Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Tina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-09 23:27:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Tina +36304202599 121172 erotikus masszázs

sztbali a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Happy Tina hirdetővel
csodás cicik
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Tinával a szeánszt. Könnyű volt elérni és hamar találtunk megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már ismert hely a belvárosban. Metrók csomópontja, busz és trolimegálló valamint villamosvégállomás; ami a tömegközlekedést illeti. Ha valaki autóval jön, akkor az is találhat parkolóhelyet. A lányok erről tájékoztatnak, ha valaki még nem járt volna náluk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A Happy szalon ami mát nem tartogat számomra meglepetéseket. Ismerős hely. a maga 3 szobájával együtt. Most a bejárathoz legközelebbiben voltam és a kis fürdőt használtam A szobában tatami van és egy szék a ruháknak. A mini hűtő és a polcok minden szoba bútorzatát képezik.
Happy Tina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Tina akárcsak a képeken. Fiatalos tini kinézetű lány. Arcra helyes nekem bejött. Feszes teste van és a cicik is elég méretesek. Nem igazán fértek el a tenyeremben. A popsija olyan markolni való fajta és az egyik legkecsesebb lábpár az övé, amikkel találkoztam eddig. Fekete ruciban nyitott ajtót és alatt egy fekete tanga volt.
1. Happy Tina +36304202599 beszámoló Budapest 121172 erotikus masszázs
3. Happy Tina +36304202599 beszámoló Budapest 121172 erotikus masszázs4. Happy Tina +36304202599 beszámoló 2024-04-10 08:23:41 erotikus masszázs 1211725. Happy Tina +36304202599 beszámoló 2024-04-10 08:23:41 erotikus masszázs 1211726. Happy Tina +36304202599 beszámoló 2024-04-10 08:23:41 erotikus masszázs 121172
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor Tina nyitott ajtót, de miután beléptem Pamela is kilépett a függöny mögül. Megkérdezték kihez jöttem és miután Tinát mondtam, akkor visszament a függöny mögé. Valószínűleg a percekkel utánam belépő férfi volt az ő vendége. Cipő le és irány a szoba. Tina lecsekkolta fürdőt és mehettem tusolni. Lemostam az út porát és visszamentem a szobába. Vártam pár percet amíg Tina is bejött a szobába.Az elején nem kedveli a romantikázós dolgokat, mert egy picit elutasító volt, de később már felengedett. Hasra feküdtem és indulhatott a masszázs. A bokáimnál kezdte és fokozatosan haladt felfelé. Itt úgy tűnt, hogy nem egy kommunikatív lány, mert csendben volt. Mikor átsimította lábait, akkor már váltottunk pár szót. A hátmasszázs közben felengedett és már normális volt a kommunikáció. Szerintem eleinte egy picit tartózkodó, ha elsőre vagyunk nála. Ezután jött a csúszka. Ez elég rövidre sikeredett, mert a lapockáim környékén csúszkált egy kicsit. Utána jött a varázsszó: megfordulhatsz. Itt tértünk át az erotikus részre.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Feküdtem a hátamon és egyből a lényegre tért. Szemből nem vokt csúszka, ezért felültem és simogattam egy picit és próbálkoztam a tanga levételével, de szólt, hogy most nagylány. Ebben nem vagyok biztos, mert mindegyik ezt mondja elsőre. Lehet, hogy a szalonban a második randitól (adott lánynál) kapunk nagyobb vizuális élményt. Visszafeküdtem és éreztem, hogy Tina elég heves tempót alkalmaz. Nem tudtam, hogy gyorsan el akar juttatni csúcsra vagy mindenkinek így csinálja. Hamat elért vég. Nagyon fel voltam spannolva vagy elég ügyes volt. A rövid kényeztetés itt még nem ért véget. Egy hyots zuhany után jött a szerepcsere. Zuhanyozni nem jött velem, mert azt nem vállalja. Először hason fekvésbe volt és én a lábait vettem kezelésbe. Ő olajat használt én krémet, mert ő így szereti. A lábai a popsiját gyúrtam át végül az egész hátát. Megfotdult és a lábai ismét kaptak fogásokat és a karjai is. Jött a felsőteste és itt a cicimasszázs is belefért egy-egy bimbópuszival. Mellé feküdtm és egy kis csevegés után megejtettem egy gyors tusolást. Vissa a szobába ami üres volt és egy lány benyitott amikor még törölköztem. Egy gyors bocsánatkérés után eltűnt. Picit fura volt. Percekkel később Tina visszatért. Én ekkor már visszavettem a gönceimet és az ő ruhasuettje sötétkék farmer és szürke spagettipántos felső volt. Csokorrendezés majd ki az ekőszibába és kiakart engedni, de szóltam neki, hogx várjon amíg a cipőmet felveszem. Miután ez megvolt; akkor búcsúpuszi és ökelés végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt. A megszokott csokor, ani nyilvános adat a szalon oldalán.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pozitív érzésekkel távoztam, de az a plusz amit korábban tapasztaltam az most nem volt meg. 90 perces programból 85 perc lett, ami egy pici negatívum. Ez zavart a legkevésbé. Amiért mentem azt megkaptam, de semmi többet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-13 13:50:32
Nekem átjött a hangulat - de ez a sok elgépelés szokatlan tőled. Happy szalon terén viszont még így is megbízható a recenziód. Köszi, hogy megírtad!

2024-04-12 06:05:06
Happy szalonban már rutinos vagy. Ez a beszámoló nem rajtad múlott hogy jobb legyen, ennyit tudtál kihozni belőle.

2024-04-11 02:54:43
Egynek elmegy az a novellád, befér a többi közé. Nem a legjobb,de nem is lehet mindig brillírozott minőségben diszelegni

2024-04-10 19:07:01
Sagapo, te vagy a legpozitív èrtelemben vett pèldakèp, aki mèg az átlagos èrtèkelèsèt is megindokolja. Bár többen követnèk pèldádat. Fogadd elismerèsem, te kiállsz a vèlemènyed mellett ès el mered mondani. Grat!

2024-04-10 18:56:24
Engem nem zavar, sőt nem is érdekel, ki és hogyan értékel.
Ami számomra a legfontosabb, mennyire informális a tartalom. Sajnos a mostani írásod szinte semennyire, lényeges információk hiányoznak, "savanyú a szőlő".
Csak egy példa, masszázs fejezet kimaxolt pontozását nem indokoltad egyáltalán és még sorolhatnám. Értékelésem átlagos.
Mutasd mindet