A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Bia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2014-03-31 14:16:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bia +36209378327 56326 szexpartner

jávor a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Bia hirdetővel
Egyeztetés
Egyszerű volt, első próbálkozásra sikerült Biát elérni. Telefonon keresztül egy természetesen kedves, bizalomgerjesztő lányt ismerhettem meg. Annyira kellemes és mély volt az első benyomásom, hogy féltem: a személyes találkozás már csak csalódást okozhat.
Nem így lett…
Megközelítés
Tömegközlekedést vettem igénybe, így kitűnően megközelíthető a helyszín. Autóval sem okozhat semmilyen problémát.
Helyszín
Az ízlésesen berendezett, kellemesen kialakított lakás diszkréten megközelíthető az új építésű házban. De nem a berendezés az, ami a legmélyebb nyomot hagyja, hanem a rend. Pontosabban az a lány, aki a napi használatú tárgyakat is oly gondosan, odafigyeléssel teszi le, helyezi, már-már illeszti a helyére.
Még szinte meg sem érkeztem, de ez már a sokadik kellemes benyomás…
Bia külseje
… és Bia még csak most következik:
Alakját a képeknél szebben leírni nem lehet, ezt fokozni már csak a művész keze által vezetett ecset tudná. Mindenki látja, el tudja dönteni, hogy tetszik-e, vagy sem.
Izgalmasan bájos, sejtelmesen egzotikus arcocskája ugyancsak ízlés kérdése. Viszont ami ízléstől, kortól és nemtől független, az Bia személyiségből, egyéniségéből eredő nagyon kellemes kisugárzás. Márpedig Biáról alkotott összképet ez határozza meg.
1. Bia +36209378327 beszámoló Budapest 56326 erotikus masszázs
3. Bia +36209378327 beszámoló Budapest 56326 erotikus masszázs4. Bia +36209378327 beszámoló 2014-03-31 14:16:26 erotikus masszázs 563265. Bia +36209378327 beszámoló 2014-03-31 14:16:26 erotikus masszázs 563266. Bia +36209378327 beszámoló 2014-03-31 14:16:26 erotikus masszázs 56326
Action
Az ajtót egy közvetlen, kedves lány tárta ki. Kisugárzása az első pillanatban rabul ejti a gyanútlan arra járót. Az érkezés érzése is nagyon kellemes: olyan, mintha vártak volna, mintha megérkeznék egy olyan helyre, ahol fontos vagyok.
A nappaliban foglaltunk helyet és kezdtük egyeztetni egymás kívánságait. Egyszer csak arra eszmélek, hogy Bia a nyakamat átkarolva ül az ölemben… Ne tessék érdeklődni, mikor és hogyan került oda. Nem tudom. Egyszer csak ott volt. Oly természetességgel jöhetett, hogy észre sem vettem.
Miután magamhoz tértem, a kezemet fogva vezetett a hálószobába. Nem túl szokványos elrendezéssel a fürdőszoba közvetlenül innen nyílik. Szinte karnyújtásnyira zuhanyoztam az ágyon fekve várakozó gyönyörű lánytól. Nem, nem volt zavaró. Izgalmas! Eszembe se jutott magamra csukni az ajtót.
Zuhi után mellé feküdtem, majd érzéki simogatásokkal kezdtük felfedezni egymást. Ő érkezett el hamarabb addig a pontig, ahol a kölcsönösség átment az én kiszolgáltatottságomba. Folyamatosan a tekintetemet keresve, ügyesen és finom érzékességgel dolgozott pici szája. Nagy önuralom kellett ahhoz, hogy félbeszakítsam a gyönyört, de fontos volt, hogy megpróbáljam viszonozni a kényeztetést.
Zamatos kelyhecskéit lassan, finoman kezdtem ráhangolni és úgy tűnt, sikerült is ellazulnia.
Ennek ellenére viszonylag hamar és hirtelen érzékennyé váltak ajkai. Minden jel arra mutatott, hogy amit átélt, az örömöt okozott számára, viszont sajnálatomra a gyönyört nem sikerült átadnom.
Kedvesen hozzám simulva próbálta a csalódásomat orvosolni. Sikerrel. Ezt követően ismét Bia folytatta a játékát, ott, ahol nemrégiben abbahagyta, amit rövid mámor után ismételten megszakítottam. Gumit kértem, és mire feleszméltem érzékien lovagolt rajtam. Már csak annyi erőm maradt, hogy egyszer megforduljunk, és ölelkezve, formás melleihez simulva, robbanásként áradt szét testemben a mindent elsöprő gyönyör.
Hosszú idő telt el, mire életjelt tudtam adni magamról. Ezt követően továbbra is egymáshoz simulva, beszélgettünk, nevetgéltünk. Bár tudtam, hogy nem lesz erőm a folytatáshoz, eszembe sem jutott felpattanni és lelépni. És Bia sem sürgetett. Egyszerűen jól éreztük magunkat. Az első perctől az utolsóig.
Azóta próbálom megfejteni Bia titkát, varázsának eredőjét. Természetesen lehetetlen, viszont van egy nagyon fontos tulajdonsága, ami sokat jelentett: mindig rám figyelt. Bármit csinált, figyelte a reakcióimat és próbálta azoknak megfelelően alakítani a dolgokat.
Elszámolás
Bár nem kérte, természetes volt, hogy az ajándékot megérkezésemkor kiteszem az asztalra. Az érintetlenül ott pihent távozásomkor is. Nem tudom megítélni, hogy mértéke hogyan viszonyul az átlaghoz, nincs tapasztalatom benne. Egy biztos: megérte. Nagyon megérte!
Rózsacsokor
jávor nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az egyeztetéstől a távozásig csak pozitív érzések, érzelmek, élmények vettek körül.
Amiért mentem: mindent megkaptam.
Amiért mentem: az a minimum volt abban, amit kaptam.
Köszönöm, Kedves Bia!
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2014-03-27 01:42:45

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-06-15) : Majd lefeküdtem, és ő kezdett bele a kényeztetésbe, igazán jó, finom natúr franciát kaptam, kevés kezezéssel, majd zacsikényeztetéssel, amit nagyon is jól csinált. Ezek után kissé viszonoztam a szivességet, lábai közé heveredtem, és bele kóstoltam a baba puncikájába.

(2019-07-01) : megfogja a KisHavert, kacéran felnéz rám, majd nyelvével és szájával veszi birtokba... Isteni a nyelvjátéka, pont megfelelő mennyiségű nyállal dolgozik és valahogy ajkaival és nyelvével folyamatosan ingerli a legérzékenyebb peremvidéket...

(2014-04-03) : Ezután kaptam tőle egy puha, finom franciát, és gumihúzás után változatos pozíciókban teszteltük a matracot. Biával minden pozíciónak megvolt a varázsa. Jó volt odasimulni formás testéhez, megragadni a csípőjét...Végül ő került felülre (érezhetően ez a kedvence) és néhány csípőmozdulattal ki is végzett.

felejthetetlen: 12db
(2022-09-19) : Bia lejjebb csúszott, és a szájába vett. Ezután én is próbáltam egy kis kölcsönösséget csempészni a dologba. Bár számomra közepes erősséggel habzsoltam, azt mondta, ő túl érzékeny, és sokkal gyengébben csináljam, ennek eleget tettem.

(2021-11-19) : Elérkeztem illatos kelyhéig, ahol kezdésnek csak éritve a területet, majd idővel teljesen birtokba véve azt kényeztetni kezdtem. Nem is tartott sokáig, jó nagy adag juice-zal az arcomon juttattam csúcsra vendéglátómat. Fordult a kocka. Én hanyat, Ő szemből kezdte el felvezetést. Érzékien, hol lassan, hol gyorsabban váltott tempóval szereti a dorongot.

(2021-09-12) : Nagyon élveztem ahogy a szájával kényesztetett,azt kívántam ez soha ne legyen vége. Néha felhúztam magamhoz egy csókra aztán Mia folytatta az isteni franciát. Éreztem hogy szívesen csinálja ,mondtam is neki hogy hiszen te ezt élvezed. Mondta huncutul hogy igen . Megkértem forduljon oldalra hadd simizzem a csoda popsiját és fantasztikus testét.

nagyon jó: 18db
(2023-02-28) : Finoman kifejtve a melltartóból megízlelem a bimbóit. Ő is felméri a testem és végül a lábaim között köt ki. Óvatosan a szájába vesz, majd elkezd gyengéden szopni. Elég változatosan csinálja, látszik, hogy ezt szereti csinálni.

(2023-01-18) : Elkezdett franciázni ami nem volt túl heves inkább az a lightos barátnő feelinges francia ami nagyon kellemes volt. Majd kértem forduljunk 69-be, nagyon szép finom kellemes puncija van

(2022-05-08) : A szobában már csak melltartó és bugyi volt rajta. Odafeküdtem mellé, váltottunk néhány szájrapuszit. Ellátogattam a nyakához és a cicikhez is, majd ő került felülre, lejjebb húzódott és franciába kezdett. Nálam általában nem ez a randi fénypontja, és talán a fogait is érintettem néha, de a látvány tetszett. Valahogy újra felül voltam,

: 31db
(2023-02-20) : A fogadtatás elég ösztönző volt, így nem esett nehezemre az időtöltés. Ezután fordultunk és Bia kezdett kényeztetni. Nagyon jól esett, simán elidőztem volna hosszú ideig, de nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretettel és még voltak más terveim a randival. Gumit kértem, Bia ügyesen felpattintotta a szerszámra. Rövid egyeztetés után már nyeregbe is pattant. Lendületesen kezdett lovacskázni. Közben apró csókok csattantak, nagy nyelvcsaták nem alakultak ki most sem. Pózváltás után kutyusba fordultunk.

(2022-05-04) : A franciatudasa - legalabbis szamomra elegseges. Sajnos fogazik, de attol fuggetlenul odatette magat, es nem finnyaskodott. Mindent megtett, hogy jo legyen nekem. Aztan en is probaltam viszonozni. Nem tette szet a labat rendesen.Az aktus is kb hasonlo szellemben telt. Ereztem, hogy annyira nem akarja. A melleit nem lehet nyalogatni. Legalabbis nekem nem engedte. Fogdosni is csak ovatosan.

(2021-11-17) : Megcsodáltam gyönyörű fenekét. Adtam puszit a nyakára,vállára. Emlékszem átmentünk kölcsönös franciába, bugyi lekerült. Hanghatásokkal kísért kölcsönös francia volt ez. Hibátlan punci, szép, frissen borotvált. Egyszer csak gumit húztunk és hátulról szexeltünk. Majd szemből és a végén lovagló. Megjegyeztem az a kedvence az adatlapján.