A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-13 18:35:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Thank you for the words! I' m glad that I got to know you, hope to see you next time! Xoxo

Beszámoló Evelyn +36702335902 119267 szexpartner

dajame a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
I read Evelyn's ad here on Beszamolok and sent her a message. We agreed on a time a few days later using VTR.

The day before our meeting did I have to ask if we could reschedule due to an unexpected chain of events and she was both both quick to answer and flexible. So we met a few hours later that very day:)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
It was very easy to get to her apartment using public transport since she is within walking distance from both Astoria and Ferenciek tere metro stations. The building is easy to locate since the numbers are big and easy to see. There is excellent waiting locations nearby.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Evelyn's apartment is in good condition, spacious and cozy at the same time. Everything is clean, the towels are fresh and there are mouthwash as well. The bed is a large double bed in good condition that is perfect for this kind of activities.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
It is definitely her in the pictures and she is just as beautiful in real life, face, body and everything. The images are a little retouched but there is definitely nothing to worry about. I like her tattoos that are tastefully done and fits her well.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119267 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119267 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-14 09:07:07 erotikus masszázs 1192675. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-14 09:07:07 erotikus masszázs 1192676. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-14 09:07:07 erotikus masszázs 119267
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
When I stepped inside the apartment was I greeted by Evelyn who was very friendly and we spoke a little to get the hang of each other. After the initial greeting did I leave my gift on the table and jumped in to the shower.

After I was done showering and stepped out of the bathroom was Evelyn waiting for me standing naked in the hallway which was a pleasant surprise :)

We walked in to the bedroom and I layed face down on the bed while she started massaging me. During the massage did we have an quite the interesting conversation so I can confirm that this lady is not only sexy and beautiful, she has brains as well. The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

Then was it time for the dirty business so I turned around and she started the oral treatment to get me ready for action. That was a very pleasurable experience with a good combination of hand and mouth. After a few minutes of this did I rubber up and we started with Evelyn on her back. We switched position a few times and she was very responsive and adaptable. I returned the oral treatment and then did we end up in a 69 that pushed us both over the edge.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Most of what Evelyn like is included in the base so there are not so many extras. The only extras I could see listed in the ad was prostata massage and that is not my cup of tee so I did not use any extras.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn is an intelligent, beautiful and sexy woman. What is it not to like? Highly recommended.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

felejthetetlen: 32db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 36db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,