Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-15 08:56:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm, hogy írtál a randinkról 🤗 Remélem hamarosan megismételjük, nagyon jól éreztem magam! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702653989 118984 szexpartner

DrBtraS a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Itt az oldalon üzenetben váltottunk pár üzenetet, illetve VTR-en keresztül egyeztettünk időpontot. Elsőre sikerült közös nevezőre jutni, így az egyeztetésen villámgyorsan sikerült túlesni. Válaszul minden információt megkaptam, ami a folytatáshoz szükséges.
Megközelítés
Jómagam gyalog érkeztem, de ezen túl kiváló alternatíva lehet még a BKV is. Az autózást inkább azoknak ajánlanám, akik picit önmaguk ellenségei is, mert nem a város legautóbarátabb környéke közlekedés szempontjából. A ház egyébként könnyen megtalálható, kellemes környékén van a városnak.
Helyszín
A bejutás a házba egyszerű, a felvonó nyújt némi mókát a különböző oldalon nyíló ajtajaival, de semmi vészes :) A megfelelő lakáshoz Evelyn ajtó mögül kinyúló keze csalogatott. Belépve egy iszonyatosan tágas, tiszta és rendezett lakás tárult elém. Igényesen becsavart törölközők, melyek egy csöppnyi wellness hangulatot kölcsönöznek a fürdőszobának. Ezen túl tusfürdők megszámlálhatóan végtelen számosságban és szájvíz áll rendelkezésre a tisztálkodáshoz. A szobát a nagy ablakokon keresztül a nap deríti meg, ide belépve két ágy is fogad, melyek közül az egyik masszázs céljára lett teremtve.
Evelyn külseje
A képeket végiggörgetők számára nincs a tarsolyban meglepetés. Halvány rózsaszín hajkorona, illetve szemüveg díszíti Evelyn szép arcát, melyen általában kedves mosolyt visel. Alakja tetőtől talpig tökéletes, amit selymes, puha bőr fed. Körmei éppen sárgás árnyalatúra voltak dekorálva és jól egészítették ki az összképet. Korábban azt gondoltam, hogy a tetoválások iránt semleges vagyok, de Evelyn bőrét színes, ügyesen komponált, igényesen kidolgozott minták tarkítják, melyek csodálattal töltöttek el.
1. Evelyn +36702653989 beszámoló Budapest 118984 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702653989 beszámoló Budapest 118984 erotikus masszázs4. Evelyn +36702653989 beszámoló 2023-08-15 09:30:55 erotikus masszázs 1189845. Evelyn +36702653989 beszámoló 2023-08-15 09:30:55 erotikus masszázs 1189846. Evelyn +36702653989 beszámoló 2023-08-15 09:30:55 erotikus masszázs 118984
Action
Megérkezésem után az ágyra ültünk le, ahol egy rövid beszélgetés keretein belül oldódott a bennem lévő kezdeti feszültség. Hamar kiderült számomra, hogy Evelynnel a másfél órát is el lehetne cseverészni, de erről a vonatról leszállva a fürdő felé vettem az irányt egy frissítő zuhanyzásért.

A fürdőből kilépve Evelyn immár ruha nélkül invitált a szoba felé. Nyitásként egy masszázst ajánlott, mely lehetőséggel nem éltem az olajokkal és krémekkel ápolt viszonyomra hivatkozva. Ezt kiváltva az ágyon egymással szemben ülve kezdtünk finom csókok váltásába, illetve lágy simogatásokon és puszikon keresztül egymás testének felfedezésébe. Evelyn apró szóbeli odaszúrással jelezte, hogy kezdek belekényelmesedni a helyzetembe, ami kapcsán aktivizálódva és némi helyezkedés után lefelé vettem az irányt a kényeztetéssel, ahol nyelvvel és kézzel tartottam célra, illetve teljes testre kiterjedő simogatásokkal. Itt érzésem szerint leginkább én élvezkedtem, amiről a látvány és a puha bőr érintése gondoskodott. Miután saját tudásomat megmutattam, Evelyn felmutatta az UNO reverse card-ot, hogy most pedig ő következik. Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat. Elképesztő élményben volt részem az út során, melyet a folytatásról feltett kérdésével kerekített le.

Védőfelszerelést öltve folytatódott a randi, Evelynt szemből, hátán megközelítve. Bejutásom után megállapodtunk abban, hogy most kerültem csak igazán csapdába - szűk és forró ölelése ejtett teljesen rabul, mely a kezdeti izgalom továbbrepülése után lágy mozgással folytatódott. Evelyn halk sóhajokkal fogadott, illetve szája visszautasíthatatlan csókváltásra hívogatott. Alakjában és melleiben való gyönyörködésre talán innen adódik a legjobb lehetőség. A misszi után én maradtam felül, Evelyn fordult és hátrulról folytatódott a kaland, melyet hason feküdve fogadott. Ezt követően vertikálisan is felcserélődtünk és lovagló pozícióba helyezkedett Evelyn, mely személyes kedvencem. A korábbi beszámolókban már megénekelt élmény nem maradt el, valóban nagyon érzéki lovasként lendül akcióba Evelyn és a francia lecke alatt felfedezett területeket itt is bőszen használja fel "ellenem". A lovaglás után oldalra fordulva, összebújva indult utolsó utunk, mely a helyzet kényelméből és egymáshoz való közelségből fakadóan valóban barátnősre sikerült.

A célegyenesre ráfordulást a gumi eltávolítása után a franciához való visszatérés jelentette. Itt elkerülhetetlenül ért el a vég, Evelyn kezei között. Hagyott lenyugodni, majd nedves- és papírtörlővel takarítottunk el magunk körül. A lenyugvás részeként még az elején elindított beszélgetést folytattuk, melyben szintén remek partnert találtam Evelynben. Az idő fogytában elindultam újra a fürdő felé egy frissítő zuhanyzásért, majd öltözés közben pár szót és az ajtóban egy csókot váltva búcsúztunk egymástól és léptem ki a lakásból.
Elszámolás
Első találkozásunk gyanánt a randi elején túlestünk ezen a részen. Másfél órára érkeztem és extrát nem vettem igénybe, az adatlapon, illetve a "Bővebb info" alatt szereplő számok a valóságot tükrözik.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn nagyszerű vendéglátó - minden porcikájával törekedett arra, hogy minél jobban érezzem magam és a szájízemnek megfelelően alakítsuk a randi menetét. Visszatekintve a napvégi találka talán nem volt a legszerencsésebb választás részemről, hiszen az aznapi fáradtság mindkettőnkön megmutatkozott valamilyen szinten, de ezt leginkább saját hibámként könyvelném. Ennek ellenére végig érdeklődés és lelkesedés töltötte be a színteret, mely abszolút magával ragadó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-08-21 07:42:48
Ha nem történt volna semmi akkor is ezt a szexuális erotikus regényt meg lehetett volna írni. Az író fantáziája szinte az egeket verdesi.

2023-08-18 12:55:34
Szerintem jó kis beszámolóra sikerült, minden benne van ami kell 👍

2023-08-18 11:17:20
Novellaszerű beszámolódban kiválóan megörökítetted a randi fontos momentumait.

2023-08-16 08:34:51
Egyértelműen megérdemli a jól megírt címkét, annak ellenére, hogy a Megközelítés rész színvonalában nagyon kilóg. Abból konkrétan semmit sem lehet megtudni.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 35db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 27db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 38db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-07-21) : Isteni a franciája. Utána kértem hogy 69-ben folytassuk aminek nem volt ellene sőt... nagyon jó kis adok kapok volt és jól reagált a kényeztetésemre ahogy láttam igen jól nedvesedett a nuni. Már a hangulat tetőfokán voltunk amikor szóltam hogy húzzunk gumit a parancsnokra mert már el akar merülni a vágyak barlangjában.