Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-19 10:30:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 119917 erotikus masszázs

samator a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Úgy alakult a napom, hogy támadt egy kis szabadidőm, és úgy éreztem, hogy jól esne egy masszázs és egy kis erotikus élmény is, ezért elkezdtem nézelődni az oldalon. Viszonylag későn kezdtem a keresgélésbe, ezért sok reményt nem fűztem egy ilyen találkozó létrejöttéhez. Alinát már ismerem egy ideje, és miután láttam, hogy újra aktív és még aznap is érhető hívtam is. Többször próbálkoztam sikertelenül, már el is kezdtem tervezni, hogy milyen hagyományos programokkal fejezzem be a napot, amikor egyszer csak Alina visszacsörgetett. Egyből visszahívtam, és sikerült is találnunk egy megfelelő időpontot egy egy órás programhoz. Most költözött új helyre, ezért ezzel kapcsolatban is váltottunk pár szót.
Megközelítés
A kerület jól ismert, gyorsan épülő része. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető a környék, a parkolásról nem tudok nyilatkozni. Az épületet könnyű beazonosítani, de Alina lakásához már egy kicsit trükkös eljutni. Az épület három blokkból áll, de nincs külön bejáratuk, viszont az épületnek két főbejáratnak tűnő kapuja is van, és a kiírás szerint mindkét bejáraton keresztül megközelíthető mindhárom blokk. Mint kiderült, hogy ez nem ilyen egyszerű, nem ilyen nagy az átjárhatóság. Nekem sikerült pont a rossz kapun keresztül bejutnom, és az ottani lift nem a megfelelő helyre vitt. De Alina kedvesen útba igazított, és eljutottam a megfelelő lifthez és onnantól kezdve már sima utam volt. A lényeg, hogy azon a kapunk keresztül kell bemenni, ahol az előtérben van egy kanapé.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Én már többször találkoztam, Alinával és eddig mindig minden rendben a helyszínnel (is). Új építésű lakóház, újszerű állapotban lévő lakása. Nem túl rég költözött ide, de már teljesem hangulatossá alakította. Rend és tisztaság mindenhol. A lakást kellemes illat lengi be, a háttérben megfelelő lazító zene szól. Székekre és egy kanapéra is lehet pakolni. A masszázshoz be van állítva egy rendes pad, azon történik a kezelés. Az erotikusabb rész egy kényelmes franciaágyon zajlik. Az ágy melletti szekrény ajtaja tükrös, így van lehetőség egy kis mozizásra is. A fürdő kádas, egy megfelelő méretű függönnyel könnyen elkerülhető a víz kipancsolása. A csap egy kicsit trükkös, de meg lehet fejteni, hogy hogyan működik. Márkás tusfürdő, szájvíz, dezodor bekészítve.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alina a képeknek megfelelő, formás nő. A képen csak művészi retus van, még tetoválást sem kellett eltüntetni. A cicik nem a természet művei, de annál inkább jól illeszkednek a természetes kéz érintéséhez. Arcra is bejön nekem Alina, a jó értelemben vett szomszédlány típus. Az öltözékek, amiben fogadni szokott viszont már egyáltalán nem szomszédlányosak. Nagyon szexis fehérnemű tárral rendelkezhet Alina, eddig mindig lenyűgözött vele. Ezen alkalommal egy piros színű többrészes szettben fogadott. Elámulva néztem, ahogy jön-megy benne.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 119917 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 119917 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-11-20 09:31:40 erotikus masszázs 1199175. Alina +36304174290 beszámoló 2023-11-20 09:31:40 erotikus masszázs 1199176. Alina +36304174290 beszámoló 2023-11-20 09:31:40 erotikus masszázs 119917
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Telefonban a program hosszát tisztáztuk, menet közben meggyőztem magam arról egy extrát is igénybe veszek (nem a masszázshoz kapcsolódót). Ezt már érkezésemkor beszéltük meg, még a masszázs rész előtt. Ennek megfelelően helyeztem az asztalon az ajándékot. Ismerjük már egymást, ezért én már tudtam, hogy milyen lehetőségek vannak, de aki még új az csak személyesen kaphat ezekről tájékoztatást. Én is így értesültem ezekről.
Kaptam egy tiszta törölközőt, majd a tisztálkodásból visszatérve Alina ma masszázspad felé irányított. Az olaj és a krém közül bőröm érdekében a krémet választottam.
Hasra feküdtem, majd a lábamtól kiindulva Alina belekezdett a lelazításomba. A masszázsa nem erős, de annál kellemesebb lazító svédmasszázs. Végig megy minden testrészem semmi sem marad ki. Még a karok és még a tenyerek sem. Figyelt arra, hogy folyamatos legyen a kontaktus, és legalább egy keze testemen legyen. Még akkor magamon érezhettem a finom érintését amikor újabb adag krémért nyúlt, vagy átjött a másik oldalamra. Közben beszélgettünk, vagy épp csak csendben élvezkedtem és hallgattam a zenét. Néha azét kinéztem oldalra, és ilyenkor ha épp közel állt hozzám közelről láthattam a csipkés bugyiját. Izgató volt közelről látni ez a piros háromszöget, amint ráfeszül a testére.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
3
A masszázs lezárása nálam már a kényeztetés kategóriájába esett. A mozdulatai egyszer csak elkezdetek finomabbá válni és a combom belső felületére koncentrálódni. Végül egyre jobban szűkült a terület és már csak péniszem környékét érték a finom érintések. Kellemes bizsergette a péniszemet, a zacsit és környékét is. Sokáig el tudtam volna lenni így, de amikor Alina van-e kedvem átmenni az ágyra nem mondtam nemet.
Elterültem az ágyon és a fejemet a párnára helyezve végig néztem, ahogy Alina bejön, majd szép lassan megválik a fehérneműjétől. Mind ezt nem szégyenkezve tette, hanem mosolyogva, tartva a szemkontaktust. Immáron teljesen meztelenül felmászott ő is ágyra és a magával hozott olajjal elkezdte bekenni a melleit és a felső testét. Ez is nagyon izgatót előadás volt. A kellő kenőanyag felvitele után a lábaim közé helyezkedett és a melleivel elkezdett fel le mozogni rajtam. Figyelt rá, hogy a péniszem mindenképp a mellei közé kerüljön. Finoman is lassan csinálta. Közben ha kellő közelségbe ért, a nyelvével meg-meg érintette a péniszem végét. Idővel már nemcsak érintette hanem a szájába is vette. Változtatva az intenzitást, hol a csúcs közelébe vitt, hogy egy kicsit nyugodtabb vizekre. Ilyenkor áttért a zacsi kényeztetésére is. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy még a vég-kifejlett előtt kérjek egy 69-as felállást. Az így elém táruló látvány és nagyon érzéki orális kényeztetés közepette lett végem. Alina a megbeszéltek szerint a szájával vitt fel a csúcsra. Miután lenyugodtam egy kicsit, jutott eszembe, hogy a tükröt nem is nagyon nézegettem. Lehet azért mert közvetlenül előttem volt jobb látnivaló. Kicsit még beszélgettünk, majd elmentem még egy záró zuhanyzásra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóból minden lényegi dolog kiderül, az alapján lehet előre kalkulálni. A korábbi személyes megbeszélés alapján én egy extrát vettem igénybe, az a NFVSZ volt. Nekem megérte így ez az egy órás program. Az ajándékot, saját magamtól az érkezésemkor kiraktam egy jól látható helyre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét egy kellemes órát töltöttem együtt Alinával. Minden megvolt amire vágyódtam: kellemes környezet, egy frisstó-lazító masszázs, egy érzéki kényeztetés, egy bomba nő társasága. Ha esetleg legközelebb is ilyen kikapcsolódásra/felüdülésre vágyom (amire van némi esély) fogom még keresni Alinát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

(2023-07-10) : Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!

felejthetetlen: 1db
(2023-11-19) : A lábamtol indult egyik oldalon , aztán a másikon is, utána rátért a hátamra, vállamra, kezeimre. Elég hosszasan masszírozott , de közben is folyamatosan tudtunk beszelgetni, voltak közös témáink bőségesen , válaszolt minden kérdésemre ami érdekelt ,

nagyon jó: 1db
(2023-06-05) : Svédmasszázsa nagyon kellemes, teljes testes masszázs. A lábaimtól indult, fenéken át a hátig eljutott majd a kezeim is átmasszírozta.

: 4db
(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N

(2023-06-19) : Az olaj és a krém közül a krémet választottam, azzal kezdte bedörzsölni a testem Alina. Itt még fenn volt rajta az öltözéke. Nem erősen masszíroz, finom mozdulatokkal megy végig a testen. Minden testrészt érint, a combom belső felületének érintés különösen jól esett.