Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-23 21:51:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hiding:)

Néma gyereknek.....
Miért nem jelezted, hogy vadabb dolgokra is vágysz:)
Múlt hét óta be van készítve egy szexi pofon, alig várom hogy kipróbálhassam valakin:):-D
Egyébként hálásan köszönöm a "kizárólagosságot" 💋

Beszámoló Berni +36209532898 121306 erotikus masszázs

Hiding a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Kedvenc és kizárólagos masszőzömmel a találkozó előtti héten, VTR formájában egyeztetünk. A biztos pont Berninél a reggeli órák, ilyenkor szinte biztos hogy felnéz az oldalra és reagál a megkeresésekre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budapesti dugót nem úszod meg ezen a környéken, erre nyugodtan készülj. Max meglepetésként ér, ha mégis szerencséd van ahogy nekem is a legutóbbi látogatásnál.
15 percel korábban érkeztem, tudom hogy Berni
nem veszi sürgetésnek ha ilyenkor rácsörgök
"Persze gyere csak' a válasz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lakás egy szalon, de egyszemélyes. Tipikus vendégvárósra berendezve. Bárpult, mindenféle nisi nasi gyümölcs, csoki . A pult mellett bárszékek, egy pár szót lehet váltani kultúrált formában a zuhany előtt.
Fürdőszoba zuhanykabinos jó pár tusfürdő. Törölköző méretes és tiszta, olyan amit szívesen érintek a bőrömhöz.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Berni egy laza csaj. Nem kell túl gondolnia az outfitjet. Leggings farmer, világoskék cső top, hátán végig cipzárral. Erre a testre bármit felvehet, minden jól áll neki. Kellemes cappuccino színű a bőre mostanában.
Kiemeli a "zafír" szemeit szépen csillogó
kellemesen telt ajkait. Tónusosan izmos
vállai, szép karja van. Haja most teljesen
egyenes és most először hátul copfban van. Ez
is jól áll neki, kicsit más,talán
keskenyebbnek tűnik így az arca. A későbbiekben a fogadóruhát egy új világoskèk fehérnemű szett váltja. Ez a kedvencem, mostantól mindig ezt akarom látni rajta, annyira jól áll neki, mind a szín mind fazon.
1. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121306 erotikus masszázs
3. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121306 erotikus masszázs4. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-24 08:07:13 erotikus masszázs 1213065. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-24 08:07:13 erotikus masszázs 1213066. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-24 08:07:13 erotikus masszázs 121306
Erotikus masszázs
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Aromamasszázs:
5
Ez a masszázs, A Masszázs. Összehasonlíthatatlan, egyedi és különleges.
Véleményem szerint adottság kérdése is, kell egy ilyen finom, puha gyengéd kéz hozzá mint Bernié. A technika megtanulható, az érintés amin keresztül érkezik a masszőz rezgése az nem. Berni rezgése olyan, hogy ahol megérint ott érzed a kellemes áramlást, pozitív energiái tőlti fel a tested. Élvezem minden mozdulatát, ami bár profin felépített mégis természetesnek, könnyednek hat. Érzem, ahogy a stressz elhagyja a testem és helyette egy nagymértékű nyugalom, elégedettség veszi át az uralmat.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázságy mellett egy nagy tükör van a falon. Már a masszázs rész alatt is néha-néha felnézek, de nem szeretnék nyugtalankodni így inkább nem hergelem magam és az érintésekre koncentrálok. Fordulás után már kicsit engedek a fegyelmezettségemen és ahogy Berni háttal áll a tükörnek miközben a lábaimmal foglalatoskodik, én nézem a finoman kidolgozott izmos hátát és a gyönyörű, hibátlan fenekét. Nézem a tükörben ahogy a nagy kezeimben elvesznek a formás, markolni való gömbök. Maximàlis keménységgel fekszem az ágyon, Berni rá is tér erre a fejezetre. Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz. Finoman játszik a farkammal, hol lassabb, hol gyorsabb mozdulatokkal. Néha a hasamat és a mellkasomat is megsimítja miközben a másik kezével kényeztet. Gyengéd,finom mozdulatokkal juttat a csúcsra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tudom mennyi az annyi, nem téma. Felkerekítem és a gyümölcsös tál alá helyezem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Masszázsfronton hűséges vagyok, nincs másra szükségem. Berninél megtaláltam a maximális feltöltődést és lazítást, egy kivételesen igényes és finom NŐ által prezentàlva.
Néha vadabb dolgokra van igényem, akkor nem hozzá jövök.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-25 13:51:53
@magánkopó Az egy lehetőség, sosem garantált opció:) Még nekem sem😎

2024-04-25 07:01:13
Sagapo, a kritika jogos, technikailag valóban nem részleteztem a masszázst. Kizárólag az érzéseken van a hangsúly. Tisztelettel köszönöm az indoklást🤝

2024-04-24 20:55:35
A beszámolód valóban "kompakt", igen kevés helyet foglal el a jól részletezetten indokolt információ.
"Ez a masszázs, A Masszázs". Ahhoz képest (nem sorolom) amiket kimaxoltan pontoztál, a mitől kérdésemre, nem kaptam választ. Értékelésem ezért is átlagos.

2024-04-24 19:21:11
Jól megirt történet hiányolom a galériás programot.😎

2024-04-24 14:44:39
Beszámolód több szempontból is figyelemre méltó. Berni sok beszije után is tudtál új sztorival szolgálni.
Ami szintén fontos, hogy Berni egy új oldalát is elő hoztad. Megérte, hogy néma gyerek voltál. 😉
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

(2024-02-05) : Finom kezeivel betakarta a hátam egy meleg, puha tórölközővel, majd kezdetét vette a lábaim, vádlijaim kényeztetése. Ezek után a törölköző lejjebb csúszott a lábamra, majd következett a hátam beolajozása valamint masszírozása.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 3db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 2db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.