Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ÉdesHármas69

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-22 14:38:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ÉdesHármas69 +36302343020 121873 szexpartner

xabi a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg ÉdesHármas69 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Először írtam egy üzenetet, amire elég hamar érkezett válasz. Szerettem volna előre tisztázni ebben néhány dolgot, amikre rövid, de egyértelmű válaszokat kaptam. Volt még 5 percem, így gyorsan hívtam Őket telefonon, egyből sikerrel jártam, és megkaptam a további kérdéseimre is a kielégítő választ.
Mivel az időpont bizonytalan volt, VTR-es bejelentkezést beszéltünk meg. Szerencsére jóval hamarabb lett lehetőségem menni, így 2 nappal későbbre kértem is egy délelőtti időpontot, amit visszaigazoltak. Mivel először mentem, így csak fél órára jelentkeztem be, ez egy ismerkedős lehetőség volt, hogy lássuk: megvan-e a kellő szimpátia. Hogy megvolt-e, az a későbbiekből kiderül...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én kocsival mentem, de indulásom után nem sokkal egy busszal találtam magam szembe (mármint a találkozó utáni indulásom után), a háztól kb. 150 méterre, így a megközelítés tömegközlekedéssel is megoldható. Parkolási díj szerintem nincs, de nem néztem meg, mióta elektromos autóval járok, ez nem kérdés. Úgyhogy ezzel a beszámolómmal nem csak a Tündérkékhez, hanem az elektromos autózáshoz is próbálok kedvet csinálni ;)
A cím könnyen megtalálható, GPS egyértelműen odavisz, parkoló van a ház előtt, bár nem sok. Nekem szerencsém volt, mert pont a házszámtábla előtt tudtam leparkolni. Más már írta, hogy egy tó mellett található a lakópark, bár a beruházó városban gondolkodott, amikor a nevet megálmodta...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház viszonylag új, szépen rendben tartott környezetben. Kerítés nincs, így a ház bejárati ajtajához akadálytalanul eljutottam. A kapu, illetve a kaputelefon előtt állva csörgettem, jeleztem hogy megérkeztem, ezután kisvártatva sms-ben kaptam meg a bejutáshoz szükséges információkat.
A lépcsőházból két irányba lehet elindulni, én természetesen a rossz irányba indultam. A lényeg: balra tarts.
A bejárati ajtót Eszter nyitotta. Amit láttam a lakásból: előszoba, balra fürdőszoba, szembe nappali (tettek mezeje), modern szokáshoz híven egyben a konyhával és az étkezővel, a nappaliból pedig nyílt egy szoba, ami személyzeti terület, idegeneknek belépni tilos.
A lakásban elég sötét volt, de a sok hangulatfény pont jó fényviszonyokat biztosított. A lakás rendezett, gyönyörű tisztaság van, a fürdőszoba is nagyon rendben van, kellemes fényekkel. Látszik hogy nagyon odafigyelnek a lányok minden apró kicsi részletre.
A fürdőben többféle tusfürdő, külön műanyag poharak szájöblítéshez, és van több vállfa is, ami nagyon pozitív számomra. A tetthely egy franciaágy, kell is a hely 3 embernek :)
Kaptam frissítő limonádét is, ez is nagyon figyelmes részlet, hiszen nem csak kétféle üdítővel és vízzel készültek, hanem maguk készítettek innivalót.
ÉdesHármas69 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külsővel kapcsolatban ha focista lennék, azt mondanám, hogy csak szuperlatínuszokban tudok róluk beszélni, de mivel nem az vagyok, így maradok a szuperlatívusznál. Elnézést ha valakit ezzel megbántottam, de nyilatkozatokban ezt többször hallottam :)
Mindketten gyönyörűek, mosolygósak, szexik, kívánatosak, lazák, a teljesség igénye nélkül...
Azaz a külső a belsőhöz hasonlóan felső kategóriás. De tényleg!!!! :)
Ami nagyon kiemelendő, az a kedvességük és hogy sokat mosolyognak. Ja, hogy ez belső tulajdonság?... Nem! Aki belül szép és kedves, az kívül is szép. Ha pedig valaki belül szép és kívül is szép, akkor az már külsőre gyönyörű! Ez mindkettőjükre igaz :)
1. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 121873 erotikus masszázs
3. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló Budapest 121873 erotikus masszázs4. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-06-23 20:55:32 erotikus masszázs 1218735. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-06-23 20:55:32 erotikus masszázs 1218736. ÉdesHármas69 +36302343020 beszámoló 2024-06-23 20:55:32 erotikus masszázs 121873
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhi után már vártak az ágyon. A törölköző még rajtam volt, Eszter egyből mondta, hogy a törölközőre nem lesz szükségem. Behuppantam az ágyba, egyből helyre igazítottak, én engedelmeskedtem. Mivel első alkalommal mindig gyorsan el szoktam élvezni, ezért nem számítottam hosszú kényeztetésre, és a fél óra egyébként is inkább az ismerkedésről, valamint részemről a helyzet (hármas felállás) megismeréséről szólt.
Eszternek feltűnt, hogy elég izmosak a combjaim, többször meg is kellett feszítenem... jól esett, hogy a külsőmre is hárult egy kis figyelem :)
Volt mindkettőjük részéről rövid francia, Jázmin javaslatára egy hármas lopott csókocska, majd Eszter felajánlotta a prosztatamasszázs lehetőségét, először gondolkodtam kicsit, de igent mondtam. Nem azért mert nem érdekelt, hanem mert attól féltem, hogy ezzel tovább gyorsítjuk a végkifejletet. Ezzel kapcsolatban vicceltek is, jó volt ez a része is :) Fura, mert már egy ideje igénybe veszek ilyen szolgáltatást kisebb-nagyobb szünetekkel, és bár vágytam a prosztatamasszázsra, az édeshármas mellett az is itt történt meg először, hogy valaki (urológusnál még nem jártam :), történetesen Jázmin belenyúlt a popónyílásomba franciázás közben... fincsi volt :)
Eszterrel közben simiztük egymást, csókolóztunk, nagyon jó volt már a tudat is, hogy ott vagyok. Egyébként a dupla élvezetek mellett vágytam arra is, hogy egyáltalán két ilyen szép NŐ társaságában legyek, és ez a része is minden elvárásomat teljesítette.
Végül Jázmin szájába lőttem.
Az egész együttlét teljes természetességgel folyt; feszélyezettség, erőltetettség és a kapkodás csírájának érzése nélkül.
Utána még kicsi dumcsi, majd gyors tusolás, öltözés és mentem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Külön deklarált extrájuk nincs, amit vállalnak, azt alapból vállalják. Ez nyilván egyéni, de a lehetőségeik az én esetemben 100 %-ban fedik az igényeimet. Sokan szokták írni, de itt is abszolút igaz: a lányok maguk az extrák! ;)
Én az elején rendeztem, a cipőlevétel után invitált Eszter az asztalhoz, ott lecsüccsentem, és egy tálcára el is helyeztem a bankjegyeket.
Tiszteletdíjuk arányos, csak náluk a dupla örömökért mélyebben zsebbe kell nyúlni, de egy fillért sem sajnáltam, megérte!
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az összbenyomás? Szép és változatos a magyar nyelv, de mivel nem veszett el bennem egy költő, így nem igazán tudom leírni, hogy milyen is volt. Bár csak fél óra volt, de olyan cukik és természetesek voltak a csajok, és olyan gyönyörűek, hogy igazán nem találok szavakat.
Hogy milyen érzésekkel távoztam? Hogy fordulnék is vissza, még mielőtt beülök a kocsiba :)
Mivel először ültem triciklire, így volt bennem egy nem kis drukk amiatt, mert tisztában vagyok a saját korlátaimmal, de ezt természetességgel, lazasággal és szép mosollyal oldották, így az izgalmam egyből takaréklángra került. Érzésre megvolt a szimpátia :)
Igazán profik, és ezt teljes természetességgel hozzák, úgyhogy mindenki menjen bátran, csalódás szerintem kizárt, de ehhez nyilván szükséges a megfelelő kiállás és megjelenés.
Ami nagyon tetszett, az az elképesztő természetességük, hogy minden magától értetődően következett szép egymásutánban.
Úgyhogy ha Ti nem, én még mindenképpen megyek, már hosszabb időre ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ÉdesHármas69 szexpartner beszámolójáról


2024-07-27 22:47:03
Nyílt hangvételű, jó ismertető, . Köszönet az ihletforrásainak és a klaviatúra mesternek !

2024-07-21 07:55:21
Ismerkedős találka, jól megírt beszámolója. A pontozás alapján a képekkel nem teljesen elégedett a szerző, de ennek oka nem derül fény az írásból.. Számomra igazán jól sikerült imázs képek, tallán ezekről szoktak, szuperlatínuszokban beszélni a szerzőnk által említettek. Pornós feeling alacsony értéket kapott, ennek okára sincs támpontom, ha nincs helye az értékelésbe akkor pontozás során átugorhatód. Klasz, hogy ilyen körültekintő írás született 30 percről.

2024-07-10 00:42:12
A beszámoló modatokkal leírt, nem csak szófoszlányok, tartalmilag részletes, ajnározás és rizsa mentes.

2024-06-26 07:13:53
Reszletes, olvasmanyos, ongormativ beszamolo. Kiveve a kulso leirasat. Mert bar a karakterszam ott is megvan, a szuperlatinuszokon es a sok mosolygason kivul keves dolgot lehet abbol a reszbol megtudni.

2024-06-24 20:52:09
Bár emlékeztet valakire a stílusod és a beszi kb. rólad szól és nem a hirdetőkről; itt-ott azért kapunk róluk is infókat. Bíztatásként adtam a szavazatom.
Mutasd mindet

FunkciókÉdesHármas69 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-08-09) : Eszter a férfiasságomat nyalta falta és nagyon finoman használta a kezeit. Most Jázmin hangja erősödött meg, csípő mozgása beindult, közben kezeimmel formás melleit simítottam, markoltam. Lent újra nagyon megkeményített Eszter és kérdés nélkül gumit húzott rám és bele ült.

(2024-03-25) : Mind két Lány nagyon jól csókol. Míg Esztivel csókolóztam Jázmin szólt hogy köszön lent és ajkaival kezdte izgatni a férfiasságom. Újabb páratlan élmény. Hanyatt feküdtem Majd Eszter vett "kezelésbe"szájacskájával, Jázmin csókolt, majd fordítva a számra ült.

(2024-03-24) : Mivel nyelvvel jól hozzáfértem Eszter csiklójához, bíztam benne, hogy célt tudok érni. Közben Jázmin újra harcképes állapotba hozott, és felgumizva reverse cowboy rám is pattant, majd éreztem, hogy finom vágtába kezd.

nagyon jó: 4db
(2024-08-25) : Utolsó váltás és az új védőruha felhelyezése után Jázmin nyeregbe pattant. Először lassú majd ütemes vágtában lovagolt rajtam és eközben Eszter őt és engem simogatott felváltva. Jött a végkifejletet és az ágy mellett állva egy kevés páros francia után a négy cicire élveztem.

(2024-05-12) : Pozíció váltás közben elcsattant egy hármas csók, amit én személyszerint nagyon élveztem. Jázmin egy falatnyi piros öltözéket vett magára, de az erogén zónákat szabadon hagyta. Jázmin hanyatt feküdt, eközben Eszter kényeztette.

(2024-04-26) : Jázmin és Eszter az együttlét alatt, az én kényeztetésem, velem való fogadkozással azonos módon egymással is törődtek, a maga természetes módján.

: 4db
(2024-04-28) : Eszter kérte, hogy váltsunk pozíciót, mert már ő is köszönne a kis János vitéznek. A hátamra feküdtem Jázmin rámült, rám szorítva a gyönyörű popsiját. Miközben így fulladozva kalandoztam a nyelvemmel Jázminban, a másik oldalon Eszterrel kényeztettek.

(2024-04-24) : Eszter bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott,. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, egy pillanatra se maradt stimulálás nélkül. Eszter szájában a farkam vidáman fürdött.

(2024-04-15) : Egy –egy alkalommal szájából a nyál jónéhány cetire is lógott. Nagy élvezettel tette. Amikor mélyebb franciát kértem Eszter egyből “kapott” rajta. A falloszt hosszába kezelte nyelvével, ajakaival, szívta, azát táncoltatta a nyelvét