Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Glória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-14 01:43:45



ElectricJoker szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm ezt a csodás pénteket Drága. Bár én sosem voltam babonás a péntek 13. miatt, viszont úgy érzem mostantól ez a szerencsenapom lesz és remélem része leszel❤️ Szeretettel várlak vissza. Millió Csók Neked💋💋💋💋

Beszámoló Glória +36303734339 122583 erotikus masszázs

ElectricJoker a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Glória hirdetővel
legszebb punci
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Péntek 13, szoval a szerencsétlenség elkerülése végett tudtam, hogy valami nagyon jót kell kapnom. Nagy magányomban két munkaterület-bejárás között ebédidőben a beszamolok.com-ot sasolgattam. Nem éreztem magamban túl sok csít, ezért a masszázsszekcióban keresgéltem, amikor a napi akciók között megláttam Glória hirdetesét. Nem totojáztam, már hívtam is. Szinte azonnal felvette, nekem már a telefonban is nagyon tetszett a hangja. Részletesen elmondta, hogy mik a találkozó paraméterei, ez után pillanatok alatt fixáltuk az időpontot.
Megközelítés
Óbuda, főút, de a házzal szemben van egy nagy, nyilvános, de fizetős parkoló. A cím egyértelmű és eltéveszthetetlen a szétesett makktársaknak is, BKK is jár arrafelé. Én autóval mentem, a már említett parkolóban tettem le a gépsárkányt.
Helyszín
A lakás egy régebbi építésű ház nemrég felújított kisebb lakása. A higiénia csillagos ötös, látszik, hogy Glória törődik a pecóval. Zuhanyfüggöny van, a melegvízre várni kell, de ezeken túl nincs olyan akadály, ami elriasztaná azon szerencsés júzereket, akik bebocsátást nyertek a földi paradicsomba.
Glória külseje
A képek egyértelműen Glóriát ábrázolják, csak annyit teszek hozzá, hogy Glória élőben sokkal szebb, mint a jelen weboldalon található képeken. Szexi fekete tangában, combfixben és egy hálószetű felsőben fogadott engem, a szemeim majd kiestek a helyükről, nem tudtam betelni látvánnyal. Gyönyörű arc, csodálatos mellek,finom bőr, igéző szemek, azt se tudtam mire csodálkozzak rá. Azonban a puncija az, amitől csak azért nem dobtam egy hátast, mert mikor közelebbről volt lehetőségem megvizsgálni, akkor már épp hason feküdtem és kényeztettem; tükörsima icipici tinipunci egy érett asszonyi test részeként. Ezzel együtt Glória egészben bőven több pusztán külsőre is, mint a részek összessége, olyan ártatlan és éteri jelenség, akit az ember csak csodálni tud, amíg a vágy felül nem kerekedik a vizuális örömökön.
1. Glória +36303734339 beszámoló Budapest 122583 erotikus masszázs
3. Glória +36303734339 beszámoló Budapest 122583 erotikus masszázs4. Glória +36303734339 beszámoló 2024-09-16 09:33:51 erotikus masszázs 1225835. Glória +36303734339 beszámoló 2024-09-16 09:33:51 erotikus masszázs 1225836. Glória +36303734339 beszámoló 2024-09-16 09:33:51 erotikus masszázs 122583
Erotikus masszázs
Maga a masszázs egy felvezető kényeztetés és egy levezető kényeztetés között történt. Kellemes volt, finom, istenien éreztem magam, miközben hason feküdtem és a kezei a hátamon, a seggemen és a lábaimon ügyködtek. A pozíciómból kifolyólag szinte semmit nem láttam, néha a kezeim elérték őt, de említésre méltó interakció nem történt. Folyamatosan csacsogtunk a masszázs közben, könnyed és mélyebb témákat egyaránt érintve, a beszélgetés is sokat hozzáadott a komplex élményhez.
Levezetés
Amikor kijöttem a fürdőből, már kész tervvel várt. Kérésére lefeküdtem a szivacsra, majd felvettem a tengericsillag-pozíciót, és passzív részvevőjévé váltam a csodának. Glória olyan finoman és lágyan kényeztetett a kezeivel és a szájával, hogyha nem lennék az a medvedisznóember jellegű kiélt kéjenc, aki vagyok, ott vesztem volna el érzelmileg. Végtelenül gyengéden ért hozzám, figyelt minden sóhajomra, nem sietett, nem siettetett, a dolgok csak történtek, úgy, ahogy a nagy könyvben is megírták, hogy miként történjenek. Kezeivel, ajkaival fokozta élvezetemet, majd egy kicsit határozottabb, de így is finom, gyors kézimunkával hozta belőlem elő a napvilágra magomat, ami ment mindenfele, de leginkább a hasamra. Utána megvárta, míg lecseng bennem az élmény, letisztogatott, majd az én kérésemre ő feküdt hanyatt. Némi közelebbi ismerkedést követően, amit az álomszép melleivel ejtettem meg, elindultam a punci felé. És amit ott találtam, az maga volt a lottóötös, az olimpiai bajnoki cím, a Nobel-díj és az Oscar-díj elnyerésének együttese. Ennyire szép puncit fogalmam sincs, hogy mikor láttam, ha láttam egyáltalán valaha. És nem csak álomszép, hanem e mellé egy kifejezetten jóillatú és jóízű punci nyílt meg a nyelvem előtt. Igyekeztem visszaadni Glóriának azt a gyengédséget, amit tőle kaptam, szerintem örült neki, majd némi szünet után másodjára is nekiveselkedtem a feladatnak, és ba tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy máskdjára is sikerült örömöt okozni ennek az angyallánynak. Kis pihenő után helyet cseréltünk, elterültem, és vártam a csodát, ami menetrend szerint meg is érkezett Glória közreműködése által. A forgatókönyv az első kurzus ismétlese volt, a végén a kezei között ért a vég, de már csak cseppek formájában jöttek elő sejtjeim a fényre. Hiába, a kor már ezzel is jár, nameg ahogy Gyulabá mondta a szlengblog hasábjain vagy 15 éve, én nem lopom a ghácit, ennek is úgy örültem, mint majom a farkának. Még volt egy kis időm, ezért még egy kis cirogatásra összebújtunk, majd fájó szívvel és még fájóbb térddel felkeltem, felöltöztem, és volt szerencsém beszélgetni vele néhány percig. Aztán néhány puszi után tipli, egy olyan kettős érzéssel, hogy ide vissza kell jönnöm minél hamarabb, de közben kerülni kellene a környéket is, mert Glória addiktívabb, mint az illegális tudatmódosítók.
Elszámolás
A telefonban közölt ajándék a helyszinen sem változott, mértéke baráti, a napi akcióban szereplő plusz negyed órával együtt szenzációs ajánlat, az ár/érték arány a kapitt szolgtatás ismeretében pedig értelmezhetetlenül kedvező. A TB-hozzájárulás a megérkezéskor került átadásra, mielőtt még elmentem fürdeni. Nem kérte előre, de először voltam nála, magamtól nyújtottam át. Extrákat nem vettem igénybe, a hirdetés alapján nem tudtam, hogy lennének. Amit a telefonban megbeszéltünk, azt kaptam, Glória maximálisan korrekt szolgáltató.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Most jön az a szubjektív, barokk körmondatokban elregélt, teljesen elfogult dagályos ömlengés, amit Glória inspirált.
Már az elmúlt évezredben is jártam a hadak útját, kalandoztam a dicső szovjet csapatok és a második ukrán front nyomában Battonyától Nemesmedvesig, de Glóriához hasonló jelenséget az elmúlt 25+ évben a szolgáltatói szférában nem találtam két számjegyű számossággal.
Glória, mint éteri jelenség, mint beszélgetőpartner, mint kényeztető partner, mint szolgáltató egyaránt a legfelsőbb kategória krémjén a koktélcseresznye. Ahogy hozzám ért, amilyen hozzáállással fogadott, ahogy engedte, hogy kényeztethessem, ahogy rám figyemt, rám hangolódott és főképp, ahogy ezeket rendszerbe foglalva teremtett számomra egy illúziót, az bőven elég arra, hogy ész nélkül, mindenek előtt kívánjam őt és csak őt.
Rögös múltam hozadéka, hogy régen túl vagyok egynéhány függőségen, így azonnal, már a helyszínen felismertem a jeleit annak, hogy veszélyben vagyok, ha nem leszek észnél. Átadtam magam a Glória teremtette illúziónak, csak egy hangyafasznyit engedtem működni a tudati kontrollt, ami szerencsére nem rontotta el az élményt, de nem sokkal a vége után tudatosította bennem, hogy ne reménykedjek, csupán biodíszlet voltam egy vérprofi szolgáltató személyre szabott programjában. Glória végig kontrollban volt, nem engedett ki, ezzel együtt adott magából annyit, ami nekem kellett akkor és ott. Glória életveszélyes, mert a közel tökeletességével előhozza a komplexusaimat; mégis, mi a vérvörös harci baltát akarok én, a középkorú medvedisznóember egy ilyen kategóriájú nőtől civilben? Mitől bukna rám egy istennő? És további kínzó kérdések és szembesülések, amik nem építik az egomat és csak egyre mélyebbre vezetnek. Ezért itt és most kiírom magamból az élményt, ezzel átadom a múltnak, mert múlt időben beszélni a Glória néven hirdető megismételhetetlen és pótolhatatlan jelenségről könnyebb, mint a hiányán keseregni. Ettől függetlenül tudom, hogy elkárhoztam, és hamarosan újra meglátogatom, de ha ez a sorsom, akkor legyen, nem akarok ellenszegülni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Glória erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-18 13:03:00
Igen király🤴beszi. Glória bemutatása👙 pompás. A levezetés lágy és klassz óda 💬 az érzékiségről. Gratulálok a publikalashoz👌, kedvcsináló ajánlás🙏

2024-09-17 19:21:32
Csak gratulálni tudok Glória magas szintű bemutatásához és az általa nyújtott élmény érzékletes leírásához. Külön elismerést érdemel, ahogy a fentieket magadba fogadva, feldolgozva továbbítottad felénk az összegzésben is.
Mutasd mindet

FunkciókGlória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-14) : A masszázsra az idő második felében került sor. Egy rövid ideig ő is masszírozott engem, nem is volt rossz, de őszintén szólva én nem a masszázsért járok ilyen helyre. Az ő masszázsa ...

felejthetetlen: 1db
(2020-12-16) : Nem szünteti meg az ujjainak játékát csak férfiasságom tövére és a zacskómra helyezi át a kezének hangsúlyát. Fejével egyenletesen mozog fel-le, szájával szívja nyelvével játszik makkomon, hol pörgetve, hol a fékre koncentrálta. Mindent eltalál, hogy mit hogyan szeretek, hogyan tökéletes nekem. Megkapom életem egyik legjobb franciáját. Csodálatos az egész, hatalmas kéj lesz úrrá rajtam pedig még fel sem értem a csúcsra.

nagyon jó: 4db
(2024-06-21) : First she was sitting on my side so I could also reach and caress her body but after a while she moved between my legs and started to kiss my friend. Her technique was very pleasant so it took not a long time till I was stiff.

(2023-05-06) : Az érintések értő kezek által nem megvetendő érzéseket generálhat. A lényeg, mennyire vagy befogadó az ilyen jellegű lazító terápiához. Nekem nagyon bejött bevezetésként, Glória számomra nagyon izgatóan térképezte fel hátsó felem különböző pontjait.

(2021-03-16) : A masszázs az együtt eltöltött időnk kb. negyedét fedte le. Nem kértem speciális gyurmát, egy lazító, inkább szeretetmasszázst kértem és kaptam. Bokától a tokáig minden porcikám részesült ebben a kellemesen lágy, szinte tantrikus törődésben. A végén a vállam és nyakam lett kérésemre erősebben kezelve.

: 2db
(2024-07-15) : majd jött a megfordulás, nyakamtól lefele elkezdett puszilgatni, közbe hozzám simogatott a melleivel és azzal együtt haladt lefele, majd jött a farkam, szépen lassan puszilgatta, ismerkedett vele majd belekezdett a munkába szépen lassan,

(2022-11-16) : Profi módon, tanult technikával masszíroz. Rendesen végigmasszírozta a testemet, alkalmanként intimebb részre is irányítva kezeit. Régóta benne van a dologban, igazi profi, és ez látszik is rajta és érezhető is a mozdulatain. Nagyon ügyes keze van.