Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-14 12:14:07

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Nagyon köszönöm, hogy megirtad a randit! Ennél vidámabb hangvételű beszámolót még nem kaptam és ezért külön köszönet! Várlak egy ismétlésre.. remélem hamarosan! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 119568 szexpartner

Tiborpeter a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Evelyn szerepelt már a kedvenceim között. Itt találtam rá. Bővebb infót kértem, beszéltem vele telefonon, VTR-ben foglaltuk le az időpontot, amelyet én balga, 1 nappal későbbre regeltem, mint eredetileg terveim között szerepelt. Sztornó, ráírtam, aranyos volt, elfogadta az 1 nappal előbbi időpontot. Telefonban és írásban is közvetlen, "kliensbarát".
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
A látogatástól talán csak az tántorított el, hogy V. kerületben van a rendelője. Autóval közlekedem, a belvárosban viszonylag nehézkes megállni, én meg kényelmes vagyok. Belváros. Minden előnyével, hátrányával és hangulatával együtt. Közel a Ferenciek tere. Nekem fontos a hangulat is. Na az itt dögivel van. Közel a Duna, régi szecessiós épületek, szinte érzeni a történelmet. Tök jó. GPS odavisz, de az utcában szerintem nehéz megállni. Szerencsém volt, pár utcával odébb parkoltam, dolgom is volt arrafelé, ideális terep. 5 perc alatt jutottam el sétával a kapuhoz. Asszem 600 jó magyar inflálódott forint az óradíja a parkolásnak. A házba bejutás alapvetően egyszerű, felcsörögtem Evelyn-nek, elcsicseregte a kódot és már bent is. Uraim, ha valaki megy a lifttel -:) figyeljen oda. Két dolog miatt is. Egyik, hogy ha felért az adott emeltre, legyen szíves a lift bal és jobb belső szárnyát be(vissza)csukni, mert enélkül lehetetlen lentre visszahívni a liftet. Klausztrofóbiásoknak írom, hogy abban az irányban, amivel elindultál a lifttel, amikor megáll, pontosan szembe fogsz állni a lépcsősorral és erre semmi sem figyelmeztet. Ugyanis a liftnek két ajtaja van. A jobb oldalt lévő ajtón kell kilépni. Evelyn látta a szerencsétlenkedésemet, fel is hívott, de mindig le van némítva a telóm, szóval IQ-ból oldottam meg, lementem egy emeletet, majd jobbra fordulva vettem észre, hogy két ajtó van a liftben. Ennyike. Vissza egy emeletetés Evelynt máris élőben láthattam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás. A nyugalom szigete. Nagy terekkel, nagy belmagassággal, régi polgári lakás. Aki a belvásorban nőtt fel, annak rendkívüli módon ismerős a terep. Régi fűtésrendszerrel, konvektorral stb. Nekem ok. A lakásban fényáradat, kellemes zene. Buddha szobrok, orientális színek és légkör és sok-sok szép virág. Ugye Evelyn? A fürdő az ajtóttól jobbra van, tágas minden, kivétel - szerencsére - Evelyn puncikája -;) A fürdőben tökéletes tisztaság és sok-sok tiszta törülköző, rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, kilépő. Csillagos ötös. A tetthelyen TV, számítógép, a már említett virágok és kényelmes ágy. Az ablakokon sötétítő függöny, nekem túl sokat engedett, kértem, hogy húzza beljebb, kérésemre a tusolásomat követően erre sor is került, bár Evelyn elmondása szerint nem látnak be. A lakás tipp-topp és még levegő tisztító berendezés is működik. Kellemes elektronikus zene adta a légyott aláfestését. Az ágy kellemesen nagy és nem nyikorgós.
Evelyn külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Evelyn szép, nagy cicis fiatal csajszi. Valóban vannak tetoválásai, de nem zavaró a mennyisége és a minősége sem. Finom, jó illatú puha bőre van, szép szeme és szemüveges, amely még vonzóbbá teszi. Akinek az a pervez gondolata támadna, hogy esetleg a szemüveget bármilyen módon is bevonná a szexuális aktus végén (neeeem, nekem nem volt), hát persze hogy rákérdeztem, hogy lehet-e -;) annak van egy rossz hírem, nem lehet ráélvezni. A szemüveg nem kellék, szükséges Evelyn részére, de csak szexibb tőle. Fekete kimonó szerű ruha volt rajta, semmilye sem látszott ki belőle, bár a cicik korvonala azért kivehető volt. Talán a képeken picit vékonyabb, de az összkép attraktív. A cicik formásak, nem gravitálnak, a mellbimbók jól szophatók és finonam lágyak. Alapvetően tehát a képek nem hazudnak. Aktus közben vagy szopás közben szerettem volna, ha a haját kiengedi, mert a képeken gyönyörű, de most ez nem történt meg, elmondása szerint elkapta egy eső és még nem tudta megmosni a haját. Azért ez nem "deal breaker" -:)
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119568 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119568 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-10-16 09:25:01 erotikus masszázs 1195685. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-10-16 09:25:01 erotikus masszázs 1195686. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-10-16 09:25:01 erotikus masszázs 119568
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Bejövetelemkor szokásos kérdéssel kezdek: maradhatok-e. Az igenlő választ követően, puszi-puszi, felvezető beszélgetés, virágcsokor előre rendezve, egyeztetve a pontos csokorméretet. A jó barátság alapja a jó elszámolás -;) Kezeim már azonnal kalandoznak a finom popsi és cicik irányába, ezzel együtt a farkam is kőkeményen állt, követelve a jussát. Evelyn ezt látva elküld lemosni az út porát, de már azért finoman masszírozta a péniszt, még a nadrágban, ahonnan már kikandikált az ezredes, felfedezni akarván Evelyn száját és punciját. Ledobtam a göncöt az erre a célra rendszeresített, ajtó melletti ülőkére. Gyors tusolást követően beballagtam a szobába és elkezdődött egy finom ismerkedés, puszilkodás, amelyet hamar az ágyon folytattunk. Mindenhol csókoltam, de önző módon már Evelyn hívogató szájában szerettem volna lenni, és erre a francia órára fel is kértem a drágát. Mivel kőkeményen állt az ezredes úr, Evelyn egy fantasztikus szopásban részesített. Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam, és persze közben szopja a tetejét. Szopás közben úgy fordítottam, hogy simogathassam a puncikáját és a fenekét is. Időközöként pedig szopogattam a gyönyörű mellbimbóit.
Evelyn nem spórol a nyálával, amit én kifejezetten szeretek, nem pornós, meg nekem nem is kell, hogy az legyen, de maradjunk annyiban, hogy a farkam nem maradt szárazon egyetlen másodperce sem, izgatóan folyik le a tövére a nyál.
Mivel szopás és aktus közben is szeretek beszélgetni, ez most is megtörtént. Ugye teli szájjal nem illik beszélni, meg hát nem is lehet -:), maradt az egyoldalú közlések sorozata, amelyet Evelyn egyáltalán nem vett rossz néven, ami nálam abszolút piros pont. Olyan 20 perc után gumit kértem és missziben hatoltam be. Evelyn már előre közölte, hogy nagyon szűk, de a nedvességével nem volt probléma, nem is használtunk síkosítót. Gumi fel és szépen, lassan betoltam a hüvelyébe a szerszámot. Tényleg szűk, azonban ezzel eléri, hogy kiválóan szorít, ezért igen kellemes hintázásban volt részem, részünk. Egy idő után kértem a partneremet, hogy folytassuk kutyusban, ami egy érdekesebb felállás volt, nem a pucsítós fajta. Evelyn lefeküdt a hasára, én széthúztam a punciját, majd újra behatolás, és eképpen múlattuk az időt. Mivel a szájában most nem volt benne a farkam, ezért kiválóan rá tudott segíteni verbálisan a szeretkezésre. Nem írom le, mindenki gondolja a mondatokat, amit sejt -;) Csúnya szavak is elhangzottak -;)
Oldalt a falon van egy nagy tükör, aki szeret mozizni, látja is a cselekményt.
Igazából nem tudtam eldönteni, hogy a szájában akartam-e végezni, vagy a gumiban a finom szűk puncikájában. Lamentálásom vége az lett, hogy a szája mellett döntöttem. Farok ki, gumi le, majd én fordultam a hátamra és Evelyn lassan a szájába vett és elkezdte verni a farkam.
Aztán lekapcsolták a villanyt nálam, csak arra emlékszem, hogy Evelyn szájából folynak szépen vissza az utódok a farkam tövére, némi nyállal keveredve. Na ez már pornós volt. Nem kapkodott, sem sietett, szépen megvárta az utolsó cseppeket is. Tökéletes, de tényleg tökéletes elélvezés volt, amelyet nálam a szokásos hirtelen álmosság követett, amit röhögve közöltem is alkalmai partneremmel.
Jött a farok és has törlés, de érdemesebbnek találtam az alapos zuhanyzást. Volt még időm, de annyira jól esett az első szex Evelynnel, hogy már nem akartam másodikat, így lassan felöltöztem és jót beszélgettünk közben. Értelmes lány, jó vele dumálni és kifejezetten szereti az általa nevelt növényeket, amire büszke is lehet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrát. A pisiszex is alap nála, de előre kell jelezni, a nyílvánvaló okok miatt -;) Asszem van * off az 1 órás szeánszból a VTR-es bejelentkezéskor, de meg sem fordult a fejemben, hogy ezzel szórakozzak.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kiválóan éreztem magamat, egy cserfes és csinos lányt ismertem meg, amit köszönök Evelynnek. Látszik, hogy a szakmában jártas, abszolút az urak kedvében akar járni. Nekem piros pont a kommunikációja is, írásban és szóban is, illetve a VTR-t is rugalmasan kezeli. Visszajárós fajta. Hátha a következő alkalommal már simogathatom a lehulló haját, miközben tele van a csókos szájacskája.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-10-17 19:36:18
Információban gazdag gördülékeny aholgyhozzáállása is jól leirt

2023-10-17 00:29:22
Részletes és szórakoztató. Kell ennél több? Köszi

2023-10-16 15:38:36
Kiváló írás. Kösz a megosztást.

2023-10-16 13:15:17
Gratulálok. Full átjött az élmény. 😊
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

felejthetetlen: 32db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 37db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 44db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,