Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-09 10:21:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Köszönöm a megemlékezést, édes emléket hagytál Te is bennem! Mielőbb folytassuk! Csók: Anett

Beszámoló Anett +36308635309 121457 erotikus masszázs

bobyyy a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
1
Hívtam Anettet, szerettem volna gyorsan bejutni hozzá, de csak később volt szabad időpontja, elfogadtam, hogy bármennyire is szeretnék, nem tudok ad-hoc jelleggel jönni, dolgozik (nem csoda, biztos, sok vendége van!). A napomat kicsit átszerveztem, és kb. másfélóra múlva megjelentem nála.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Göncz Árpád hídnál található, nagyon jól megközelíthető az emeletes ház, ahol rendel, én villamossal jöttem, a megállótól kb. 2 perc séta, autóval is könnyen meg lehet állni a ház előtt, külön parkoló rész is van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jó állapotú, modern lakás, tisztaság van, kellemes a légkör. A szobában az enyhe félhomály és a klasszikus háttérzene fokozták a hangulatot. A szoba, ahol voltunk tágas, a berendezés is tetszett, egyszerűen le tudtam pakolni. Friss törölköző szépen elő volt készítve a masszázs ágyon, Anett a kezembe adta, mentem vele a fürdőszobába. A fürdőszoba tip-top, minden a rendelkezésemre állt, ami kell.
Anett külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Anett számomra nagyon vonzó, nagybetűs NŐ! Krémszínű kétrészes fehérneműben fogadott, amiben a mellei és a feneke csábítóan látszottak, arányos rajta minden. A képek tükrözik a valóságot, az arca helyes, szeret sminkelni, de nem természetellenesen. A kisugárzása meleg, mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. A teste feszes, látszik, hogy ad magára.
1. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 121457 erotikus masszázs
3. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 121457 erotikus masszázs4. Anett +36308635309 beszámoló 2024-05-10 01:08:14 erotikus masszázs 1214575. Anett +36308635309 beszámoló 2024-05-10 01:08:14 erotikus masszázs 1214576. Anett +36308635309 beszámoló 2024-05-10 01:08:14 erotikus masszázs 121457
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázspadon kezdtük a ceremóniát, a masszázsa nagyon kellemes, ellazító, kérdésemre azt válaszolta, hogy tanulta. 1 órás foglalkozást kértem, telefonon mondta, hogy abba hátmasszázs fér bele, elsősorban a hátamat, a karjaimat, a nyakamat gyúrta át, és egy kicsit a fenekemet, lábaimat is.

Az elején beszélgettünk, kezdeményező volt, amikor észrevette, hogy elhallgattam, ő is, hagyott lazulni, közben mindent megtett, hogy átéljem a masszázs adta kikapcsolódást. Már az első percekben éreztem, hogy jó helyen vagyok, a kezei között nem érhet csalódás, átadtam magamat neki.

Érzéki benyúlásokkal izgatott fel, alig vártam, hogy megfordulhassak. A kezei a bokámtól indultak felfelé középre, először a zacsikkal találkoztak, kicsit megemeltem a csípőm, és már teljesen rá markolt a férfiasságomra, közben meztelen cicikkel csúszkált a hátamon, halkan nyögdécselt. Nagyon ért hozzá, hogy kell forró hangulatba hozni, és szereti, amit csinál.

Átmentünk matracra, ahol olajat tett a rudamra, a kezével masszázs fogásokban részesített, odafigyelt rá, hogy ne durranjak el, többször érzetem, hogy tudnék, de nem akart gyorsan elintézni. Leállítottam, meg akartam kóstolni a kelyhét, hagyta, hogy a lábai között a nyelvemmel játszak vele, a sóhajokból és a test remegésekből ítélve, valódi orgazmusa lehetett, de ezt persze nem tudhatom biztosan. A puncija ápolt, teljesen borotvált, az érintést meghálálja, könnyen nedvesedik.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mellém térdelt, ahogy feküdtem a matracon, a cicijeivel csúszkált a mellkasomon, közben a kezével fel-le simogatta az ezredest, majd hamarosan az ajkaira átváltott, a franciája is változatos, nyalogatott fent, a zacsikról sem feledkezett meg. Lágyabb tempóval kezdett, és ahogy érzete a ténykedésének a hatását, gyorsított, és egyre mélyebben voltam a szájában, eljuttatom a csúcsra. Az utódokat szilviával letörölte, kicsit még feküdtem, szépen hagyta, hogy magamhoz térjek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején fizettem, első alkalommal így szoktam, korrekt volt minden, úgy, ahogy telefonon előzetesen megbeszéltük.
Rózsacsokor
bobyyy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mindenképpen tervezem még meglátogatni, maximálisan pozitív élménnyel távoztam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-10 20:39:11
Jól megírt beszámoló, de azért adtam átlagos értékelést, mert nem adtad meg a csokor méretét, és a pontozás is hiányzik.

2024-05-10 07:53:23
Egészen jó az írásod, sokat vissza a randi történeseit. Sajnálom, hogy sem pontozás, sem csokor méret nincs. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-12-12) : Főként alkarral és könyékkel történt a hátmasszázs,nekem megfelelő erősségű volt,bár kaptam már erősebbet is ilyen fajta masszázsból,nde most ez is jó volt,nem volt most probléma a hátammal.Krémmel történik a masszírozás,aminek komoly jelentősége van a háton és a szemben történő csúszka közben.

felejthetetlen: 4db
(2022-11-12) : Tisztálkodás után a masszázspadra parancsolt, és kezdetét vette a program első fele. Melegített olajat használt és nagyon kellemesen átmasszírozta a hátamtól kezdve a vádlimig az egész testem. A masszázs kellően erős volt, úgy éreztem a könyökével és az alkarjával gyúrt át.

(2022-07-04) : Dóri pedig jól emlékszem a labaimmal kezde a masszázst, nagyon finom lagy erintesekkel kezdett el masszírozni. Nagyon jól esett munka után a finom kényeztetés. Utána hátam vette kezelesbe, föl a vallamig karom zarasaval. Míg én élveztem finom masszsat közben nagyon jól elbeszelgettunk, egy két témát korbe járva. Masszázs közben finom benyulasok cici erintesek persze fokozták a hsngulatot.

(2022-02-08) : A hátammal kezdte ,majd jött a két karom illetve a nyakam. Megfelelő erősséggel gyúrta végig a testem hátsó részét. Nem vagyok szakértő, de profi elemeket is tartalmazott a masszázsa. Ezután a két lábam következett, melyet szintén a melegített krémmel dolgozott meg. Közben nagyon jót beszélgettünk! Nagyon sok közös pont volt, amit érintettünk.

nagyon jó: 7db
(2023-03-21) : Ez közepes erősségű, nagyrészt alkarral végzett nagyon kellemes ellazító mozdulatsor, nem simogatás. Hát, nyak, lábak volt a sorrend, majd melltartó le és egy kellemes csúszkát kaptam. Cicijei szilikonosak, jó kemények, de arányosak, esztétikusak, a csúcska külön élmény volt így, egész erősen rásimul az emberre.

(2023-01-14) : A massz rész sajátos volt, kellemes, kézzel, ujjakkal, alkarral dolgozott. Nekem szakszerűnek tűnt. Könnyed beszélgetés különböző témákról - az intelligencia, a tájékozottság is rendben volt nála. Amikor a fejem "fölött" volt, nem bírtam ki, hogy bele ne markoljak abba a kívánatos fenékbe. Na innentől kezdve már nem izagán érdekelt a masszázs. :-)

(2021-12-09) : Ő is beleadott minden és a bő nyáltól a mély torkig kaptam mindent. Kérdezte hogyan fejezzük be így azt választottam hogy az ágy mellé állok és az ágyon ülve kényeztet. Azért amikor rám néz közben amikor csinálja az azért nagyon ott van...Nem is bírtam sokáig és egy nagyot élveztem a melleire.

: 7db
(2024-05-26) : Eleinte még kézben tartotta a dolgokat, később a szájára vett. Időnként testhelyzetváltások. Mindig úgy helyezkedett, hogy jól hozzáférhető legyen teste valamely kívánatos része. Simogathattam, markolászhattam, csókolhattam popsiját, combjait, melleit, nyakát…

(2024-05-20) : De panaszra nem lehet okom, tökéletes ritmusban facsart ki, az orgazmusom előtt handjobra váltott és kicsiholt belőlem mindent. Nem mondom, hogy nem lett volna jobb mondjuk egy VSZ, vagy egy cicispricc, de legalább lesz motiváció egy következő alkalomra.

(2023-04-17) : A tükörsima , borotvált kis-nagyajkak , ellepték az arcomat és Én belefeledkezte ebbe a csodás kehelybe. Hogy mit művelhetett odalent fullánkszervemmel, azt sajnos vizuálisan az elől leírtak értelmében nem volt szeretném szemlélni, de a forró ajkát határozottan éreztem amikor tövig nyelte a büszkeségem.