Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-07 12:14:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 117296 szexpartner

Bohém2 a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
feneketlen mélytorok
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Még a múlt héten egyeztettünk telón, illetve sms-ben. Ismerjük egymást már egy ideje és időben is voltunk így gyorsan meg tudtunk állapodni a mindkettőnk számára megfelelő időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet ismerve könnyen ment az odatalálás. Gps egyébként ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely mindig van szinte a bejárat előtt. Nagyvárad tér pár perc séta, így a tömegközlekedésre sem lehet panasz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem magas emeleten található Ashley búvóhelye. A lakás egy egyszobás garzon. Kis előszoba, honnan nyílik a fürdő és a tetthely. Fürdőben kád és mindennel felszerelt. A törcsik kikészítve sorjáztak.. A játszó szobában félhomály, nagy ágy, vele szemben kanapé, szék mellette és tükrös szekrény. Az ágy végében éjjeli szekrény, hol a kellékek és a kólám parkolt.
Ashley külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Ashley nem a vékony plázacicák táborát képviseli. Ő egy kellő magasságú, minden hol gömbölyödő lány. Formás combokkal, kemény popsival. Mellei mik nem átlagosak, szemet gyönyörködtetők, vonzzák a tekintetet és markolászásra serkentenek. Tetkó van bőven, de illik hozzá, ízlésesek. Kék szemei csillognak, mosolya, jókedve kifogyhatatlan. Ahogy megláttam, mikor előpenderedett az ajtó mögül egyből megkívántam. Nagyon egyben van!
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 117296 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 117296 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-03-07 18:01:06 erotikus masszázs 1172965. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-03-07 18:01:06 erotikus masszázs 1172966. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-03-07 18:01:06 erotikus masszázs 117296
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Csókos üdvözlés, cipő, ruhák lehányva és irány a fürdő. Közben hallom sorolja az italválasztékot. Kólát kértem. A vizes kört hamar letudtam és máris húztam vissza, mint vadlibák széles V alakban.
Karja kitárva és csók. Hatalmas keblei mellkasomnak feszülve. A hátul pántos fekete minit gyorsan száműztük így pillanatok alatt hozzám öltözött, mivel én bejövet a törcsimet a kanapéra hajítottam. Nem kellet sok és már az ágyon vízszintesben habzsoltuk egymást. Nagyon jó a nyelves, de nem tólakodó inkább odaadó csókja. Ezt a lehetőségekhez képest mindég gyakoroltuk. Melleit gyúrom, hogy megemeljem két kezem kell. Fantasztikus a két mega ékszer!
Ellentmondást nem tűrően, de nem erőszakosan indult lompi felé kit már kezeivel kellő izgalomba hozott így egyből nyalakodni kezdett, keze pedig a környezetet stímulálta. A minaretem kis nyalakodás után torka mélyébe merült. Kis garat massz és levegővétel. No ez így folytatódott hosszú perceken keresztül kellő nyállal körítve. No azért árvízi mentést nem kellett hívni.

Úgy éreztem eljött az idő egy cserére. Hátára feküdt és karjait, lábait széttárva kínálta fel magát. A választék csodás. Melleinél kezdtem. Először csak egyik bimbó. Miután kőkemény a másikra került sor. Aztán a két hetyke peckest egyszerre kaptam pofámba. Oltári érzés miközben Ashley egyre csak sóhajtozik. Lassan megválok a két csodától, kiket átvesz gazdájuk és kelyhe felé törekszem. Kellően nedves és nyalakodásom kezdetével egy időben két ujjam máris hüvelyének belsejét kutatja. A helyzet csak fokozódik, akár a nemzetközi helyzet. Egyre erősödö sikongatások, miket az arcára szorított kispárna tompít miközben remeg mindene, fejem satuba fogja és hosszan élvez.
Hagyom nyugodni, csókol, szorít magához keze farkamat öleli. Ez tettre kész, mondja védelemért nyúl és már rajtam is. Ugyan ez mozdulattal hátára fekszik és közli. Szemből gyere. Farkam segítség nélkül talál helyére. Lágy ringó mozgások, ki- be hosszan. A vágy mindkettőnkben elindul, egymásra szinergikusan hatunk és kemény dugás veszi kezdetét. Ashleym sikongat, tekereg farkamon, csattogunk mint árva szamár füle. Feje már lelóg az ágyról, mikor utól ér mindkettőnket a gyönyör végzete.
Csak lihegünk mindketten, mint célba ért hosszútávfutók.
Ölelés, csókok, aztán rendbe tesz és összebújva beszélgetünk. Tabu nincs és a téma ebből kifolyólag csak ránk tartozik.
Fürdő, öltözés, csókos búcsú, kölcsönös legyen szép napod, heted.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vállalása kimerítve, csodásan kivitelezve. A rezsi hozzájárulás abszolút megèrte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kifogyhatatlan jókedélye meghatározza a randit. Nála rossz randi elképzelhetetlen számomra. Odaadó barátnő, fékezhetetlen szerető egyben. Perfekt a szex nyelvén. Gondolatban előttem jár érzi mikor mi a jó és azt fölső fokon nyújtja. Nagyszerű élmény egy vele töltött óra. Koszönöm a rám fordított idődet, csókjaim!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 46db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.