Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Fetish Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-02-10 01:32:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 93185

TiborX a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Kinga hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
ínyenc láberotika
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk időpontot, egy kicsit később ért csak rá mint szerettem volna, de még éppen jó volt nekem. A megbeszélt időpontban hívtam, kért még 5 percet, aztán felmehettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető, a parkolás nem okoz gondot, de persze fizetős. Bkv-val is könnyen elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Szépen berendezett lakás, össze is futottam véltlenül egy másik lánnyal is. A szoba közvetlenül a bejárat mellett volt, így jól végig tudtam hallgatni hogy az utánam érkező vendég miről beszélget az előszobában, bár erre nem feltétlenül voltam kíváncsi. A masszázspad mellett tükör, amiben végig lehet mozizni az eseményeket. A fürdőszoba tiszta, sokféle tusfürdővel.
Fetish Kinga külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csinos fekete ruhában és magassarkúban fogadott, nagyon szexi volt ebben is, de később ezek lekerültek róla. Bomba jó alakja van, igazi gazellatestű lány, hosszú karcsú lábakkal, kerek és kemény popsival, formás cicikkel, egyszerűen tökéletes. Az arca kicsit egzotikus, nekem nagyon bejött, igazán szép, huncut szemekkel és sok mosolygással. 10/10.
1.  +36 beszámoló Budapest 93185 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 93185 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 931855.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 931856.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 93185
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Tantrikus masszázst kértem, fétish elemekkel kiegészítve. Mivel a korábbi beszámolók nem voltak ezen a téren túl részletesek, így kicsit tartottam a dologtól (nem kellett volna), de azért izgalommal vegyes kíváncsisággal vártam hogy mi lesz. Persze telefonban is és a helyszínen is tisztáztuk, hogy NEM kérem hogy megöklözzön vagy hogy ostorral verjen, de még csak tökönrúgást vagy kisebb pofonokat sem kérek, valamint biztosítottam róla, hogy a prosztatám sem vágyik társaságra. Na de viszont enyhébb, fájdalommal nem járó fetishes dolgok jöhetnek. (Kinga persze szívesen elver bárkit, úgyhogy aki rossz fiú volt keresse bátran és megkapja büntetését...)
Erotikus masszázzsal kezdtünk, hason feküdtem és a lábaktól indulva haladt felfelé, ekkor már teljesen meztelen volt. Ez egyfajta keveréke volt a szakszerű masszázsnak és az erotikus simogatásnak, valahol félúton a kettő között. Nekem ez pont jó volt így. Amikor a popsihoz ért, kicsit erotikusabbak lettek a mozdulatok, enyhén érintette az intim részeket. Később haladt feljebb, és a fenekemre ülve a hátam is megmasszírozta.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A mozdulatok ezután még lágyabbra változtak, visszatért a popsihoz és a belső combokhoz, és ezeket masszírozta, simogatta lágyan, időnként a gátat is érintve. Közben a melleivel is hozzám ért, majd végigsiklott a hátamon a cicikkel masszírozva. Ezek után megfordulhattam. A lábaim közé térdelt és hosszú lágy mozdulatokkal simogatni kezdte a combjaimat, majd érintette a duzzadni kezdő farkam, majd simogatott itt-ott. Izgatta a zacsit is, majd a makkot simogatta körkörösen, ekkor már betonkemény voltam. Elkezdett csúszkálni rajtam elölről is, a mellek közé vette, azzal izgatott, majd csúszkált oldalról is, miközben formás popsiját simogathattam. Előre megkért hogy a puncit kerüljem el, én ezt maximálisan betartottam. De a kemény kerek popsi és a formás cicik simogatása épp elég izgató volt. A tükörben mindezt mozifilmként lehetett követni, ő is gyakran nézte a tükörben a produkciót. Na innentől jöttek a fétishes dolgok.
Először fogott egy szárítókötelet, és a zacsi köré tekerte, majd hozzákötötte a farkam a tövénél, és még néhányszor rátekerte a zacsira és a farkamra és kicsit megszorította. Nem fájt egyáltalán, erre nagyon ügyesen vigyázott, így különleges, enyhén szorító de izgató érzés volt. A kötözéstől és a feszüléstől a farkam innetől kezdve a plafonra mutatott. Ekkor újrakezdte a csúszkát szemből, ami most dupla annyira izgató volt, mivel ahogy csúszott rajta és lejjebb szorította a szerszámot, a kötél megfeszült és fokozta az élvezetet. Így csúszkált egy darabig, miközben én simogattam ahol értem.
Ezután felvett az ágy mellől egy korábban odakészített jégkockát, és a makkot kezdte izgatni vele. Azt hittem ettől majd lelankadok, de nem, továbbra is álltam mint a cövek. A jéggel izgatta a zacsit is, majd a mellem, hasam is, de gyorsan visszatért a merev szerszámhoz. Ez is nagyon bejött, különleges és nagyon erotikus volt.
Ekkor áttértünk a láberotikára. Felült a masszpadra a lábam közé, és elkezdett a lábaival izgatni. Masszírozta a farkam egy lábbal, majd kettővel. Izgatta a zacsit is. Volt hogy a talpával izgatott, volt amikor a lábujjaival, de olyan is volt, amikor a két lábfej közé vette a farkam és úgy mozgatta fel-le. Aztán volt egy még különlegesebb figura, amit még sosem láttam. Kicsit közelebb jött, és a térdei közé vette a szerszámot, pontosabban a combjai közé kicsit térd felett. Közben a lábaim között ült, és a talpacskái az orrom előtt lebegtek, bár egy kicsit oldalra fordult. Nagyon izgató volt az érzés is és a látvány is, úgy mozgott, hogy nagyon közel kerültem az elélvezéshez. Kis idő után váltott, és elkezdte újra kézzel masszírozni a még mindig lekötözött farkam. Volt hogy a zacsin húzta végig az ujjait, majd kicsit a gátat és az ánuszt is izgatta enyhén, lassú mozdulatokkal. Egy idő után a mozdulatok gyorsabbra váltottak és nem bírtam tovább, robbantam mint az atom. Hosszú és velőtrázó élvezés volt. Utána kedvesen letörölgetett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy picivel átlag feletti, de amit kaptam az jóval átlag feletti.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fantasztikusan jól éreztem magam, egy gyönyörű szép és nagyon kedves lány társaságában. A masszázs, az erotika, a különlegességek, mind óriási élmény voltak. Kingának remek érzéke van az erotikához és örömmel csinálja, ezért is lehet ennyire jó. Magasan kiemelkedik tudásban és kedvességben a többi lány közül.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet