Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Edina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-20 12:02:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Edina +36209920982 119035 szexpartner

Motorcsónak a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Edina hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon felhívtam, hogy megtudjak néhány dolgot róla. Kellemes hangja van, jó benyomást keltett. Időponttal és az adatlapján szereplő díj mértékével kapcsolatban érdeklődtem. Még aznap küldtem VTR foglalást a 3 nappal későbbre esedékes találkozóra. Meglepetésként ért, hogy az időpont visszaigazolása után, nem csak lakcím volt kiírva, hanem az emelet és az ajtószám is egyben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Frekventált helyen van, a Duna parttól pár száz méterre. Tömegközlekedést vettem igénybe. Elég zsúfoltnak tűnt a környék parkolás szempontjából.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Modern társasház. Portás van a bejáratnál. Ő az egyedüli, aki látott be és ki menni. A lakáson két hirdető osztozik. Erre utaló jeleket már belépés után nem sokkal is észleltem, amikor levettem az előtérben a cipőmet. Távozás előtt elköszönésnél hallottam, ahogy motoszkál mögöttem valaki, de nem fordultam, meg, hogy megnézzem ki az. Maga a lakás tiszta, minden szükséges eszközzel felszerelve a légyotthoz. Fürdőnél problémás a zuhanykabin ajtaja. A látogatónak figyelni kell, melyik irányba tereli a vizet tusolás közben, mert ki tud szivárogni a kabinajtó alatt. 2 törülköző volt odaterítve, hogy felszívja a nedvességet. Szoba és konyha egyben van. Masszázs szalonok hangulatát idéző földre terített matracon lehet tevékenykedni. A matrac mögé tükör van felszerelve.
Edina külseje
Ahogy a fotókon is látszik, Edina a teltebb nők táborát erősíti. Szokás szerint a mellek látványa vonzott oda. Ápoltság terén rendben volt, látszik, hogy ad magára. Teljes öltözékben fogadott, mintha csak most érkezett volna haza. Az elején picit visszafogottabb volt, nem érződött rajta az a könnyedség és vidámság, amit telefonban tapasztaltam tőle.
1. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 119035 erotikus masszázs
3. Edina +36209920982 beszámoló Budapest 119035 erotikus masszázs4. Edina +36209920982 beszámoló 2023-08-21 09:29:22 erotikus masszázs 1190355. Edina +36209920982 beszámoló 2023-08-21 09:29:22 erotikus masszázs 1190356. Edina +36209920982 beszámoló 2023-08-21 09:29:22 erotikus masszázs 119035
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
3
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Visszatérve a zuhanyzóból Edina előre megbontotta egy gumit, hogy megmutassa, épp állapotban van, nincs kilyukasztva. Egymás elé állva kezdtem feltérképezni testét. Rögtön a melleire tenyereltem. Látva érdeklődésem megszabadult a melltartótól. Melleinek formáját és látványát, ha hasonlítanom kellene egy színésznőéhez, nekem Alexsis Faye ugrik be elsőre. Talán méretben akad némi különbség. Edina hátára feküdt a matracon és folytattam a mellei bebarangolását. Bár VTR-ben fel van tűntetve a csók alapnak, érződött, hogy nem tartozik a kedvencei közé. Inkább dél felé kanyarodtam és a puncijával kezdtem foglalkozni.

A punci nyalásra egész jól reagált. Sőt úgy látszott ingen csak élvezi azt. Egy idő után egyre jobban nyomta a fejem a csiklója felé. Akarta, hogy még intenzívebben csináljam. A combjaival pedig satuba fogott. Alkatából adódóan a hasa és nagy ajkai is ki vannak párnázva. Ahogy egyre jobban átadta magát az élvezetnek, annyira nyomta a fejem befele, hogy nehézségeim adódtak. Logisztikáznom kellett a légvétel és a nyalás fenntartása között. Ráadásul azzal, hogy megfogta a fejem, a nyakammal sem tudtam besegíteni a mozgásba, ahogy azt szoktam. Már a nyelvem is fáradni kezdett. Mikor már láttam, hogy kellően jó neki, abba hagytam, mert muszáj volt levegőhöz jutnom. Bár szerintem, hiányzott egy kevés a teljes orgazmushoz neki. A levegőhiányos részt meg is jegyeztem neki. Amire kacagással reagált. Sikerült feloldódnia teljesen. Vigyorral a képén bók özönt kaptam tőle a magánszámomra.

Hátamra feküdtem és kérdtem a melleit lógassa a képembe még egy kicsit pihenés képpen. Majd ő következett és tartott bemutatót francia tudásából. A szopást közepesen mélyen, kézzel rásegítve csinálta. Külön feature nála, hogy visszacsorgatja a nyálat a farkamra, közben és köpködi is, mint a pornófilmekben. A Golyókkal is ügyesen bánt. Tenyerével összefogta a zacsi tövét. Felnyomta a golyókat és nyalta őket. Az érzéki nyalogatás mellett megfelelő erősséggel szívogatta is őket. Pont úgy hogy jól essen, és még ne fájjon. Lassítanom kellett, mert túl jó kezdett lenni.
Kéretem a megbontott gumit és megbeszéltük közben a választott pózt. Lovaglást kértem. Fölé guggolás helyett teljesen beleült. Inkább már alhasra és combra ráülésnek mondanám csípő vonaglással/körzéssel. Közben tudtam markolni minkét mellét. Néha azért eleresztettem, hogy lássam őket teljes valójukban is ringani.

A lovaglás kellemes volt, bár kissé aggasztott, hogy teljesen felegyenesedett, sőt még valamelyest hátra is kezdett hajolni. és feszítette előre a farkam. Teljesen merev állapotban nem szoktam ennyire előre hajtani, mert a tövénél picit görbül visszafelé. Élveztem, amit csinál és közben reméltem, hogy nem törik el a feszítéstől. Megoldódott a probléma idővel, azzal, hogy az ágyékra helyezett nyomás miatt, kezdett fogyni a vérmennyiség a területről, ami lohasztott némileg a merevségből. így már biztosabbnak éreztem a dolgot én is. Mire eljutottunk a pózváltásig, már a félkemény és a petyhüdt állapot között voltam.

Instrukcióval láttam el Edinát, hogy inkább finom nyalásokkal és cirógatással állítson vissza. A gumizott rész kevésbé reagál jól a kézimunkára és a szopásra. Inkább foglalkozzon azokkal a részekkel, amik nincsenek befedve. Sok hirdető ilyenkor erőltetett faszverésbe kezd. Inkább megspóroltam magunknak ezt a kört és idejében szóltam. Féloldalasan helyezkedve nyalogatott és cirógatott. Ahogy pucsított benyúltam a combjai közé. Meg kell hagyni tapintásra nagyon finom érzetűek a husis punci ajkai. Jó volt megérinteni őket, annak ellenére, hogy karcsúbb nőkhöz vagyok szokva ezen a területen. Legalább tapasztaltam valami újat. Sokáig nem kellett újjáéleszteni. Rövid idő alatt újra kemény lettem.

Missziben folytattuk. Párnát rakott a dereka alá és magába vezetett. Nem kellett óvatoskodni. Tövig lehetett küldeni. Ez a része volt a legbarátnősebb az együttlétünknek. Miközben benne voltam, fölé hajoltam, hogy az egyik kezemmel tudjam a mellét markolni. Leheletnyi távolságban volt fejünk egymástól és egymás szemébe nézve adtunk az élvezetnek pár percig. El lehet veszni tekintetében, ahogy arcomon éreztem kéjes sóhajtásait. Aztán följebb egyenesedve folytattam mozdulataim, mire észrevettem, hogy Edina egyre inkább teszi szét és emeli föl a lábait. Vettem a lapot és a vállamra raktam az egyik lábát. Látszott rajta, hogy bejön neki. Pár percig bírtam még eben a pózban, amíg végem lett.

Visszaemlékezve vicces látvány nyújtott, ahogy az tükör keretnek nyomódik/koppan a feje minden lökésnél Edinának. Nem volt erős koppanás, csak pont úgy adta ki az elhelyezkedés, hogy hozzáért picit. Ő sem jelezte, hogy baja lenne vele. Így nem is húztam arrébb. A pillanat hevében leheltem egy szájra puszit az ajkára, de abba is hagytam, mert továbbra sem láttam jelét, annak, hogy igazán akarná, de ellenkezőjét sem mutatta. Inkább csak megérzés volt részemről, hogy jobb nem erőltetni ezt. Később meg is beszéltük, hogy nála ez partnerfüggő. 2. zuhany előtt rákérdeztem a közös tusolásra, amire nemleges választ kaptam.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Elején rendezem. 1 órára neveztem be. Az adatlapon feltüntetett összeget hagytam ott.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Számomra megérte kipróbálni vele. Edina miután feloldódott és élvezni kezdte az együttlétet, pazar élménnyel gazdagított. Mivel telefonban nem egyeztettem le előre a csókot, ezért lepontozni sem tudom ezt a részt. Benne volt az alap árban, hiányom nem keletkezett belőle. Amúgy is jobban szeretem olyannal csinálni akin látom, hogy akarja is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról


2023-08-21 09:39:58
Alapos a leírás, kicsit már túl alapos is. Mindestre értékelendő, hogy vette a fáradtágot!
Mutasd mindet

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-02-07) : A játék fokozatosan csapott át meztelenségbe, majd erotikába és szexbe. A játék része volt a szex is. Nem kellett kérni semmit, mindketten vágytunk a másikra, szavak nélkül mozogtunk

(2024-01-19) : Pihent kicsit, intenzív voltam, majd kis francia következett, hogy ő is viszonozza. Kellemes volt, de éreztem rajta, hogy a nagy élvezésen még nincs túl, így kértem inkább lovagoljunk, hogy újra játékba hozzuk a puncit.

(2023-09-13) : Szépen nekikezdett Edina. Kézimunka és NF-el sikerült is ez. Nagyon szépen sikerült ez a tevékenysége. Nagyon megfogott a krémes kézimunkája, ahogyan a makkomat izgatta, ezért úgy döntöttem, hogy kiterülök mint a medvebőr.

felejthetetlen: 1db
(2023-09-13) : Szóval ezúttal én feküdtem, és Edina nagyon kedvesen párnákat polcolt a fejem alá, aztán az oldalamra helyezkedve, négykézláb vett a szájába. Elég ügyesen csinálta, kaptam nyálat rendesen, közben felvette a szemkontaktust is, bár én alig bírtam tartani.

: 4db
(2023-12-22) : Ezután gumi, amit ő helyez fel, majd lovagló póz következett. Ebben a pózban én szeretek alulról mozogni, és talán ez is volt a találkozásunk legjobb része. Ahogy a hatalmas mellek hozzám nyomodnak, és közben simogothatom idomait, testét, haját, fenekét

(2023-11-11) : azt kértem, varázsoljon keményre egy jó franciával, aminek hozzá is fogott. változatosan, kicsit pornósan végezte, ami jól is esett. mivel még sosem találkoztam ekkora természetes mellekkel, megkérdeztem, hogy mit javasol,

(2023-08-22) : Gumi fel, jött egy kis gumis francia, csak a szokás kedvéért. Egész jól csinálta, közbe símogattam a haját. bevette tövig, aztán kérte, hogy üljön bele. Tetszett az ötlet! Szép hátrébb csúszott rajtam, fel, kicsit le még egy kicsit, bent van és indulhat a lovaglás.