Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-04-03 11:25:48

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Pussoholicom!

Először is sorry, sorry sorry, csak ideérek lassan :).

Másodsorban meg köszönöm szépen ezt az értékelést!

Igen, az a bizonyos KARMA jól összefújt bennünket, talán még a mostani időjárási viszontagságoknál is szeszélyesebb hangvételben. ;, biztosan az a bizonyos KARMA - ugyebár :).
A "csipkekendőmmel" majd bemutatlak egymásnak Benneteket, Ki is ő valójában. :), de az érintetlen masszázspad kapcsán is szavaidon foglak! Szigorúan masszázs lesz a repertoárban, de csakis kizárólag lélek-, és testmasszázs. (( na jó,talán picit fűszerezve)). Mindig keríthetünk alkalmat a beállt triggerpontok kilazítására is. Rajtam nem múlik a személyes találkozások alkalmainak bővítése, hiszen ennyire meg már ismerhetsz!

Addig is vigyázz Magadra! Csókollak a legközelebbi terápiás kezelésig!
Bianka

Beszámoló Bianka +36703621483 117560 erotikus masszázs

Pussoholic a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Nem járok erre túl gyakran, ezért lemaradtam a nagy hírről, miszerint újra elérhető és az olvasott beszámoló csak felkorbácsolta a vágyamat, hogy mielőtt találkozhassak vele. Írtam neki Viberen, amire örömömre gyorsan reagált és már hívtam is. Pár perces csevegés közben meg is találtuk a mindkettőnknek megfelelő napot és időszakot, így már csak várnom kellett pár napot és időben megérkeznem.
Megközelítés
A megszokott városrészben, de egy új címre kell hozzá eljutni, ami most autóval is könnyen ment, ráadásul a ház előtt találtam fizetős parkolóhelyet (a karma, ugyebár😇😉).
Nem lehet túl nagy kihívás BKV-val érkezni sem, de pár percet kellhet gyalogolni a legközelebbi megállótól. Ami meg jó a szívnek, szóval senki se bánkódjon.😎
Helyszín
A partneremhez méltó, színvonalas, új épületben egy remek kis kégli a helyszín. Nappali-konyhás, egy hálós lakás, amin Will úrfival osztozunk a randi idejére. Ő egy csudaédes kis szőrmók kutyus, akivel a legutóbbi Bianka-korszakban már jól összebarátkoztunk🤗.
A fürdőszoba is patyolattiszta, kádban zuhanyozhatunk és friss illatú, nagy törölközővel szárítkozhatunk. Szájvíz is van, kötelező elem, ha finom csókokra is számít a vendég.
Bianka külseje
Itt visszafogom magam, mert zsigerből oldalakat írnék tele azzal, hogy milyen gyönyörű ez a lány. Most először tetőtől talpig hófehérbe öltözve fogadott. Na, nem vitte túlzásba, csak éppen egy fehér selyem (?) csipkekendőt terített vállaira, alatta pedig ahhoz illő kétrészes fehérneműcsodát viselt egy combfixszel kiegészítve. Haja még leengedve hullott alá, szemüveges okos-arca pedig hatalmas mosollyal lényeztetett belépésemkor. Nekem a leginkább tetsző, karcsú alkata és minden porcikájának a szépsége minden alkalommal legyűgöz. Sötét haja szembogarához illő, arca szépséges, izmosan karcsú gazella-teste pedig vadító. Szoborra illő cickói természetes ékei a feszes/lapos hasa felett, popsija félgömbjei pedig épp férfitenyérbe illő minicsodák.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 117560 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 117560 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-04-03 14:49:25 erotikus masszázs 1175605. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-04-03 14:49:25 erotikus masszázs 1175606. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-04-03 14:49:25 erotikus masszázs 117560
Erotikus masszázs
Soha nem szakszerű masszázsért megyek hozzá, bár van emlékem róla, hogy korábban már volt alkalom, amikor meglepett abéli képességeivel is, amikor kérésemre megdolgozta éppen problémásabbnak mutatkozó testtájaimat.
Ezzel a lánnyal (és néhány hasonló kvalitású és személyiségű társával is) egészen egyszerűen a társaságában töltött idő gyönyörűségéért akarok találkozni minden alkalommal. Most igen hosszú idő után találkoztunk újra, így a két óra java részét a kanapén egymás ellett üldögélve (sajnos több helyre kellett még utána autóznom, így a magammal vitt borocskát nem nyitottuk meg, de örömömre később tetszéssel kóstolt bele, mint jelezte🤪) töltöttük, időnként finom-puha csókokat váltva, amik hatására a testi vágyam is folyamatosan igen magas szinten volt...🤗
Will feje az egyik combomon, szépséges vendéglátóm tenyere a másikon, arca az enyémben és tekintetünket egybefonva beszélgetünk jóízűt a masszázs helyett.
Jó ez így, ma (is) érintetlen marad a szoba közepén a masszázspad😜
Levezetés
Egyszer aztán mégiscsak úgy alakítom a dolgokat, hogy lehámozom egyelőre csak magamról a ruhát és a kapott törölközővel bevonulok a fürdőbe, ahonnan tisztálkodásom végeztével kilépve őt már a francia ágyas hálóban találom, amint éppen a zenét indítja a lélek-, és testsimogató folytatáshoz.
Úgy folynak tovább a dolgok, mintha egy koreográfiát követnénk, pedig csak annyira teemészetes az, ahogy az ágy végénél állva kezdünk eleinte lassabb és finomabb, majd kicsit hevesebb csókolózásba, miközben simogatjuk egymást. Tudom, hogy mi lesz/lehet a folytatás és nem is tévedek...mert ő hamarosan sarkaira guggolva és szinte folyamatosan a szememimbe felnézve kezd el velem, azaz vigyázzba állt kiskatonámmal játszadozni.
Mindig elhiszem neki is, hogy szereti tenni, amit tesz velem, az biztos, hogy nekem óriási élvezetet nyújt ajkaival és a látvány is csak fokozza a tüzet. Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseket. Mem állok meg csak rövidebb időre és máris feszes hasát puszilva-simogatva tartok harisnyás lábai felé. Felsejlik a gondolat, hogy letekerjem-e vajon azokat és talpa közepéig csókolgassam hosszú és formás lábait, de aztán a vélhetőleg előrehaladt időre tekintettel inkább a combfix és a csipkebugyi által szabadon hagyott combhajlatánál állok meg és mivel a folytatásra ösztökélő hangokat hallok szép partnerem szájából a falatnyi bugyit leoperálva róla látok hozzá legkedvesebb elfoglaltságomhoz, öle gyönyörű és csudafinom kincsének a kényeztetéséhez. Sokáig és minden reakciójára figyelve, azokban élvezettel elmerülve tevékenykedek kizárólag nyelvem és ajkaim hadrendbe állításával addig, amíg ő egyre hangosabban jelét adva tetszésének felfelé halad az élvezetek csúcsáig, ahová érve megajándékoz igazán egyedi reakciójával, amit mindig hatalmas mosollyal nézek/hallgatok végig. Jó ideig tart, amíg lecsillapodik és utó-érintéseimben élvezkedve egyszer csak fél-ülőhelyzetbe húzódszkodva kéri csókjaimat, amelyekből adunk-kapunk jó hosszan.
Ezután ő "parancsol" engem hanyatt és folytatja azt, amit még guggolva kezdett. Minden pillanat a menyországba vezető út, de én valamiért megbotlom a cél előtt és féltérdre ereszkedve kérek "kegyelmet", azaz még sok csókot á simítást. Elég ez most nekem, elég volt a hosszas élvezkedés saját magamnak is.
Végezetül még kérek és kapok egy teiggerpont nyomkodást fájó csípőtájékomon és újra a fürdő, majd a nappali felé veszem az utam.
Kis búcsúbeszélgetés után teljesen feltöltődve az élmények által és jókedvűen lépek ki a folyosóra és hagyom magam mögött egyik legkedvesebb partneremet.
Folyt.köv.....ahogy mondani szokás. Remélem.😇
Elszámolás
Egyszerű a matek, kérdésemre a legutóbb is kért számú virágot fonom csokorba és a vitt bor mellé helyezve hagyom a kis ajándéktáskában. Mindenképpen arányos a kapott élménnyel.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Több éve ismerjük egymást és már többször megénekeltem Biankát. Amikor itt van közöttünk mindig rabul ejt és vágyom rá, hogy lehetőségeimhez mérten minél többször láthassam, érezhessem. Szépsége és intellektusa egyaránt lenyűgöz, csak remélni tudom, hogy ebben a jelenlét-időszakában is lesz még alkalmam a vele való további találkozásokra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

felejthetetlen: 8db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-03-20) : Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig,

(2021-04-27) : Talán partnerem is így érez mégis, mert egyszerre guggoló pózba ereszkedik előttem és elképesztő látvánnyal társuló franciás kényeztetéssel folytatja elvarázsolásomat. Mondanám, hogy szinte pornós a fíling, ahogy időnként bő nyállal köpködi szerszámomat, de mégis inkább az őszinte élvezetnyújtás öröme látszik szemeiben, mosolyán ahogy felnéz rám, miközben keményedő rudamon le-fel járatja puha ajkait.

nagyon jó: 8db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait