Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-26 13:54:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Foreign:)

Megleptél:) Nem számítottam rá, hogy a sok utazás mellett időt áldozol az írásra (nem is akármilyenre) Nagyon jól esik és örülök, hogy ilyen hibátlannak látsz és amilyen gyakran tudsz meglátogatsz. Szeretem a társaságod és szívesen "ügyködök" a testeden:)
Köszönöm szépen:)

Beszámoló Berni +36209532898 121053 erotikus masszázs

Foreign a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Külföldön élek és dolgozom, úgy alakult hogy a munkámból kifolyólag heti rendszeressėggel tartózkodom itthon. Egy ilyen itthon töltött alkalomra kerestem egy lányt, akinél garantált a kikapcsolódás. Nem érek rá kisérletezni, az elvárásaim adottak, ehhez kerestem egy hasonlóan igényes szolgáltatót. Bernit találtam a legmegfelelőbb partnernek a bemutatkozás és a beszámolói alapján. Az első telefonbeszélgetésünk egy kellemes élmény volt, így véglegesítettük a találkozó időpontját. Azóta, ha tudom hogy jövök, a munka mellett a legfontosabb prioritás hogy időpontot foglaljak hozzá.
Megközelítés
Messziről érkezem, mégis a leghosszabb táv az utolsó pár kilóméter. Budapesti forgalom, nehézkes parkolás, de vannak lehetőségek, amiket megtalál a kreatív és vágyaktól fűtött utazó, jelen esetben jó magam. Ellenben a BKV-val közlekedőknek ez a környėk a paradicsom.
Helyszín
Egyet csöng a kaputelefon ės már nyílik is a kapu. Emeletre nem kell sėtálni, pár másodperc és már az előszobában találom magam. Illatokat érzékelek először, kellemes lakásparfüm, gyümölcsös illatok, majd a berendezés. Itt van az első tükör, amivel találkozom. Egy komód higiėniai kiegészítőkkel, fogas és cipőkanál, minden ami egy átlagos előszobában megtalálható. A masszázsprogram a jobb oldali helyisėgben folytatódik ahol bárpult, bárszékekkel és szobainas fogad belépéskor. Egy art deco stílusú paraván mögött bújnak meg a masszázsprogram kellékei, a második nagy és széles tükör, majd később mi is. A fürdőszobához egy helységen keresztül vezet az út, puha szőnyeggel a lábam alatt és itt is találkozom egy paravánnal. Zuhanyfülke vár, rendezett tusfürdők sorakoznak egy állványon. Letiszult berendezės, mértėkkel felszerelt, minden pont elegendő. A helysėg átlátható és tisztaságérzetet ad. Törölköző kėszletet mostanában frissítette, új nagyméretű fekete, ropogós törölköző. A galéria kellemes, kényelmes, intim és barátságos.
Berni külseje
Fekete leggings a fogadóruha, fekete, dekoltázsban mélyen vágott, fényes anyagú body. "Ohh" csúszik ki a számon mikor meglátom. Egy képregény macskanője elevenedik meg előttem. Nagyon szűk az a leggings, magas dereka teljesen kiadja a formát, amitől én speciel megvadulok. Vėkony derék, lapos has, kerek fenék. A dekoltázs az ívekkel, formás lábak. Csendesen néz, kis mosoly a szája szélén. Időt ad, hogy feldolgozzam a látványt. Nem megy hamar, hibátlan ez a Nő. De vajon hogy csinálja, a varázslaton gondolkodom, ahogy nézem a gyönyörű szemeket.
A természetes ívű szemöldökét, a bájt az arcán, aminek már nem szabadna ott lennie, ha igaz a kiírt kor. Valahogy sikerült megőriznie, megállt az idő a harmincas évei közepén és nem moccan, kortalan marad. A laza könnyed stílusával beterelget a pulthoz és vízzel kínál. Boldogság, harmónia lengi körül, ezért is szeretek a közelében lenni. Rámragad és felhőtlen percekkel ajándékoz meg.... Majd a kezembe kapott törölköző visszaránt a gondolatoktól.
1. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121053 erotikus masszázs
3. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 121053 erotikus masszázs4. Berni +36209532898 beszámoló 2024-03-27 10:55:33 erotikus masszázs 1210535. Berni +36209532898 beszámoló 2024-03-27 10:55:33 erotikus masszázs 1210536. Berni +36209532898 beszámoló 2024-03-27 10:55:33 erotikus masszázs 121053
Erotikus masszázs
A frissítő tisztálkodásom után a törölközöm a radiátorra teszem és pőrén érkezem a masszázságyhoz. Berni egy csipkével dekorált fekete bodyban vár. Nem egyszerű fehérnemű, pántok itt-ott, csipkebetétek, selyem, különleges, mint az eddig viseltek. Combfixet visel hozzá és lábújhegyen vár, ahogy érkezem a szoba felé. Elterülök az ágyon, teljes a nyugalom, belső relax állapotba kerülök, ahogy rámkerül a meleg törölköző. Ez egy másik típsú anyag, nem olyan amit a zuhanyzáshoz kaptam, ez könnyebb, vékonyabb. A fejem oldalra fordítom és a tükörből nézem végig az öszes szépen megkoreografált mozdulatot. Ahogy elegánsan felhajtja a törölközőt és rámfojatja a meleg olajat, lassan érzékien. Látom, hogy Ő is nézi magát a tükörben, ez felizgat, ilyenkor kicsit helyezkedem, behunyom a szemem, majd megint nézem tovább. A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is. Hanyatt fekszem ,betakar majd pár másodpercre magamra hagy kezet mosni.
Levezetés
"Kicsit megcirógatom az arcod" mondja és éppenhogy hozzáér az arcomhoz újbeggyel, egybefüggő mozdulatokkal, inkább csak imitál egy arcmasszàzst. Érzem, ahogy az arcidegeim minden egyes mozdulatnál ellazulnak. A nyakamat is, majd a mellkasomat is simítja, ahogy fölém hajol hallom a sóhajait ėrzem az illatát. Lassan mellém áll, úgy hogy közben nem veszi le kezét a testemről, csak az újját húzza végig a mellkasomon, a hasamon át míg nem a meredező férfiasságomba nem ütközik.
Lágy mozdulatokkal kényeztet, langyos olajat önt rám. A tükörbe nézi a saját mozdulatait,teljesen beleéli magát. Nagyon izgató jelenet, nem tudom eldönteni, hogy élesbe mozizzak, vagy a tükörből nézzem a műsort. Gyengėden a bőréhez ėrek, ekkor kicsit oldalra billenti magát és tökėletes fenekét, amihez így jobban hozzáférek. Nagyon jó markolászni, gyúrmázni való izmos feneke van, hibátlan bőrrel. Nincs stíra, narancsbőr, zsír csak színhús és izom.
Egymás testén ügyködünk, majd legördül a body pántja és elémtárul teste másik két csodája, a mellei. Annyira izgató ez a Nő , minden mozdulata a nőiesség csúcsa. A vágy elönt, hogy közelebb legyek, de csak gondolatban merek továbbléni. Bő olajban kéjeleg a farkam, lassú, majd gyorsabb, váltakozó ritmusban kėnyeztet.
Erősebben rámmarkol és egy ilyen intezívebb mozdulatnál élem meg az orgazmust, hosszan
. Berni lassít ės nem enged el, velem marad végig.
Elszámolás
A találkozásaink alkalmával időközönként rákérdezek, hogy változott-e valami. Nem volt emelės, azóta tartja a korrekten beárazott foglalkozás díjait.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Berni egy kis elvarázsolt művészlélek, kifinomult és igényes, figyel a részletekre. Intellektuális a szervíz, ami egyedi és különleges. Aki szereti és értékeli a finomabb játékokat, annak való ez a fajta foglalkozás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-28 06:14:17
Na igen, önuralom fejlesztésnek sem utolsó egy program a kisasszonynál, ha egy órát kibírsz hanyattfekve a kezei között, bármit kibírsz:) Ahhoz képest hogy első írásod, egész jó👍

2024-03-27 17:15:20
Üdv a klubban:) Biztonsági övedet ne felejtsd bekötni😁

2024-03-27 13:19:31
Ezek elég durva elütések, elnézést a figyelmetlenségemėrt:)
Kettő kiegészítés az írásomhoz 1.A rózsák változhattak a látogatásom óta
2. Ha lehetősėgem lett volna, minimum felejthetelen lenne a besorolás. Köszönöm.

2024-03-27 12:04:44
Nagyon jó beszámoló, még ha a "rámfojat"-nál fel is szisszentem, ahogy gondolom az új begyekkel való érintés sem azt jelenti, hogy a keblek nem régiek. Mindezek azonban semmit sem rontanak a beszámolón, ami betekintést enged a Bernivel együtt töltött időbe.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 6db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 3db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 1db
(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.