Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Giulia

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2012-09-26 07:34:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm a részletes leírást, mely igazán jólesett, és örömmel tölt el, ha egy vendég ilyen pozitív élményekkel távozik.
Remélem szebbé tettem a napodat.:-)))

Beszámoló Giulia +36705863955 41987 erotikus masszázs

Stevie25 a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Giulia hirdetővel
Egyeztetés
Nagyon könnyen ment elsőre felvette pár csörgés után és nagyon kedvesen tájékoztatott a mindenről:)
Megközelítés
Taxival mentem gy egyszerű volt kocsival kicsit nehézkes lehet parkolóhelye találni de szerintem attól függ a nap melyik szakában megy az ember:)
BKVról sokat nem tudok mondani de metró jár nem messze a helytől:)Könnyű megtalálni és pontos címet is ad, nem kell várni csak csörögsz és be is enged.
Helyszín
Újépítésű lakópark méghozzá a legjobb fajtából és nagyon szép környezetben:)A lakás maga nagyon szép, elegánsan berendezett és tisztaság mindenhol.A masszázsszoba nagyon hangulatos gyertyafény illetve zene, látszik hogy minden részletre odafigyel:)
Giulia külseje
Aki végignézi a képeket az tudja hogy egy csinos,sportos és nagyon szexi érett nőröl van szó de ez semmi ahhoz képest aaki ajtót nyit hiszen élőben sokkal de sokkal szebb és nemhiszem hogy az ember gyakran lát ilyen tökéletes nőt hibátlan test és gyönyörű mosolygós arc:)Látszik hogy nagyon sokat sportol és valószínüleg jó régóta sportol.
1. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 41987 erotikus masszázs
3. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 41987 erotikus masszázs4. Giulia +36705863955 beszámoló 2012-09-26 07:34:57 erotikus masszázs 419875. Giulia +36705863955 beszámoló 2012-09-26 07:34:57 erotikus masszázs 419876. Giulia +36705863955 beszámoló 2012-09-26 07:34:57 erotikus masszázs 41987
Erotikus masszázs
2 órás masszázsra mentem ami alatt egy nagyon jó és erős svédmasszázst kaptam.Megkérdi hogy mennyire lehet erősen hogy szeretné az ember ami jó és kedves dolog szerintem:)Kérésemre jó erősen csinálta, én így szeretem.Látni és érezni hogy tanulta és tudja jól hogy mit csinál és hogyan kell jól maszírozni.Nagyon jól esett:)
Levezetés
Franciás levezetésre van lehetőség amiben éppen ugyanolyan jó mint a masszázsban, talán ebben megjobb:)Nagyon jól csinálja és ügyesen,szerintem aki nem bírja sokáig illetve valami jól az elég hamar elsülhet olyan jól franciázik:)
Elszámolás
Annyi amennyit telefonban elmond és szerintem teljesen korrekt ahhoz képest amit az ember cserébe kap nem is sok egyáltalán:)
Rózsacsokor
Stevie25 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam már csak azért is mert az eddig leírtak mellett egy nagyon értelmes, inteligens,közvetlen és kedves nő akivel jól ellehet beszélgetni sok mindenről és ez nekem nagyon tetszett:)Abszolút ajánlott kategória bár leginkább megtartanám csak magamnak hiszen szerintem egy kincs amilyet manapság már nem könnyű találni:)Biztosan visszamegyek még hozzá nem is egyszer:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-12) : Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam.

(2023-04-28) : gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele.

(2022-01-30) : A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás.

felejthetetlen: 14db
(2024-04-30) : Srácok a szerelembarlang annyira forró volt, hogy szó szerint úgy éreztem, mintha nem is lett volna rajtam óvszer.

(2023-09-25) : A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát.

(2023-06-01) : Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .

nagyon jó: 15db
(2023-11-06) : Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan.

(2022-10-25) : Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan,

(2022-05-12) : Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel.

: 37db
(2024-02-28) : Cicik szilikonosak de az alakját a 20 évesek megirigyelhetik. Nyilván rengeteg sport van benne de látszik az eredmény.

(2023-12-04) : After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

(2022-04-09) : Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában,