Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-05 22:09:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm, hogy megirtad a beszámolót, kifejezetten meglepett, hogy ilyen nagyon hamar sikerült 🤗
Sok résznél mosolyogtam, nagyon laza hangvételű írás lett, de szerintem az egész randi ilyen is volt, már attól kezdve, hogy beléptél. Fixen várlak vissza mihamarabb! Puszillak addig is!

Beszámoló Evelyn +36702335902 121432 szexpartner

alG a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Reggel az oldalon kiírta a telefonos elérhetőségi időpontot, elsőre nem vette fel (max 5 csengetést használok), de még volt idő bőven uh nem aggódtam. Fél óra múlva sikerült elérnem, kora délutánra kértem időpontot egy órás programra, kis türelmet kért és visszahívást ígért. 5 percen belül diszkréten vissza csörrentett, hívtam és közölte az általam kért időpont rendben van, VTR-es megerősítést javasolt így a pontos cím is rendelkezésemre állt. A telefonban kedves, rugalmasan alkalmazkodott a kért időponthoz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolási procedúra és a forgalmi helyzet miatt a tömegközlekedést vettem igénybe. 7-es busz Ferenciek tere (kb 10 éve nem buszoztam meglepett, hogy van működő klíma), innen 4 perc séta.
BKK: buszok és metró Ferenciek tere, villamos és metró Astoria, aki eltéved vagy nem talál a címre az verje inkább a csipkebokor tövébe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
100 év plusszos nagypolgári lakás, majdnem a legfelső szint, 4+ méteres belmagasság miatt a liftet javaslom (van akinek az ilyen liftekhez is kell bátorság, de Ők gondják végig miért is jöttek!!!). A bejutáshoz a csengőszámot telefonon kapjuk, fentről nyitják (nem kell "kulcs", "harang","S" és tucatnyi számkombináció), előbb egy rács nyitható majd egy fa ajtó, a folyosó végén pár lépcső után található a lift, két oldalt ajtós, nem azon lépsz ki mint amin be (majd megérted ha ott vagy) az összes ajtót csukd be. A megfelelő szintre érve nyílni fog a majd a lakás ajtó is (olyan hangokat ad ki a lift, hogy szakavatott füllel biztosan tudni mikor érkezik meg).

A lakás nagy, tágas, világos (tavasszal 14 órakor). Tisztaság és ízléses berendezés.

A randiszoba nagy, ikeás ágy, nem a 140-es 😉. Az ágyon párnák. Kellemes zene, jó illat, nappali fények (gondolom ha valakit zavar kérhet elsötétítést is). Mozisoknak tükör ügyben nem tudok nyilatkozni, Evelyn elvonta a figyelmemet az alaposabb helyszíni szemrevételezésről.

A fürdő tágas, tiszta, kád is van és zuhany majdnem-kabin (két oldalt fal, két oldalt függöny). Rengeteg tusfürdő (nem saját márkás), szájvíz is több féle és desodor vállaszték is bőséges (egy sos francia áráért ha csak fürdeni ugrasz fel már az kifizetődő😂). Tiszta, illatos, nagy méretű és több színű törülköző közül lehet választani szabadon.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tehát EVELYN:
Rengeteg kép áll rendelkezésünkre fantáziálni, nyálat (egyéb nedveket) csorgatni illetve eldönteni akarjuk az ott látható NŐ-t, aki úgy dönt igen az nem fog csalódni. Ennyi képből az összeset kell nézni akkor kiderül az idő, a test alkat, a szépészeti retusok hatása így megkapjuk az "élő"Evelynt.
A bőre puha tapintású, feszes, jó illatú, egyenletesen szolis barna, tetkók vannak.
A testalkat szexy, fantasztikus mellek (méret, tartás, bimbók+udvar), "jóseggű", arányos alkat.
Az arca szép (szubjektív ezért nem tudok mit mondani), a szemüvegtől nekem nem titkárnős inkább tanárnős (az elvileg sokkal okosabb is és szigorúbb, de kedves mert a hülyegyerekekkel is törődik). Az ajkai tökéletesek (nem tűnik művinek).
A fogadó szettje egy szürke (talán selyem) mini köntös.
És ami nem külső, de elsőre mégis ide sorolnám: laza csaj (nincs zavar, nincs feszkó).
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121432 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121432 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-06 10:09:19 erotikus masszázs 1214325. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-06 10:09:19 erotikus masszázs 1214326. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-06 10:09:19 erotikus masszázs 121432
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A lakásba lépve puszis üdvözlés, a cipő és a telefon a folyosón marad (nem a külsőn). A nász szobában gyors vetkőzés és fürdőbe kísérés (természetesen előtte Evelyn megkérdezte, hogy egyből felfrissülést vagy beszélgetést szeretnék... a frissülés utáni vágyam /ill. ami utána várható/ erősebb volt).
A fürdőből visszatérve az ágyon vettem kényelmi pozíciót, Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.
A nagyon jó kifejezésnek sok fokozata van nem sorolnám fel mindet, de akkor elég sok eszembe jutott. A technika profi, kézzel csak fog (tart) a többit az ajkai és a nyelve végzi.
Teljesen alkalmazkodó orál közben is, ahová a kezem teszem oda helyezi a megfelelő testrészét, ami útban van annak helyet ad (hogy érthető legyen: a puncit akarom elérni, de csak éppen az ujjam hegye ér oda akkor fordít kicsit abba az irányba, ha a melleive akarok játszani akkor a felsőtestét tolja közelebb miközben a karját is emeli, hogy ne legyen "útban" (szerintem képes lenne lebegve is egy ujján támaszkodva örömet szerezni).
Kértem 69-es pozíciót, mert el kellett terelnem a figyelmemet, készségesen felém helyezkedett. Jó segg, jó combok, puha illatos sima bőr és a punci. Nyaltam kívül-belül saját örömömre🫣.

Aktusnak a lusta vasárnap javaslatot elfogadtam így misszionárius pózba helyezkedtün, de mivel az Úr napja nekem is lusta így nem egy "baszós-kardozós" filmes aktust hoztunk le. Komótos, ráfekvős, barátnős, kímélő tempójú együttlét lett belőle. Evelyn csókját ekkor kóstoltam meg, finom ajkai, jó nyelvmunka kíséri.
Sokáig nem húztam az aktust, kis tempó emeléssel és Evelynt szorosabban magamhoz ölelve átadtam magam a gyönyörnek (természetesen sokat segített benne partnerem tökéletesen profi közreműködése: hang hatások, láb munka, stb..).
Pulzusszám vissza állás után tisztogatást követően egy jó beszélgetés következett. (A pszichológusom óradíja olcsóbb, de őt nem illik megdugni, ha pedig mégis megesne akkor kellene egy másikhoz is járnom, hogy kiadjam magamból azt az élményt...). Egy szó mint száz szex és lelki ügyekben Evelyn a megoldás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ami az adatlapján szerepel azt vállalja és úgy. Maximálisan korrekt, profi szolgáltató.

A rengeteg akciójáról eddig csak olvastam, de ezután figyelem és lecsapok rá (még a buszozást is vállalom érte).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kicsit túl tolták Evelynt az oldalon úgy éreztem, de pozitívan csalódtam. Ő az a profeszionális hölgy aki megérzi a partnerén, hogy mit szeretne. Teljesen alkalmazkodó, egy kaméleon a jó értelemben. Örömmel tölt el, hogy megismerhettem, szívesen fogok hozzá visszamenni (mert ez fix).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-05-09 02:53:54
Jól összeszedett írás, köszönöm, hogy megosztottad velünk!

2024-05-07 13:36:59
Részletes eposz, egyéni megoldások és fura humor szőtte át a művet.

2024-05-06 15:13:58
A már megszokott minőségi írás.
Köszönjük! 😉

2024-05-06 14:25:33
Érdekes 🖊, van benne alapos értékelő elem köszönet érte. Van 🌹és vannak pontok, super az egész thank

2024-05-06 12:01:15
... És hát az is fix, hogy ritkán kerül fel egyszerre 3 beszi is egy hírdetőről... 😉
Kiváló beszit írtál, köszi a megosztást!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 34db
(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

nagyon jó: 37db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

: 46db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,