Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Éden Rebeca

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-04 21:24:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Rebeca +36702340283 122766 erotikus masszázs

Szülcsinapcsi a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Éden Rebeca hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Rebeca kb egy hónapja van fennt az Eden weblapján és már az első héten próbáltam Hozzá "bejutni" de sajnos akkor a telefonos egyeztetés nem járt sikerrel. Később amikor nekem végre megint jó lett volna aznap pont nem volt elérhető, szóval kétszer már "lepattantam" - pech. Erre olvasom nemrég egy kolléga beszámolóját itt az oldalon, hogy a számomra favorit Biancával és Rebecával volt egy négykezesen - hát elfogott az irigység rendesen :) A héten persze Bianca nincs de végre Rebeca volt akkor, amikor én is szabaddá tudtam tenni magam úgyhogy most már előző este foglaltam időpontot az oldal rendszerén keresztül. Pikk-pakk ment, és a visszaigazoló e-mail is megjött 5 percen belül! Na gondoltam végre :)
Megközelítés
Nagyon sokszor megénekelt új építésú, egyértelműen számozott ház amit az atomtengeralattjárót kivéve kb bármivel meg lehet könnyen közelíteni...
Helyszín
A hely számomra már a stabil minőség megfelelője: Előre lehet tudni hogy jó illat és tisztaság fog fogadni és egy biztosan kedves, figyelmes hölgy próbál majd a kedvünkben járni. (ez eddig nekem 4-ből 4-szer így volt, mert senkire sem lehetett panaszom akinél eddig voltam) Ez nem reklám duma hanem elismerés a részemről. Az ilyen fajta profizmus értékelendő és dicséretes! Frissen mosott törülköző, a tusolóban mindig feltöltött tusfürdős tárolók, száraz kilépő stb.. Tényleg nem lehet belekötni még akarattal sem a helybe. A hölgyek mindig mosolygósan, frissen fogadtak eddig mintha csak én lennék aznap az első vendég és pont rám vártak volna egész nap – na ez is profizmus, mert nyilván ez csak Neked „ünnep”, aki fogad annak egy munkanap aktuális etapja, még sincs nyoma elcsigázottságnak.

Fura hogy az ember mi mindent tud egy helyhez kötni: ahogyan a liftből a folyosóra léptem a sokadik emeleten máris megéreztem azt az illatot ami fogalmam sincs micsoda, vagy hogyan csinálják de egyből kapcsolt a fejemben arra a hangulatra amit csak ott lehet érezni. Persze egészen egyszerűen valaki valószínűleg nem sokkal előttem lépett ki/be az ajtón és ezért volt ilyen élénk az illat, de akkor is.. Olyan ez mint a „mekis szag” az utcán – egyből tudod, hogy honnan jön és beindítja a nyálelválasztásod :)
A tetthely most a masszázságyas szoba volt ahol egyszer már voltam Fannival (aki sajnos most lépett ki) Alapvetően jobban szeretem a tatamis szobákat de mint kiderült ügyes masszőr itt is megold mindent is :)
Éden Rebeca külseje
Bár már órák teltek el még mindig a hatása alatt vagyok Rebeka áldott tevékenységének és szépségének.
Vidám, értelmes hölgy aki -szerintem- tökéletes testű, igazi bomba nő!
Az arc kitakarás ezúttal is csak az inkognitó megőrzése miatt van, első blikkre nekem a „latinos szépség” jelző ugrott be, vagy mondjuk mint egy kubai táncosnő.. Mindenképpen nagyon (!) dögös, szép nő, megkockáztatom, hogy a szalonban jelenleg Ő és Bianca a két legdögösebb masszőr. (természetesen ez szubjektív vélemény) Ahogy bevezetett a szobába és végigfutottam a szememmel egyből rákérdeztem, hogy az eredeti egy órát lehetne-e másfélre bővíteni, de sajnos már bejelentkeztek utánam úgyhogy ezt most buktam, de legközelebb lehet eleve másfél órára foglalok.

Gyönyörű derék-fenék vonal, feszes bőr és olyan szilikonos cicik amilyeneket csak a plakátokon láthat egyébként az ember mert mesterművek (persze ez izlés kérdése,de nekem tetszettek, picit „pornós” de épp csak annyira „eltúlzottak” /nem azok/ amitől még dögösebb lesz az egyébként is szép test) Az ilyen nő az, akit a magam fajta átlag ember általában csak monitoron keresztül lát ruha nélkül, de akkor is csak legyint, hogy „ááá, ilyen a valóságban nincs is”. Hát van… igaz sajnos, nem viheted haza „örökbe” de egy kicsit megkapod, hogy „játszon Veled”, amiről úgy érzed Te vagy a király csávó és az élet mégis szép :)

Már a zuhany után teljesen meztelenül fogadott a szobában, tehát még egy alig takaró tanga SE volt rajta csak a legszebbik mosolya. Nagyon jól is állt Neki – aztán ettől nekem is :)
/Korábban kétszer is beletrafáltam azokba a napokba amikor még láttam is a cérnát kilógni kolléganőknél a bugyiból, ami engem sajnos eléggé lehervaszt (erről persze nem tehetnek, természetes dolog, csak én vagyok rá kicsit túlérzékeny)/
1. Éden Rebeca +36702340283 beszámoló Budapest 122766 erotikus masszázs
3. Éden Rebeca +36702340283 beszámoló Budapest 122766 erotikus masszázs4. Éden Rebeca +36702340283 beszámoló 2024-10-06 02:19:39 erotikus masszázs 1227665. Éden Rebeca +36702340283 beszámoló 2024-10-06 02:19:39 erotikus masszázs 1227666. Éden Rebeca +36702340283 beszámoló 2024-10-06 02:19:39 erotikus masszázs 122766
Erotikus masszázs
Rebeca gyakorlott masszőr aki úgy rátapintott a fájós részeimre, hogy felnyögtem tőle. Persze folyamatosan figyel és kommunikál hogy mennyire kéred erősen/finoman így amennyire meg tudom ítélni nagyon szakszerű és valóban nem csak simogatás a masszázs. Akinek ez a része is fontos a programnak az szerintem nem fog csalódni. Közben érdekes dolgokról beszélgettünk, tehát gyorsan repült az idő.
Levezetés
A csúszka hátulról történt (ez volt az átvezetés a masszázs és a „fordulj meg” között), tehát még a hasamon feküdtem , amit egy picit sajnáltam, de a tükörben így is nagyon látványos volt a műsor – sőt, egyszer mondta is, hogy szerinte másik tükörből jobban látni – ezért nagy plusz pont!

Többször fél lábbal feltérdelt a masszázságy szélére és fölém hajolt, ami a tükörből nagyon jól látszott és igen izgató is volt. Megtapizhattam a cicit (van cici tapi Juhú!) és a popsit, hátát, derekát.. szóval nem csak mindent a szemnek!

Kézimunka közben finoman ringatta csípőjét-fenekét, miközben kicsit be is pucsított a tükör felé és az épp kezelésben tartott szerszámom fölül nézve pajzánul mosolygott. Eközben simogattam derekát és fenekét és a tükörben még kicsit belátás is volt a rejtett helyekre… na itt durrantam el de nagyon! :) (még most is vigyorgok tőle) :)

Gondoskodóan letörölgetett és amíg elmentem zuhanyozni rendbe szedte a tetthelyet. Mikor visszaértem még mindig meztelen volt, ami nagyon jól esett (újabb plusz pont) mert nem győztem az elmémbe vésni a képet Róla. Tulajdonképpen azzal is sokáig ellennék ha csak bámulhatnám ;)
Elszámolás
Szokásos módon korrekt, az oldalon feltűntetett árak alapján. Én mindig szeretem az elején rendezni, most is átadtam a papírfecnit és erről több szó nem is esett.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sajnos a képeken látható gyönyörű hajzuhatagot nem csodálhattam meg élőben mert a fejére volt csavarva, de persze ez is érthető praktikai okokból.

Ahogy Lana is, Rebeca is szívesen venné/veszi ha a talpát masszírozzák, tehát a kölcsönösség ebben a formában adott lehet! Uraim, itt a lehetőség a kapott „kedvességek” viszonzására :)

Nekem eddig ez volt a legjobb masszázs élményem, és bátran ajánlom is Rebecát! Kérem legyünk Vele (is) kedvesek és udvariasak és akkor remélhetőleg sokáig élvezhetjük a társaságát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Rebeca erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-08 16:19:46
Olvasmányos megírása egy újabb édenes kalandnak és egy újabb Éden lánynak, sok hasznos információval (amik közül a talpasért külön köszönet).

2024-10-08 08:53:39
Érdekes episztola ✍️ benyomások, érzések, élmények😃, olvasmányos📚 egybe gyurása. Rebeca 👙 alakja pompásan van bemutatva. A program 💃 bemutatása izgi. Köszi🙏
Mutasd mindet