Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Aida Swinger

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-08-14 18:37:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Aida Swinger +36304204514 122335 szexpartner

Supernova a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Aida Swinger hirdetővel
perfekt alak
csodás kézimunka
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
Két egymás utáni sikertelen hívás után nem sokkal kaptam egy visszacsörgetést, és ekkor jött el a forró pillanat, hogy a Swinger & Supernova duó egy éterbe kerüljön. :) Pompás volt sztereóban hallani AIDA hangját, örülök, hogy nem AIDS-el egyeztettem. :D Tanakodtunk, tanakodtunk, legvégül a 12:45-ös időpont mellett döntöttünk, ami mindkettőnk megelégedésére szolgált.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Corvin negyedtől mintegy 360 másodpercnyire található a helyszín. A metrótól gyalogosan tettem meg ezt a miniatűr távolságot. Az ominózus házat könnyen meg lehet találni, a telefonon bemondott cím a Mester utca szomszédságába esik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ugyebár nem lakást mentem felmérni, de teljesen normális körülményekkel találkoztam. Elfüggönyzött zuhanyzó mögött mostam le magamról az út során a testem alföldjén elkenődött izzadtságot. Tusfürdőből lehet, hogy tíz darab is akadt, nem számoltam utána. Kiválasztottam a szerencsés flakont, aztán valami predator nyálkát magamra kentem, ami zöldből fehérre változott. :D :D

A hálószobában az ágy mögött nagyvárosok neveit pillantottam meg a falon. Képzeletben jártam Londonban és Chicagoban is! :D
Aida Swinger külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek ha nem is Krisztus előttről valók, de érezhető, hogy évekkel ezelőtt készültek. Aidát meg lehet ismerni, de látni rajta, hogy a felnőtt filmes múlthoz képest veszített versenysúlyából. Ez leginkább az arcán szembetűnő, vékonyabb most, de a szépsége szerencsére megmaradt. Az alakja megér egy misét, mesés popsija van és a ringó mellek látványa is 3D-ben pulzusemelkedést eredményez. :D
1. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 122335 erotikus masszázs
3. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 122335 erotikus masszázs4. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2024-08-14 19:47:43 erotikus masszázs 1223355. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2024-08-14 19:47:43 erotikus masszázs 1223356. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2024-08-14 19:47:43 erotikus masszázs 122335
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
2
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Aida becsukta a hálószoba ajtaját, ezzel adta tudtomra, hogy elkezdődhet az egymás iránti körbeszaglászás. :D Odaléptem hozzá, és először a nyakát csókoltam, majd a mézédes (talán hársfa ízű lehetett :D) ajkát. Szájra puszinál több volt ez a csók, de nem mentünk le egymás torkába. Amolyan érzéki feltérképezésnek tekinteném az előzőekben leírtakat. Az egész együttlét alatt mindvégig én irányítottam, teljesen rugalmasnak találtam az augusztusi címlaplányomat. :D

Megfordítottam, Aida kikapcsolta a fekete melltartóját. Nem kellett sokat várni, egyből főmunkaidős csecsszopó vált belőlem. :D Egyszer-kétszer véletlenül ragadozó rágófogaim beleakadtak a bimbók egyikébe-másikába, de próbáltam a Herendi Bimbópárost megkímélni a fognyomaimtól. :D Nyalogattam itt-ott a kifejezetten normális nagyságú melleket (részemről az ilyen méretű mellcsodák a valódi női mellek), majd jeleztem felé, hogy benyalnám magamat nála. :D

VIP kóddal beléptem az Intim Övezetbe, melyet egy rendezett kert vett körül. :D A nyelvem, akár egy vérprofi kertész, csak a húsos nyílásra helyezte a hangsúlyt. Öles nyelvcsapásokkal nyaltam-faltam a puniverzumot, közben kellemes nyögések szakadtak föl az egykori pornószínésznőből. Ezután lehetett, hogy a farkamba annyi vér tódult a látottaktól, hogy mindenképpen arra vágytam, hogy Aida szájára vegyen. Ajka mögé beraktam a nagyságos urat, és kézi rásegítéssel kezdetét vette az orális élvezetnyújtás. Szopatás közben fogtam Aida buksiját, és időnként kivettem a szájából a pélót, majd csókot leheltem érzéki ajkára. Megkértem arra is, hogy lógassa le a fejét az ágyról, és úgy hatoltam be a faltörő kossal a szájába. Határozott mozdulatokkal szopta a farkamat, miközben ráhajoltam a melleire, és nyálpacákat hagytam a bimbóudvarán túl.

Eljött az ideje, hogy kérjem a védőzubbonyt és az ember legjobb barátja pózban kóstoltam bele az élvezetekbe. Hátulról keféltem Aidát, csapkodtam a fenekét, akár egy üstdobot, közben húztam a vörös haját, majd dugás közben kipeckeltem egy, majd két ujjal a száját. Fantasztikus volt figyelni a "forgalmi dugó" közepette a formás fenekét, és észlelni Aida hanghatásait, melyek kifejezetten kellemes hatást gyakoroltak rám. Egyre tempósabban basztam, húztam a hajcsokrát (volt, amikor össze volt fogva), határozottan "markoltam" a nyakát, és kéjes örömmel hallgattam a felszabadult nyögéseket. Aztán gondoltam egyet, és elölről is benyomtam a roládot, hogy a misszionárius póz is ki legyen pipálva. Ha emlékeim nem csalnak, akkor némi kebelszex következett, ami nem sikerült valami jól. A fekvő pozíciót nem erre találták ki, legalábbis szerintem.

Volt egy része az együttlétnek, amikor a hálószobaajtónál kaptam el a vendéglátómat. Itt is kutyapózban alávakkantottam irgalmatlanul, öröm volt nézni, ahogy a formás kis test meg-megrándul. Aztán megkértem rá, hogy az ágynál is hozzuk össze ugyanezt. Feltérdelt rá, én meg ugyanúgy hátulról bemerészkedtem a csillagkapun. Dugás közben paskoltam a fenekét, és el nem eresztettem a nyakát. Éreztem, hogy odalent alig nedves Aida, mert időnként odanyúltam, és stimuláltam a kéjzónáját (ezalatt nem ujjazást kell érteni).

A legvégén lehúztam a farkamról a gumit, majd kaptam egy nagyszerű szopást. Tetszett, ahogy a kérésemre erősebben verte a faszomat, majd az utolsó pillanatokban megtöltöttem ajkai rését a sodókoktéllal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már a legelején rákérdeztem, hogy a rózsaszálakat mikor rendezzük. Mivel először jártam nála, ezért előre kérte a xx orózsaszálat, de jómagam is ezen a véleményen voltam, hogy már a kezdetek kezdetén le tudjuk a kötelező köröket. Teljesen korrektnek éreztem Aidát, a kiírtakon kívül extrákat nem tapasztaltam, viszont amit az alapcsomag tartalmazott azt maximálisan ki sikerült használni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindenképp megédesítette a napomat, nekem kellemes érzés volt vele együtt lenni. Többször sikerült megnevettetni, nem éreztem semmilyen kínos csendet közöttünk. Nyilván először jártam ott, ezért az ismeretlenség érzése jelen lehetett közöttünk.
A lecsutakolásom után még néhány percig beszélgettünk, majd az ajtóban egy finom csókkal elbúcsúztunk egymástól. Mindketten "Szép napot!" kívántunk a másiknak, majd kiléptem a bejárati ajtón a magyar rögvalóságba. :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Aida Swinger szexpartner beszámolójáról


2024-09-10 05:07:25
Erős írás. Terjedelem, fordulatok, fogalom használat az átalagosnál nagyobb figyelmet igényel, amit érdemes ráfordítani. --- Mi hiányzót feelingekből ? „nekem kellemes érzés volt” szerepel az összegzésben – a az akció nem menetes pornós hangulattól --- Érdekes írás, köszönet érte. Hódolat Aidának!

2024-08-17 14:27:45
Én vállalom, nekem ez tetszett. Szerintem így jó írás.

2024-08-15 11:52:53
JM értékelést adtam, mert a beszámoló hibátlan és sok munka van benne, sőt helyenként élvezetes olvasmány is. Másutt viszont, túl sokszor is, feleslegesen dagályos, ami inkább bosszantott mint szórakoztatott. Ha ezt elhagynád vagy kevesebbre vennéd, nem kellene dilemmázni az értékelési kategórián.

2024-08-15 11:29:53
Kifejezetten a dagályos, modoroskodó stílus miatt adom ezt az értékelést. Ha legközelebb a sallangokat elhagyod, sokkal-sokkal jobb lesz a beszámoló.

2024-08-14 20:40:52
Az élményhez nagyon jól passzolt a kissé vulgáris megfogalmazás, pont ezért nem is értettem, hogyan került bele az alávakkantás és a sodókoktél.😄 Ezektől eltekintve viszont jó kis írás lett.
Mutasd mindet

FunkciókAida Swinger legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-07) : Magamhoz húzztam, markolásztam popikáját, és lágyan csókolgati kezdtem itt - ott. Majd csókolozni kezdtünk. Elõször Én kényeztettem, Aidát, ahogy szoktam, az ágyon fekve.

felejthetetlen: 5db
(2024-08-24) : Aida pedig a lábaim között foglalta el a helyét és kezdte meg fergeteges franciáját. Már az előző látogatásom alkalmával is megjegyeztem, hogy nálam az övé a legjobb francia, amiben hosszú évek óta részesültem. Mélytorkosan csinálja, de olyan könnyedén és finoman, közben a nyelvét is bevetve, hogy az valami eszméletlen.

(2024-06-18) : Óhaja parancs volt számomra . Újabb vizuális csoda , ahogy lovagol és közben táncolnak a mellei . Aztán amikor megfogtam a melleket ,mélyről jövő búgó hangokkal kényeztetett . Közben a csípője tekert rendesen .

(2024-03-18) : Ezután Ő következett. Kellemes natúr franciával hozta működésbe a velemegykorút, majd izgató cici szex következett. Kértem a védelmet, ami felhelyezése után nagyon szép lovacskázás követett. Gyönyörű látvány volt ahogyan megpacizott, kezemben a didik!

nagyon jó: 5db
(2024-09-02) : A body felső része cickók alá került mik így szabaddá váltak. Számba kaptam sorban őket. Bimbók jól reagáltak. Keménykedtek kis udvartartásuk közepén. A gyurmázásuk is kellemes elfoglaltság mit gazdájuk sóhajai kísértek.

(2023-11-23) : Az ágy mellé állok, ő közel csúszik és kezelésbe vesz. Bíztatom, hogy használja a kezét nyugodtan, a kezeket olyan kifejezőnek találom.

(2023-10-30) : Kertem egy kicsit franciazzon es mar lent is volt. Nagyon finoman semmi kezezes hamar eredmenye is lett es gumit kertem.felhehyezte es belem ult.

: 9db
(2024-09-05) : Franciája nagyon jó, kétszer kellett megálljt parancsolni, hogy ne legyek gyors tüzelő. A haja picit takarta a ki vagy belátást, ezért felálltam. Kellően mély volt, pici kényszerrel. Gumi után Ő volt felül. Volt amikor kissé hátradőlve, volt amikor összeborulva, változó intenzitással szeretkeztünk.

(2024-08-28) : Gondoltam a kutyust is próbáljuk ki. Hátulról megtámogatva, és húztam magamra, használtam az ezredest rendesen, majdnem végem is lett, de uralkodtam magamon, és franciás végjátékot kértem, szájba élvezéssel, amit remekül teljesített.

(2024-08-05) : A csúcs momentum ebben az volt amikor egy határozott húzással hátrafeszítette/lehúzta a bőrt a makkomról amit a nyelvére helyezett és lassan, érzéssel rámcsúszott, körbefogva az ajkaival - még most is beleremegek amikor újra átélem, sajnos csak fejben.

lehetne jobb: 1db
(2024-06-01) : Leültem fanciázott szépen kihúzta magát a léc,aztán kértem a DT,KF-t!:)Itt jött a hidegzuhany.Közölze fogát húzták,most nem tudja megcsinálni.Ezt miért nem írta meg v közölte a randi előtt...