Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Amanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-09 15:19:32

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amanda +36306923930 121169 erotikus masszázs

Rozsdamentes a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Amanda hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
élvezi az ujjazást
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Videkről jöttem fel, aznap született meg bennem az elhatározás, hogy kipróbálom az erotikus masszázst és mivel este utaztam is tovább így nálam az elérhetőség nagy szempontot játszott.
Telefonon egyeztettünk. Először nem őt kerestem, de a másik hölgy nem tudott fogadni, ő ajánlotta Amandát maga helyett. Megnéztem az ő adatlapját is, majd újabb hívás, hogy akkor bejelentkezek hozzá.
Kicsit zavarban voltam, de profin kezelték a dolgokat és gyors felvilágosítást is kaptam, hogy mire számíthatok és mi mennyi. Nem árulnak zsákbamacskát.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel mentem, ebből a szempontból nagyon jó helyen van a helyszín.
A címet könnyű volt megtalálni. Az aulában tudtam várakozni, mert korábban érkeztem kicsit.
Helyszín
Új építésű blokk, tip-top kívül belül.
Amit az apartmanból láttam az ízlésesen volt berendezve és tiszta volt.
Törölközőt Amanda adott, minden más volt a zuhanyzóban, ami kell.
A szoba az volt, ami a képein is látszik: A földön matrac a masszázshoz, két oldalt a falaknál tükör, hogy ne kelljen csak a képzeletre hagyatkozni. Volt ezen kívül egy kisebb fotel és szék is, ha valamit ülve szeretne az ember.
A szobában vörös félhomály uralkodott, a függönyök be voltak húzva. Mindent összevetve nagyon hangulatos kis szoba a masszázshoz, csak volt hogy plusz világításra volt szükség mikor valami érdekességet találtunk a másik testén, amit alaposabban meg akartunk nézni.
Amanda külseje
Amanda külsejéről annyit, hogy a képein látszó piros, csipkés fehérneműben nyitott ajtót mosolyogva. A képein nem látszik milyen mély is a dekoltázsa. Gyenge és gyarló férfi vagyok, így én már itt elvesztettem a harcot.
Közölte velem, hogy "Most jött meg és nagyon örülök neki". Én ezt (Tévesen!) úgy értelmeztem, hogy pirosbetűs ünnepnap van a zsebnaptárában és ezt iróniával közli.
Nőknél ez megesik, nekem meg nem állt szándékomban nyalakodni, így ezt egy mentális vállrándítással fogadtam.
Ha az egyébként jó megfigyelőképességemet nem csak a bájai felmerésére fordítom, akkor leeshetett volna hogy a lábán levő cipőkről beszél. Nincs lábfétisem, így a tekintetem nem jutottam nála csípőtől lefelé. Akár gumicsizmában is nyithatott volna ajtót, valószínűleg az sem tűnt volna fel azzal a gyönyörű arccal és bomba alakkal.
1. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121169 erotikus masszázs
3. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121169 erotikus masszázs4. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-10 08:22:45 erotikus masszázs 1211695. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-10 08:22:45 erotikus masszázs 121169
Erotikus masszázs
Zuhany után hasra feküdtem a matracon, Amanda zenét kapcsolt (ami szerintem jól illett a hangulathoz) és elkezdett olajjal masszírozni még bugyiban és melltartóban.
Technikáját tekintve szerintem rendben volt. Nem ez volt életem legintenzívebb masszázsa de nem is a simogatás, ami legfeljebb csak előjátéknak jó.
Másfél órára jelentkeztem be, az idő nem sürgetett. Az oldalsó türkökből figyeltem, ahogy dolgozik. Közben csevegtünk erről-arról, érdeklődő volt. Valahol itt derült fény a cipős félreértésre is, amitől nagyon hülyének éreztem magam.
Türelmes ember vagyok (meg zavarban is voltam), hagytam hogy tegye a dolgát, ahogy jónak látja, így a melltartó csak a csuszkamasszázsnál került le a kebleiről.
Fizikailag nagyon élveztem az ingereket és a látványt. Amanda játékos volt, izgatóan duruzsolt a fülembe, a nyakamat csókolgatta és a fülcimpáimat is gyengéden megharapta párszor.
Nem is volt kérdéses a válasz, amikor megkérdezte, hogy meg akarok-e fordulni.
Itt úgy érzem meg kell jegyeznem, hogy a saját lelki nyomoraim (bizalmi problémák, egy hosszú kapcsolatból visszamaradt berögződések, hasonló szarságok) miatt nem tudtam magam beleélni az illúzióba. Ha mindez spontán történik, szerintem életem legboldogabb másfél órája lett volna. Így sajnos az intimitásra tett próbái kudarcra voltak ítélve. Ez engem jellemez, nem őt. Ne riasszon el senkit, akinek nincs ilyen gátlása. Ezzel én tisztában voltam előre, ezért sem akartam puncit nyalni, vagy csókolózni. Ez számomra túl intim ahhoz, hogy fizessek érte. Szerencsére mint minden férfinak, a farkam nekem is az agyamtól független áramkörön működik, nincsenek gátlásai és maximálisan értékelt mindent. Igyekszem a farkam szempontjából írni.
Szemből még erősebb az incselkedős játéka a lánynak, lett volna rá alkalom hogy csókban forrjunk össze, ha élek ezzel az extrával. Beolajozta a farkam is és kellemesen játszadozni kezdett vele. Ezen a ponton olyan szinten jöttem zavarba, hogy megkértem inkább váltsunk: szeretném én masszírozni őt.
Ez már ismerős terep volt, szeretek masszírozni, ő pedig nagyon jó alapanyag ehhez. Hamar magamra is találtam, miután végeztem a hátával, lehúztam róla a bugyit, a lábait és a fenekét is átgyúrtam, végül a kezeit is.
Miután végeztem vele hátulról, megkértem hogy törölje le a melleiről a masszázsolajat, mert nem szeretem az izét. Kérésemnek eleget tett, aztán visszafeküdt hasra. Mosolyogva mondtam neki, hogy valószínűleg nem fejeztem ki elég egyértelműen magam, úgyhogy megfogalmazom máshogy: Szeretném kiszopkodni a mellbimbóit. Kacagva közölte, hogy ez már tényleg elég egyértelmű és a hátára fordult.
Levezetés
Szájjal felfedeztem a melleit és izgattam a mellbimbóit, amit erotikus sóhajokkal viszonzott. Amanda közben megragadta az alkalmat, hogy megragadja a farkamat. Ezen a ponton voltam már annyira fesztelen, hogy úgy helyezkedjek, hogy a farkam is a szájába vehesse, így is tett.
Be kell valljam, a technikáját nem tudom jellemezni, mert közben a pinciját izgattam és arra koncentráltam, hogy ne okozzak neki kellemetlenséget (ez is a korábbi kapcsolatból visszamaradt dolog).
Mikor kapcsoltam, hogy itt nem arra kell számítsak érzékenység és nedvesedés terén amihez hozzá vagyok edződve, ott tartottunk, hogy arra kell figyeljek, hogy visszafogjam magam. Szóltam is neki, hogy kicsit engedjen el, mert nem akarok még elmenni. Megkérdezte: Miért? Ezt később is tudjuk folytatni.
Észbe kaptam, hogy tényleg: Üzleti ügyben vagyok, nem szükséges úriembernek lennem, lehetek önző nyugodtan (és kellene is, mert az időnk véges). Úgyhogy átadva magam a szopás élvezetének, az ujjazást a minimumra visszavéve, rövid időn belül a szájában sültem el a megbeszélt extrának megfelelően.
Nem kapkodta el a dolgokat, csak az után engedett el, hogy az utolsó cseppig lefejt, miközben kéjes mosollyal figyelte, ahogy minden ritmikus kézmozdulatára összerándul a testem az orgazmus után. Ennyire intenzív élményben nem mostanában volt részem.
Mire végzett a tisztálkodással, addigra megint kicsit zavarba estem és elment a kedvem a puncijával játszadozástól (itt sem benne kell keresni a hibát). Kérésemre visszafeküdt és most elölről masszíroztam meg, aztán ö megint engem. Közben beszélgettünk.
Ezután áttértünk a második alkalomra. Erre már igyekeztem jobban figyelni. Kis olaj, először kézzel, majd szájjal rásegít. Nem szorított, de nem is bánt velem kesztyűs kézzel. Nem éreztem azt hogy csak gyorsan túl akarna esni a dolgon, de kellő hátorozottsággal csinálta. Mélytorkozás nem volt, de nem is kértem tőle ilyet. Azt viszont igen, hogy használja a melleit is, ha már rendelkezik ehhez a kellő adottságokkal. Kis kísérletezés után hogy ez hogyan is fog jól működni, a széken kötöttem ki miközben ő a lábaim között térdelt.
Izgató volt látni, ahogy melleivel dolgozik a farkamon, és egy cseppet sem bántam volna, ha a második NFVSZ helyett végül a mellei között végzem, de sajnos azt éreztem, hogy nem így lesz. Minden fasza, közel vagyok hozzá de sajnos nem érzem úgy, hogy el tudnék menni, mondtam neki. (Előfordult már ilyesmi korábban is velem, ha stresszes vagyok, néha nem tudom feltenni az i-re a pontot. Lelki szar.)
Amanda nem adta fel, nekiállt kézzel és szájjal megoldani a problémát, foglalkozott a zacsival is, én meg cirógattam és fogdostam a bájait, de sajnos nem segített a dolog. Megköszöntem az igyekezetet, de mondtam neki, hogy ne fárassza magát tovább.
Gyors zuhany, öltözés, aztán kikísért. Még megkértem, hogy az új cipőjét mutassa meg, ha már az első alkalommal sikerül teljesen elsiklanom felette.
Elszámolás
Előre fizettem a megbeszélteket, ez másfél óra volt két NFVSZ extrával. A fentebb leírt okokból kifolyólag a csókokat nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 52 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elég vegyes, de mindent összevetve kellemes emlékekkel távoztam, annak ellenére hogy ez volt az első (és lehet hogy az utolsó ilyen) alkalom.
Hozott anyaggal kellett dolgoznia és tisztában vagyok vele, hogy pszichésen egy roncs vagyok. Szerintem minden tőle telhetőt megtett hogy jól érezzem magam, és ezt értékelem is.
Valószínűleg ez a beszámoló legalább ugyanannyira jellemez engem, mint Amandát, de úgy érzem ez szükséges hogy az olvasó megértse mi miért történt vagy éppenséggel nem történt. Hasonló cipőben járók hasznosnak találhatják.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAmanda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-04-26) : Ez alatt Viviennel érzéki csókcsatába kezdtem. Ő lágyabb és érzékibb vonalat képviselte a csókban és a cumizásban is. Csukott szemmel smárolt és szopizott. Csak a fehér fogsorát láttam időnként megvillanni a szoba félhomályában.

(2024-04-12) : Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges.

(2024-03-13) : Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, mégis őrjítően jó volt. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam.

nagyon jó: 1db
(2024-04-14) : Natural french and ending in 69 position offspring landed my stomach and legs with no extra option used this time. Just one ending for a 90 minute massage session as that is my own preference.

: 3db
(2024-04-28) : Unfortunately, she was not able to get me all in. She made it about 2/3 of the way and I asked if she could go all the way and she said "I don't think so." [I'm not exceptionally long, but I am a little on the thick side sometimes.]

(2024-04-09) : A masszázs átcsapott egy érzéki egész testes csúszkába amíg a hasamon feküdtem. Mindkét lánynak szép nagy mellei vannak és mindenhová szépen oda is dörgölték...a fenekemen külön élmény volt. Közben csókok a nyakamba arcomra...meg lett az eredménye.

(2024-02-26) : Deréktól felfelé vállak, majd vissza lefelé, vádli irányában haladt. Kellemes középerős relaxmasszázst kaptam, kicsit olyan mint mikor otthon a kedvesünket megkérjük hogy masszírozzon meg egy fárasztó munkanap után,