Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-12 15:29:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönet cukker! 😘 Várlak Bármikor rendelés alatt ("felül")...
Ha kivétel egyeztessünk előre ha kedved támadna (♡hozzám♡)!😉😚😊😇
Csókjaim és öleléseim küldöm!
💜🍭💜

Beszámoló Blair +36707407062 118650 szexpartner

Smiley_83 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTRen egyeztettük az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Legutóbbi találkozásunk óta más helyen lelhető fel Leila. BKV-val érkeztem a helyre, ami a város bármely pontjáról könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy új építésű házban egy csinos, rendezett, tiszta és hangulatos lakás. A fürdő kifogástalan, minden alkalomhoz külön, tiszta törölközőt kaptam, vannak tusfürdők és szájvizek is.
“A” szoba egy a többi tértől külön nyíló helyiség, a nagy ágy körül még kényelmesen el lehet férni. Az ágy kényelmes és megfelelően kemény. A fények pont jók. A kinti nagy hőségre tekintettel volt egy ventillátor is a szobában.
Blair külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Leila külseje engem már régóta megfogott. Szép, kellemes bőre, finom ajkai és csodás igazi mellei nem csak a képeken, de élőben is mindig felizgatnak.
1. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 118650 erotikus masszázs
3. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 118650 erotikus masszázs4. Blair +36707407062 beszámoló 2023-07-12 19:37:32 erotikus masszázs 1186505. Blair +36707407062 beszámoló 2023-07-12 19:37:32 erotikus masszázs 1186506. Blair +36707407062 beszámoló 2023-07-12 19:37:32 erotikus masszázs 118650
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Az ajtóban bikiniben várt, puszival köszöntöttük egymást és pár félmondat után a fürdőben találtam magam, alig vártam, hogy kiléphessek. Kínált vízzel, amit elfogadtam.
Ahogy fent is írtam a fürdő kifogástalan, úgyhogy alapos tisztálkodás után léptem ki, ahol már fogadott a gyönyörű Leila.
Beléptünk a szobába és magunkra csuktuk, majd finom, aztán egyre érzékibb csókolózásba kezdtünk, ott álló helyünkben. Közben szépen sorba lekerült a melltartó, a törölköző és a bugyi is, de a szánk végig összetapadva, kezeink kalandozva, simogatásokkal, finom és egyre merészebb érintésekkel jártak felfedező utat. Innentől kezde pontosan nem tudom mivel mennyi időt töltöttünk :)
Kisvártatva az ágyra feküdtünk és pár csók után ő elindult, hogy ajkaival kényeztesse férfiasságom - majd felém fordult és mondta, hogy majd szóljak, ha cseréljünk. Én pedig nagyon vágytam erre, úgyhogy mostani randinkat én indítottam el az erotika útján. Hanyatt feküdt felhúzta a lábait és elém tárult a gyönyörű puncija. Már akkor éreztem, hogy vissza kell fognom magam és finoman indítani, nem pedig az ösztöneimre hallgatva felfalni. Sikerült a tempó, és finom csókok, nyalások, óvatos gyengéd kis szívogatások felváltott tárházával sikerült úgy éreztem többször csúcs közelébe juttatnom, de ez végül elmaradt. Még csak másodszorra találkoztunk, talán majd legközelebb. Bármeddig tudtam volna folytatni, de ő kérte a cserét.
Pozíció váltás közben is loptam folyton a csókokat - így tértünk rá az én orális kényeztetésemre. Nem tudom miért, vagy hogyan, de valahogy tökéletes amit és ahogy csinál. Finoman érzékien és valahogy úgy, hogy sokkal tovább bírom vele, mint bírtam valaha mással.
Persze azért én sem vagyok fából és éreztem, hogy ez így hamarosan véget érne, de érezte ő is és ez fantasztikus.
Úgyhogy gumit húztunk és bár tudom, hogy nem ez a kedvence, de kérdés nélkül ő indított rámhelyezkedve. Így vette kezdetét egy érzéki hol lassabb, hol tempósabb szeretkezés, amit felváltva irányítottunk. Kellemesen sokáig tartott és közben összeforrva, hol csókolóztunk, hol csak én kerestem ajkaimmal és kezeimmel erogén zónáit - kényeztettem ahol értem.
Aztán misszionáriusba váltottunk, ahol lényegében csak helyzetünk változott meg és az, hogy én tudtam jobban irányítani, de továbbra is összeforrva folytattuk a légyottot. Végül én felegyenesedtem, lábait mellkasomhoz húztam (Leila nagyon hajlékony) és úgy folytattuk a beteljesülésemig. Néhány szívdobbanásig még nem váltunk szét, de aminek el kell jönnie az eljött végül.
Kis tisztálkodás után kaptam még egy kellemes masszázst, kérésemre krémmel és a mostanában fájós vállamra koncentrálva. Nem volt túl erős, de nagyon kellemes, egyben lenyugtató és így utólag érezve hatásos is volt. Közben beszélgettünk mindennapi dolgokról, nyárról…stb.
Aztán nagyjából ütött az óra, egy gyors fürdés még belefért; majd elszámolás és búcsúzás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a bemutatkozásának megfelelően az alapban benne van. Nincs meglepetés :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Második találkozásunk sokkal jobban sikerült, felül tudtuk múlni annak a randinak a meghittségét és erotikáját. Leila csodálatos és kiváló szexpartner a legjobb barátnő érzetet keltő típusból. Remélem lesz még folytatásunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról


2023-07-16 01:36:41
Köszönöm az értékelésed! 🌸

2023-07-13 05:40:34
Köszönjük az időt amit a beszámolóra szántál. Kedvcsináló annyi szent! :-)
Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-19) : Puhatolózó csókok, simi és lekerültem délre. Nagyon szépen fogadja ha kézzel, szájjal kényeztetik. Nagyon feltüzelt ahogy élvezte tüsténkedésemet. Majd Ő jött és varázsolt el Nf -ével és kézimunkájával. Kértem is a pajzsot mert égtem a vágytól. Megkértem, hogy szemből üljön rám. Igéző volt ahogy hintázott rajtam én pedig markolásztam az ikreket, adtam a popóján a ritmust a kezeimmel.

felejthetetlen: 12db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

(2023-01-11) : She said "69?. I agreed! We moved into position and she sucked me expertly while I ate her delicious pussy. I felt my orgasm start to build and I suggested we fuck. on with a condom and she lowered herself onto to me in cowgirl.

nagyon jó: 25db
(2023-10-28) : Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem. Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált.

(2023-04-30) : Nagyon érzéki ,szenvedélyes ölelkezés volt közben pici csúszkáló mozgással teljesen felizgatott . Mikor már kőkemény voltam kaptam egy natúr franciát ,ami szintén nagyon érzéki volt . Ez után én is viszonoztam egy kicsit ,ahogy hallottam ez is bejött neki .

(2023-04-14) : Közben magamhoz huztam fogdostam puszilgattam a cickót, volt pár csók is ami szintén jól esett. Ezután ismét kérdeztem hogy mit szeretne , missziós lett a következő, tényleg ez a kedvence kitágult a punettája a sikeres akcio miatt és rendesen belemelegedtünk.

: 28db
(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A

(2023-07-21) : Nagyon finoman franciázik,mintha a barátnőd csinálná,nem pornós,nem mélytorok,de mégis nagyon kellemes az érzés,ahogy egy ilyen gyönyörű nő játszik a farkaddal.Mielőtt hamar végetért volna az első kör kértem,hogy cseréljünk,még adós voltam egy kényeztetéssel.L

(2023-07-17) : Nem sok idő után valahogy jeleztem, hogy ez így gyorsan véget érne, egy ponton úgy éreztem, hogy nem is bírom tovább, úgyhogy javasoltam, hogy megpróbálnám én kényeztetni őt kicsit. Tetszett neki az ötlet, úgyhogy elkezdtem nyalakodni. Nagyon tetszett a puncija. Csupasz, szép, mintha csak a nyelvemre öntötték volna.