Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Carmen

Törzshirdető

-

Beküldve: 2018-09-24 12:02:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 97173

Móriccka a 2018-09 hónapi randiján történteket írta meg Carmen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen felszabadult időm miatt felhívtam pár "kedvencet" Ő volt aki tudott fogadni. Simán ment, kedvesen tájékoztatott, minden rendben ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtalálható, a cím korrekt, szemben a házzal még parkolóhelyek is voltak, tudtam válogatni. Egy szép árnyékosat választottam :D
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tiszta rendes lakás, minden megvan ami szükséges. A fürdőben vannak kegyszerek a tisztálkodáshoz bőségesen. A szoba franciaágyas kis szoba, de pont elég amúgy is csak az ágyon töltöttük az időt.
Carmen külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek közül az amatőr képek adják vissza az alakját. Vékony testalkat nagy enyhén ereszkedett szilikonos cicik, formás falatnyi popó, igényesen borotvált mindenfelé. Az arcából ítélve szerintem némileg idősebb mint a megadott, de kedves és ez mindenért kárpótolt.
1.  +36 beszámoló Budapest 97173 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 97173 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 971735.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 971736.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 97173
Action
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megérkezésemkor kedves szavakkal fogadott, piros csipkés bugyi melltartó szettben, bekísért a szobába, ahol megszabadultam a gönceimtől és elszaladtam fürdeni. Csak fél órára mentem, mert a felszabadult időmet akartam efféle mókával elütni, de mire találtam a kedvenceim között ráérő hölgyet, elszaladt az idő nagy része így csak fél óra maradt. Szóval fürdés után már meztelenül bekísért a szobába. Én az ágy mellett álltam Ő az ágyon térdelt, így kezdtünk csókolózni, ami nagyon finomra sikerült. Közben a melleit popóját markolásztam. Én még mindig az ágy mellett álltam, lement kutyába, ekkor még szájjal felém és franciázásba kezdett. Ügyesen bőnyállal cuppogott rajtam, elég mélyen eltüntetett. Ez annyira jó volt, hogy az erő kiment a lábaimból így hát ledőltem az ágyra. Még egy kicsit franciázott, a golyókat is benyálazta, közelgett a vég amit ekkor még nem akartam, így hát kértem, hogy feküdjön a hátára. A cicikkel játszottam, majd lementem odalent is körbenézni, kapott pár puszit meg nyalást, de az idő rövidsége miatt mélyebben nem volt lehetőség nyalakodni. Ekkor gumit kértem és először missziben dugtunk, majd a hátamra feküdtem, belém guggolt. Egyik kezemmel a melleit másikkal a csiklóját izgattam, időnként csókolóztunk. Végül kutyusba fordultunk rámarkoltam a derekára és ami belefért a végkifejletig löktem neki. Kis törölgetés, szuszogás, után ismét fürdés és ennyi volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, minden a megbeszéltek történt. Előre adtam oda, nem kérte, de valahogy úgy adódott.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Abban a szituációban, szuper volt, hogy rámért és meg tudott szabadítani a terhemtől :) Továbbá összességében is jól éreztem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 5db
(2024-10-10) : Elég hamar észrevette, hogy megmozdult odalent valami, parancsára elheveredtem és hagytam, hogy ajkaival felfedezze a velem egykorút. Igazán kiváló franciában részesített, de technikája elég széleskörű - néha csak lágyan bólogatott fel és le, de volt, amikor köpködősen és vadul szopott, kis mélytorokkal megfűszerezve.

(2024-08-17) : Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában.

(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

nagyon jó: 2db
(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

: 3db
(2024-10-17) : Egy idő után kicsomagolt a törülközőmből és kezdetét vette a franciaóra. Először a kanepén nekem oldalról szopott miközben én a csodás fenekét simogattam. Aztán kézenfogva elmentünk a tükör elé, ahol hozott egy párnát, letérdelt, és így szopta lelkesen az immár teljes harckészültségben lévő szerszámom.

(2024-09-16) : Első körben én szeretem volna kényeztetni hanghatásból ítélve meglett az eredménye, utána fordultunk hatvankilencbe itt is jól elvoltunk és jött a lovaglás Kendrától ez volt talán a legjobb póz végül hátulról lett végem az elő körben.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.