Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

BAMBI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-19 01:00:15

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BAMBI +36303997293 119607 erotikus masszázs

sanremo a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg BAMBI hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Az egyeztetés egy telefonközpontos hölggyel történik, aki diszponál a hölgy szabad időpontjai fölött. Ez a mai a 3. egyeztetésre sikerült randi volt. Sajnos az előző 2 alkalom a randi előtt pár órával lemondásra került. Hétfőn lett volna a második nekifutásom, időpontot is kaptam, de előtte 1 órával off. Aztán felhívtam az "operátor" hölgyet és megkérdeztem, hogy van-e a telefonszámomnál valami megjegyzés, hogy ezt a palit ne engedjétek masszőr közelébe?? De szerencsére nem volt, úgyhogy szerda 12.00-kor kaptam is egy időpontot 16.30. A hirdetését amúgy már régebben kinéztem magamnak, de párkapcsolat és egyéb hívságok miatt a találkozásunk mostanra tolódott...
Megközelítés
Általában gépjárművel közelítem meg a helyszínt, vagyis BKV-s dolgokkal kapcsolatban nem tudok segíteni, de az AMFITEÁTRUM utcájának az eleje... Ha valaki régi harcos, akkor ismerős a környék, mert van még két kedves zarándokhely is itt a Szölő streeten... A ház a többihez képest új, de ez is vagy 15-20 éves, könnyű idejutni nagyon, könnyű a parkolás, többször jártam itt, ezt a helyet azért szeretem, mert itt még senkivel nem futottam össze soha... Diszkrét... Előtte az utcasarkon tudsz venni egy redbull-t, hogy felkészülj...
Helyszín
A lakás állapota?? Hát, nem akarok lesújtó véleménnyel lenni, mert nem azért megy az ember ilyen helyre, hogy... Lerobbant. A fürdő nagyon, az előszoba, az ajtók nagyjából 15-20 évesek, ezek még azok amikkel átadták a kéglit... Lenne mit újítgatni! A fürdőben van sok tusfürdő, amit amúgy nem értek minek... Ezek a gagyi DENIM, meg AXE, szegény csajok ugyanazt az émelygő tusfürdőt kell érezniük mindenkin... Mindegy, rendben volt ez is, volt tusfürdő elég... A szoba normál, régies, masszázságy van, kellemes világítás, kicsi zeneeszköz szolgáltatta USB-ről a kleine nacht musik-ot... Narancssárga színben pompáztak a falak és az ágyon tűzpiros bikavadító lepel várta, hogy ráugorjak...
BAMBI külseje
Elérkeztünk a lényeghez. (Pici megjegyzés, majd az admin kivágja: több, mint 10 éve regisztráltam ide, 1 beszámolót írtam, de az se jelent meg, mert az adminnak nem tetszett, mert túlságosan elfogult volt, de ha valami jó, akkor miért ne legyek elfogult??)
Mindegy, szárazon leírom a tényeket. Szuper a hölgy, nagyon szép, kedves, mosolygós és cuki. Olyan karakter, akire vágysz, amikor egy ilyenre helyre mész. Tényleg nagyon pozitív csalódás volt, mivel nem láttam az arcát a hirdetésben, féltem is tőle, de a teste sokat elmondott...
1. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 119607 erotikus masszázs
3. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 119607 erotikus masszázs4. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-10-19 09:38:46 erotikus masszázs 1196075. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-10-19 09:38:46 erotikus masszázs 1196076. BAMBI +36303997293 beszámoló 2023-10-19 09:38:46 erotikus masszázs 119607
Erotikus masszázs
Nem azért megyek erotikus masszázsra, hogy szétropogtassanak, de azért se, hogy maszatoljanak rajtam... Nekem egy nagyon nagyon nagy élmény volt ez a nap. Többszáz szolgáltatónál jártam, ilyennél is, olyannál is, de nem emlékszem egyikre sem... Talán még aznap igen, de 1-2 nap után a feledés homályába vész az élmény. De ez a kishölgy kitett magáért. Felfeküdtem az ágyra és elkezdődött a ceremónia. Irányító típus vagyok, nem azzal kezdek, hogy a szájába adom, volt gyerekszobám, hasra vágom magam, majd amikor érzem, hogy csak maszatolás lesz, átveszem a stafétát... De itt nem ez történt. Először is megsimogatta a vádlim, a lábfejem, a talpam... (én folyamat beszélek, de elakadt a szavam) Mint amikor a suttogó a lovakkal kezd kommunikálni és a ló vele szembenéz, megáll, és átadja magát. Ugyanez volt velem is. Átadtam magam egy felső irányításnak, ami egy érintéssel vezetett rituálé volt. Olajjal dolgozik, imádom amikor a nyakam, a lábfejemmel egyszerre stimulálják. Amikor megpuszilják a nyakam miközben masszíroznak. Nem a technika, nem részletesség, hanem a lány érintésének az ereje volt ami megfogott. Ami a 1,5 órából 45 percig tartott. Szívem szerint tovább is kényeztettem volna magam vele, de fülembe súgta, hogy fordulj meg kérlek,,
Levezetés
Ez egy nehéz és egyben a legkönnyebb része a masszázsnak... Ha tényszerűen kell válaszolni, akkor franciás kényeztetésre van lehetőség, nincs kölcsönösség, a bugyi végig fentmarad, nincs csók se, sőt még a punciját a bugyin keresztül sem szabad megsimogatni. Ami engem mindig fel szokott bőszíteni, merthát hogy én biztos nem fogom... majd megmutatom... de itt nem zavart, sőt engedtem magam az árral úszni... elengedtem, hogy leszedem róla a bugyit, gyönyörködtem a melleiben, a szemében, az arcában és abban az őszinte odaadásban, amiben részesít engem, hogy mit kapok tőle és ez mennyire jólesik neki is és nekem is... Az elmúlt időben megfogyatkozott a lelkes randik száma nálam, kevés a jó új fiatal feltörekvő masszőr.
Ez a lány ékszer. Csillogó szempárral, kedvességgel, gyengédséggel, és szenvedéllyel, amikor kell... Isteni volt. Mint a filmeken.
Elszámolás
Nincs semmi extra, tiszta és korrekt elszámolás
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Remek nap volt, koronával a tetején, mivel szexet nem vállal és az nagyon hiányzott az este még bepótoltam, de így is nagyon nagy élmény volt.
Igazából tényleg nem írtam beszámolót eddig, lehet ezt sem engedik ki, de megkérdeztem. és megengedte hogy megírjam, Mindenkinek csak ajánlani tudom, egy igazi kincs a lány.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BAMBI erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-22 16:55:42
Jó volt, nyugodtan írhatnál gyakrabban, akár ötévente is :)

2023-10-22 12:16:06
Nagyszerű beszámoló, teljesen átjött a lelkesedésed. Én is arra biztatlak, hogy írj gyakrabban! 10 év alatt 1 beszi? El se hiszem. :-)

2023-10-19 13:49:40
Elfogultságod érthető, valami megfogott mint írod, így az objektivitás nem is kérhető rajtad számon..

2023-10-19 13:25:13
Külön köszönöm az utolsó mondatot; lám, így is meg lehet fogalmazni, ha egy hirdetővel nagyon elégedettek vagyunk.

2023-10-19 10:46:30
Írhatnál gyakrabban ismert az ilyen szókimondó újságírókra itt nagy szükség volna. Tárgyilagosan és tényszerűen elmondtal mindent. Megemelem a kalapomat előtted
Mutasd mindet

FunkciókBAMBI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-09-15) : A masszázst fehérneműben végezte, először kikérdezett arról, hogy van-e fájó pontom, majd a hátammal kezdte a masszírozást. Teljesen szakszerűnek éreztem a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesnek is. Kicsit beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőpartner.

(2022-11-09) : De itt jött az első meglepetés, erősséget tekintve közepesnek mondanám, de a szakszerűséget illetően, kiemelkedő. Talptól felfelé indul, bár többször visszatér ugyanazokra a testrészekre. Egyértelműen masszázs, semmi "vétlen" nyúlkálás.

(2022-10-15) : Bambi alkatilag őzike, technikailag MŰVÉSZNŐ! Maga a csoda, varázslat. Hosszasan játszik két kézzel az eszközön, és az utolsó előtti pillanatban lejjebb tekeri a lángot. Spannolás a végsőkig. Felhúz, visszavesz. Sokáig, őrületesen. Végül persze eredmény is van. Méghozzá emlékezetes.

nagyon jó: 3db
(2023-09-07) : Puha ujjbegyeivel lágyan simogatta a fejbőrömet. Hajamat és a homlokomat is megcirógatta. A végén a tarkómat és a nyakamat nyomkodta át. Ha az elején mondja, hogy ez lenne a számomra a tervezett programja, akkor lehet, hogy nem lelkesedem volna érte.

(2023-01-23) : Teátrálisan csorgatta az egyik kezéből a másikba mielőtt rám tette volna. Tenyeréből, ami mellé folyt az a combomon csorgott végig. Végül az egész az ágyékomon landolt. Térdemtől a köldökömig síkos voltam. Ezt a részt masszírozta át, de olyan érzékien jó technikával, hogy az óta is belebizsergek, ha rá gondolok.

(2022-11-12) : A sarkamtól kezdve tényleg a fejem búbjáig ( azt természetesen megkérdezte, hogy a fejemre is kiterjedhet-e áldásos tevékenysége) alaposan átmasszírozott. Nem átgyúrt, nem nem megdolgozott, hanem közepesen erős, inkább simogatós technikával minden izomrostomat és ezzel együtt a lelki világomat is felfrissítette.

: 1db
(2022-10-21) : A masszázs kifejezetten lazító. Olyannyira, hogy szinte elalél a kedves vendég. A mozdulatok megnyugtatóak, a zene szintén relaxációs. Kezei pedig felforrósodnak, szinte perzselnek. Ez is a varázslat része.