Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-26 02:25:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anett +36308635309 121607 erotikus masszázs

rapidfire a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
perfekt popsi
teljesen ellazít
Egyeztetés
Telefonon hívtam reggel, “nyitáskor”. Kedvesen tájékoztatott és néhány órával későbbre egyeztettünk időpontot. Simán ment.
Megközelítés
A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. …ha a jó házszámot jegyzi meg az ember vagy legalább veszi a fáradtságot, hogy benyúljon a zsebébe a papírkáért, amire felírta a pontos címet. Szóval, futottam egy laza városnézést a hídláb környékén, mire kiolvasva a cetlimről, hogy szaladjak vissza a házhoz, ami elé leparkoltatott a wéz.
Helyszín
Igen, tényleg volt egy lakás Anett körül. Arra határozottan emlékszem, hogy a térnek egy adott pontján többször is lehajolt nekem háttal, és én kész lettem a popsijától. Lehet, hogy ott egy konyha volt.
A fürdőre emlékszem külön, mert ott magamban voltam. Bárhol máshol tényleg nem tudom, milyen a lakás, mert fontosabb néznivalóm volt.
Kádban a lefolyóra ráférne egy tisztítás, hogy könnyebb lefolyása legyen, de ezen kívül szép tiszta.
Tiszta törölköző, tusfürdők, szájvíz, egyéb higiénia adott.
Valószínűleg oké a többi helyiség is.
Csak mi voltunk a lakásban.
Van lift
Anett külseje
Mint említettem fentebb, amikor csak lehetett, a popsiját bámultam. Senki nem kényszerített, de mégsem tudtam abbahagyni.
Helyes arca van, szép szemekkel.
Összességében nagyon egyben van, kis kompakt gyöngyszem.
1. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 121607 erotikus masszázs
3. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 121607 erotikus masszázs4. Anett +36308635309 beszámoló 2024-05-27 02:14:44 erotikus masszázs 1216075. Anett +36308635309 beszámoló 2024-05-27 02:14:44 erotikus masszázs 1216076. Anett +36308635309 beszámoló 2024-05-27 02:14:44 erotikus masszázs 121607
Erotikus masszázs
Fürdés után elmondtam, hogy miben vagyok, mire vágyom. (Na, jó itt nem voltam teljesen őszinte, de igyekeztem megtartani az adott keretek lehetőségeit.)
A masszázs a programunk második felében történt, ebben is rugalmasan, adekvátan kezelte a helyzetet.
Fárasztó hetek után voltam, kiéhezve az érintésekre. Olvasva a korábbi kollégákat, láttam, hogy lomi-lomi szerű tudása is van. Nekem ez a típus nagy kedvencem, így ezt kértem.
Masszázs közben tiszteletben tartotta a pihenésem, nem beszélt feleslegesen. Pár szót váltottunk csak olykor. Itt azért kiderült, hogy biztos jó lenne vele cseverészni is, ha épp erre lenne igényem.
Sokszor nem csak a kezét és alkarját használta a masszázsban, hanem a ciciket is a hátamon, fejemen éreztem.
Jól esett, amit a masszázspadon csinált velem.
Levezetés
Több féle forgatókönyv elképzelhető másfél órában.
Itt és most szakértő doktornőm javaslatára az elejére került az erotika.
Matracon heverészve kényeztetett Anett. Olajos simogatásokkal közeledett felém. Eleinte combjaimat, hasamat is érintve, később inkább “csak” a főkapcsolóra koncentrálva. Illetve az elején még fehérneműben jött, majd fokozatosan megvált tőle felül is, alul is.
Eleinte még kézben tartotta a dolgokat, később a szájára vett. Időnként testhelyzetváltások. Mindig úgy helyezkedett, hogy jól hozzáférhető legyen teste valamely kívánatos része. Simogathattam, markolászhattam, csókolhattam popsiját, combjait, melleit, nyakát…
Csók nem volt, de kölcsönös francia, kebelszex igen. Ez mind nagyon jól esett.
Egész testben remegős, hosszú, zsibbadós-bizsergős lecsengésű élményhez vezetett Anett szakértelme.
Köszönöm újra, Kedves!
Elszámolás
Telefonban tisztáztuk. Helyszínen nem került szóba. Távozás előtt magamtól helyeztem el a kredencen.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Úgy érzem, minden tekintetben jó választást hoztam Anett felkeresésével.
Esztétikai szempontból nekem tökéletes.
A masszázs rendben volt, kéréseimhez, állapotomhoz igazodott.
Az erotika teljes mértékben szintén kielégítette az igényeimet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-27 23:29:55
Jó megírt, pattogós rövid mondatok. Lényegre törő tartalom. Jó olvasni Anettről mint gyöngyszemről, kedves hasonlat. Köszi a beszit!

2024-05-27 21:50:02
Határozottan nem bosszant, hogy nem írtad meg pontosan, hol szolgáltat Anett, és mennyo parkoló van. XIII. kerület, hídláb - ez már egy jó iránymutató. Ha bővebben érdekel, megkérdezem Anettet. És igen, egyre inkább érdekel. Amúgy stílusod miatt adtam jól megírtat.

2024-05-27 21:25:50
Érdemes volt elolvasni a dolgozatodat kellemes tartalommal és új stílussal leptél meg.
Mutasd mindet

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-12-12) : Főként alkarral és könyékkel történt a hátmasszázs,nekem megfelelő erősségű volt,bár kaptam már erősebbet is ilyen fajta masszázsból,nde most ez is jó volt,nem volt most probléma a hátammal.Krémmel történik a masszírozás,aminek komoly jelentősége van a háton és a szemben történő csúszka közben.

felejthetetlen: 4db
(2022-11-12) : Tisztálkodás után a masszázspadra parancsolt, és kezdetét vette a program első fele. Melegített olajat használt és nagyon kellemesen átmasszírozta a hátamtól kezdve a vádlimig az egész testem. A masszázs kellően erős volt, úgy éreztem a könyökével és az alkarjával gyúrt át.

(2022-07-04) : Dóri pedig jól emlékszem a labaimmal kezde a masszázst, nagyon finom lagy erintesekkel kezdett el masszírozni. Nagyon jól esett munka után a finom kényeztetés. Utána hátam vette kezelesbe, föl a vallamig karom zarasaval. Míg én élveztem finom masszsat közben nagyon jól elbeszelgettunk, egy két témát korbe járva. Masszázs közben finom benyulasok cici erintesek persze fokozták a hsngulatot.

(2022-02-08) : A hátammal kezdte ,majd jött a két karom illetve a nyakam. Megfelelő erősséggel gyúrta végig a testem hátsó részét. Nem vagyok szakértő, de profi elemeket is tartalmazott a masszázsa. Ezután a két lábam következett, melyet szintén a melegített krémmel dolgozott meg. Közben nagyon jót beszélgettünk! Nagyon sok közös pont volt, amit érintettünk.

nagyon jó: 7db
(2023-03-21) : Ez közepes erősségű, nagyrészt alkarral végzett nagyon kellemes ellazító mozdulatsor, nem simogatás. Hát, nyak, lábak volt a sorrend, majd melltartó le és egy kellemes csúszkát kaptam. Cicijei szilikonosak, jó kemények, de arányosak, esztétikusak, a csúcska külön élmény volt így, egész erősen rásimul az emberre.

(2023-01-14) : A massz rész sajátos volt, kellemes, kézzel, ujjakkal, alkarral dolgozott. Nekem szakszerűnek tűnt. Könnyed beszélgetés különböző témákról - az intelligencia, a tájékozottság is rendben volt nála. Amikor a fejem "fölött" volt, nem bírtam ki, hogy bele ne markoljak abba a kívánatos fenékbe. Na innentől kezdve már nem izagán érdekelt a masszázs. :-)

(2021-12-09) : Ő is beleadott minden és a bő nyáltól a mély torkig kaptam mindent. Kérdezte hogyan fejezzük be így azt választottam hogy az ágy mellé állok és az ágyon ülve kényeztet. Azért amikor rám néz közben amikor csinálja az azért nagyon ott van...Nem is bírtam sokáig és egy nagyot élveztem a melleire.

: 8db
(2024-07-19) : Ott egy olyan kézi kényeztetést kaptam, hogy csak ámultam: olyan fogások csavarások húzásokat csinált, ami szinte zsibbasztó volt. Pontosan tudta hogyan állok és ő kontrollált hogy minél tovább vagy 10 percig tartson ez a masszázs. Olyan kaparásokat, pöcögtetéseket csinált,

(2024-05-20) : De panaszra nem lehet okom, tökéletes ritmusban facsart ki, az orgazmusom előtt handjobra váltott és kicsiholt belőlem mindent. Nem mondom, hogy nem lett volna jobb mondjuk egy VSZ, vagy egy cicispricc, de legalább lesz motiváció egy következő alkalomra.

(2024-05-09) : Mellém térdelt, ahogy feküdtem a matracon, a cicijeivel csúszkált a mellkasomon, közben a kezével fel-le simogatta az ezredest, majd hamarosan az ajkaira átváltott, a franciája is változatos, nyalogatott fent, a zacsikról sem feledkezett meg. Lágyabb tempóval kezdett,