Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-06-28 17:24:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Pinamánia !

Örülök,hogy átjöttél a csinos Szomszéd lányhoz egy unalmas masszázsra
és jól érezted magad :)
Köszönöm a sok dicséretet hidd el jól esik
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
Máskor is várlak szeretettel

Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 118498 erotikus masszázs

pinamania a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
hosszú lábak
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem ez volt az első próbálkozásom, de akkor valamiért nem jött össze, így a kisasszony felkerült a bakancslistámra. Másodszorra telefonon érdeklődtem, majd némi bénázás után VTR-en is bejelentkeztem. Minden simán ment, Bius nagyon kedvesen tolerálta a bénázásomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, parkoló szinte a ház előtt volt. Elég drága környék, de legalább nem kell 5-6 kört menni, mire helyet talál az ember.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás minden része patika, bár nem húztam végig az ujjam az ajtófélfa tetején, és nem nyitogattam ki a szekrényeket, de szerintem simán állta volna a jó kis néphadseregi próbát is a helyszín.
Bius Szomszéd lány külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Pont olyan, mint a képeken. A fehérnemű, amiben fogadott, inkább csak díszített, de nem takart semmit, így amikor azok lekerültek, akkor sem ért semmi csalódás. :)
Nem az agyonszolizott plázacica típus, tényleg valódi szomszéd csaj, aki után simán utána fordulnék a lépcsőházban, ha szembe jönne.
Aki szereti a magas és vékony csajokat, szilikon cicik és egyéb plasztikai korrekciók nélkül, azoknak be fog jönni.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 118498 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 118498 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-06-28 21:48:13 erotikus masszázs 1184985. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-06-28 21:48:13 erotikus masszázs 1184986. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-06-28 21:48:13 erotikus masszázs 118498
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mivel első randi volt, mindenben rábíztam magam (krémválasztás, masszázs típus). Kellemes, nem gyömöszölős, frissítő masszázst kaptam némi kéz elkalandozással, amit én is diszkréten viszonoztam. Ekkor még nem sejtettem, hogy hová fajul még ez az apró incselkedés.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
A masszázs után átkísért az ágyhoz, ha jól emlékszem valami "elég az uncsi masszázsból" kísérő mondattal, amitől elindult bennem a "na itt valami nagy dolog készül" érzés. Nem csalódtam!
Először finoman csókolóztunk és simogattuk egymást, majd jött a csodás 69. Nem az én tisztem megítélni, hogy amit csináltam, az jó volt-e Biusnak, de én életem egyik legjobb nyalakodás élményét kaptam cserébe. Volt mindenféle pajkos játék az ágyon, de a koronát a "menjünk perverzkedni a szőnyegre" felszólítással tette fel, ahol elém térdelt, és valami hihetetlen beleéléssel kényeztette a golyóimat, amíg el nem durrant a petárdám. Ha lett volna nálam kamera, és felveszem Bius szőnyeges produkcióját, simán meggazdagodnánk belőle az Onlyfans-en.

Levezetésnek még kicsit simogattuk egymást, meg kaptam egy jeges tonikot, viszont a lépcsőn lefelé már éreztem, hogy ez után a kaland után inkább 2-3 Red Bull kellett volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák emlékeim szerint nincsenek, első randi miatt csak egy órát kértem, cserébe életem egyik legjobb élményét kaptam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Meglehetősen fáradtan, de életem egyik legjobb erotikus élményével távoztam. Szuper helyszín, jó masszázs, fülledt erotika. Ezúton is köszönöm, kedves Bius, remélem hamarosan újra találkozunk, de akkor már nem egy órácskára!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-04 13:37:17
A beszámoló és a reagálás is kiváló.

2023-06-29 06:55:47
Rövid összefoglalója egy jó hangulatú találkozásnak. Jól foglalja össze Bius sokoldalú, innovativ fantáziáját, amit az összefoglalóban is visszaigaszoltál.
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...