Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-01 20:20:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Shinrai:)

Amilyen régóta vagy a vendégem szerintem már csukott szemmel is leírod a helyszínt:)
Eleinte nem gondoltam volna,hogy ilyen tartós lesz az ismeretségünk, de valamiért fontosnak érezted, hogy alkalmazkodj és átengedd nekem az irányítást. Tudom ez a mai napig nem könnyű neked, ennek ellenére mégis boldogan érkezel hozzám. Lehet egy önuralom fejlesztő képzés része vagyok? :):-D🤔
Példaértékű az élethez való viszonyulásod és a munka, amit a tested karbantartásáért teszel. Számomra is tanulságos amit képviselsz, ez is lehet egy magyarázat arra, hogy ilyen hosszú távon és kölcsönös tisztelettel tudjuk fenntartani az érdeklődést.

Köszönöm a szép beszámolót:)😽

Beszámoló Berni +36209532898 121092 erotikus masszázs

Shinrai a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Ismertségünk nem mostani eredetű, már évek óta tehetem tiszteletem nála. A következő foglalkozást rendszerint már ott tartózkodásom alatt megbeszéljük, hogy jövő héten „tali”. Ezt egy VTR-rel megerősítem, amire hamar visszaigazolást kapok. Hétközben még egy telefon is belefér, amikor is hallhatom hangját és tudom az élet szép.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Közlekedési szempontból egy Kánaán a Margit-híd budai hídfője mert szinte minden megtalálható, ami odavisz. Busz, HÉV, villamos, traktor, teherautó, robogó, kerékpár roller és persze autó is.

A tömegközlekedési eszközök megállói pár perc sétára vannak, ajánlom használatukat. Kalandvágyók autóval is érkezhetnek és izgulhatnak, hogy időben találnak-e megfelelő távolságra parkolóhelyet, ami természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi bérház kapuja melletti kapucsengő megfelelő gombját megnyomva jutok be. Folyosó majd lengőajtó és már azt hittem rossz helyen járok mert a szokásostól eltérően más színben pompázott. A megszokott színt egy élénkebb szín váltotta fel, ami a belső udvarra is kiterjedt teljesen új frissebb hangulatot árasztott a falakról rácsról és ajtóról. Teljes tavaszi megújulás.

Amint felléptem a bejárati lépcsőn az ajtó már nyílt is. Előszoba, ahova kabát, cipő óra, telefon letehető majd a fogadórész, ahol beszélgetés, kávéfogyasztás egy kanapén vagy bárpultnál is kapható. Valaki már leírta, hogy a foglalkozás helyszíne egy milyen stílusú paravánnal van elválasztva, de nem jut eszembe pedig egy igényes darab, ami nagyon illik az egész szoba hangulatához. Az egész helységet a nyugodtság és kiegyensúlyozottság jellemzi, amit a megfelelő fényviszonyok is fokoznak.

Fürdőszobában minden szükséges eszköz megtalálható, amivel felfrissíthetjük magunkat. Több tusfürdő, szájvíz kis poharakkal. Épített zuhanykabin elhúzható függönnyel és előtte mindig száraz kilépő. A törölköző mindig nagy jó nedvszívó az elején és végén is kapok egy tisztát.

Az egész lakásra jellemző a makulátlan tisztaság, rend és harmónia.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A hölgy egy megtestesült szépség, ami nem csak a külsőre, hanem kisugárzására is jellemző. Árad belőle a kiegyensúlyozottság és mély erotika, amihez nincs fogható.

Arca nagyon szép és rá tényleg igaz a mondás megállt nála az idő a harmincas évei közepén. Sehol egy ránc egy jel, ami megmondaná hol tart az időben.

A szem a lélek tükre. Belenézek és szeretek elveszni tisztaságában. Kicsit mélyebbre látva annak mélyén egy szunnyadó vulkánt látok, ami szenvedélyben készül kitörni és aki már megélte ez a kitörést nem élt hiába. Ami pedig mindent felülír az, hogy a szemei mosolyognak és olyan szépséget adnak neki, mint senki másnak e világon.

A szája szépen ívelt és ha tehetném mondanám, hogy csókra termett, amit szenvedéllyel érintenék számmal, de ez megmarad nekem most is a gondolataimban. Egyszer egy szájra puszi alkalmával meg beszéltük, hogy az olyan béna a csókhoz képest és ezzel mindketten egyet is értettünk.

Szépen ívelt nyakát csókokkal halmoznám el éjjel - nappal majd attól lefelé is egy természeti csoda a hölgy. Mindene tökéletes. Melleit mindig is imádtam még akkor is, amikor nem történt meg az újabb beavatkozás, ami nem holmi női szeszélyből történt, hanem mert az élet úgy hozta. Csípője, dereka sehol semmi felesleg a nőiesség csúcsa, ami feneke domborulataiban csúcsosodik ki, amihez nincs fogható. Kerek, feszes, izmos. Ez elmondható teste minden pontjáról is mert háta combjai és vádlijai minden szempontból szépen kimunkáltak. Selymes bőrét megérintve nincs az a férfi, akiben a vágy tüze ne izzana fel.

Amire mindig is odafigyel, hogy a fogadó ruhája is igényesen legyen kiválasztva. Ez mindig valami könnyed ruha, ami piszok jól áll neki. Régebbi vendégek esetenként kérhetnek ettől eltérő fogadóruhát is, de ez nem annyira jellemző. Most egy magasított derekú farmernadrág volt rajta magassarkú cipővel és egy szexi mélyebb kivágású fehér pólóval kiemelve teste adott szépségét. Haja selymes puha és most magasabban volt copfba fogva. Nekem nagyon bejött ez a hosszított hatás. A masszázshoz egy szexi világos kétrészes fehérnemű kombót vett fel kivételesen combfix nélkül.
1. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121092 erotikus masszázs
3. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121092 erotikus masszázs4. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-02 14:12:08 erotikus masszázs 1210925. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-02 14:12:08 erotikus masszázs 1210926. Berni +36209532898 beszámoló 2024-04-02 14:12:08 erotikus masszázs 121092
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Megérkezésem után első kérdése „Kávé jöhet?”, amit kértem és kaptam is. Nem tudom, hogyan csinálja, de mindig eltalálja hogyan szeretem. Ezután megbeszéltük kivel mi történt a héten és ez annyira jól szokott sikerülni, hogy azt vesszük észre az idő elrepült és másra is kell még idő. :) Így elmegyek a szokásos kört letudni majd, amikor visszatérek egy bomba alakú hölgy vár az ajtóban örök mosollyal az arcán szexi fehérneműben. Egy gyors ölelés és puszi tőlem majd hassal felfekvés a masszázs ágyra.

Meleg törölköző a hátamra, lábamra majd felhajtva a megfelelő területeken először egy érzéki simogatást kapok, amitől testem már érzi jó helyen van. Majd megkapom az első érintéseket lábamon pont megfelelő erősséggel. Időnként megfigyelem, hogy nézi magát a falon lévő nagy tükörben és minden szögből megszemléli azt a csodálatos testét, amit én is látok. Meg is jegyzem ennél szebbet nem fog látni az életben, ettől elmosolyodik és folytatja testem többi részének átgyúrását. A tükörben én sem vagyok rest és követem minden mozdulatát. Ilyen kecsességet és finom mozdulatokat nem lehet másnál tapasztalni. És persze most csak a masszázsról beszélek. Mikor fejemhez ér megáll és vállam nyakam kerül sorra, de én itt már engedek gyarló vágyaimnak és ellenállást sem érzek részéről, hogy megérintsem előre nyúlva popsiját combját gyengéden simítani. Az arcát ilyenkor nem látom, de el tudom képzelni, hogy ilyenkor egy kicsit mosolyog. Finoman jelzi, hogy most máshol folytatná és megkér forduljak meg majd elölről is betakarja a nem kezelt felületeket és megmozgatja combjaim izomzatát.

Mikor végzett jön a várva várt kérdés – „Felmegyünk a galériára?”, amit meg is tettünk, de megjegyzésként hozzáteszem lent is csodákat élhet meg az emberfia, mint, hogy mi is már pár alkalommal kihasználtuk a tükör adta lehetőségeket és az is valami frenetikus érzékiség volt, de térjünk vissza a mostani alkalomra.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Előttem sétál fel a galériára kecsesen és én csodálattal adózom teste minden szépsége előtt. Elhelyezkedünk a szép nagy kényelmes matracon és elkezdünk egymásra hangolódni.

Hasra fekszik, megérinthetem selymes bőrét kezemmel, amire kevés olajat csurgatok a felvitt olajból és picit visszaadok neki abból, amit lent kaptam. Hátát, karjait majd végül isteni popsiját is megmasszírozhatom majd ajkammal érintem nyakát puszit lehelve rá. Illata megrészegít, annyira finom, hogy már teljes fegyverzetben állok, amit érzékel is ezért jelzi most már én feküdjek hátamra.

Lábam közé helyezkedik, most az ő pillanatai következnek és nekem nincs más dolgom, mint élvezni azt, amit adni tud és az nem semmi. Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját, oldalát és megállok popsijánál, amit finoman megmarkolok majd, amikor finomabb területeire tévednék határozottan jelzi ujjaival feküdjek vissza. Ezután Aladin lámpájának olaja is kevés lenne, amit nedvesítésként kaptam, de folytatódott a kígyóbűvölés és olyan kényeztetésben volt részem, amikor először csak lassan majd rágyorsítva éreztem szeretetét, hogy levegőt is alig kaptam, de amikor mellei közé vett és megérintette legézékenyebb pontját az már egy olyan inger volt, aminek csak egy vége lehetett.

Ezután kicsit még beszélgettünk majd előrement, hogy egy kicsit még kifújhassam magam. Majd lementem én is és fürdés után lent is beszélgettünk egy kis kikészített gyümölcs elfogyasztása közben, amit az odakészített vízzel öblítettem le. Ilyen profi hozzáállást nem tapasztaltam sehol. Na, de minden jónak egyszer vége van ezért el kellett köszönnöm tőle puszik kíséretében, vigasztalva magam, hogy hamarosan újra láthatom. Mosollyal az arcomon léptem ki a tavaszba és szépnek találtam az életet. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elismerés virágszálai előre kerültek a vázába, mint mindig. Extrákról nem tudok, de amit kapok az mind extra egy kivételes nőtől.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
MissB egy csoda ebben a világban mert kivételes és egyéni. Kisugárzása, mosolya kiragadja az embert, hacsak egy pillanatra is ebből a rohanó világból. Belépésemkor el tudom engedni magam, egyfajta nyugalmat érzek és tudom jó helyen vagyok. Beszélgetéseink alkalmával minden témában otthon van, szellemes vicces és persze komoly is tud lenni. Programja minden esetben az ő elképzelései szerint alakul, ami, ha merészebb sugallatot ad azt tekintsük mindig ajándéknak. Akivel megvan a kellő szimpátia el tudja engedni magát ő is és csodák történhetnek adott kereteken belül.

Én már sok csodát megéltem, aminek a végén mosollyal az arcomon távoztam még ha az a csoda nagyobb hangsúlyban egy tartalmas beszélgetés is volt.

Remélem még sok csodát élhetek meg a társaságában. ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-05 20:01:43
Korrekt írás, szépen összeraktad.

2024-04-03 11:44:52
Nem kétséges miért is a lila szalag. Tali, beszi teljes szinkronban! Köszönöm a megosztást!

2024-04-02 21:44:10
Remek, stílusos, tartalmas, részletes beszámoló. Gratulálok!

2024-04-02 19:15:08
Stílus, tartalom, egyszerűen "lehengerlő", az olvasás végén csak néztem ki a fejemből. Minden fejezetben hasznos információk, ahogy a külsőt bemutattad, régen nem olvastam ilyen szép méltatást. Maradva a földön, ajánlóleveled, mint egy gyönyörű szivárvány, egy nagy köszönet érte.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-02-05) : Finom kezeivel betakarta a hátam egy meleg, puha tórölközővel, majd kezdetét vette a lábaim, vádlijaim kényeztetése. Ezek után a törölköző lejjebb csúszott a lábamra, majd következett a hátam beolajozása valamint masszírozása.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 3db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 2db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.