Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-12 22:33:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 120637 szexpartner

Shinrai a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb popószex
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sok jó beszámolót olvastam róla ezért telefont ragadtam és felhívtam. Mindenre kiterjedő választ kaptam mind a rózsákra vonatkozóan mind a vállalásaira. Elmondása szerint vele beszéltem és nem telefonos kisasszonnyal, de VTR-re nincs lehetőség.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Központi helyen van Angyalföldön a Forgách utcai metró megállótól pár perc sétára. Busz is jár a közelben, ahonnan szintén nem kell sokat gyalogolni.
Autóval érkezők szerintem könnyen találnak szabad parkolót talán még a ház előtt is. Nem olyan régen adhatták át az épületet mert minden újnak tűnt. Belépve a lépcsőházba több lift is üzemel, ami közül az egyik a megfelelő szintre visz, ahol már nyílik is az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban minden szép és új azon belül jó elrendezésű. A szoba felszereltsége a praktikusság jegyeit tükrözi mert ágy helyett tatami található, ami mellett tükör van, amiben nyomon követhetjük az eseményeket. Fürdőben kád található elhúzható függönnyel felszerelve, ami előtt száraznak mondható kilépő is van. Tusfürdőből van bőven választék, valamint szájvíz és kis pohár kikészítve, amit használjuk bátran.
Barbi külseje
Arc:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nem kell nagy képzelőerő hogyan is néz ki mert nagyon sok kép ad útmutatást erről, ami a valóságot tükrözi és az arcát sem takarja ki. Helyes mosolygós arc, szép formás alak, természetes mellek, amik kézbe illenek. Kelyhének környéke szépen borotvált volt. Valami piros top szerűben fogadott hozzáillő alsó résszel és combfixszel, amik lekerültek róla az idő folyamán.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120637 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120637 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-02-13 09:30:45 erotikus masszázs 1206375. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-02-13 09:30:45 erotikus masszázs 1206376. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-02-13 09:30:45 erotikus masszázs 120637
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Popó:
5
Ujjazni:
5
Belépéskor cipőlevétel után a szobába kísért, ahol levehettem ruháimat a szobainasra és a mellette lévő ülőalkalmatosságra téve azokat. Ezek után megkaptam szépen összehajtogatott törölközőmet és a szemben lévő fürdőszobában letudtam, amit ilyenkor kell.

Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének. Kaptam dicséretet farkam méretére és keménységére, amit mosolyok közepette vett szájába oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával és piszok jól esett. Közben én sem akartam tétlen maradni és finoman egy ujjal punciját kezdtem izgatni majd még egyel, aztán gondoltam feljebb is bepróbálkozom és engedélyt is kaptam rá. Popsijába minden akadály nélkül csúsztattam be egyik ujjamat, míg másikkal továbbra is a puncit kényeztettem miközben továbbra is szájában élvezkedett farkam. Ez ment jó ideig majd gumit és pózcserét kértem, ami a kutyus volt.

Első körben a puncit vettem birtokba. Gyengéden csúsztam be igen könnyedén. Valahogy éreztem, hogy mehet ez bátrabban is ezért fokoztam a tempót és már erőteljesebben csattogtam popsiján miközben derekát fogva húztam magamba. Közben megjöttek hangjai is mert nagyokat sóhajtott és a nyögések sem maradtak el. Elérkezettnek láttam az időt. hogy bekérjem magam egyel feljebb. A méretem miatt gondoltam elutasítást kapok, de egy rendben jelzéssel engedélyt kaptam egy kéréssel, hogy ott azért ne ilyen lendületesen szeretgessem. Kicsit lejjebb engedte popsiját bekente alaposan krémmel én meg minden további nélkül könnyedén csúsztam be abba a szűk popsiba. Itt nagyon óvatosan mozogtam, de élveztem azt, amit addig nagyon kevésszer. Kis idő elteltével már erőteljesebben és szinte tövig lehetett tolni. Ez már azért sok volt a jóból és egy ilyen mélyebbre tolt pillanatban engedtem útjára a gyönyört tele lőve a gumit a popsiban. Hagyott szépen lenyugodni majd lassan kihúztam farkam, amiről a gumit gyorsan levette és eltüntetett. Ezek után megtisztogatott.

Kicsit még beszélgettünk majd elmentem fürdeni, ami után kielégülve boldog mosollyal az arcomon távoztam egy popsis élménnyel, amiben már nem is reménykedtem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag rendeztem a telefonbeszélgetésben elmondottak szerint és egy extrát vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ajánlom a hölgyet minden szempontból. Kedves figyelmes és azon szorgoskodik, hogy elégedetten távozzon, aki betér hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2024-03-11 07:32:19
Szépen megírt beszámoló. Jóladja vissza a hangulatot.

2024-02-13 16:46:00
Minden dicséret a Hölgyé, azért ezt így olvasva, nem egy rövid menet volt.... Köszi a kellő infókat, nem kevésbé Barbi ajánlását a beszámoló végén, gratulálok mindkét félnek :)

2024-02-13 13:25:37
Az írás alapján nem gondoltam volna, hogy másfél órás volt a találka. Ezek szerint mindenre bőven jutott idő.

2024-02-13 11:26:41
Szóval mehet itt minden amit a pornóban megszoktunk és még a nagy méret sem akadály. Így hasznos infó mire számíthat a vendég Barbinál.

2024-02-13 11:09:31
tökéletes írás, köszönöm!
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-10-06) : Azt gondolom, hogy talán amiatt, hogy a szexes oldalon két kör van egy órában és erről nem beszéltünk, nem túl, nem olyan hosszú francia után, mint legutóbb, gumit ajánlott. Amit elfogadtam. Belecsüccsent, lovagolt, majd missziben folytattuk.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 2db
(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

(2023-03-15) : Olajat használt, lentről haladt fölfelé, közepes erősséggel csinálta, ez nekem teljesen megfelelő volt. A combom alaposan átgyúrta, akárcsak a hátsómat, majd a derék, hát, lapocka, végül a vállam következett. Nem értek a témához, de minden bizonnyal szakszerű volt, nekem mindenesetre nagyon jólesett minden érintés.

nagyon jó: 11db
(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

: 17db
(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,

(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.