Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Csenge

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-12 15:14:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Csenge +36701736723 119851 szexpartner

vakar a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Csenge hirdetővel
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-ben kerestem Csengét, aki az első javaslatomat visszautasította, de mellé egy üzenetben jelezte, hogy másik alkalommal mikor lenne jó neki. Kb. fél nappal később küldtem arra a napra egy második VTR-t, de itt meg sajnos Csenge kifutott az időből. Viszont amikor online lett és látta, akkor jelezte, hogy amúgy az időpont jó lenne. Úgyhogy küldtem egy most már harmadik VTR-t, amit pár percen belül el is fogadott.
Mindezt csak azért írtam le, hogy látszódjék, hogy Csenge aktívan használja a VTR-t meg az üzeneteket, ami az én szememben egy piros pont.
(Egyébként szeretném megjegyezni, hogy a beszámoló írásakor a randi időpontja legördülő menüben az soztások fél órásak, de a VTR-ben negyed órásak. Így nem lehet pontosan megadni az időpontot, mert én pl. 11:45-re mentem. Ezt talán lehetne javítani.)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a cím pontos, de ismertem is már, voltam más hirdetőnél ott. A parkolás eléggé nehézkes, de végül megoldódott. Szerintem tömegközlekedéssel jól megközelíthető környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
A ház új építésű, a lakás pedig tiszta, rendes. Több hirdető is használja a helyszínt és hallottam is őket illetve egy másik hölgyet egy villanásnyi időre láttam is. Egy makktárs érkezését is meghallgattam, már action közben. A lakás amúgy szép és jól felszerelt, a tett helyszíneként használt baszobában van óriás maci, egy nagy tükör, szép nagy ágy és a plafonon egy lámpa, ami úgy néz ki, mintha egy nagy szem nézne le ránk és figyelné az actiont. A fürdőszoba is nagyon rendben van, láttam sok összehajtogatott törölközőt és a zuhanyzó sem volt vízköves vagy koszos, hanem nagyon tiszta, szóval minden rendben.
Csenge külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek egyértelműen Csengét ábrázolják, de azért az elkészültük óta szerintem Csenge felszedett pár kilót, különösen mondjuk a beszámoló írásakor 4. számú képhez képest (amin lépcsőn térdel jobb térdével és csak felül van rajta valami). Csenge nagyon-nagyon kedves, mosolygós, rendes lány, aki folyamatosan próbál az ember kedvében járni, kínálgat mindennel, kedvesen mosolyog és mindent igyekszik megtenni a vendégért.
1. Csenge +36701736723 beszámoló Budapest 119851 erotikus masszázs
3. Csenge +36701736723 beszámoló Budapest 119851 erotikus masszázs4. Csenge +36701736723 beszámoló 2023-11-13 10:05:49 erotikus masszázs 1198515. Csenge +36701736723 beszámoló 2023-11-13 10:05:49 erotikus masszázs 1198516. Csenge +36701736723 beszámoló 2023-11-13 10:05:49 erotikus masszázs 119851
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Kényszer francia:
4
Aktus:
5
Zuhanyzás után a szobába visszatérve Csenge kérte, hogy adjam át a csokrot, amit meg is tettem. Megköszönte és gyorsan kislisszolt elrakni, mondta, hogy közben én helyezzem kényelembe magam az ágyon. Kb. 5 perc múlva visszatért és kezdődhetett a móka. Mivel az elmúlt idők kevés alvása miatt kicsit bágyadtabb voltam, elhatároztam, hogy szokásommal ellentétben most a lusta férfit fogom játszani és hagyom, hogy Csenge kezdeményezzen. Annyit kértem csak, hogy a franciát a tükör előtt kezdjük.

A tükör elé álltam hát és Csenge egy párnára térdelt előttem és szenzációs franciába kezdett, én meg kukkoltam a tükörben. Nagyon változatosan csinálta: néha a rudat nyalta, néha kisebb vagy nagyobb mértékben bekapta és változatos módon illetve erővel szopta. Szóval távolról sem csak egy unalmas bólogatás volt, hanem többféle módon játszott a szerszámmal. Kértem, hogy nyalogassa meg a golyóimat, mert azt nagyon szeretem, de ezt kedvesen elutasította, hogy azt nyelvvel nem szereti csinálni, de kézzel szívesen izgatja a golyókat. El is kedzte cirógatni meg markolászni őket szopás közben, ami fenomenális volt. Mivel VTR-en foglaltam, ezért egy extrám kérhettem alapba és én a kényszerfranciát kértem. Óriási kényszerezés nem volt, valahogy Csenge a fellépésével, kedvességével nem váltotta ezt ki belőlem, de azért valamennyire ráhúztam a fejét illetve belemozogtam én is, de bőven nem annyira, mint egyes más hirdetőknél.

A franciát aztán folytattuk az ágyra fekve is, így talán még jobb volt, majd teljesen egyszerre arra a felismerésre jutottunk, hogy fel kéne húzni egy gumit. A gumihúzás után Csenge nyeregbe pattant és szinte az első pillanattól fogva hatalmas tempóval lovagolt. Nagyon jó volt nézni, hogy lovaglás közben ringanak a mellei, meg markolászni a fenekét és érezni a puncit, amint fel-le mozog a farkamon. Szerencsére én lovaglástól nem nagyon tudok elélvezni, ezért jó sokáig élvezhettem a dolgot, de aztán Csenge elfáradt a maga által diktált óriási ütemtől és javasolta a pózcserét. Végül misszi következett, ahol igyekeztem én is tempósan mozogni, miközben gyönyörködtem a hullámzó mellekben, majd szép nagyot lőttem a gumiba.

Az action után már csak egy zuhany volt, utána gyorsan megmutatta nekem, hogy melyik oldalon milyen hirdetés alatt találom a barátnőit, aztán már mente is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Előre kérte, ami nekem sosem probléma, pláne így, hogy elsőre voltam. A hirdetésben jelezte, hogy a VTR miatt kérhetek egy extrát és ezt a helyszínen magától felajánlotta, szóval totálisan korrekt az egész.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 80, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nekem nagyon szimpatikus Csenge, mert nagyon kedves, aranyos, jó hangulatú, a vendégre figyelő és a kedvére tenni akaró hirdető. A franciája számomra egészen kiváló volt még különösebb mélytorok-kényszerfrancia nélkül is. Ajánlom mindenki figyelmébe, nekem nagyon kellemes időtöltés volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2023-09-20) : Utána kértem, hogy húzzunk gumit és lovagoljon kicsit . Mámoritó csípő mozgassál ajándékozott meg . Háromdimenzióban dolgozott rajtam , nézni is csodás volt . Utána kis papás mamás formáció vette kezdetét .

(2023-03-29) : Térdelve és guggolva is jól csinálta , majd felültem Én is, és az ölembe emeltem nagy lendülettel, és én is mozgolódtam, mintha csak az életem múlna rajta. Számomra világos lett, hogy Ő itt kezdte beleélni magát.

(2023-03-24) : Utána fordultunk, ő kényeztetett és még jobban felhúzott. Simogatott, csókolgatott a melleivel kényeztette a falloszom . Tökéletes volt, baromi izgató. Aztán még egy kis incselkedés .Kutyusba akartam kezdeni ,kedves mosoly jelent meg az arcán és így szólt: "Én veled másképp szeretném". Legyen a hölgy óhaja szerint ! Először óvatosan indultunk, majd alaposan "megdöngettem".

nagyon jó: 2db
(2023-09-25) : Csenge szexre született, nagyon èrzi a műfajt, sokfèle technikával szop, ès kèrèsemre torokig bevette. Közben folyamatosan simogattam, markoltam kemèny fenekèt ès melleit. Nem sokáig bírtam, èreztem, hogy kitörni kèszül a vulkán. Megkèrdeztem, hogy èlvezhetek-e az arcára, ès nagy örömömre igent mondott. Sőt szabad szájúan hozzátette, hogy egyáltalán nem viszolyog a gecitől. (Bocsánat, ő mondta így…) Ettől persze mèg jobban begerjedtem !

(2023-08-25) : Misszibe kezdtük. .Közben némi kis hüvelytornát is eszközölt farkamon. Kicsit lassítani is kellett .Nagyon érzett, hogy mennyire élvezem . Jó darabig kényeztettük egymást .Akkor jött az Ő ajánlata a lovaglásra . Nem volt ellenvetésem . Ké

: 2db
(2023-04-01) : Ezt a masszázst viszonoztam is majd bemutatta a francia tudását is. Ez egész sokáig tartott és a top 3 ban biztos benne van nálam technikát illetően is és minden értelemben . Nagyrészt ő irányított de úgy éreztem minden kívánságom lesi és maximálisan odaadó volt végig.

(2023-03-01) : A francia lendületes volt. Finom, puha a szája, ami nagyon bíztató, de sajnos a technika inkább gépies. Szerintem ügyesebb is tud lenni, én most ezt kaptam. A nagy lendület miatt elég hamar éreztem a srácok mozgolódását.