Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Freya

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-05-28 22:35:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Ohh drága Vakar. Nagyon hiányzik a nyalifali. Rendesen függőd lettem. Mindenféle ego fényezés nélkül kijelenthetem te vagy a Number1 ha nyalásról van szó. Bárcsak tartanál oktatást másoknak 😜 nem hiába mentettelek el a telefonomba Champion-nak. 🏆 És ezt a címet stabilan tartod. Esküszöm még kupát is gyártatok :D ahh bárcsak mindenki igy nyalna. 🥺 minden technikád tökéletes volt! Eddig 1 vendéget értékeltem vissza felejthetetlenre, de ha lehetne vissza értékelést csinálni, tőlem a (nyalás) Isten kategóriát vinnéd. Imádlak. Csókollak. És várlak vissza, mert függőd lettem. 🥇😛 És Köszönöm a tökéletesen megfogalmazott beszid. Egyik kedvencem. Nem túl rövid, nem túl hosszú, lényegre törő. Nekem kifejezetten nagyon tetszik.

Beszámoló Freya +36303934581 121627 szexpartner

vakar a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Csak VTR-en egyeztettünk. Javasoltam egy időpontot, de azt elutasította, de helyette megírta, hogy fél órával később már jó lenne. Úgyhogy rögtön újra is küldtem a VTR-t a megadott időpontra, amit rövid úton el is fogadott. Nagyon flottul ment az egész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A hirdetésben megadott helyszín nem pontos. Talán egy régi cím lehetett, de már nem arrafelé van, bár a kerület stimmel. Amúgy a VTR-en kapott cím teljesen világos, könnyű megtalálni. A parkolás némileg limitált, de azért egy sarokkal odébb kaptam helyet. A házba bejutás és a lakáshoz eljutás teljesen szokásos módon történik, semmi nehezítő körülmény.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon szépnek tűnik, bár én csak a fürdőt és egy szobát láttam alaposan, a többit csak futólag, de azért olyan jó minőségűnek látszott minden. Azt tippelném, hogy Freya egyedül van benne, de ezt nem tudom biztosan. Mindenesetre legalább az az egy szoba és a fürdő teljesen rendben volt. A szobában volt mire lepakolni és a fürdő is minden igényt kielégít. Az ágy szép nagy és nem hangoskodik, és volt légkondi is, ami így május végén már nagy fegyvertény.

A lakásban volt két apró kutyus is, akikből az egyik fiatal és érdeklődően barátságos és kajla, a másik pedig öreg és megfontoltabb.
Freya külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képek Freyáról készültek, aki szerintem egy természetesen szép nő, minden szilikon és társai nélkül (max a szőke hajfestés). Finom bőr (néhány tetoválás a diszkréció miatt nem látszik a képeken), kedves arc, szép szemek, természetes mellek és nagyon szép popsi. A képek tényleg magukért beszélnek. Egy vékony hálóköntösben vagy valami ilyesmiben fogadott, alatta pedig fehér színű izgi cuccok voltak. Nagyon kedves, otthonos látvány és élmény volt.

Freya ráadásul nagyon kedves, közvetlen, jókedélyű teremtés. Sokat viccelődik, nevetgél, igyekszik jó hangulatot teremteni. Freya érti, hogy szépnek lenni jó, mert az bevonzza a vendéget, de ha nem párosul egy jó hangulattal és ügyességgel, akkor az egyszeri látogatóból nem lesz visszatérő.
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121627 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121627 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2024-05-29 08:01:30 erotikus masszázs 1216275. Freya +36303934581 beszámoló 2024-05-29 08:01:30 erotikus masszázs 1216276. Freya +36303934581 beszámoló 2024-05-29 08:01:30 erotikus masszázs 121627
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Miután kis oktatást kaptam a zuhany helyes használatát illetően, gyorsan megmosakodtam, majd visszatrappoltam a szobába. Gyorsan tisztáztuk a lehetőségeket (megerősített mindent, ami a hirdetésében szerepel), majd simogatni és csókolgatni kezdtem. Nagyon rendesen, teljes beleéléssel csókolt, én sem maradtam adósa, közben pedig mindenhol simogattam, ahol értem. Mikor jeleztem, hogy már az ágyra szeretnék kerülni vele, akkor kérdezte, hogy előtte kicsit gyorsan bekaphatja-e. Mondtam neki, hogy "na jó, hát ha aaaannyira akarod...", és ő nagy mosollyal leguggolt elém és a szájába vette. Nagyon ügyesen csinálta, rögtön éreztem, hogy jó helyre jöttem, de nem tántorított el az eredeti tervtől, hogy az ágyra kéne kerülni.

Az ágyon folytatódott a csókolózás és Freya teljes testének simogatása, ami lassan átment abba, hogy elhelyezkedtem a lábai között kölcsönös franciázás céljából. Óvatosan kezdtem, mindenhol csókolgatva, aztán kezdtem csak rendesen nyalakodni. Freya sok hanghatással és mozgással adta tudtomra, hogy tetszik neki a dolog. Egész sokáig nyalakodhattam, de éreztem, hogy nem fogok eredményt elérni, ezért kezdtem kicsit visszavenni és eltávolodni, mire félig parancsolóan, félig kérve felcsattant, hogy "úristen, nehogy abbahagyd". Erre persze újult lelkesedéssel folytattam a korábbiakat és valamennyi idő múlva már úgy éreztem, hogy talán sikerült elélveznie.

Kis közjáték után én vágtam hanyatt magam és kezdődött Freya franciázása. Egészen elképesztően jól csinálja. Azt külön mondani se kell, hogy a fogait csak evésre használja, a nyelvét viszont nem. Viszonylag hamar rájött, hogy imádom, ha a golyóimat kényezteti nyelvvel, onnantól gyakran lentről indult, alaposan nyalakodva, majd végignyalta az egész rudat, aztán hamm-bekapta és lelkesen szopta. Óriási élmény volt az egész.

A francia után felkerült a gumi is és mindenféle pozíciót kipróbáltunk egészen sokáig, több alkalommal az ő javaslatára. Közben ha a pozíció engedte, folyamatosan csókolóztunk, a mellét vagy a fenekét markolásztam és Freya folyamatosan hangoskodott, dícsért, bíztatott és belemozgott, szorított a puncijával stb stb. A csúcs alighanem az volt, amikor hason fekve hátulról támadtam és a fenekével felfelé belemozgott, gyakorlatilag használva a farkamat és megdugva magát vele, de persze a sima doggyban is aktív volt, a különféle lovaglásokról nem is beszélve. Többször is meg kellett állnom, hogy ne durranjak el, de hát nem lehet ezt sem a végletekig csinálni (meg hát a percek is peregtek és egyre jobban folyt rólam a víz), úgyhogy egy különösen komolyabb roham után végül hatalmasat élveztem a gumiba. Még szerencse, hogy nem engedtem a csábításának, hogy lefeküdjek mellé kicsit a szex után dumálgatni, mert nem tudtam volna felkelni. Helyette rögtön elmentem mosakodni, majd fájdalmas búcsút vettem Freyától meg a kutyáktól és mentem dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én istenbizony előre akartam adni, de Freya nem forszírozta a dolgot (elsőre voltam), aztán meg valamiről elkezdtünk dumálni és teljesen kiment a fejemből, így végül már csak a végén, az ajtóban adtam át az előre megbeszélt csokrot. Extrákat nem vettem igénybe, minden a megbeszéltek szerint alakult, teljesen korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 45, másfel órás randira 70, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Elképesztően jól éreztem magam Freyánál és biztos, hogy megpróbálok majd még visszamenni hozzá. Szuper jól néz ki, nagyon ügyes a szexben és nagyon kedves-aranyos társaság. Számomra van benne valami plusz is, olyan show-t nyom le, hogy az hihetetlen. Nagyon érti, hogy a vendég nem csak egy lélegző guminővel akar üríteni egyet, hanem a legtöbben keresik a varázst, hogy egy kis órára el tudjanak hinni valamit, mint amikor beülünk a moziba és csak élvezzük a sztorit, nem akadékoskodunk azon, hogy a hősnek már háromszor meg kellett volna halnia. Freya nem csak az ember szerszámát elégíti ki, hanem az egóját is, és olyan barátnős - pajtásos hangulatot teremt, amit még meg akarok tapasztalni. Nem véletlen, hogy eddig legalábbis egy "Jó" kivételével kizárólag Istennős és Felejthetetlen beszámolói vannak, és ez is az lesz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


2024-06-08 10:29:54
Jó volt olvasni mindkettőtöktől, hogy "egymásra" találtatok a randin.

2024-05-29 16:28:58
Olvasván - már-már kötelező olvasmányként - Freya jobbnál-jobb beszijeit és leginkább csevegéseit, tisztán látom, hogy jelentős változásnak kell történnie az eddig eltervezett ütemezésemben. Persze ehhez kell majd Freya nagyvonalú fogadókészsége is!

2024-05-29 15:47:11
Szépen megfogalmazott igényes regény. Gratulálok hozzá.

2024-05-29 13:13:43
Erre tényleg csak annyit tudok írni, hogy - hát igen

2024-05-29 13:04:57
Freya nem régóta került be a kedvenceim közé; de a beszid méltatása alapján biztos helye van "ottan"☺️
A beszidben nagyon szimpatikus, ahogy a Freyát körülölelő hangulatról, "feeling-ről" írsz; és a zseniális Összképed alapján egyértelmű az istennői minősítés!✌️
Köszi a megosztást, és gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-06-12) : Több verziót is bemutatott rajtam, hol végig nyalta, hol puszilgatta, hol gyorsabban, hol tövig eltüntetve, hol pedig nyálat csorgatva rá tevékenykedett. S hab volt még a tortán, amikor oly sokszor buján a szemembe nézett és leste a reakcióim.

(2024-06-05) : Az a francia egy igen csak mélyreható francia volt teljesen eltüntetett amit kaptam e közben én kézzel izgattam csodaszép kelyhét majd egy hirtelen ötlete támadt, hogy nézzük meg 69 ben a dolgot. Kezdtem már nehezen tartani magam, hogy még ne érjen el a vég így picit lassítottunk de a látvány a retinámba égett.

(2024-06-03) : A következő kb 40 percet az erotika isteneinek áldoztuk, történt egy kis nyalifali, komoly nedvesedéssel, volt részem tövig szopásban, volt benne lovaglás, jó mélyen beleülve-gugolva, volt belőle átfordulás misszibe, annak is a különböző végtag hajtásai és mozgatásai, aztán egy kis entyempentyem is,

felejthetetlen: 9db
(2024-08-13) : Majd miközben csókolóztunk újfent felhúzta rám a gumit és szépen rám ült és elkezdett vágtázni guggolásban,majd rám ült aztán rám hajolt és csók közben én adtam az ütemet alulról és igy szeretkeztünk,majd megfordítottam úgy hogy végig benne voltam és szemből szexeltünk.

(2024-05-07) : Freya kezelésbe vette akarom mondani szájazásba 😁 mondtam hogy menjünk az ágyra fel úgy kényelmesebb mégis. Kaptam egy nagyon frankó franciát, azonnal tudtam hogy ez csak a kezdet. Ezután javasoltam egy 69 ha már neki van a szájában valami az enyémben is legyen már.

(2024-04-30) : Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.

: 4db
(2024-08-21) : Freya lassan leguggolt, és a szájába vett. Fantasztikus franciája van, az izgató hangokból ítélve ő is nagyon élvezte.. majd gumit húztunk, és én kezdtem őt kényeztetni. Freya puncija.. édes, nedves, kívánatos.. csak nyaltam nyaltam.. élveztem ahogy reagált a nyelvem különféle mozdulataira..

(2024-06-18) : Pár perc elteltével letérdelt elém és finoman, de jó mélyen, bő nyállal bekapta a farkamat. Hihetetlen technikával szopott, hol gyorsan, hol lassabban, mélyen, majd nyalogatta golyóimat és mindeközben végig a szemembe nézett.

(2024-06-13) : Rövid pornós ámbár erotikus, hozzá illő franciát kaptam, de gyorsan gumit is kértem mert hátgyorsab telik az idő egy ilyen randin, pacival kezdtünk, ahol nagyon dicsért, biztatott, aminek hatására ismét megjutalmazott egy élvezéssel jó pár perccel később.