Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Freya

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-05 20:36:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Igazán hálás vagyok az Istennő kategóriáért. Mikor felkerültem az oldalra izgultam, és ez a pozitiv visszajelzés nagyon sokat segített nekem. Kimondottan örülök hogy megismertelek. Már az elején, mikor beléptél az ajtón, olyan jó volt a kémia és az összhang közöttünk. Örülök hogy veled tölthettem ezt a csodás együttlétet. Csókollak mindenhol, és várlak egy újabb randira nagyon drága.

Beszámoló Freya +36303934581 118578 szexpartner

oli66 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Váratlanul adódott szabadidőm, melynek tartalmas eltöltéséhez partnernő után néztem az oldalon.
Kate portfóliója már akkor felkeltette érdeklődésem amikor frissen kikerült és mivel szabadnak mutatkozott, fellelkesülve azonnal hívtam is.
Pár kicsöngés után felvette. Illedelmesen bemutatkoztam és előadtam hívásom okát.
Kedves, szimpatikus, huncut hang mondta el a tudnivalókat és gyorsan le is egyeztettük a randit. Kb. 1,5 óra után Nála voltam.
A rövid kis hívás után azon merengtem, mi is volt még megmagyarázhatatlanul kedves és vonzó, Kate egyébként nagyon kellemes hangjában.
Aztán rájöttem: amikor a telefonban köszöntem és keresztnevemmel bemutatkoztam Ő azonnal a becenevemen szólított!
Ezzel már akkor az ujja köré csavart!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Eltéveszthetetlen a cím.
Szerintem szabad - igaz fizetős, de hol nem? - parkolóhely mindig akad a közelben.
Én szinte VIP helyre tudtam parkolni pár lépésre a bejárattól.
A Béke úton villamos, autóbusz sűrűen jár, tehát BKV-val se bonyolult Kate-hez eljutni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Pár éve épült, talán öt emeletes lakótömb. Lakás meglepően tágas, világos, ízlésesen és modernül berendezve, ahol Kate egyedül, illetve a kutyusával fogad.
Fürdőszobában egy kis segítségre szorultam a csaptelep kezelhetőségét tekintve. Valószínűleg nem én voltam az első "vidéki" mert Kate már kérés nélkül mutatta.
Ettől függetlenül a randi végén másodjára is meg kellett tennie. Upps!
Természetesen rendelkezésre állt minden és ami fontos számomra: nagy méretű, frissen mosott, jó illatú törölköző. Sajnálom, ez nekem mániám. Inkább mint a 100-féle tusfürdő.
A sötétített, hangulatfénnyel világított játszószoba nagy részét kitölti a valóban king size ágy. Masszív, jól bírja a terhelést. Meg se nyikkant. Se puha, se kemény, pont jó!
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az igazat megvallva, a képei alapján mást vártam.
És ez nem azt jelenti, hogy Kate ne lenne egy nagyon szép nő, csak más mint számomra a képei sugalltak.
Kicsit talán izgultam is, hogy egy Barbie típusú, idealizált szépségű, kicsit műnő fogad majd. Talán a hosszú, szőke loknik hitették ezt velem.
Ehelyett egy nagyon is valódi, nagyon pozitív attitűdű, nagyon vidám, nagyon pajkos, nagyon huncut szemű lány fogadott fülig érő mosollyal, rövidebb, talán vállig érő, egyenes, szőke hajjal.
Szolid, nem túlzó smink. Kirobbanó jókedv. Ez Kate. Első pillanattól kezdve felszabadultan éreztem magam vele.
A képein is látható világos, mintás selyemköntösben és alatta kétrészes fehér, csipkés fehérneműben, combfixben fogadott és mezítláb.
Már nem is emlékszem, hogy csak bemutatkoztunk vagy volt-e puszi, mert azonnal fecsegni kezdtünk mindenféléről, mintha tegnap is találkoztunk volna.
Miközben persze palástolatlanul faltam szemeimmel a köntös alól ki-kibukkanó gömbölyded testrészeket. Kate nagyon egyben van.
Vékony, de finoman izmos, arányos testalkat, kecses kezek, lábak, világbajnok formájú és kerekségű popó - amire Ő nagyon büszke is - nem nagy, de szép, foglalkozást igénylő, kézbeillő keblek.
De mindezek csak külsőségek. A csoda maga Kate. Egyszerűen nem találkoztam még ilyen lehengerlően pozitív kisugárzású lánnyal. Bocs. NŐVEL.
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 118578 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 118578 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2023-07-06 09:12:06 erotikus masszázs 1185785. Freya +36303934581 beszámoló 2023-07-06 09:12:06 erotikus masszázs 1185786. Freya +36303934581 beszámoló 2023-07-06 09:12:06 erotikus masszázs 118578
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Azt hiszem szinte az első pillanattól kezdve kölcsönösen élveztük egymás társaságát és lehet ellettünk volna szex nélkül is még, de csak elmentem zuhanyozni a fentebb említett segítséggel.
A játszószobában az ágy előtt aztán Kate hozzám simult, huncutul rám nézett és csókra kínálta ajkait. Magamhoz öleltem és belecsaptunk a lecsóba!
A hölgy határozottan és szenvedélyesen csókol és nem fél használni a nyelvét! Amin aztán én is gyorsan felbátorodtam.
Azt se tudtam hova nyúljak, mit simizzek, hová csókoljak, de iszonyú jó volt elveszni az ölelkezésben.
Persze közeben sikerült abszolválni könnyített feladatként Kate négykapcsos cicifixének lebarkácsolását - legközelebb a hatkapcsos lesz!
Már azt hittem, hogy az ágy felé vesszük az irányt, de partnernőm az imához kecsesen térdre ereszkedett és a peckessé vált Monsieur-ral kezdett el ismerkedni.
Az öreg úr nagyon hálás volt a törődésért és gyorsan kihúzta magát, ahogy csak bírta! Kénytelen is volt, mert ilyen kényeztetést nem minden lánytól kapott eddig.
Kate ezt hi-he-tet-le-nül jól csinálja. Biztos, hogy élvezi is mert, anélkül egyszerűen ezt így nem lehet.
Mohón, szenvedélyesen, koppanásig, szinte várva, hogy fogd meg a fejét és segíts rá!
Uhh! Azt hittem ott végem lesz, de megkegyelmezett és most már tényleg az ágyra tereltük egymást csókolózás közben.
Persze a bugyi már ekkor nem volt rajta. A franc se emlékszik mikor került le!
Itt aztán én is igyekeztem bemutatkozni egy kicsit.
Vissza-visszatérő csókok közepette feltérképeztem testét és természetesen a végén lábai között tettem neki a szépet.
Igazán szép, finom, jól nedvesedő puncival találkozhattam. A törődést halk sóhajok, hálás hangok és simogatások kísérték.
Bár igyekeztem, valószínűleg nem értem célt, de megfelelően előkészítettem a terepet, mert a katapultgátló felhelyezése után hálásan fogadta magába a Monsieur-t.
Tartva a szemkontaktust, heves csókok közepette szeretkeztünk. Kate ölelt, csókolt, simigatott, húzott magába, sóhajtozott - iszonyú jó volt!
Majd pacizás zsoké módra, bele és ráülve, lassan, vadul, csattogósan és közben ez a tündér figyeli, lesi minden mozdulatod, kívánságod és csókol, csókol.
Rózsaszínű gondolataim párájában felvetődik bennem, hogy itt most be kellene végezni, de hát az a fantasztikusan kerek popó! Az a látvány ki ne maradjon!
Így kutyusba kérem magunkat és láss csodát: Kate pont úgy kínálja fel magát ebben a pózban mint ahogy azt én álmaiban ezt elképzelem:
megfelelően széles terpeszben, felsőtestét az ágyra nyomva, feneket jól kinyomva hívogat és nem is vagyok rest, hörögve hatolok be a vágyak kapuján.
El vagyunk így egy darabig, de valahogy bénázom, többször kicsusszanok, ezért partnernőm az ágy szélére tolat és én állva folytatom a mókát.
Az a látvány! Napok után is, ha csak rágondolok mosoly van az arcomon és görcs a gatyámban.
Végtelenségig tudtam volna csinálni, élvezni ezt a pózt és talán a szokásosnál hosszabbra is sikerült szeretkezésünk ezen szakasza, de aztán leszállt a lila köd.
Végig simítottam Kate hátát, combjait, köszönetet rebegtem, Ő hátrahajolt és még mielőtt kicsusszantam belőle, érzékien megcsókolt.
Megborzongtam. Tökéletes befejezés.
És még ezután képes volt rátenni egy lapáttal!
Mert a tesi kielégülés után egymás mellé feküdtünk, szőke fejecskéjét a karomra hajtotta és egy lelki kielégülést is nyújtó, vidám, vicces, de komoly gondolatokat is felvonultató
beszélgetésbe kezdtünk. Közben simogatott, meg-megcsókolt, mosolygott. Teljesen kész lettem.
Persze maradtam volna még, akár egy egész napot is, de úriember módjára nem akartam visszaélni vendégszeretetével.
Készülődés közben biztosítottuk egymást a kölcsönös szimpátiáról és a későbbi találkozás(ok) lehetőségéről és fájó szívvel, de fülig érő mosollyal az arcomon,
puszik és ölelések közepette kiléptem a valóságba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rószákat szokásomhoz híven, belépésemkor, kis édességgel együtt adtam át. Szó csak a telefonban esett róla. Extra jó randi volt, de ez benne van az alapban!
(Az édességet persze elbénáztam. Ki van írva! Kedvenc édesség: PROTEIN SZELET. Én meg csokit vittem. Te ne kövesd el ezt a hibát!)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45, másfel órás randira 65, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Eddigi "pályafutásom" egyik legjobb, hanem a legjobb randija volt Kate-tel. És rögtön elsőre.
Nagyszerű lány.
Szép, ápolt, kedves, odaadó stb.. sorolhatnám még, de legfőképpen a személyes varázsa fogott meg.
Lehet, függő leszek....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


2024-04-20 20:03:56
....de az érdem Freya-é!

2024-04-20 20:02:27
Igazán megtisztelő, hogy ennyien elolvastátok ezt a kis történetet és ennyi idő után is kapok elismerő hozzászólásokat. Köszönöm.

2024-04-08 21:39:45
Egy nagyon valódi, nagyon pozitív és nagyon huncut lányról ez egy nagyon jó beszámoló. Csupa ilyen kellene.

2024-03-12 07:10:02
Köszi a megosztást, sok mindent megtudtam és remélem hamarosan át is élhetem.

2023-11-01 20:05:43
"Már az elején, mikor beléptél az ajtón, olyan jó volt a kémia és az összhang közöttünk." 4 hónappal a tali után visszaemlékezni az ajtón belépő ismeretlenre ... le a kalappal.
Az élmény mindent felülmúló, kiderült a besziből is.
Mutasd mindet