Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ADÉL

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-08-20 19:12:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADÉL +36300718283 122389 erotikus masszázs

dr_Dzseri a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg ADÉL hirdetővel
hosszú lábak
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A telefont kezelő hölgy rövid idő alatt felvette a telefont, minden szükséges tájékoztatást megkaptam Adél által nyújtott szolgáltatásról. Kedvesen kitért arra, hogy milyen lehetőségek vannak a levezetésre, ismertette a tiszteletdíj mértékét és a címet is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az óbudai egyetemtől nem messze található kis utca egyik viszonylag újabb épületében található a szalon. Autóval mentem, a környező utcákban találni fizetős parkolóhelyeket. A villamost megálló is 5 percre van gyalog.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Átlagos állapotú rendben tartott lakás, nem nagyon figyeltem mert tényleg rendben van. Fürdőszoba tiszta, van bőven tusfürdő, szájvíz, dezodor. Kaptam száraz törülközőt a masszáz után is. A szobánkban masszázspad állt rendelkezésünk, az egyik falon egy nagy tükör van, hogy lehessen gyönyörködni a lányokban. Adél kedvesen előre kikészített nekem egy pohár vizet.
ADÉL külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Adél egy gyönyörű gazella alkatú nő. Élőben szebb mint a képeken. Szép barátságos nagy barna szemei vannak és kedves hangja. Kedves szerény személyiség, egy fajta bizalmat árasztó kisugárzással. Egy lenge ruhában fogadott, amit a masszázs előtt levetett, csak tanga és harisnya marad rajta. Hosszú kecses lábai vannak és szép feszes popsija, amit megengedett hogy simogassak. Imádni való pici cicijei vannak. Abszolút vendégcentrikus a hozzáállása.
1. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122389 erotikus masszázs
3. ADÉL +36300718283 beszámoló Budapest 122389 erotikus masszázs4. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-08-21 08:58:49 erotikus masszázs 1223895. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-08-21 08:58:49 erotikus masszázs 1223896. ADÉL +36300718283 beszámoló 2024-08-21 08:58:49 erotikus masszázs 122389
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
A fürdőszobából visszatérve Adél is elkezdett vetkőzni ekkor láttam meg, hogy milyen szép teste van. Háttal állt nekem, levette az addig viselt lenge ruháját és nekem leesett az állam. Először akkor mikor megláttam azt a hibátlan feszes popsiját, másodszor akkor mikor megfordult és elém tárultak azok a zabálni való pici cicik. Meztelenül hasra feküdtem, törülköző nélkül és Adéltől kaptam egy teljes testre kiterjedő szakszerű masszázst. Nagyon jól esett, szakszerűnek tűnt. Nem volt túl erős, de itt nem is az lényeg. Kiterjed a hátra, a kezekre, az ujjaimra a lábakra. Kb olyan 30-35 percig tarthatott, közben nem beszélgettünk, nem tudom Adél szeretett volna beszélgetni vagy szokott-e, én fáradt voltam így inkább relaxáltam és élveztem, ahogy a kezeivel dolgozik rajtam. Csodás ujjai vannak, ezt akkor éreztem igazán mikor néha-néha a fenekem és a zacsim izgatta. Ujjbeggyel gyengéden simogatta az idegvégződéseket, pontosan tudta hova kell nyúlni, ahhoz hogy örömet okozzon. De masszázs közben nem csak az ujjaival kalandozott el hanem a nyelvével is. Nem egyszer, nem kétszer de nem is háromszor visszatért a fenekemhez, érezni ahogy nyalja az ánuszomat valami egészén új élmény volt nekem. Soha nem volt még részem ilyesmiben. Meleg puha nyelvével le-föl járkált rajta, valami mennyei érzés volt, közben engedte hogy én a popsiját simogassam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
A kényeztetés amit Adéltól kaptam számomra felejthetetlen. Nem csak a fent leírt popsi nyalakodás miatt, ami számomra teljesen új élmény volt, hanem olyan franciát kaptam tőle ami beleégett az emlékeimbe. Ráfeküdtem a hátamra, a fejem alá kispárnát kaptam majd Adél elkezdte a szájával izgatni a heréimet és a farkamat. A közvetkező módon kell elképzelni: a mellkasom felett nézem ahogy Adél a farkam fölé hajol és elkezd franciázni, mindezeknek a háttérében az üvegezett előszoba ajtó amin narancsos fény szűrődött be. Nem láttam mást csak, ahogy Adél fekete sziluettje és a farkam fekete sziluettéje játszik egymással. A retinámba égett, ahogy nyálát csorgatja a farkamra, vagy ahogy az ajkaival játszi a farkamon. Elképesztően izgató és exotikus volt az egész látvány. Először kézzel izgatott, hogy jól megkeményedjek, majd változatos módon a szájával izgatott tovább. Volt hogy a heréimet nyalta, volt hogy ajkával szinte csak érintette, simogatta a farkam végét, fantasztikusan jó érzés volt. Finom technikával egyszer lassabban, máskor gyorsabban cuppogósan dolgozott rajtam, nagyon élveztem. Hagyta hogy közben a popsiját és a mellét fogdossam. Mikor közeledett a vég egyre keményebben dolgozott rajtam a szájával, nem bírtam tovább ahol csak értem csókolgattam a testét és a popsiját, mindenét amihez csak hozzáfértem. Szóltam hogy mindjárt elélvezek, de ő még egy kicsit dolgozott rajtam szájával, majd kézre váltott és egy hatalmasat élveztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kérte, hogy előre fizessek, távozásom előtt az asztalkára tettem a telefonban ismertetett összeget. Nem tudok róla, hogy lennének extra lehetőségek.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Felejthetetlen élményekkel távoztam. Adél kisugárzása és társasága még úgy is hogy csak pár szót váltottunk teljesen ellazított. A tőle kapott kényeztetés legyen szó akár a popsikényeztetésről, akár a franciázásról a fent leírtak szerint felejthetetlen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADÉL erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-21 18:46:31
Minden elismerés a leírásért. Izgalmas, informatív és erősen ösztönöz a vele történő megismerkedésre.

2024-08-21 10:36:15
A keresgélőnek szánt írás ✍️ részletes, lényegi adatokkal Élmények 😃kirajzolódnak. Adél technikai érzékletesen vannak bemutatva.💆‍♂️ Színvonalas randi💃, színvonalas beszi.💬 Nagy gratuláció az élményhez🙏!🏷️🔢💐✔️
Mutasd mindet

FunkciókADÉL legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-09-12) : Rendkívül érzékien kényeztette a farkamat. Nem kapkodott, nem cibálta kézzel ész nélkül, s nem fogazott. Úgy kényeztetett, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Fél szemmel az órára pillantottam, s láttam, hogy kiszaladunk az időből. Adél azonban mégis kényelmesen folyatta erotikus játékát a farkammal, még le is lassított néha a végkifejlet előtt.

(2024-09-01) : Franciája jó volt, de valahogy hullámvasútra kerültem és hol közeledett, hol távolodott az orgazmus, a merevség sem volt maximális. Közben az órára nézett, mire én is odanéztem, és láttam hogy már alig van hátra időnk. Így megkérdeztem, lehetne-e hosszabbítani.

(2024-07-28) : A következő percek a francia tudását csillogtatta meg, ami csak annyiban volt pornós, hogy nyálát csorgatta és finoman köpködte a farkamra! Csodás látvány volt, nagyon fel is húzott. Finoman szopkodta, majd pár perc után szóltam, hogy vigyázzon és hatalmasat spricceltem kezei között.

nagyon jó: 1db
(2024-02-16) : Megadta a módját a masszázsnak. Rituális rend szerint hajtotta végre a rá szabott feladatot. Tevékenységéhez krémet használt. Ügyes és erős a keze, de azért nagy ropogtatást vagy komolyabb gyúrást senki ne várjon tőle.

: 3db
(2024-06-05) : Foglalkozott a zacsival, a környékkel is, fentről le, lentről fel, tényleg a hangszer egyik igazi virtuóza játszott rajtam, kézzel, szájjal, lélekkel.

(2024-05-11) : Fejem alá párnát kaptam és ekkor kezdődött a kényeztetés. Nagyon finom mozdulatokkal kezdte, lassan csinálta, igazi kényeztetés volt. Utána nyelvvel kezdett korcsolyázni a zacsin, majd a heréket is szívogatni kezdte.

(2024-01-27) : Hátamnál kezdte a masszázst, amig a hátamat masszírozta addig a kendőt a fenekem és a lábaimra húzta le, hogy ne fázzak! Nekilátott a hátam meg masszírozásának. Nem volt erős masszázs, viszont lelki ismeretesen a teljes testem átmozgatta,