Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-04-04 16:27:59

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ati17!

Köszönöm a beszámolót.
Örülök, hogy tudtunk időpontot egyeztetni és ismételten találkozni.
Én is jól éreztem magam Veled és bízom benne, hogy mielőbb látjuk egymást!
Addig is vigyázz Magadra!
Puszillak
Bianka

Beszámoló Bianka +36703621483 117576 erotikus masszázs

Ati17 a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régi a mi kapcsolatunk és sokáig nem volt itt és amikor megláttam a képét és a hirdetését egyből telefont ragadtam, amit úgy vett fel mintha egy napja találkoztunk volna! Nagyon bájos és kedves volt nagyon örültem neki,hogy hallottam a hangját ! Egy nagyon intelligens, vidám hölgy ! A lényeg, hogy akkor nem tudott adni időpontot, de egy héttel későbbre igen és abban maradtunk, hogy elötte nap csörgök és akkor megerősítjük . Így is lett , megbeszéltünk mindent és boldogan vártam a pillanatot,hogy újra lássam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím pontos , én autóval mentem , a ház elött találtam fizetős parkolót,de volt még hely , nem probléma a parkolás. Sajnos tömegközlekedéssel kapcsolatban nem tudok segíteni , mert vidéki vagyok, annyiban tudok segíteni,hogy a Fáy u környéke.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű társasház lifttel. A lakás szoba nappali, a nappaliban masszázságy, a szobában francia ágy. A fürdőben legalább egy tucat prémium tusfürdő, szájvíz, kád és ragyogó tisztaság .
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bianka pont annyira szexy, mint ahogyan a képeken is látszik. Gyönyörű !!! Az arc kitakarástól senkinek nem kell tartania ! Fekete egyben részes csodálatos fehérnemű volt rajta ami mindent takart is,de közben átadta teste szépségét, finoman jelezve , hogy mi lehet alatta, amivel csak fokozta a vágy elhatalmasodását. Még felette volt fekete köntös , ami természetesen csak lazán volt összekötve. A ruhácskák ternészetesen, minőségi darabok, amik egy ilyen tüneményre illenek.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 117576 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 117576 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-04-04 17:32:19 erotikus masszázs 1175765. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-04-04 17:32:19 erotikus masszázs 1175766. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-04-04 17:32:19 erotikus masszázs 117576
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor a fekete kombinációban várt , mindjárt kaptam egy piszit a számra , nagyon jó volt újra látni, valamiért nagyon izgultam, pedig nem szoktam . A kölcsönös üdvözlés és örömködés után elmentem zuhanyozni, ahol elvesztem a tusfürdök rengetegében. Amikor végeztem már fehérneműben várt Bianka és hagytuk a masszázságyat, mentünk a szobába ,ahol elfoglaltuk az ágyat, egymás mellett feküdtünk és simogattuk egymást ,csókoloztunk és néha csak némán néztük egymást . Nagyon érzéki volt az egész, nem is tudom talán leírni valami fenomenális érzés volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
A nyakánál volt megkötve a fehérnemű ezt finoman kikötöttem és előbujtak a mellei, amik finom kézreállóak. Nekem ez a finom körte típus nagyon bejön , a hozzátartozó hegyesedő mellbimbókkal. Finom csókokkal köszöntöttem őket, majd Bianka segített, megszabadult a többi résztől is , ekkor már teljesen meztelenül feküdtünk egymás mellett. Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat , majd ugyanezt elkövette a szájával is .Nem tudtam,hogy tarsam nyitva a szemem, mert annyira élveztem,azért megpróbáltam figyelni a ténykedését, mert látni is nagyon jó érzés volt,föleg amikor még belenézett a szemembe az őzike szemeivel. Szóval a kézi és száj munka közben elöször finomam nyálat csörgatott a farkamra , majd később ez már átment köpködésbe, , fuuu de jó volt, majd egyre fokozva a tempot szopta a farkam, előidézve az óriási élvezést,azt hiszem jutott mindenhova , de nem emlékszem biztosan ,teljes extázisba estem. A törölgetés után kiment kicsit rendbe rakta magát Bianka és hozott nekem ásványvízet,majd megint mellém feküdt . Most rajtam volt a sor , én kezdtem csókolgatni a nyakánál majd szép lassan haladtam lefelé a melleken keresztül az izmos hasán át érkeztem meg a puncijához amit finoman kényeztetni kezdtem, azt hiszem ő is élvezte és talán ő is eljutott a csúcsra. Nagyon szép és finom volt, nagyon nem is akartam abba hagyni! A randik vége felé érkezve ismét egy tusi , az ajándék a komodra és fájdalmas bucsú. Nagyon jól érezetem magam , ezt kívánom nektek is !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A francia és a kölcsönösség extra ez biztos, de szerintem ha egy jó élményt akartok akkor ez vállalható. A rózsák számáról szívesen ad tájékoztatást telefonon, hívjátok bátran ! Az átlagnál magasabb a rózsák száma, de Bianka messze átlagon felüli értéket képvisel.
Rózsacsokor
Ati17 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy nagyon izgalmas , mély benyomásokkal távoztam újra, örülök,hogy újra itt van velünk !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

(2017-10-03) : Mindkét vádlimból kiszedte a csomókat, úgy fordult vagy mozdult többször,hogy érezzem magamon a Melleit! Szisztematikusan haladt felfelé hátam nyakam! Estére éreztem a kellemes fájdalmat és a kezelés jótékony hatásait!

felejthetetlen: 9db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

(2023-03-20) : Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig,

nagyon jó: 8db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait