Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-18 19:40:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Soma! Nagyon köszönöm, hogy megragadtad a fontos részeket! Köszönöm, hogy újra meglátogattál és megsimiztél és megsomáztál! Puszillak a következő randiig!

Beszámoló Evelyn +36702335902 119914 szexpartner

SimiSoma a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Épp válogattam, keresgéltem következő áldozatomat, amikor megpillantottam Evy akcióját. Ez el is döntötte a kérdést: Mikor, ha nem most? Nem először tettem tiszteletemet nála. VTR-en jelentkeztem be két nappal későbbre. A randi napján megerősítettem. Evy nagyon hamar, kedvesen és invitálóan reagált mindig.
Megközelítés
Engedélyes behajtásos utca a Belváros szívében. Nem volt kedvem parkolóhelyért küzdeni. A kék metróval mentem, onnan két perc.
Helyszín
Patinás negyed patinás épülete. Lifttel közelítettem, és ahogy kinyílt az ajtaja, már meg is pillantottam egy hívogató kacsót. A tágas lakásban minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt.
Evelyn külseje
Arca kedves, hibátlan. Szemüveg öltözteti. Bőre csodásan sima, puha. A cicik tapintásra teljesen természetes hatásúak, a műtét nyomait nagyítóval is nehéz felfedezni. Pár nagy méretű tetkót inkább, de nem zavaró helyeken. Haja most lilás árnyalatú. Biztosan nem dohányzik. Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119914 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119914 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:29:10 erotikus masszázs 1199145. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:29:10 erotikus masszázs 1199146. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:29:10 erotikus masszázs 119914
Action
Lecuccoltam, majd együtt vonultunk tusolni. Lelkesen szappanoztam – bocsánat: tusfürdőztem – kedvesem kebleit. Ő meg engem, majd leguggolt, és előleget adott a hálószobai élményekből. Sajnos, csak keveset, mert a zuhanykabin nem volt a legalkalmasabb helyszín.
A tusfürdőkre kénytelen vagyok külön kitérni, mert Evy jelezte, hogy szívesen olvas a beszámolóiban a vendégek ez irányú elégedettségéről. A tusfürdőválasztékot kedveskedése és gondoskodása kifejezésének szánja. Ez mindenképpen méltányolandó. Nos, az én elégedettségem maradéktalan volt. Nemcsak a kéttucatnyi flakon nyűgözött le (nem mellékesen négyféle szájvízzel kiegészítve), de Evy remekül választott márkát mindkettőnk számára.
Szárítkozás után a szép, nagy, levegős és világos játszószobában smároltunk és ölelkeztünk, majd nyugovóra tértünk.
Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki.
Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem, vagy barlangászkodtam. Evelyn maximálisan partner volt.
Aztán kutyusoztunk. Volt már ez a figura máskor is, de állva még nem. Pótoltuk a mulasztást. Ki-be csusszanásokat váltogattam csattogós döngetéssel. Így is lett végem.
Utána fekve, egymást simogatva, beszélgetve folytattuk. A tisztálkodással nem sok gondom volt, mert kedvesem mindenről gondoskodott, mindent elintézett. Evelynnel nagyon jól el lehet beszélgetni. Nem indiszkrét, de érdeklődő. Nem sajnáltam rá az időt, mert éreztem, hogy mára csak egy menet adatott.
Ennek ellenére repetát kértem és kaptam Evelyn nyelvjátékából. Nagyon élveztem, és jó hosszan, de éreztem, hogy másodszor elélvezni így sem fogok. De azért az órát tisztességgel kitöltöttük.
Elszámolás
Három virágszálat helyeztem el egy bútordarabon. Evy nem kérte, én meg nem felejtettem el.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelynt mindenképpen érdemes meglátogatni. Nemcsak a klassz cicik kedvéért, hanem mert kiemelkedően kedves lány, mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Remek randi volt, ismét nagyon jól éreztem magam vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-11-25 12:37:30
Hangulatosan, izgatóan megirt együttlét egy nagyon vonzó,lelkes partnerrel. Az "akciózás" vendégbarát, méltánylandó "ajándék.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

felejthetetlen: 33db
(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

(2023-12-20) : Kecsesen csókok közepette oda invitál az ágyra ahol megkezdődik a kellemes kényeztetés. Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény.

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

nagyon jó: 33db
(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,

(2023-12-15) : Megtörtént, majd beleült, és finom lovaglásba kezdett. Közben loptam pár csókot is amíg lovagolt a drága, és a cicik gyömöszölése is jó programnak bizonyult. Így vitt el engem a csúcsig.

(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

: 42db
(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2023-12-29) : Kezdésnek kaptam egy kis franciát amit fantasztikusan csinál, már értem az Evelyn élményt. Utána kértem a 69-et ami igen jól sikerült mert majdnem el is mentem,

(2023-12-11) : Lassú, finom, nem vákuumos, afféle barátnős (mondjuk kinek mennyire vehemens a barátnője?:) ) nekem nagy élvezetet okozó franciázásba kezdett. A nyelve mint a propeller pörgött a makkomon, ajkai fel-le csúszkáltak a rudamon.