Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-25 21:52:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36206128957 122689 szexpartner

azamatőr a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy nehéz hét végi, szép péntek délután volt és lett egy kis szabadidőm. Gondoltam nem lenbe rossz egy kicsit kikapcsolni az agyam és eltölteni valakivel egy kellemes órácskát. Nézelődtem itt az oldalon és gondoltam felhívom telefonon Dórit, mivel láttam, hogy éppen lehet "zavarni". Pár csörrenés után fel is vette.Nagyon kedves volt a telefonban (is) és sikerült időpontot egyeztetni Vele. Mondtam, hogy nagyjából mikor tudok a közelébe érni és fel is ajánlott 2 időpontot is, választottam és mentem.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval közelítettem meg a helyszínt. A közelíteni tényleg a jó szó, mert a ház előtt azért nem nagy esélye van annak, hogy találjon az ember parkolót. Mondjuk azért lehet találni nem messze a lakástól helyet valószínűleg, de azért nem biztos - nekem szerencsére egy rövid sétányi távolságra sikerült letennem a kocsit. Azért érdemes bekalkulálni az érkezésnél, hogy kis hely keresgélés és pár perc egészségügyi séta előfordulhat rosszabb esetben. A parkolás egyébként fizetős - ha nem szeretnénk "biztonsági okokból" telefonon órát indítani, akkor legyen a zsebben némi apró.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A találka helye egy társasházi lakás - szép, tiszta és nyugis. Kellemes halk zene és a párologtatóból előcsalogatott finom illat fogadott. Frissen mosott törülközőt kaptam a fürdéshez. Fürdőszoba is tiszta és mindennel felszerelt - nem számoltam, de szerintem vagy 10 féle tusfürdő és 2 fajta szájvizet lehet választani a felfrissüléshez. A szobában friss ágynemű és kényelmes ágy fogad, ahol minden adott a kellemes időtöltéshez.
Dóri külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Én imádom a kerekebb popókat - emiatt is gondoltam, hogy meglátogatom Dórit. És nem is csalódtam, tetszett a látvány. Összességében, ahogy a képeken is látszódik teltkarcsú Hölgyről van szó, talán kicsit teltebb is, mint a képeken és poci azért van. Ápolt, szép bőre van és nagyon jó illata is volt, illetve a nagyon szép, hosszú fekete haj még, amit ki kell emelni. Sokat mosolyog és végig nagyon kedves volt. Arcra nekem nem a zsánerem - nyilván ez meg ízlés kérdése, viszont hozzáállása, kedvessége és humora minden pici hibának tűnő dologról elviszi a fókuszt.
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 122689 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 122689 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-09-26 16:57:51 erotikus masszázs 1226895. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-09-26 16:57:51 erotikus masszázs 1226896. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-09-26 16:57:51 erotikus masszázs 122689
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezéskor kedvesen köszöntött, puszi-puszi és bemutatkozás. Bekísért a szobába, kicsit beszélgettünk. Kaptam a friss türcsit és irány a fürdő. Tusolás után a szobában várt, már lekerült róla a fekete lenge öltözék, amiben várt. Leheveredtünk az ágyra és kicsit csacsogtunk, viccelődéssel és nevetgéléssel hangolódtunk egymásra. Közben simogattuk egymást. Ő volt a kezdeményezőbb és amikor én beszéltem, Ő mindig egy kicsit franciázott, közben kérdezett, hogy hogy érzem magam és kis idő után a beszélgetés abba maradt. Ő nem tudott beszélni, én meg nem is tudtam volna válaszolni, mert nagyon jól csinálta, nagyon bejött ahogy franciázott. Hol gyorsított, hol lassított, hol mélyen voltam a szájában, hol kevésbé, hol cuppanással kerültem ki a "szabad levegőre" (egy rövid ideig). Nagyon élveztem, közben simogattam, ahol értem szép, borotvált testrészeit. Az is eszembe jutott, hogy kivégeztetem magam így és most, de eszembe jutott, hogy popsi látványért jöttem. Kértem is a kedvenc pózt egy 10perc múlva szerintem. Óvatosan gumit húzott és még egy kicsit így is franciázott. Kutyus pózba fordultunk. Hol az ágy mellett állva, hol pedig az ágyon térdelve "dolgoztam". Nagyon szép látvány volt - ez az amiért jöttem. Váltogathattam a sebességet, lehettem kicsit erősebb és csattogósabb is - nem volt elhúzódás és panaszkodás, sőt úgy tűnt a hangokból, hogy élvezte is. Szűk puncija van, így kellemes érzés volt "bent" lenni. A látványért meg megérte eljönni. Mondjuk vigyáznom is kellett, mert nem gumiba szerettem volna elmenni. Szerintem egy 15-20 perc után kicsit fáradtan lerogytam az ágyra, hanyatt feküdtem, gumi le és folytatta natúr franciával a kivégzésemet. Lehetett volna arcra is befejezést kérni, de remegtek a lábaim, így maradtam hanyatt fekve. Még próbáltam tartani magam, hogy tudjam élvezni a pillanatokat, de már nem bírtam sokáig. Szájba élvezés nincs, így ezt tiszteletben tartva jeleztem, hogy itt az idő. Utána még kézzel simogatott, nem kapkodott. Megtörölgetett és közben ment tovább a kezdetekkor félbe hagyott viccelődés. Lassan közeledett közöd egy óránk vége, de nem sürgetett. Én mondtam, hogy most már megyek gyorsan tusolni. Felöltözködés közben is ment a hülyéskedés. A végén kedvesen elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 óra időtartamra mentem, * rózsaszálat kellett vinni. Nem kérte előre, viszont egy kis ajándékba csomagolva (dobozos csoki) szeretem az elején rendezni ezt a részét a dolognak. Extrákról sajnos nem tudok információt adni - amit szerettem volna az minden benne volt az alap szolgáltatásban és így nem is kérdeztem ez ügyben Dórit. Szóval becsi Srácok, erről nem tudok nyilatkozni. Annyi még, hogy nem bántam meg a látogatást és megérte, nagyon jól éreztem magam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amit szerettem volna: egy szép popsit "támadni" hátulról - meg volt, jó natúr franca - meg volt, kikapcsolódás - meg volt, sőt nem is számítottam, hogy ilyen jó lesz. Mintha egy barátnővel összefutottam volna és az egyebek mellett fesztelen, kötetlen és jókedvű beszélgetéssel töltöttem volna el azt az egy gyorsan elröppenő órácskát. Teljesen elégedetten tudtam távozni Dóritól, mindent megkaptam Tőle, amit szerettem volna. Köszönöm a kellemes élményeket Neki!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-09-27 09:28:16
Az életképek amelyek a beszit alkotják szimpatikussá teszi a sztorit. Ehhez társulnak az érdemi elemek. Dóri leírása igen plasztikus.--- Az akció történet, technika, reakció és élmény egyaránt érzékien megjelenik. Remek leírás! Minőségi összegzés – kiemelendően klassz --- Címkék, pontozás, csokor OK! --- Erős taps a táncosoknak!
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 3db
(2024-08-27) : Kellemes érzéki bőnyálas franciát kaptam egyszer egyszer torka mélyére is vette bajtársamat. Gumi húzás következett hamar sikerült a beöltöztetés. Megbeszéltük hogy szemből lovagoljon meg ha sikerül akkor fordulunk kutyusba. Mozgott rendesen már majd nem kivégzett,

(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 5db
(2024-09-19) : Az eleje mèg óvatos francia, a mèlytorok nem jön össze, mivel nincs szájba ès nem ismer ezèrt mèg nèha kiveszi szájból szünetkènt ès kèzzel is veri, majd vissza szájba. Amikor viszont beveszi szájba hiába nem bőnyálas mint a hirdetès szövege ígèri, mègis maga a csúcs, lendületes, erőteljes, meg tènyleg beleadja magát olyankor.

(2024-06-26) : Gumihúzás után azt kértem, hogy először ő lovagoljon meg engem. Kicsit megvariált pózban, az egyik lábát félretéve ült rám. Nagyon jó érzés volt, a puncija belülről is nagyon finom, és közben persze csodálhattam és simogathattam a melleit.

(2024-04-01) : Ő közben a péniszemet fogta, időnként bekapta, szopogatta. Kellemesen hagolódtunk egymásra, így egyre több időt voltam az ajkai között, kellemesen franciázott amit szóban meg is dicsértem

: 20db
(2024-10-21) : Nagyon kellemesen franciázik közben simogattam ahol értem. Gyorsan lassitást és gumit kértem és doggyban folyattuk. Itt intenzív nyögésekkel jelezte hogy jó neki amitől még jobban felhúzott.

(2024-10-21) : Annyira kellemesen franciázott, hogy végig kértem. A nagy bumm előtt szóltam - mert nincs NFVSZ. A szünetben beszélgettünk, és közben krémmel megmasszírozta a hátamat. A második felvezetés barátnős natúr franciával kezdődött, és gumi felhelyezése után missziben hatoltam be. Meglepetésemre, Dóri kellemesen szűk.

(2024-09-15) : Ágyra heveredtem, ezt k{vetöen megfogta a lompost és rögtön szájába vette. Kellemesen szopizott. Hamarosan meglátogattam a déli vidéket. Itt egy kicsit elidőztem, de örömöt nem okoztam neki. Gumi fel és misszibe döngettem meg, nem időzítem sokáig, elsültem.

lehetne jobb: 1db
(2024-05-13) : Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D