Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA❤

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-02 10:46:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA❤ +36307175040 120822 erotikus masszázs

Magánkopo a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg ANITA❤ hirdetővel
csókos száj
teljesen feltölt
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Anitával VTR-ren egyeztettük az időpontot és belső üzin keresztül találtunk is mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem bár tudtam hogy necces lesz a parkolás.Nagy mázlim volt egyből találtam a ház előtt parkolóhelyet. A BKV is tudom ajánlani a Westendtöl kB 10 perecre van a rendelője.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régen épült bérház földszinti lakásba kaptam beinvitálást.Fogadószoba ízlésesen felújított tiszta rendezett nem túlzsúfolt.Található benne 1 francia ágy a tetthely és egy kihúzhatós kanapé.A fürdőben és a lakásban rend és tisztaság uralkodik. Tusfürdő hegyekben az ember fia olyat választ ami illik hozzá.
ANITA❤ külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Anita fogadó öltözéke bugyi melltartó és egy átlátszó három negyedes hálóing szerűség volt.Anita képei szerintem elég régen készülhettek. Azóta kicsit más lett.
1. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 120822 erotikus masszázs
3. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 120822 erotikus masszázs4. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2024-03-04 09:32:47 erotikus masszázs 1208225. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2024-03-04 09:32:47 erotikus masszázs 1208226. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2024-03-04 09:32:47 erotikus masszázs 120822
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Lakásba belépésem után puszival köszönt közvetlenül mint ha ezer éve ismernénk egymás. Megkínált frissítővel és megkezdtük ismerkedés.Beszélgetünk majd kaptam törülközőt és irány a tusoló. Miután végeztem és fel frissítem magam már ott várt a francia ágy előtt.Innen át vettem az irányítás és megszabadítottam lenge öltözékétől és kezdtem felfedezni teste minden porcikáját.Valahogy az ágyon kötöttünk ki és elkezdődött a kényeztetés nem kellet sok hozzá hogy egy fergeteges organizmussal elérjem célomat.Na most én jövök mondta és helyet cseréltünk szépen lassan finoman elkezdte a francia tudását bemutatni.Mondanom se kell nagyon ért hozzá. Próbáltam mimnél tovább élvezni a látványt de valahogy annyira jól esett hogy nem bírtam sokáig és végem lett hamarosan a kihalásra ítélt utódok a szájában landoltak. Szilvia segítségével megszabadult tőlük.Ezután következett a masszázs.Feltette a kérdés milyen masszázst szeretnék lágy finom vagy kemény erős masszázst az erős masszást választottam.Nagy tapasztalatom nincs a masszázs terén de nekem nagyon jól esett volt benne erő és szakszerűséget is véltem felfedezni.Lábamtól indult felfele minden izmot megmozgató erős masszázst kaptam.Majd jött az a mondat mire minden férfi epekedve vár megfordulhatsz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Fordulás után látszott a gondolata.Amely így szólhatott na most véged szétszedlek mint a fokszi a lábtörlőt.Na gondoltam végem van.Szépen lassan haladt felfele egyre közelebb a velem egykorú fele és lássatok csodát újra hadi-rendbe álltam.Amit elismerő mosollyal nyugtázott. Majd megmutatta,hogy milyen is egy igazi franciázás Ami ismét elérte célját úgy hogy az utódok sanyarú sorsra jutottak.Na nekem sem kellet több mondtam hogy én jövök.Helycser majd hosszú nyelvcsapásokkal sikerült újra eljuttatni a gyönyör kapujáig.Kis pihenés után kaptam egy töröközőt zuhanyzás.Öltözés és újra vissza a való életbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nem voltak így volt teljes a szeánsz.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Energiával feltöltve vidáman boldogan távoztam köszönöm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA❤ erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-06 21:08:05
Te egy organizmussal érted el a célodat??? 🤔

2024-03-04 11:16:24
Anita képei nagyon hívogatóak. Szerinted már elég régiek, Anita sokat változott. Ezzel kíváncsivá tettél a jelennel kapcsolatban. Viszont arról semmit nem mondasz el, viszont a külsőt is eléggé lepontoztad. Mit láttál? Az írásod átlagos lenne nálam, de a képek aktualitására tett megjegyzésedet nem bontottad ki.
Mutasd mindet

FunkciókANITA❤ legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 8db
(2024-02-21) : Majd ő akarta viszonozni az élményt, egy csodálatos franciával pár perc alatt engem is elreptetett, pedig istenuccse próbáltam húzni... á, nem lehet, az van, amit Anita akar.

(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.