Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius a Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-04-29 16:47:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Brekeg !

Örülök,hogy megismerkedtünk és jól érezted magad a foglalkozáson.
Kellemes relax program a hétvégére
Köszönöm szépen,hogy rászántál egy kis időt és írtál Beszit :)
Ha lesz kedved várlak máskor is egy kis Szomszéd lányos erotikára ,
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius a Szomszéd lány +36702881639 117858 erotikus masszázs

Brekeg a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Bius a Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
teljesen feltölt
élvezi az ujjazást
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Előző nap este foglaltam időpontot vtr-en, de nem fűztem nagy reményt ahoz hogy ezt el is fogadja, mivel jóval a munka ideje vége után adtam le és aznap (szombat) csak előre egyeztetéssel lehet bejelentkezni. Reggel szerencsére az fogadott hogy elfogadta, de azért felhívtam telefonon hogy biztosra menjek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközzel mentem, szerintem egyszerű oda találni és több járat is megy arra. Parkolásra is lett volna bőven lehetőség szinte rögtön a ház előtt (fizetős tudtommal)
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Maga a ház egy egyszerű panel, úgy gondolom nincs vele gond. A lakás tiszta, kellemes illatú. A fürdőszobában található több tusfürdő, fogkefe (bontatlan), szájvíz, fogkrém és a kádnál van egy zuhanyzó függöny hogy ne ázzon el minden. Megmutatta aranyos örökbefogadott kiskutyaját kérésemre (egyszer sem hallottam a másfél óra alatt, ha valakit érdekel). Maga a főszoba kellemesen, otthoniasan van berendezve, hangulatos led világítással és kellemes zenével.
Bius a Szomszéd lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek tökéletesen tükrözik őt, ha szimpatikus akkor a valóságban se fog kellemetlen meglepetés érni. Én ízlésemnek tökéletes, magas, vékony (nem túlzottan, csak nincs rajta felesleg), és szerintem a legfontosabb az hogy higénikus is. Puha, selymes a bőre, se pattanást se semmi egyebet nem láttam rajta.
1. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117858 erotikus masszázs
3. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117858 erotikus masszázs4. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-05-02 09:45:14 erotikus masszázs 1178585. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-05-02 09:45:14 erotikus masszázs 1178586. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-05-02 09:45:14 erotikus masszázs 117858
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Mikor megérkeztem bemutatkozás és kis beszélgetés után elmentem fürdeni. Mikor visszatértem kérdezte hogy rendben van e ha a masszázsal kezdünk, mivel én is így akartam mondtam hogy persze. Tiszta lepedőt rakott a masszázs padra majd lefeküdtem, felkínált több fajta masszázs olajat és megkérdezte hogy milyen fajtát szeretnék. Mivel nem igazán tudok sokat róluk rábíztam, annyit jeleztem, hogy picit fáj a derekam. Bele is kezdett, a lábaimon kezdte majd végig ment a hátamon és a nyakamon, mivel nem értek hozzá nem tudom, hogy mennyire volt szakszerű, de nagyon jól esett és sikerült feloldani a csomókat. De ha választanom kéne azt mondnám hogy szakszerű volt és szoba is jött, hogy elvégzett tanfolyamokat. Mindeközbe izgatóan be benyúlkált a lábaim közé kellő időközönként, hogy bennem tartsa az izgatottságot, de mégse fűtsön túl. Ezután mondta hogy megfordulhatok, azt hittem, hogy innen kezdődik a második rész, de még átdolgozott előtte szemből is, nekem tetszett ez a játékosság. Itt már egyre gyakrabban és egyre izgatóbban simogatott, de szemből is nagyon jó, alapos masszázst kaptam.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
3
Mikor kimondta hogy végeztünk a masszázsal, mondta hogy menjünk át a franciaágyra, mikor felálltam megöleltük egymást, majd lágyan csókolóztunk. Lefeküdtünk és összbujva folytattuk a csókot, miközben simogattuk a masikat. Mondta hogy kössem ki a melltartójat, amit szívesen meg is tettem, kis idő után hasra fordult. Adtam par puszit a határa majd elkezdtem franciazni (én elég finnyás vagyok ilyen téren, sőt még csók terén is, de mivel láttam rajta hogy ápolt nem hagyhattam ki), először hason fekve, majd térdelve bepucsítva aztán pedig háton helyezkedett el. Utóbbi volt a kedvencem, ügyködtem is egy ideig. Úgy láttam, hogy élvezte, ami jó érzés volt, de ha véletlen nem is, akkor is megadta azt a pluszt, hogy ugy gondoljam. Ez után következdtem én, de még előtte megpuszilgattam gyönyörű melleit, aztán kicsi csók és nagyon jó volt, ahogy magához szorított eközben. Elhelyezkedtem kényelmesen, majd bebújt a lábaim közé, szépen fokozatosan építette fel a franciat, odafigyelve a gyolyókra is. Nagyon jó volt ahogy egyre jobban belelendűlt, párszor eltüntetve az egészet. Végig élveztem. Mikor közeledtem jeleztem neki és kézzel kivégzett. Kis pihi után megtörölgettük magunkat és újra mellém bújt. Kis idő után kérdeztem, hogy nem e lépem már túl az időtt, mivel nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, de lenyegébe azt mondta hogy belefér (nem emlékszek mit mondott pontosan). Aztán fürdés, csokor és viszlát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljes mértékben korrekt, most először voltam nála (nem hiszem hogy utoljára) és igyse kérte a csokrott, csak távozás előtt. Az időt is picit túl léptünk, de egy szót se szólt miatta.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bius egy végtelenül kedves, jószívű és gyönyörű hölgy, minden magára igényes embernek ajánlom, aki minőségi kikapcsolódásra vágyik!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBius a Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...