Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-02 09:50:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Rima:)

Már az első beszid után is nehezemre esett összeszedni a szavakat:) Ez az elvarázsolt, sokkos állapot írásról-írásra csak fokozódott:) Most például szívem szerint olvadozós emojikkal tölteném ki ezt az egész üres mezőt🫠🫠🫠🫠 De az fura lenne:)
Hatással vagy rám:) A tiszta szíved őszintén megérint, az okos buksid pedig lenyűgöz. Az erős jellemvonásaid a külső adottságaiddal kombinálva pedig, csak egyszerűen elképeszt:)

Az írásodban az összkép a kedvencem, én is pont ilyennek látom magam:)

Inkább küldök egy dalt:)💋🩵🎼

Beszámoló Berni +36209532898 121096 erotikus masszázs

RimaPudendi a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
igéző szemek
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Most sikerült viszonylag hamar találkozunk. Nem akartam beszámolót írnom, de olyan intenzív érzésekkel távoztam, hogy nem tudtam megállni.

VTR, belső üzenet, viber, telefon. Könnyen elérhető. Javasolt minimum 1 héttel előre gondolkodni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
II. kerület, Margit-híd, budai hídfő. Tömegközlekedés esetén a 4-es és 6-os villamos ajánlott.
Parkolni lehet, de 5-10 percet igényel.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Galériás helység. Zuhanyzó, masszázspad, tatami, szobáinas. Higénia kifogástalan, atmoszféra egyedi és utánozhatatlan.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megadott adatok valósak. Perfekt alak, perfekt popsi, gyönyörű arc. Kedves, intelligens, vicces. Kifogyhatatlan erotikus ruhatár. Minden tetszik rajta.

Külső szépségét már kezdi "megszokni" a szemem, de a belső ragyogása továbbra is elvakít.
1. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121096 erotikus masszázs
3. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121096 erotikus masszázs4. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-02 14:13:54 erotikus masszázs 1210965. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-02 14:13:54 erotikus masszázs 1210966. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-02 14:13:54 erotikus masszázs 121096
Erotikus masszázs
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs volt, van és lesz.
Relaxációs. Szakszerű. Egész testet érinti. Teljesen ellazít, teljesen feltölt. Rászánja az időt. Melegített textil, többfajta olaj, valamint festői panoráma a fali tükörben.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
-Boldognak-...

... annak érzem magam. Gyermekien és önfeledten.
A villamos éles csikorgása jelzi,hogy elértem a végső desztinációm. Nincs már külvilág, csak az örömteli lelkesedés, és a vérpezsdítő bizsergés. Újra egy nap Bernivel !!!

Csupán percek vannak hátra. Tucatszor lesem meg az órám.
Bezzeg most nem szalad olyan gyorsan az a gonosz és kegyetlen Idő.
Belépéskor az ismerős illat rögtön körbefon.

Szerencsére nem először láthatom B-t. Már nem csak a nagy egészet észlelem, hanem az apró részteletekben is sikerül elmerülnöm.
Hogy tökéletes nő-e MissB?
Nem tudok objektív választ adni. Ha van is hibája, az olyan fajta, melybe inkább beleszeret az ember, mint kiábrándítana. Elfogytak a jelzőim, Berni számomra úgy jó ahogy van, ha lenne három kívánságom, akkor háromszor mondanám a nevét.

Kicsit pipiskedve üdvözöl két puszi társaságában. Karjai ölelése igazi angyalszárnyak.
A pultnál ülve többszöri nekifutással próbálok értelmes, kerek egész mondatokat alkotni,de nem sok sikerrel. B mosolyog, és törölközőt nyújtva jelzi, hogy ne is erőltessem. Ami nem megy, az nem megy.

Tapintatlanság Bernivel szemben, hogy a masszázs részt nem fejtetettem ki kellően, mert pusztán emiatt is érdemes hozzá bebocsájtást kérni, de én már a Varázshegyen túlra tekintek.

Miután végeztünk az első felvonással. A masszázspad mellett állok, Berni a lehető legközelebb húzódik a személyes terembe. Teljesen átszellemült. Pusztán attól, hogy egy ilyen Wonder Woman kisugárzásában megfürödhetek, a legférfiasabb férfinak érezem magam. Ez lenne a Vénusz és a Mars szinergiája?
Arcom simogatja, tarkóm masszírozza, mellkasomat érinti. És néz! Súlya és ereje van a tekintetének. Én pedig a vízen járok szemeinek kék óceánján.

Hirtelen ötlettől vezérelve ölbe kapom, és óvatosan a padra fektetem. Megszabadítom az utolsó csipkézett fügefalevelektől. Karjait a feje fölé kinyújtja, melytől olyan érzésem támad, mintha megadná magát, de tudom, hogy itt egyedül ő irányít.
Ahol szabad, és megengedett csóközönnel árasztom el testét. Éteri a hangja. Nyakamba kapaszkodva rendkívül lassan felhúzza magát, közben pillantásával lelkem mélyére fúr. Tenyerét a tenyerembe zárva a galéria felé invitál.

A tatamin helyett foglalva picit még elveszünk a simogatások érzéki labirintusában, majd B a hasamra ül. Néha nyakamhoz előrehajolva tovább szítja a vágy tüzét, és elérkezetnek látja az idő, hogy az elsődleges erogén zónámat is támadásba vegye. Először az ujjhegyével épphogy csak érint, majd határozottan megragad, és kezdődik a "tortúra" .
Olyan, mint egy komisz kislány, aki a liftben a gombokkal szórakozik.
Már majdnem a toronyház tetejére érnénk, amikor ismét a földszinten találom magam, és ezt a megunhatatlan játékot többször véghezvisszi. Ellenállok, amíg tudok, de meg kell nyomnom a vészcsengőt, és könyörgöm, hogy "végre hadd szálljak ki" .

Felülök és a hátam a falnak támasztom. Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás. Tarkómat akaratlanul is többször a falhoz verem. Teljesen megsemmisülve, és legyőzve próbálok levegőért kapkodni. Kiterülve fekszem a tatamin.
Pillanatok múlva felszabadult nevetés tör ki belőlem.

Távozáskor még a kilinccsel ügyetlenkedem, de MissB segít és elfordítja a kulcsot. Így határozottan egyszerűbb.
Írásban meg is jegyeztem, hogy legközelebb bele fogom törni a zárba.
B válasza: - Nem tudnék haragudni.
"Utálom a Nőt😊", de valószínűleg ezt a dumám már kezdi megunni.

Ismételt kiütéses győzelem Berni javára. Mérlege továbbra is hibátlan, nálam ő a vitathatatlan és örökös bajnok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Részleteket, etikettet lásd az adatlapon és a bővebb infókban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Berni egy letehetlen könyv. Minden találkozó egy újabb és újabb , izgalmakkal teli fejezet. Műfaja behatárolhatatlan. Romantikus lányregény, komédia, tudományos fantasztikum, tündérmese, esetleg egy dráma?

Életem olvasmánya! Remélem sose jutok a végére, és még számtalan oldalt sikerül közösen megírnunk.

Kedves B! Hála neked, magasabbra és messzebbre szállhatok, mint amit a fizika és a józan ész megengedhetne. Köszönöm! Kimondhatatlanul...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-05 20:00:06
Gratulálok remek írás, a reagra én nem találok szavakat:)

2024-04-04 15:28:24
Csak gratulálni tudok az irásaidhoz.Szereték én is egy ilyen muzsát találni aki ki tudná hozni belölem is a költöt.

2024-04-04 14:15:04
Szerintem tanúi lehettünk két szív egymásra találásának. Ha nem is precedens értékű, de mindenképpen megható. Én drukkolok, hogy a következő randi még ennél is romantikusabb legyen.

2024-04-04 13:27:11
Tènyleg nehèz szavakat találni rá. Berninek vègül sikerült, èn bènább vagyok mint Berni. De az biztos hogy nagyon egyedi, a jó szó tènyleg az rá hogy olvadozós stílus.

2024-04-04 12:33:15
Apolló barátomtól idéznék: "Az élet szép, és sose halunk meg"! Gratulálok.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

(2024-02-05) : Finom kezeivel betakarta a hátam egy meleg, puha tórölközővel, majd kezdetét vette a lábaim, vádlijaim kényeztetése. Ezek után a törölköző lejjebb csúszott a lábamra, majd következett a hátam beolajozása valamint masszírozása.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 3db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 2db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.