Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Fetish Isabelle

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-24 05:15:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fetish Isabelle +36706235740 121877 erotikus masszázs

Grizzlymedve a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Isabelle hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon láttam meg a hirdetését, amelyre azonnal felfigyeltem, mert nagyon egyedi módon van jelen az oldalon, mivel nagyon egyedi módon használja a hirdetését. Általában heti egy alkalommal, egy napig aktív a hirdetése, azonban ez nem jelent akadályt a folyamatos kapcsolattartásunknak. Ugyanis amikor aktív volt, követtem az instrukcióját és elmentettem a 70-623-5740 számát, így mobilon és Viberen egyaránt bármikor tudtam hívni, és időpontot egyeztetni. Ennek kapcsán maximálisan rugalmas, így mindig megtaláljuk a mindkettőnk számára alkalmas időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítés nagyon egyszerű, akár tömeggel, akár gépkocsival, mivel a Béke út, Tatai út az úti cél. A GPS nem visz oda, de pontosan oda navigál. Parkolót mindig találtam a ház előtt, amely este hatig fizetős.
Lehetséges, hogy mire ez e beszi megjelenik, akkor már Izussal egy másik helyen tudunk találkozni, azonban a környék marad, csupán egy – két utcával kell máshova menni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutás rendkívül egyszerű, mert Izus nyitja fentről a kaput, és hasonlóan egyszerű megtalálni a nem túl magas szinten lévő, tökéletesen egyterű lakást. Azért egyterű, mert csupán a fürdőszoba van külön helyiségben, amelyben fürdőkád és a WC áll rendelkezésre. Többféle tusfürdő és szájvíz adott. Az egyterű részben a konyha rész van egy beugróban, míg a nagy placcon egy profi masszázspad és jó nagy francia ágy található, egy jól elhelyezett tükör is fokozza az élvezkedési lehetőségeket.
Lehetséges, hogy mire ez e beszi megjelenik, akkor már Izussal egy másik helyen tudunk találkozni. Mivel volt már egy randiban ott is részem, így tudom, hogy az a lakás nagyobb mint a mostani, egyébként éppen olyan alkalmas, mint ahol most történt a randi.
Fetish Isabelle külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Könnyen el tudnám azzal intézni, hagy sok fotója van a hirdetésében, amelyek eltérő időszakokban készültek, mindenféle fotóvarázslat nélkül, így a többféle megjelenését teljesen hűen mutatják.
Ennyivel nem intézem el, mert Izus ennél figyelemre méltóbb megjelenéssel bír.
Izus nem az alacsony, de nem is a magas, anorexiás lányok közzé tartozik, a magasságához illően teljesen arányos és hibátlan alkattal bír. A fotókon is látható tetkók vannak a valóságban is, amelyek szerintem nem zavarók, mert ízlésesek.
Izmos lába mezítláb és cipőben egyaránt jó formájú, a popsija pedig hibátlanul kerek. Nem csöcsibaba, mivel mellei nem nagyok, a magasságához tökéletes méretűek és formájúak, letagadhatná, hogy volt sebészi beavatkozás.

Egyes testrészeinek a tapintása közben tapasztaltakról, az így szerzett élményeimről később, az erotikánál fogok írni.

Az arca nem zsákba macska, mivel minden képen látszik. Bár ez szubjektív, de szerintem gyönyörű az arca, a szeme, a fogsora, valamint az igéző tekintete.
A haja jelenleg barna, de a fotók tanúsága szerint ez gyakran változik.

A megnyerő külső mit sem ér, ha nem párosul olyan belső tulajdonságokkal, amelyekkel Izus bír. Mivel a megnyerő habitusa, modora és stílusa, mellet még az intelligencia terén sem áll rosszul.
1. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló Budapest 121877 erotikus masszázs
3. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló Budapest 121877 erotikus masszázs4. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló 2024-06-24 11:41:26 erotikus masszázs 1218775. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló 2024-06-24 11:41:26 erotikus masszázs 1218776. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló 2024-06-24 11:41:26 erotikus masszázs 121877
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Alapos okom van rá, hogy a barátnő feelingre (is) a maximális pontot adom. Ugyanis, a randikra érkezés során szinte mindig, útközben tartjuk a kapcsolatot, hogy ki hol tart és mikor érkezünk. Így volt ez a mostani randira tartva is, mivel mindketten, de egymással egyeztetve az eredeti időpontnál kicsit később érkeztünk. Egy kicsit én értem oda hamarabb, így végig tudtam nézni, ahogy Izus forró nadrágban és egy kánikula pólóban érkezett. Tulajdonképen, így a mostani randink már az utcán indult, ahol Izust így utcai szerkóban látni is kifejezetten vágykeltő látvány volt. Amikor felértem a lakáshoz, az ajtó már résnyire nyitva volt. Izus soha nem az ajtó mögött elbújva, félhomályban vár, hanem leggyakrabban a masszázspadon ülve mosolyog, ám ezúttal a konyhában babrált valamit, miközben előbb az igéző tekintetével üdvözölt, majd valódi csókokkal és szoros ölelkezéssel. Miután mindketten felfrissítettük magunkat, Izus feltett egy kérdést. Na, mi lesz a program, mit csinálunk? Masszázs lesz? Erotika előtt vagy után? Közben! Vágtam rá.

Most én teszem fel a kérdést a tisztelt olvasóknak. Eddig megérdemelten max csillagos a barátnő feeling?

A „közben” történt masszázs Izusnál valóban masszázs, mégpedig olyan, amellyel megállná a helyét bármelyik komoly wellness, vagy fürdőkomplexum masszőzeként. Egyébként meg is állja. Ennek kapcsán csak annyiban különbözik itt a masszázs, hogy ruhátlanul történik, egyébként ugyanolyan szakszerű, mint az említett helyeken. Ennek jegyében a talpamtól a vádlimon és combomon át, a hátamat és nyakamat alaposan átkezelte, melynek jótékony hatását még harmadnap is éreztem. Miközben a nyakamat kezelte, kivettem a fejemet az arctámaszból és így közelről láttam a Vénusz-dombot, amely hatására a nagyon kényelmes profi masszázs ágy egyre inkább kényelmetlenebbé kezdett válni, amit tovább fokozott, hogy Izus popsiját átöleltem. Tovább fokozódott a helyzet, mivel Izus megindult rajtam visszafelé a masszázzsal, ám eközben olyan benyúlásokat tett, amik miatt a masszázst, bár az nagyon profi és kellemes volt, de mégis megköszöntem és irány ismét a franciaágy.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Így kerültünk másodszorra a franciaágyra, ahol már volt egy kellemes felvonás, amely egy frenetikus csúszkával indult. Eközben a Vénusz-domb nemcsak látótérbe, hanem nyalintásnyi távolságon belülre is került, miközben én sem maradtam kívül. A párosélvezkedéssel tarkított csúszka mielőtt páros kivégzéssé vált volna, én rögtönöztem egy manufakturális kézimunka szakkört. Miközben jó úton haladtunk a csúcsra, Izus fel tett egy el nem utasítható kérdést, amire nyelvóra keretében válaszoltam. Jutalmam először a kielégült gyönyörű nő elégedett mosolya volt, majd nagyon érzéki és odaadó, nem vadulós, mégis mindent beleadó, nagyon kellemes lágy, hosszan tartó csókolózás. Eközben Izus babrálni kezdte a farkamat, amely így csókolózva elkezdett repíteni, egy kellemes irányba. Izus a lingamot nem tanulta, ennek ellenére, a legmagasabb szinten műveli, miközben a legkülönfélébb nyelvjárásokba is betekintést ad. Ezek olyan módon váltogatja, amellyel megállíthatatlanná tett a kivégzésem felé vezető úton. Amikor már nem váltogatja, hanem mindent bevetve végez ki, véletlenül sem enged el, csak amikor már lenyugszom.

Ezek után jólesett a profi masszázs, amely után ott folytattuk ahol előtte abba hagytuk.

Az improvizációé volt a szerep, ennek mentén folytak tovább az események, és tettünk ismét egymás kedvére, csúszka, lingam és oda-vissza nyelvóra kapcsán nem fogtuk vissza magunkat, miként akkor, sem, amikor kölcsönösen elvarázsolt állapotba kerültünk.
Izus érintése különösen nagy élmény számomra, de legalább akkora Izusnak a megérintése és tapintása, aminek kapcsán, a külsőnél már tettem említést. Ugyanis minden porcikája, a lába, a popsija, a melle olyan rugalmas és kemény amivel kapcsolatban feltettem egy kérdést. Tudod – e, hogy egy ácskapcsot nem lehetne beléd verni? Ezen jót nevetett és érzékien megcsókolt, miközben érintettem a kemény testét ahol értem.

Az elbocsátásom is a barátnő feeling jegyében történt, mert amíg öltözködtem, Izus születéskori szerkójában fekve az ágyon diskurált velem, majd az ajtóhoz kísérve kapott fel semmit, nem tekert magára törülközőt, anélkül kaptam az útravaló csókokat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A másfél órás randit megtoldottuk a VTR után megillető 15 perccel, és a fent leírtakért, * rózsaszálat fűztem a csokorba, a gyakorlatilag a fullextrás program tiszteletdíjaként.

A program lehetőségeit illetően semmi zsákba macska nincs, mert Izus a részletes infóban az egyes időtartamokhoz hozzá rendeli a vállalásait, így pontosan kiszámítható a csokor mértéke.

Amikor a hirdetése nem aktív, akkor sem marad elérhetetlen ez a korrekt információ, mert Izus ugyanezt megírja üzenetben.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Izus azon lányok táborába tartozik, akik nem szeretik a randi során történtekről a nagyon részletesen megírt beszámolókat, sokkal inkább híve annak, hogy az olvasó a fantáziájára is hagyatkozzon.

Ezt figyelembe véve, ugyanakkor az olvasó közönség jól részletezett tájékoztatási igényét is kielégítendő, azt gondolom, legalábbis remélem, hogy sikerült érzékeltetnem, hogy a „miként csinálta és miért volt jó” minden amit csinált Izus, és miért volt kiemelkedő élmény minden perce a randinak.

A randiknak az egyeztetése, a randikra való érkezések, majd a randik során folyamatosan azt érzem, mintha nem szolgáltatóhoz készülnék, hanem a barátnőmhöz.

A masszázst bizonyára el lehet sumákolni, de tudni kell, hogy azt veszíti a bliccelő, mintha kihagyna egy profi masszázst a legjobb wellness helyen.

Az erotika terén a lehetőségek széles tárházát kínálja vállalásként, amelyeket korrektül megad, és minden programidő esetén korrektül hozzá vannak rendelve a rózsák, amiket így együtt a Bővebb infóban, vagy a üzenetben mellébeszélés nélkül le is ír.

Így a megélhető élmény előre kódolható, miként a rózsacsokor is.

Igyekeztem eléggé hangsúlyosan kiemelni Izus vendégcentrikusságát, remélem ez át is jött a beszámolómból.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Isabelle erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-27 08:36:18
Szokás szerint jól megírt élménybeszámoló, ezért ment a max pont. Egyben szokás szerint dúskál az önfényezéstől ami beárnyékolja azt. És nem az első "túltolást" vélek felfedezni az írótol. Ezért én is kíváncsian várom az előttem szólók kérdéseire a választ!

2024-06-26 20:28:55
Véleményem változatlan, a beszámolód jól megírt.
Azonban valami még kiderült a számomra, bár az is igaz nem vagyok profi nyelvész, úgy látom nem csak a "bárányok hallgatnak".

2024-06-26 12:47:37
Grizzlymedve beszi legkülönfélébb nyelvjárásokról tesz említést, ezek megértéséhez némi jártasság szükséges, a beszi erre is rámutat. Izabella habitudáról bővül az olvasó ismerete. Köszi a beszít!

2024-06-26 00:11:43
Egy nem mindennapi randi, precízen kidolgozott megörökítése. Minden érthető és indokolt. Kösz a kedvcsináló ajánló levelet.

2024-06-24 23:59:52
Thanks, wonder how she will manage as a domina when I visit. Surely the potential is there
Mutasd mindet