Kiemelt
Zoé(24+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Gréti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-12 13:04:34



kliens szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Gréti +36307360103 122568 szexpartner

kliens a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Gréti hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Nem szoktam az egyeztetéssel sokat bajlódni,most is egy rövid telefonálásra volt csak szükségem, hogy bejelentkezzek Grétihez. Az utolsó látogatásom óta bekövetkezett emelésről kaptam egy rövid útmutatót, ne érjen váratlanul a hír a helyszínen.
Megközelítés
Csúcsidőben nem túl ideális a személygépkocsival abba a körzetet látogatni. Az Üllői út és a Nagykörút is nehezen közlekedhető olyankor, de ezt belekalkuláltam és nem volt gond az érkezésemmel.
Helyszín
Háromszobás lakosztály legnagyobb szobája,az amelyikben franciágy is van. Ez a helyiség úgy lett kialakítva, hogy egy saját fürdőszobát is kapott. Tusolókabinjában volt tusfürdő kínálat, de én most a sajátomat használtam. Mosdókagylónál szájvíz, kis pohár és fogkefe is helyet kapott.A szoba egyébként stílusos,berendezési tárgyai a kényelmet hivatottak szolgálni. Előbb a fotelbe akartam letenni az ingemet és a nadrágomat, de inkább hozott Gréti egy fogast ezeknek és azon pihentek addig, amíg én jól összehuncutkodtam a lepedőt vele.
Gréti külseje
Nekem volt még szerencsém akkor látni a róla készült arcos képeket, amikor még a lightosabb kategóriában, a masszázs vonalon pancsikolt. Azóta megtanult úszni és mélyebb vizekre evezett. A fotóit is lecserélte, művésziekre. Arca már akkor megtetszett nekem, Gréti érett, ápolt, igényes, mosolygós, kedves milf bomba testtel.

Teste szexi, tényleg egy csoda az ő korában. Fitnesztermek gépein definiálódtak az izmai,nem testépítői méretekre duzzasztott, felfújt izomtömegek, hanem nőiesen csinos, bájos formák. Látszik, hogy feszes idomokat gyártott a rendszeres testmozgás. Minőségi ételek fogyasztása és sok kardiózás hozta létre ezt az irigylésre méltó eredményt.

Tetoválásokat nem takarta el,melleit sejtetni engedi de jól látható, hogy azok kemények és egy cseppet sem kicsik. Egy kívánatos, dögös nő, hosszú és formás lábakkal és kemény fenékkel.
1. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 122568 erotikus masszázs
3. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 122568 erotikus masszázs4. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-09-13 00:40:44 erotikus masszázs 1225685. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-09-13 00:40:44 erotikus masszázs 1225686. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-09-13 00:40:44 erotikus masszázs 122568
Action
Belekortyoltam a pohár vízbe, amit hozott nekem és átmenet nélkül bele kezdtünk az akcióba.

Kétrészes fehérneműjét gyorsan levettem róla, hogy az ne akadályozzon amíg a testének felfedezésére indulok. Kiderült melleit szilikonnal egészítették ki, attól lett olyan kerekded és ruganyos. Puncijához érve egy illatos, kis szárnyacskákból álló bejáratot fedeztem fel. Puszikkal halmoztam el azt a zónát, majd nyalás és ujjazás következett. Rendesen beindult erre. Annyira beleélte magát ebbe a kényeztetésbe, hogy a csípőjével kavaró mozgásba kezdett és a fejemre is ráfogott. El sem engedett addig, amíg a csúcsot meg nem járta,utána elismerő szavakkal köszönte meg a munkásságomat majd kilátásba helyezte hogy olyan jó volt, hogy ezt háromszor adja vissza nekem.

Melléfeküdtem és hosszú ideig így csókolóztunk. Ez nagyon kellemes felvezetés volt a részéről. Közben a kezével is simogatott, masszírozgatott. Utána franciázott,nem is akárhogyan. Érzéki szopástól kezdve a bő nyálazásig minden fontos elemet megmutatott. Golyókat is elkapta, azokat is végig nyálazta,nyelvével mindenhová elkalandozott. Annyira jól csinálta a puha ajkaival, hogy akár így is vége lehetett volna de én nem ezért jöttem.

Gumit kértem, azt ügyesen felpattintotta rám és megkérdezte, mivel kezdjünk. Ezzel a kérdésével azt sugallta, hogy nem egy gyors sprintre számít tőlem, hanem egy kiadós, kalandos, mocskos szextúrára. Mondhattam volna hogy nekem mindegy, mert mindegyik pózt élvezni fogom vele, annyira tetszenek az eddigiek,de ha már rám bízta a döntést, akkor misszire esett a választásom. Korábban már rendesen felizgattam a puncusát, úgyhogy nem volt gond a nedvesedéssel és a tágulással sem,könnyen befogadott. Közepes erővel, monoton ütemben dugtam ebben a klasszikusnak számító helyzetben. A változások csak a lába és a testem helyzetében történetek. Nagyon jólesett hogy ennyire együttműködött és hagyta hogy kiélvezzem ezt a pillanatot. Többnyire csak én dolgoztam, ő csak annyit tett, hogy ciklikusan magához húzott egy-egy hosszabb smárolásra. Látványban és érzésben is elsőosztályú kiszolgálást kaptam, csodás ez a nő.

Ekkor jutott eszembe az a képe, ahol háttal áll. Nagy terpeszben, széttett lábakkal egy falnak támaszkodik a kezével,ez a póz nagyon hívogató a hátsó behatolásra. A szobában ezt könnyedén megvalósítottuk. Puncija a felgumizott farkamat így is könnyen elnyelte. Ebben az álló helyzetben is nagy aktivitást mutatott.
A szexben szervesen közreműködött nem csak hagyta, hogy tegyem a dolgom,igyekezett izgatóan nézni, kéjesen megnyilvánulni. Gyakran hátrafordult és incselkedett, magához húzott csókolózni. A fenekére csaptam párat, erre kicsit megrázta a popóját és tövig rám tolta magát.

Végül visszamentünk az ágyra. Kértem, hogy most akkor pattanjon nyeregbe. Az előzőekben is nagyon szenvedélyes volt, ebben a pacizásban ebben meg főleg kiélhette a perverzióit. Fokozatosan lovalta bele magát a szexbe. Egyre gyorsabban mozgott és egyre hangosabban nyögött. Testével felegyenesedett úgy egyensúlyozott,közben egyik kezével hátranyúlt és a golyóimat masszírozgatta. Erősebben is rájuk fogott, szinte préselgette őket. Nem is bírtam tovább a rodeózását és így élveztem el. Örvénylő mozgással és csípőjének tekergetésével fújta le a futamot.

Takarítás nagyját megcsinálta, amíg én éledeztem, majd mellém feküdt és újból csókolgatni kezdett.
Elszámolás
Rózsaszálak számai arányosak a kiváló teljesítményével és a különleges szépségével. Elején tettem le.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 49 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jobb, mint a képeken. Érett nő Gréti, magas szexuális kisugárzással és proaktív magatartással. Jó kondijával és az erotikában szerzett jártasságával az akciónkat szenvedélyessé tette. Szereti a férfiakat és a szexet ez egyértelmű. Ha rágondolok hogy milyen volt, akkor újra és újra megkívánom őt,ezek pedig egyértelműen a klasszisok ismertetőjelei.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Gréti szexpartner beszámolójáról


2024-09-16 09:52:21
Jó textus, jó beszi, jó találka, csúcs szalag. --- A szerző finoman adagolja az humort és az érzékiséget. Nagy értéke az írásnak, hogy Gréti főszereplője a szövegnek. --- A szalag rendesen meg van indokolva. --- Címkék, csokor OK! Pontozás erősítené az ajánlást. --- Nagy – nagy taps a táncosoknak!

2024-09-13 09:13:24
A cimkéhez illő a beszid. Ráadásul igazi kedvcsináló!
Mutasd mindet