Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Happy Xenia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-23 10:53:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Xenia +36304202599 119961 erotikus masszázs

ahotel a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Happy Xenia hirdetővel
perfekt popsi
jól átmozgat, átgyúr
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A weboldalukon keresztül léptünk kapcsolatba, szerintem ez a legdiszkrétebb mód és nagyon hamar válaszolnak is. Pár levélváltás történ, az egész nem volt több 45 percnél. Másik lányhoz akartam menni a szalonból, de nem találtunk közös időpontot így a szerencse Xénia kezeibe sodort.
Nagyon rugalmasak voltak, ebben a szalonban ugyanis több lány dolgozik így ha van szabad szoba, fix időpontod, nem maradsz élmény nélkül.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, nem lehet eltéveszteni. Autóval én nem mernék menni, bár van egy parkolóház is ahol állítólag mindig van hely. BKV segítségével a Deák tértől 5 per séta, szóval pont felkészülhetsz az élményre. Kevés frekventáltabb hely van Budapesten. Mondjuk ebből a szempontból még a házban is sokan fogják látni hová mész.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Régi vendég vagyok a Happy szalonban de az új helyen csak most jártam először.
A szoba tökéletes mása az előző szalonénak, gyakorlatilag semmi változás nincsen, kicsit nagyobbak a szobák. Középen tatami ja és a tükrök két oldalt, ez nagyon fontos elem.
Viszont mintha egy fürdőszoba lenne csak, benne a már megszokott babatusfürdő repertoárral. A zuhannyal vigyázz, mert könnyen felülről kaphatsz egy csomó vizet :)

Minden tiszta, minden jó.
Happy Xenia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Mennyire, hogy a képeknek megfelelő! Megláttam élőben és hebegtem-habogtam. Komolyan! Mondta a nevét kezet nyújtott és véletlenül be is mutatkoztam, még jó, hogy nem kezitcsókolommal köszöntem.

Xénia tökéletes és értsd szó szerint tökéletes testtel rendelkezik. Aktív sportoló aki imádja is amit csinál, céljai vannak és ez kivetül külsejére és tetteire is: tudatos, mosolygós. Magas lány és így is arányos a legeslegfeszesebb testtel a popsiról nem is beszélve.
Jó a kisugárzása, jó beszélgetőpartner kedves és mosolygós.
1. Happy Xenia +36304202599 beszámoló Budapest 119961 erotikus masszázs
3. Happy Xenia +36304202599 beszámoló Budapest 119961 erotikus masszázs4. Happy Xenia +36304202599 beszámoló 2023-11-23 19:39:16 erotikus masszázs 1199615. Happy Xenia +36304202599 beszámoló 2023-11-23 19:39:16 erotikus masszázs 1199616. Happy Xenia +36304202599 beszámoló 2023-11-23 19:39:16 erotikus masszázs 119961
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Profin tudja mit csinál ami abból is látszott, hogy a program az elejétől a végéig jól felépített volt. Szerintem tudatosan történt minden úgy ahogy, és ez Xéniának köszönhető.

Levette a melltartóját (bugyi maradt) és masszázzsal kezdtünk ami nem csak a simogatós volt hanem volt benne erő mégis erotikusnak mondható, tehát nem öncélú időtöltésről beszélhetünk, hanem jól át is mozgatott. Fentről haladt lefelé, közben jót beszélgettünk. Nem kérdeztem, hogy tanulta e, de szerintem nagyon jó testtudata van így lehet, hogy belülről jön.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
A fordulás után természetesen elcsendesedett a beszélgetés és hamarosan nekem háttal a mellkhasomra ült. A látvány valami fergeteges volt ahogy néha előre mozdulva a lábam fele is simított... Egy ideig ebben a pózban maszírozott miközben simogattam hátát, popsiját, combját... Már csak ezért sem baj, hogy a bugyi fent maradt, már lehet túl sok lett volna és nem bírtam volna ki tovább.

Kibírtam, bár nem tudom hogyan. Ezután mellém feküdt ellentétes irányba és ez a póz is felejthetetlen látvány volt, ahogyan láttam ahogy meztelenül maszíroz és arcát is a farkam mögött. Ugye itt nincs francia meg hasonlók, de a látvány majdhogynem, sőt teljesen pótolta is ezt. Itt ért a vég, de nem a randi vége.

Takarítás után még törökülésbe ültem és mögém simult megmaszírozni a nyakamat. Tökéletes lenyugtató jelenet, hiszen ki akarna már elválni ilyenkor. A tökéletes tervezés eredménye, a terv része ez a lenyugtató fázis ami nagyon barátnősre sikerült.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden nagyon korrekt, rutinszerű. Már foglaláskor megkapod az árat, a szolgáltatások meg ki vannak írva és minden aszerint is történik.
Én a kis Buddhaszobor kezébe szoktam rakni a pénzt, most is így történt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Gondolom lejött, hogy milyen jól éreztem magam. Nem mondtam neki, mert a többi lánynak nem eshet jól, de Xénia nálam most a top 3-ban a Happy lányok között biztos benne van. Nem is akartam rögtön beszámolót írni, hogy lecsillapodjak. Mindent megtaláltam Xéniában amire vágytam a szépséget, a maszírozást, a kedvességet és persze a testi gyönyört is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Xenia erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-13 05:55:16
Jól leirtad a Xénia-s kalandodat.

2023-11-25 16:55:09
Hosszú és részletes beszámolót írtál.
Mutasd mindet

FunkciókHappy Xenia legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.