A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-29 11:11:39

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36209871267 119415 szexpartner

bszkjncs a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
Egyeztetés
Már egy ideje a kedvenceim között volt, de mire eljutottam volna hozzá, átkerült a masszázs oldalra, úgyhogy kivártam. Meg is lett az eredménye, mert visszatért! :) Reggel hívtam, hamar felvette és rövid beszélgetés után aznapi időpontban és egy órás találkában állapodtunk meg. Kedves hangú volt kellően vidámnak is tűnt, úgyhogy jók voltak az előjelek.
Megközelítés
A Duna Arénához közel van a rendelő, egy a Dunával szerintem párhuzamos zsákutcában. Ez a rész még kialakítás alatt van, ugyanis több gyomos telek mellet kb ez az egyetlen épület. Az autósoknak kedvező lehet, bár a parkolás nem ideális, mert helyből alig van, de legalább ingyenes. Szerintem gyalogosan, tömegközlekedve kicsit távol esik kb mindentől, de majd erről más tapasztalat alapján lehet inkább tájékozódni. Mindenesetre a megadott cím egyértelmű, ki van írva rendesen a házszám, a kapucsengő is üzembiztos.
Helyszín
Az épülethez érve látni, hogy a földszinti irodák még készülnek, a liftben is még ott az OSB lap, szóval vagy nagyon trehány a házmester, vagy tényleg ennyire új építésű. A lakást ennyire tüzetesen nem néztem át, a rövid kis folyosó végén volt a szobánk, vele szemben a fürdő, ami szép nagy, füdödni kádban lehet és a páraelszívó a fej felett van pont, ami elég jó tervezés. A kispohárnak billenős kuka végre! Csak mert én útálom csupasz lábbal nyomkodni a kukákat. A szobában matrac van, mellette egy hosszú tükör, kis szekrény illetve egy ülő alkalmatosság ruhát pakolni, meg vetközni/öltözni, úgyhogy nincs túlzsúfolva. Ami kell az van és kellemes illat, meg rend, úgyhogy ez a része is OK.
Barbi külseje
A változatos szögekből lőtt képek jól visszaadják az alakját és ez a lényeg. Érzésre nekem a fotókon kicsit fiatalabbnak tűnt, de nincs gond a kiírt évekkel, se az arcával. Csinos, igazi nő, eredeti testrészekkel. Ami mű rajta az a hihetetlenül hosszú szempilla meg a köröm, de ezek nem sokat számítanak, ha épp fülig vagy a combjai között. Márpedig azt mindenkinek javaslom, nagyon szép - bár egy picit borostás - puncija van, de azt sem fél megmutatni a képeken, szóval kicsit gondban vagyok mit, írjak róla olyat, amint nem látni. Nagyon kedves, mosolygós, nem is volt kérdés, hogy maradni szeretnék. Fogadószett egy kétrészes fekete alsónemű, hozzá fekete harisnyával, ez is teljesen rendben volt.
1. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119415 erotikus masszázs
3. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119415 erotikus masszázs4. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-09-29 14:30:04 erotikus masszázs 1194155. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-09-29 14:30:04 erotikus masszázs 1194156. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-09-29 14:30:04 erotikus masszázs 119415
Action
Törülközővel a derekamon visszatértem a szobába és mire kettőt pislogtam lekapta magáról a melltartót, mire hármat, már a bugyi is a bokájánál volt. Na nem hisztiztem, hogy én szerettem volna kicsomagolni, hanem ledobtam a törülközőt és közel léptem hozzá. Egy kis állva simogatós ölelkezésbe kezdtünk, fentről lefelé haladó kezekkel. Nekem nem kellett sok, már kezdett is ágaskodni a férfiasságom. Ezt konstatálva hátranyúlt maga mögé és egy kis krémet tett a kezére, amit szépen átvitt a farkamra és jól belemasszírozta. Itt már teljes vigyázban álltam, ő pedig kérni sem kellett, leguggolt és neki is látott az ismerkedésnek.

Finoman kezdte, de később sem szívott behorpadt homlokkal és nem tolta le garatig, de nem is ezt vártam tőle. Nagyon kellemes volt, ahogy csinálta, őrült tempóban pörgette a nyelvét a makkomon, újra meg újra bekapta jó félig a farkam és járatta a szájában. A kezei sem tétlenkedtek, a zsákomat masszírozták közben, én élvezetem nagyon. Aztán kis idővel később lerogytunk a matracra. Letérdeltem, hátradőlve megtámaszkodtam, ő pedig elém heveredve folytatta, amit elkezdett. Később kölcsönösséget javasoltam, amit oldalfekvésben kezdtünk, de az nem bizonyult kellően jó választásnak, így a hátamra feküdtem, ő pedig rám. Na itt már mindketten kényelmesen elértük a saját kis játszóterünket. Amennyire oda tudtam figyelni rá, kis kézi segítség mellett főként szájjal kényeztetett. Én kéz vagyis ujjak nélkül izgattam a szép kis punciját: nyalogattam, csókolgattam, szívogattam, ahogy az érzés vitt. Ezzel mondjuk el lettem volna az óra végéig, de nem ellenkeztem a gumihúzás ötletére.

Mivel még mindig a hátamon henyéltem, ő rámült és lovaglásba kezdett. Nagyon ügyes benne, jó a tempó, változtatja a testhelyzetét az egészen rámfekvőstől a hátradőlősig, mindenhogy mozgott rajtam. Én közben simogattam, tartottam, markoltam a fenekét, ha elég közel volt csókoltam a mellét egész addig amíg mintha olyat súgott volna, hogy így el tudnék menni. Na vörös posztó! Innentől próbáltam jobban aládolgozni, de a görcsös akarásnak az lett a vége, hogy éreztem kezdek puhulni. Hogy ne legyen veszélyes lankadás mértéke illetve ő is jelezte, hogy azért már elfáradt, helycsere következett és most ő feküdt a hátára.

A misszi jó választásnak bizonyult, visszatért az erőm és tudtam tartani azt a tempót, ami neki is jó volt. Nekem kicsit gyors, mert egyrészt nem vagyok már húsz éves másrészt így pár perc alatt eldurrantam volta, de toltam, amíg bírtam. Aztán tempót és fekvő-ülő pozíciót váltva a lábait hol a vállamra, hol a mellkasomra, vagy magam mellé pakolva kezdtem elhúzni a menetet, amihez segítségemre volt, hogy észrevettem pont szemmagasságban egy órát. Mármint amiatt, hogy láttam mennyi időm van még. Így aztán nyugodtan tudtam úgy fokozni a hangulatomat, hogy a lehető legtöbb időt tölthessem benne. Aztán mire közeledett az óra vége pont szétrobbanás határán táncolt a farkam, illetve az izzadtságom az orromról meg az arcomról kezdett rácsöpögni Barbi testére, ezért rákérdeztem, hogy szájjal tenne-e pontot a menet végére. Nem volt ellenére, úgyhogy ismét a felülős-hátradőlős pózt vettem fel. Na a befejezős franciázás már egész más szint volt. Erős, határozott, kivégzős. Viccesen meg is kérdeztem, hogy ezt miért rejtegette az elején? Egy kicsit használta a kezét, de főként a szívóerő hatására viszonylag rövid idő alatt akkorát lőttem, hogy bele is szédültem. Amíg kiment rendezni a sorait én elterültem a matracon hasonló céllal, aztán tusolás, öltözés és gyors búcsúval ért véget az óra.
Elszámolás
Még a telefonban szóba került, hogy a popsi extra, de nem volt nagyon oda az ötletért, úgyhogy nem erőltettem és maradtunk a normál programnál és az ehhez tartozó csokornál, ami most már az átlagos méretűnek mondható. A szobába lépve egyből letettem a borítékomat egy kis csoki kíséretében, amikor öltöztem akkor vettem észre, hogy már nincs ott.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A helyszín teljesen jó, a vendéglátó kedves és lelkes az élmény pedig remek, úgyhogy nincs okom semmiféle panaszra. Örülök, hogy meglátogattam!
Szívesen eltöltenék minden nap így egy órát. Na, majd ha nyerek a lottón! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2023-09-30 18:59:27
Kedvcsináló részletes beszámoló. Köszi

2023-09-30 11:38:50
Remek, inofrmációkban gazdag írás számomra! Ez rendesen meg van írva!
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 6db
(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

(2023-09-16) : kértem tőle egy zacsis izgatást, amit örömmel csinált, olyan golyós szopiban volt részem, hogy megint nagyon közel voltam az elsüléshez, így újabb beszélgetős időhúzás következett, melynek során beiktattuk a masszázst, amit a masszázs fejezetben már részleteztem.

nagyon jó: 5db
(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

(2023-10-05) : Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta.

(2023-09-12) : Szopásban jó, elég a szívóerő. A golyókkal is játszik. Ezalatt én sem tétlenkedtem, a bugyit félrehúzva simogattam a puncit. Nedvesedett kellemesen, de nagy hanghatások nem értek. A tükörben a popsiját próbáltam felfedezni,

: 10db
(2023-11-27) : Egy kis 69 után gumit fel és beleguggolt szépen, nagyon jól mozog a kis dög. Aztán jött a vég. Takarítás , egy kis pihi, beszélgetés. Elég okos lánynak gondolom, lehetett vele dumcsizni erről-arról.

(2023-11-07) : Odaadtam magam, hát hogy lehetne neki ellenállni. Letérdelt és kézzel szájjal dolgozott, ahogy szeretem. Jó kényeztetés volt még egyszer. A hangját is szerettem.

(2023-10-13) : Barbi közben a szerszámot kézbe veszi és finoman kényezteti, majd lecsúszik és egy hosszú alapos szopással addig kényeztet míg megkérem hogy húzzunk lassan gumit. Misszibe hatolok a szűk és nedves punciba így könnyen hatolok egyre beljebb.