Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Emily

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2021-10-04 21:11:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Emily +36209152243 111659 szexpartner

ahotel a 2021-09 hónapi randiján történteket írta meg Emily hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Front volt ezen a szép napon, ami miatt egy másik lány visszamondta a randinkat fejfájás miatt.
Emily már régóta a kedvenceim legfelső részén helyezkedik el, így elsőre rá gondoltam, hogy betölthetné az űrt a naptáramban én meg kelyhében.
Izgatottan hívtam fel és szerencsémre pont jó volt számára a 45 perccel későbbi időpont, amihez nekem sem kellett rohannom és ő is felkészülhetett fogadásomra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az egyik legrégebbi bevásárlóközpont közelében rendel. A Marina part környékén nem jó a parkolás, de az áruház parkolójából 3 perc séta maximum a lakás.
Én metróval mentem, ahonnan ugyancsak ez a három perces nyugtató séta az útvonal.
A házat könnyű megtalálni, de csak az egyik oldalán vannak a lépcsőházi bejáratok, így a Váci út felől érdemes támadni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásról jó sokat tudok már, de ezt majd később.
Újépítésű jó állapotú ház és a lakás is nagyon rendben van. Szépen berendezett otthonos helyszín, hiszen otthonként is funkcionál.
Tisztaság és rend van. A fürdőszobában van több tusfürdő (nem a teljes paletta, de ebből látszik, hogy nem egy futószalag üzemel itt) szájvíz kis pohár, tehát minden amire szükség lehet. Olyan, mintha a barátnőmnél lennék és elmennék tusolni.
Emily külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Emily nagyon mutatós lány már a képek alapján is. Miután ajtót nyitott, egy pongyolában pillanthattam meg. Teljesen szolíd, kedves kislány benyomását keltette, amiből később - a hálószobában megszabadulva az álcáját nyújtó köntöstől - egy dögös szexbombává változott át.
Határozott lány, aki irányít és tudja mit szeretne.
Ruhája alatt bújnak meg tetoválásai. Gyönyörű testén ott sorakoznak felfedezésre várva. De az arca is annyira dögös, gyönyörű sminkje nem kis munka eredménye.
1. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 111659 erotikus masszázs
3. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 111659 erotikus masszázs4. Emily +36209152243 beszámoló 2021-10-05 09:10:49 erotikus masszázs 1116595. Emily +36209152243 beszámoló 2021-10-05 09:10:49 erotikus masszázs 1116596. Emily +36209152243 beszámoló 2021-10-05 09:10:49 erotikus masszázs 111659
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Kicsit nem várt módon kezdődött randevúnk, ugyanis a nappaliban ültünk le beszélgetni. Végül is normális, hogy az emberek megismerik egymást, mielőtt ágyba bújnak, csak már úgy megszoktam ezt a tevékenységet egymás masszírozása közben művelni.
Beszélgettünk a környék lakásairól, a világ dolgairól éppúgy az ingatlanpiacról mint a szakmák hierarchiájáról, a munka mindennapjairól.
Valószínűleg átmentem a vizsgán, mert előbb a háló, majd ruháim levétele után a fürdőszoba felé invitált.
Miután lemostam az út porát, a hálóba lépve egy gyönyörű sellőt pillantottam meg anyaszült meztelen. Bronz bőre oly csalafintán nyúlt végig az ágyon, hogy ember nincs, aki ne szaporázta volna lépteit az ágyig és ne lehelt volna csókokat gyönyörű szájára. Hosszasan csókolóztunk, majd hemperegtünk egy picit és elkezdtem lefelé vezető túrámat. Nyakán, kulcscsontján áthaladva, gyönyörű kerek melleit, majd feszülő mellbimbóit kezdtem el nyalni, csókolni. Itt egy kicsit elidőzve ismét délnek vettem az irányt egyenesen a legeslegjobb dombok közepéig. Nyaldostam ízletes csiklóját, míg ő a lábával kalandozott egyre merevedő farkamon.
Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat. Hátamra fektetett és furulyaórát kezdett adni. Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel.
A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam. Pozíciót váltottunk és misszionárius pózban fojtattuk. Őt ebben a pózban érte az orgazmus, miután becsukta a szemét és elterült a párnák tengerében. Gyönyörű látvány volt. Én még tettre kész voltam, de megpihentünk néhány percre. Finoman mozogtam benne, miközben csodáltam pihegő testét. Arcához nyúltam a pillanat bűvöletében, ami a kimunkált smink miatt nem bizonyult jó ötletnek... De nem tört meg a varázs. Még pihegtünk egy kicsit, majd hátamra feküdtem. Elkezdett masszírozni, míg már nem bírtam tovább. Hátamon ért a vég és egy csodálatos élménnyel gazdagodtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt szolgáltatás, Emily egy rettenetesen igényes lány, aki nagyon figyel alakjára, ruhájára és testére. Mindent megkaptam amire szükségem volt és amit ígért. Ennek a szokásosnál nagyobb csokorméret is dukál, ami minden szálát megéri.
Nem tudom milyen extrára lenne még bárkinek szüksége. Emily mag az extra.
Rózsacsokor
ahotel nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy ilyen tudatos lánnyal lenni, egy ennyire magára adó személyt megismerni rendkívüli megtiszteltetés. Nagyon jó időt töltöttünk együtt és akkor ott pont erre volt szükségem.
Nem is biztos, hogy láttam e már ilyen kidolgozott testet. A szilikon, a tetoválás és a napbarnított test mind arról árulkodnak, hogy magára adó hölgyről van szó, aki megérdemli a figyelmességet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-11-28) : Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált.

(2022-12-27) : Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni. Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is

(2022-09-14) : Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat.Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel. A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam

felejthetetlen: 9db
(2023-12-27) : Majd úgy döntöttem hogy a puncikat muszáj kicsit megnyalintaanom ami jól sikerült sztem 😊átvette utána az én alkatrészem kezeleset ami igazi barátnős bőnyálas kényeztetés volt , majd kértem egy 69 pozit hogy kipipaljuk azt is . Emily felgumizta a nyáltól csöpögő farkam és utána lassan beereszkedett , és lassú tempóban baratnosen szeretkezni kezdtünk lovagló pózban csokolozassal vegyítve az amúgy is tökéletes feelinget. Elotte megkért hogy ne legyek béna😜 lovaglás közben sikerült elmenni mondta is hogy ő már végzett is úgyhogy a benazast elkerültem 😜 ezután megfordítottam

(2023-03-30) : Finoman, játékosan, gyengéden csókol. A kezei is elkalandoztak, míg végül elakadtak az egyik kiálló testrészemnél. A kézi felvezetés után kicsit lejjebb csúszott én pedig hanyatt feküdve átadtam magam a kényeztetésnek. Finoman szopik, változatosan és érezni, hogy élvezettel csinálja,

(2023-01-04) : Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!

nagyon jó: 10db
(2023-01-27) : Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, h

(2023-01-19) : Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált.

(2022-10-12) : Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el.

: 10db
(2022-12-19) : Szerencsére vendéglátóm kezébe vette az irányítást és egy laza felhívással elvarázsolt. "Na gyere csak ide!" mondat hangzott el tőle, majd rögtön magához húzott és elkezdett csókolni. Férfiasan be kell valljam, hogy régen esett valami ilyen jól. Nekem sem kellett több, viszonoztam a közeledést és heves csókolózásba kezdtünk.

(2022-07-06) : Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe.

(2022-04-18) : Majd gyors pózváltás, én az ágyon térdeltem, Emily négykézláb és már a szájába is vette a szerszámom. Csodásan, érzékien bánt vele, lassan tűnt el a makk az ajkai között. A kezeit nem is használta. Miközben hol a francia technikáját csodálltam, hol a hátát és popsiját simogattam, feltünt a tükör a sarokban.