Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-06 13:58:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Berni +36209532898 119502 erotikus masszázs

Hiding a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldal böngészése közben felfedeztem a top kategóriás hirdetők listáját és nagyon érdekelt ki az a lány akinek a nevébe mindenhol belefutok. Berni képei is tetszettek és a konkrét, de szórakoztató adatlapja. Mikor jelezte az oldalon, hogy elérhető gondoltam teszek egy próbát, bízva benne, hogy legalább a telefonbeszélgetős lécet megugrom:) Eleinte úgy éreztem leakar rázni, de nem hagytam magam és sikerült még a hosszú szünet előtt egy időpontot kapnom hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A rendelője környėkén ismerős vagyok, sokat álltam már a dugóban, így tudtam hogy most a tömegközlekedés lesz az ideális választás. Villamosok és buszok is járnak a környéken, bárhonnan gyorsan el lehet jutni a címre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régi bérház földszintjén található a rendelő ami az eddigi tapasztalatimhoz képest elég tágas. Előszoba, vendégváró, massz szoba, galéria helyiségekkel. A fürdő zuhanyzós, nehezen beállítható vízmelegítővel és alapdolgokkal felszerelt. Tisztaságot és kissé a szükségesnèl is nagyobb rendezettséget tapasztaltam.
Berni külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Először meglepődtem mert a képekből kiindulva egy elegáns hölgyet képzeltem és ehhez igazítottam az úriemberes megjelenésemet:) Ezzel szemben egy laza, farmert, magassarkút és fehér trikót viselő csaj nyitott ajtót. Haja fėlig felfogva enyhén hullámos, szőke. Nagyon jó alakú a fehér trikó melltartó nėlkül eléggé beindítóan hatott rám, a farmer is izgatóan feszült a formás fenekén. Az arca a klasszikus szépség, mosolygós szép fogakkal. A bőre kellemesen barna, tetoválás mentes. Csak megerősíteni tudom az eddigi jellemzéseket.
1. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 119502 erotikus masszázs
3. Berni +36209532898 beszámoló Budapest 119502 erotikus masszázs4. Berni +36209532898 beszámoló 2023-10-09 09:12:41 erotikus masszázs 1195025. Berni +36209532898 beszámoló 2023-10-09 09:12:41 erotikus masszázs 1195026. Berni +36209532898 beszámoló 2023-10-09 09:12:41 erotikus masszázs 119502
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A zuhanyzás végeztével kíváncsian várom a megénekelt fehérneműk egyikét. Fekete body a sportosabb fajtából, fekete csipkés combfix elegánsabbá teszi. Ismét megállapítom milyen szép alakja van, a formás izmos válla és a telt mellek félgömbjei izgatóan látszódnak ki a bodyból. Észreveszem, hogy ő is feltérkėpez engem, ahogy elhaladok mellette derekamon a törölközővel. Állok és várom az utasítást, a törölközőt elveszi és hasra kell feküdnöm a masszázságyon. Nagyon jó ennek a helységnek a rezgése, nyugtató hatású, mintha lelassulna az idő. Lefekszem, kényelmes a massz pad, minden meleg a fények is. Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.
A belső combrész masszírozása közben néha megérinti a szerszámom, amit jobb híján a lábamközé helyeztem. Beszélgetünk kicsit, elmondom neki hogy sokkal szigorúbbnak gondoltam, ő nevet (a nevetése is erotikus) így inkább nem nevettetem hogy ne kelljen fészkelődnöm. Végig halad az egész testemen, majd a folytatásért felmegyünk a galériára.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lėpeget előttem, persze hogy elképzeltem ezt a jelenetet vagy ezerszer, valahogy a képzeletemben hosszabb volt a lépcső és tovább tartott, a valóságban nagyjából három másodperc volt míg csodálhattam így a popsiját.Egy kis galériára érkezünk, ahol egy tatamira kell hanyattfeküdnöm és ő a lábaim közé térdel. Várom, hogy mi fog történni, ilyen dologban még nem volt részem. Elkezdi felfedezni a testem, egyik kezén támaszkodik másikkal cirógat. Rezzenéstelenül fekszem, de mikor a mellemtől lefelé simítja a hasam és elér a farkamhoz, majd azon is egész a makkomig, akkor átfut a testemen egy jóleső borzongás. Olajat csorgat rá a két tenyere közé fogja és játszik vele(m) szemembe is néz és néha a mellette lévő tükörben nézi ahogy a farkam a kezében kéjesen meredezik. Különböző tempójú és technikai fogásokat alkalmaz a férfiasságomon, van hogy egy kézzel, van hogy csak az újjaival ér hozzám, aztán néha határozottan rámarkol és néha a golyómig is lenyúl. Nyújtózik egyet és a pánt nélküli body lecsúszik, előkerülnek a telt mellei, megint jön egy borzongás. Rámhajol, összeér a mellkasunk, érzem a lehelletét az arcomon, a szemembe néz. A farkam a kezében, végig húzza az arcomon az orrát majd hosszan megnyalja a nyakam. Az ezt követő borzongással együtt az orgazmusom is érkezik. Az arca végig közel van az enyémhez, nagy kék szemeivel elégedetten nézi végig a tusám. A katartikus állapotomban kicsúszik egy halk káromkodás a számon, még mindig a kezében a farkam és az utolsó pillanatig közel van az arcunk a szánk majdnem összeér. Olyan érzésem van, mintha Berni az összes kiadott sóhajom magába szívta volna, majd átfut az agyamon mennyi mindent képzeltem még el a lėpcsős jeleneten kívül. Ehhez képest csak lefagyva hagytam magam hogy Ő foglalkozzon velem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor akartam, de végül zavaromban elfelejtettem így a végére maradt. Jobb is volt így, mert az elméletileg fix egy órából másfél lett. A galériás program emelt díjas összegét hagytam a pulton.
Rózsacsokor
Hiding nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagy meglepetés volt számomra ez a másfél óra
Egy "szárazabb" dologra készültem, de ehhez képest egy olyan élményben volt részem, amit azóta sem tudok kiverni a fejemből. Eddigi csokros kalandjaim közül Berni van a legközelebb hozzám korban, lehet ezért is volt meg kettőnk között ez a különleges összhang és vonzalom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-14 10:49:50
Nagyon szép stílusú beszámolót írtál. Ilyet csak Berni személyisége tud kihozni az íróból, és ha az író személyisége erre alkalmas. Gratulálok a randihoz és az íráshoz is. Külön élveztem, milyen jól visszaadtad az első találkozás hangulatát!

2023-10-10 19:57:31
Köszönöm a bíztatást:)

2023-10-09 11:11:45
Bejöttetek egymásnak az nem vitás, kiválóan írtad meg ezt a szép randit is, bíztatnálak rá hogy csak így tovább, te szépreményű író :)
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 6db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 2db
(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 2db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.