Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-18 19:40:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Soma! Nagyon köszönöm, hogy megragadtad a fontos részeket! Köszönöm, hogy újra meglátogattál és megsimiztél és megsomáztál! Puszillak a következő randiig!

Beszámoló Evelyn +36702335902 119914 szexpartner

SimiSoma a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Épp válogattam, keresgéltem következő áldozatomat, amikor megpillantottam Evy akcióját. Ez el is döntötte a kérdést: Mikor, ha nem most? Nem először tettem tiszteletemet nála. VTR-en jelentkeztem be két nappal későbbre. A randi napján megerősítettem. Evy nagyon hamar, kedvesen és invitálóan reagált mindig.
Megközelítés
Engedélyes behajtásos utca a Belváros szívében. Nem volt kedvem parkolóhelyért küzdeni. A kék metróval mentem, onnan két perc.
Helyszín
Patinás negyed patinás épülete. Lifttel közelítettem, és ahogy kinyílt az ajtaja, már meg is pillantottam egy hívogató kacsót. A tágas lakásban minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt.
Evelyn külseje
Arca kedves, hibátlan. Szemüveg öltözteti. Bőre csodásan sima, puha. A cicik tapintásra teljesen természetes hatásúak, a műtét nyomait nagyítóval is nehéz felfedezni. Pár nagy méretű tetkót inkább, de nem zavaró helyeken. Haja most lilás árnyalatú. Biztosan nem dohányzik. Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119914 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119914 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:29:10 erotikus masszázs 1199145. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:29:10 erotikus masszázs 1199146. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:29:10 erotikus masszázs 119914
Action
Lecuccoltam, majd együtt vonultunk tusolni. Lelkesen szappanoztam – bocsánat: tusfürdőztem – kedvesem kebleit. Ő meg engem, majd leguggolt, és előleget adott a hálószobai élményekből. Sajnos, csak keveset, mert a zuhanykabin nem volt a legalkalmasabb helyszín.
A tusfürdőkre kénytelen vagyok külön kitérni, mert Evy jelezte, hogy szívesen olvas a beszámolóiban a vendégek ez irányú elégedettségéről. A tusfürdőválasztékot kedveskedése és gondoskodása kifejezésének szánja. Ez mindenképpen méltányolandó. Nos, az én elégedettségem maradéktalan volt. Nemcsak a kéttucatnyi flakon nyűgözött le (nem mellékesen négyféle szájvízzel kiegészítve), de Evy remekül választott márkát mindkettőnk számára.
Szárítkozás után a szép, nagy, levegős és világos játszószobában smároltunk és ölelkeztünk, majd nyugovóra tértünk.
Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki.
Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem, vagy barlangászkodtam. Evelyn maximálisan partner volt.
Aztán kutyusoztunk. Volt már ez a figura máskor is, de állva még nem. Pótoltuk a mulasztást. Ki-be csusszanásokat váltogattam csattogós döngetéssel. Így is lett végem.
Utána fekve, egymást simogatva, beszélgetve folytattuk. A tisztálkodással nem sok gondom volt, mert kedvesem mindenről gondoskodott, mindent elintézett. Evelynnel nagyon jól el lehet beszélgetni. Nem indiszkrét, de érdeklődő. Nem sajnáltam rá az időt, mert éreztem, hogy mára csak egy menet adatott.
Ennek ellenére repetát kértem és kaptam Evelyn nyelvjátékából. Nagyon élveztem, és jó hosszan, de éreztem, hogy másodszor elélvezni így sem fogok. De azért az órát tisztességgel kitöltöttük.
Elszámolás
Három virágszálat helyeztem el egy bútordarabon. Evy nem kérte, én meg nem felejtettem el.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelynt mindenképpen érdemes meglátogatni. Nemcsak a klassz cicik kedvéért, hanem mert kiemelkedően kedves lány, mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Remek randi volt, ismét nagyon jól éreztem magam vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-11-25 12:37:30
Hangulatosan, izgatóan megirt együttlét egy nagyon vonzó,lelkes partnerrel. Az "akciózás" vendégbarát, méltánylandó "ajándék.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 35db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 26db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

(2023-09-08) : Némi sóhaj elhagyta a száját, de igazán nem izgult fel, de sebaj kértem egy kis franciát. Csodálatos ahogyan csinálja. Nem veszi be mélyen, de belülről folyamatosan szopogatja. Nem akartam elmenni rögtön, kértem gumit majd beleült.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.