Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Fetish Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-02-02 22:07:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 76705

Foothunter a 2016-01 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Kinga hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A tervezet akció előtt néhány órával egy borús és igen hideg vasánap délelőtt hívtam fel és azonnal sikerült is megegyezni a részletekben. Azt mondhatom kifejezetten könnyen ment és összességében kellemes élmény is volt: csacsogós hang és jókedv. Azért a szemöldököm felszaladt mikor az azájándékról volt szó, de hát egyszer élünk. Persze rákérdeztem mit is jelent a fetish masszázs és azon túl, hogy "lightos bdsm" azért sok egyéb részlet nem derült ki, a felvilágosítás nem volt profi, ha félénk kölyök lettem volna akkor nem győz meg. Azért nem volt gond, csak itt van mit javítani.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Eléggé fekventált helyen, a Hősök terétől igen közel. Azaz még hétköznap is lehetne ingyen parkolni de hétvégén nem volt gond, szinte a ház előtt sikerült megállni így nem fagytam meg. Tömegközlekedéssel sem lehet probléma. A konkrét bejáratot nehezebben találtam, kétszer mentem el előtte szóval kicsivel pontosabb útbaigazítás nem ártott volna, de azért időben ott voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Profin kivitlezett és nagyüzemi *** ami amúgy egészen frankón néz ki. Azt hiszem mondhatom, hogy volt némi kupi fíling de igazándiból a jó fajtából; ha már szalon akkor ilyesmit képzelek el: szépen megvilágított folyosó, kissé sejtelmes, dekadens dizájn, meglepően nagy előtér. A fürdőszoba nem lett volna rossz csak nem szeretem a műanyag kádfüggönyöket mivel nagyon lekorlátozta a teret és ezekhez sosem kellemes hozzáérni. Volt rendesen tusfürdő választék szóval a műanya függönyt leszámítva okés volt. A szerelmi fészek egy tatamival volt felszerelve, nem nagyon de jól elhyezett tükörrel, kissé keleties díszítéssel, közepes méretű szobában. Nem volt vele semmi gond sem, sok mécses, színes sejtelmes fények és zene: működött az atmoszféra. Kinga kissé panaszkodott, hogy ideg van mivel aznap egyedül volt és ő fűtött be, de nekem ez nem tűnt fel pedig tényleg kegyetlen hideg nap volt.
Fetish Kinga külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Fiatal, vékony kiscsaj és teljesen stimmel a fotókkal. Az arca talán nem a legszebb, persze ez mindig ízlés kérdése, de egyáltalán nem csúnya, és nekem a vékony, kislányos és mégis nőies teste azokkal a kisi de azért nagyon is formás cickókkal teljesen bejött. Nem hiszem, hogy 50 kilónál több a lány, ez az erejéből is megmutatkozott, de nem is azért mentem, hogy profi csontig hatoló gyúrást kapjak. A kezei szépek, hosszú és karcsú ujjak, szépen formált hosszú és ribisen lakkozott körmökkel, nekem nagyon tetszett. Ami viszont teljesen elbódított azok a lábai. A lányhoz képest viszonylag nagy lábak, hosszú lábujjak és nagy, széles lábkörmök melyek ugyan nem voltak profin lakkozva, de mivel én kifjezetten az ilyenekre bukok így is a kedvenc lábaimmá léptek elő! Lehet nem mindenkinek ez tetszik és Kinga azt állítota, hogy nagyon csúnya lábai vannak (azóta már "LÁBKIRÁLYNŐ!!!" címmel hírdeti magát), de kénytelen voltam biztosítani róla, hogy az én fétiseimnek és ízlésemnek sajnos éppenhogy tökéletesek... Összességében nekem a csaj nagyon tetszett, mondhatnám kiváló a genetikája.
1.  +36 beszámoló Budapest 76705 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 76705 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 767055.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 767056.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 76705
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
2
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Úgy kértem az egy órás programot, hogy kis normál massázzsal kezdjünk majd áttérhetünk a fetish masszázsra is. Ez kábé 10-15 perc nyomogatást jelentett, inkáb volt évődés mint masszázs, de igyekezett odatenni magát. Egyszercsak végigterített a hátamon egy mécsesnyi gyertyaviaszt - végül is ügyesen meglepő volt. Fordulás, szemeimet bekötötte, kezekre fej mögött bilincsek jöttek majd rácsippantott két ruhacsipeszt a mellbimbókra. Nem volt éppen profi, a kiszolgáltatott félre nézve vigyázó akció de állította, hogy természeténél fogva szadista. Elkezdte olajjal a farkat masszírozni, néha odacsapott, nem volt rossz handjob de azért sem brutálisan ledominálva, sem a mennyekbe izgatva nem éreztem magam. Jó volt, de nem kimagasló. Mikor lekapta az egyik csipeszt viszont azt hittem meghalok, na az rohadtul fájdalmas lett, 20-25 perc után ilet talán nem illik, de legalább nem mondhattam, hogy mazochista énen nem kapott egy alapos leckét a határaiból. Konkrétan vinnyogtam és kicsit meg is ijedt hogy nagyon túllőtt a célon, de miután levegőt bírtam venni megnyugtattam, hogy ezt még túlélem. A másikat óvatosan vette le. Ekkor megkapam azokat a tökéletes és gyönyörű tappancsokat és amíg tovább verte a farkamat és egy igen hosszú és élvezetes foot worship akcióban részesülhettem. Nem siettetett, láthatóan élvezte (ekkor már nem volt szembekötősdi és a kezem is szabad lett), ficánkoltak a lábujjai és hát... életem egyik legszebb pár lábának egyik legjobb szopogatós, nyalogatós menetét élvezhettem igen hosszan.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A megegyezés szerint prosztat masszázzal egybekötött natúr francia következett volna. Sajnos mivel "nagyon rossz íze volt az olajnak" ezért két nyalintást kaptam mindössze. A gumikesztyűbe bújt két ujja pillanatok alatt felszaladt, biztos van akinek ez bejön de nekem ez igen gyors volt. Minden esetre egyszerre ment kézzel a pumpálás és másik kézzel a prosztat izgatása mikor csengettek... Nos, következő egész órára be volt jegyezve a következő vendég. volt kis tanácstalanság de aztán "amit elkezdtünk befejezzük" alapon eljutottam oda ahová akartam, és bár nyílván már siettünk de azért odatette magát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Előre letettem, nem volt semmi probléma. Ott is maradt és csak mikor kijöttem végül a fürdőszobából tűnt el. Miért kell ide 50 karakter?
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kinga egy nagyon vonzó és fetisiszta szemmel istennői kvalitásokkal bíró kezdő domina kislány, aki amúgy jófej, játékos, odaadó de eléggé tapasztalatlan és igen bohém/lökött. Én jól jártam mert kaptam minimum 15 perc extra időt, de az utánam érkező vendég gondolom nem érezte magát szerencsésnek. Mégis... szóval minden apró negatívum ellenére (még a nagynak tünő hibák sem kiégett apátiából hanem egyszerűen a linkségből/lazaságból eredtek) nekem nagyon tetszett a randevú és a lány bizonyos testrészei pedig mindentől függetlenül beemelték őt a "felső kvartilisembe". Ha kicsit szolidabb lesz az ajándék biztosan meglátogatom még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet