Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Dominika

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-20 23:10:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dominika +36300717461 121858 szexpartner

Omega8 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Dominika hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Itt az oldalon vtr-en keresztül ment az egyeztetés. Nem ragoznám túl megadtam az időpontot két nappal későbbre visszaigazolta mentem.
A randi napján volt kis para mert aznapra lekerült az oldalról még reggel láttam a hirdetését a randi előtt már nem és nyilván a száma nem volt meg, szóval ott álltam a ház előtt és kis google skill után találtam egy számot amit fel is vett be is engedett szóval minden jól alakult.
Megközelítés
Mester utca lakópark. Jól megközelíthető van oda több villamos busz parkolás jó hétvégén van bőven van hely de ha még se ott a lurdy parkoló.
Helyszín
Lakás tiszta, nagy francia ágy van a tetthelyen és félhomály egy komód és egy tükrös szekrény. A lakásban többen is vannak de nem volt ennek nyoma ottlétem alatt.
A fürdő rendben van, ami kell az megtalálható: tusfürdő, szájvíz(poharat kellet kérnem a szájvízhez), tiszta törölköző
Dominika külseje
A külseje abszolút megfelel a képeknek szerintem, a kitakart tetkók miatt teljes biztonsággal lehet kijelenteni, hogy biztosan ő van a képeken ha valakinek kétségei lennének e felől. Hogy miben fogadott hogy őszinte legyek már nem is tudom de valami csinos csipkés fehérneműben, de legalább is ebből csomagoltam ki amikor ott tartottunk de az ajtó nyitás után teljes mértékben meg voltam elégedve a látvánnyal ami fogadott. Bájos arca van feszes teste kellemes csicsergő hangja szuper jó mellei és fantasztikus ajkai és tudja is használni :)
1. Dominika +36300717461 beszámoló Budapest 121858 erotikus masszázs
3. Dominika +36300717461 beszámoló Budapest 121858 erotikus masszázs4. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-06-21 09:14:08 erotikus masszázs 1218585. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-06-21 09:14:08 erotikus masszázs 1218586. Dominika +36300717461 beszámoló 2024-06-21 09:14:08 erotikus masszázs 121858
Action
Fél órát volt így nem gondolnám hogy litániát kell írni a történtekről mert félórába csak tényleg alap dolgok férnek bele.
Az egyeztetés részben leírt kisebb kalamajkától eltekintve minden flottul ment attól kezdve, hogy kinyílt az ajtó ami mögött vendég látom várt, de alapvetően körülbelül a sokszor begyakorolt rutin gyakorlatok voltak a folyamat része. Köszöntés, szobába kísérés rózsák rendezése pár szóban megbeszéltük jövetelem célját majd törülközőt kaptam megmutatta a fürdőt és gyors zuhanyzásba kezdtem.

Visszatérve rozsaszin fehérneműben volt amiből öröm volt kihámozni eleinte az ágy mellet állva ismerkedtünk egymással, és itt hamar el is csattant az első csók amiről csak szuperlatívuszok tudok beszélni mert fantasztikusan csinálja, nem kertel belecsap a lecsóba egyből nem kevés nyelv használattal de igazán izgató.
Kis vártatva leheveredtünk az ágyra először én vágtam hanyatt magam és bemutatta francia tudásáét Hanna majd cseréltünk, hogy azért ne így süljek el rövid időn belül mert bizony nagyon finoman csinálta. Én kényeztetésemre némiképp reagált voltak hanghatások de gyanítom én élveztem jobban.

Előjátékot kővetően gumihúzás után elég old school menetrendet követtünk egy kis misszionárius sok csókkal majd lovaglás és hátulról, vagy fordítva igazából itt kicsit elvesztettem a kapcsolatot a világgal szóval még az is lehet volt valami más póz. Nem is tudom már, hogy ért el a vég de elért, de hát volt bárkinek is kétsége e felől egy ilyen gyönyörű nővel?

Ezek után még kis pihegés, meg ágyon heverve cseverésztünk kellemes partner ebben is de hát itt is még legalább lehetett gyönyörködni a csodás idomaiban nem biztos hogy mindig tudtam koncentrálni arra amit mondott. Ellenben sajnos minden jó véget ér és ez a randi is véget ért így nem maradt más hátra mint öltözködés és könnyes búcsú.
Elszámolás
Első alakalommal voltam nála így elején rendeztük a bővebb infóban megjelölt ősszeget letettem a komódra többet nem is eset szó róla.
Abszolút korrekt az ár érték aránya.
Extráról nem tudok de félórában nem is nagyon van lehetőség mindent is kipróbálni.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Fél órára mentem mert sok negatív írás született arról a környékről így nem voltam biztos a dolgomba így amíg nem ismerem a hölgyet a fél órával nem veszthetek olyan sokat de nem is vesztettem volna ha többet kérek mert teljes mértékben megérné a több idő is vele. Nem mondom hogy torzs vendég leszek de ha úgy alakul gondolkodás nélkül meglátogatom újra. Szóval biztatok mindenkit hogy próbálja ki nem fog csalódni. És ahogy smárol hát az fantasztikus.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet