. Közölte, hogy ő hivatásos svéd masszőz, ami a későbbiekben meg is mutatkozott a technikáján. Először a bal lábamat a talpamtól a hátsómig jól átgyúrta. Tényleg nagyon technikásan csinálta. Utána jött az első fordulás. (erről majd lejebb)
Második kör előtt elküldött fürdeni. Utána ismét a matracon hevertem és jött a másik lábam majd a hátam. Mondanom sem kell, itt kis kifogástalan munkát végzett. Éreztem masszázsának jótékony hatását.

Annyit még hozzátennék, hogy Aisha kimondottan csendben kezdte a masszázst. Ez fel is tűnt nekem, mert inkább ahoz voltam eddigi tapasztalataim során szokva, hogy elkever az élet valamilyen masszőzhöz, aki megállás nélkül ontja nekem az észt a politikáról, a szellemekről meg a sok spirituláis baromságról, amikben én egyáltalán nem hiszek, de udvariasságból mindig meghallgatom őket. Itt másképp volt. Eleinte azt hittem, hogy Aishának rossz kedve van, vagy csak én nem vagyok elég szimpatikus neki, de mondta, hogy a svédmasszázshoz tartozik úgymond a csend. Ha a kuncsaft nem "kezdeményez" beszélgetést, akkor haggyuk a kuncsaftot lazítani. Szinte alig beszélgettem vele pár szót, persze nem azért mert ne érdekelt volna, hogy ki az én vendéglátom, hanem azért, mert úgy voltam vele, hogy végre találtam egy dögös, technikás, nem szószátyár masszőzt, akinél tényleg ellazulhat az ember masszázs közben a mozizás alatt. Legközelebb, amikor megyek hozzá, már máshogy lesz szerintem. :D
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Ugya az első comb után jött az első fordulás. Aisha bekente magát és engem is olajjal. Mivel hallottam már olyan szalonokról, ahol úgymond "külön engedélyt kell kérni a hölgyeménytől az érintés végett", ezért nem bátorkodtam nyúlkálni először, és ez Aishának is feltűnt szerintem. Kis idő után említette, hogy nyugodtam fogdossam a melleit vagy a fenekét, ha szeretném. Hát hamar vettem is a lapot. Nagyon jó technikával csinált minden, annak ellenére, hogy csak kézi levezetés van. Nem is bírtam sokáig, és kezei közé engedtem a porontyokat. Utána ismét zuhany.
Második kör nem volt, mert őszinte leszek, annyira jól esett Aisha hátmasszázsa, hogy mondtam neki, ezt szeretném végig. Úgyis rég voltam már átgyűrva rendesen. A vége felé közölte, hogy ő mindig a második körre haggya a csúszkamasszázst és kérdezte, hogy biztosan nem szeretném. Mondtam neki, hogy nem. Csak masszírozzon, mert jól esik. Tudom, ez most biztosan furcsán hangzik, mert ha csak masszázst szeretnék, akkor kérdezhetitek, hogy miért nem megyek egy "sima" gyúgymasszőrhöz. Nekem ott és akkor erre volt szükségem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
2 órára mentem, ami > virágszálba került. A szalon hivatalos honlapjából kiindulva ez egy nyílt információ mindenki számára.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 36 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy dolgot leszámítva felejthetetlenül éreztem magamat. Az pedig nem volt más, mint a "várakozási idő" a zuhany után. Háromszor mentem zuhanyozni, mind a három alkalommal a visszatértem után vagy 3-4 percet szobroztam egyedül a szobában vendéglátómra várva. Ez a része a dolognak annyira nem tetszett, de lehet csak kivételes alkalom volt, mert Aishának akár elintéznivalója is akadhatott közben. A legközelebbi alkalommal meglátjuk majd.
Összeségében kb 9.5/10-re értékelném a két ott eltöltött órát.
Ajánlom őt mindenkinek, aki nem csak az az élvezeteket akarja hajkurászni egy nagyon dögös csajszival, hanem szeretne ellazulni vagy éppen felfrissülni is a masszázs közben. Biztosan megyek még. ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Aisha erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-23 05:05:53
Ez egy király írás, minden benne van.Köszönet a megosztásért!

2024-04-21 20:10:25
Nagyon izgató volt!!!!!!!!nem értem miért nem kérte a csuszka maszázst

2024-04-21 13:57:03
A kvantummechanika egzakt tudományág, nem hit kérdése, amúvgy tartalmas beszámoló lett

2024-04-20 18:58:25
Manufaktúrában eltöltött 2 orádat jól megírtad. Jót kihangsúlyoztad kellőképpen,a rosszat csak érintőlegesen,de megemlítetted. Ez így korrekt.

2024-04-20 18:52:26
Keselyű kaland rúlz báttya! Jól megírt a beszámoló! Gratula! ;)
Mutasd mindet

FunkciókHappy Aisha legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.