Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Éden Lana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-09 14:01:25



thirstytraveller szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Lana +36702304691 122802 erotikus masszázs

thirstytraveller a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Éden Lana hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Online bejelentkezés, minden jól ment, gyorsan kaptam visszaigazoló e-mailt is. Az oldalon minden infot megkaptam, így tudtam rendesen készülni. Érkezni pontosan érdemes, az adott hölgy számát tárcsázva lehet bejutni az épület bejárati ajtaján. Onnan már a lifttel lehet a csodák kapujába eljutni...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás ezúttal ingyenes volt (hétvége miatt). Érdemes pár percet rászánni, mert eléggé zsúfolt a környék, és az autótól is el kell jutni az épületig. Szóval, ha autóval van az ember akkor azért érdemes előbb érkezni.
BKV-val több opció is kínálkozik. Göncz Árpád Városközpont metrótól kb. 10 percnyi kényelmes séta. Aki ezt nem akarja, annak az 1-es villamos Honvédkórház a megfelelő megálló, ez már az ajtóban teszi le az embert. A címet egyébként a visszaigazoló e-mailben kapja az ember, gyakorlatilag a GPS / Google maps odanavigál, érkezéskor meg az emelet, ajtó is elmondásra kerül. Rutinos visszajáró lévén már fejből megy mondjuk a kapukód, emelet, ajtószám kombó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakás, modern, minimalista berendezés. A tetthely ez esetben a pados szoba volt, melyet már előre vártam. Egyik előttem szóló kolléga írta meg az élményeit ebben a szobában és bár a tatami vonzott, kíváncsi voltam milyen élményeket tartogat számomra a pad.
Szóval belépéskor gyorsan bal kézre le lehet tenni a cipőt, kis előszoba szekrény, egy kis cipős pad, amire le is lehet ülni. Ahogy az ember belép, kellemes félhomály, sötét tapéta, sejtelmes csend, orrba kúszó finom, mással nem összetéveszthető illatok, melyek azonnal hangulatba hozzák az embert. Szemben kereszt irányban folyosó, ennek két oldalán helyezkednek el a fürdők és a kezelő helyiségek.
Ha jól emlékszem a pados szoba az előtérből a folyosóra lépve bal kéz felé eső szélső szoba (de ezt most ne vegye senki készpénznek, érthető okokból nem a szobák elhelyezkedésére fókuszáltam), szemben a nagyobb kádas fürdővel (ahol a szárító gépek is helyet kaptak). Belépve a szokásos látvány fogadott, szemben az ablak, alatta egy kis komód néhány alapvető felszereléssel, olaj, hangszóró, óra, papírtörlő. Középen természetesen a pad, ahol a csodák is történtek. Az egyik ajtóhoz közelebbi sarokban egy szék/fotel, amiben a ruhámat tettem. A falon két oldalt szemben tükrök a vizuális ingerekért feleltek. A hangulatot állítható fényerejű és színspektrumú LED biztosítja, kérésemre eljátszadoztunk egy kicsit a beállításokkal. Lana nevetve próbálta beállítani a fényeket, majd huncut mosollyal kérte a segítségem, melyet örömmel adtam :) Persze a ravasz kis távirányító engem is megviccelt, nem adta könnyen magát, de ezen jól elszórakoztunk míg a fürdőre vártam :)
Éden Lana külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Wooow, hát a külső az alkalomról alkalomra tökéletesebb. Sokat edz, így nagyon formás fitnesz teste van, szépen kidolgozott izmok, tónusos vonalak. Szóval, mint a képeken, de élőben sokkal jobb, ezt írásba adom (épp most)...
Fekete szettben fogadott, harisnyában és magassarkúban (emiatt kicsit fölém is magasodott, de ez csak adott a hűha faktorhoz), vadító látvány, már csak ezért megérte elmenni hozzá ismét. Hosszú barna haja, barna szeme, elsőre visszafogott mosolya, de nagyon kedves szeretnivaló hangja van. Arca (szubjektív vélemény), nekem tetszik, arányos szép vonások, talán leginkább a szexi szomszéd lányra hajaz akibe simán bele tud bolondulni az ember fia.
1. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122802 erotikus masszázs
3. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122802 erotikus masszázs4. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-10-10 10:16:41 erotikus masszázs 1228025. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-10-10 10:16:41 erotikus masszázs 1228026. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-10-10 10:16:41 erotikus masszázs 122802
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Kötelező zuhany, ezzel gyorsan végeztem, eleve mindig tisztán érkezem, de a helyszínen is gyorsan lemosom magam, majd vissza a szobába. A hely már elő volt készítve, így felugrottam a padra és kényelmesen elhelyezkedtem a masszázshoz. Lana megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, először a melltartó került le, majd a harisnya. Lassan izgató mozdulattal vált meg tőlük. Oldalt állva kezdte a ténykedést, kellemes nem túl erős inkább a simogatós masszázst részesíti előnyben. Nem szeret fájdalmat okozni, a "szeretet" nyelve alapvetően a gondoskodó finom érintés. És pont ez az ami miatt megyek hozzá rendszeresen. Szóval hagytam tegye a dolgát, ismerős, jól eső mozdulatok, kellemes érintések, átmozgat, átgyúr, felfrissít. Először a lábaim, vádli majd comb, egyik majd másik láb. Karok, alkar, felkar, szintén mindkét oldalon. Elérkezett az ideje, hogy megszabaduljon a bugyitól. Lassú mozdulattal távolította el a testét takaró utolsó szövetet, miközben tartotta a szemkontaktust is. Egyre kényelmetlenebb volt hason feküdni, de az utolsó részét a masszázsnak már csak kibírtam valahogy. Ezek után akrobatikus mozdulattal kerekedett felül rajtam a padon. Lovagló ülésbe helyezkedett előbb a combomon, majd a derekamat masszírozta, a fenekemet se hagyva ki a játékból. Majd a hátam következett, miközben ő is feljebb csúszott a testemen. Jelezte, hogy figyeljek, hát mozizás üzemmódba kapcsoltam és a tükörből néztem tágra nyílt szemekkel ahogy beolajozza magát. Nem mintha nem láttam volna már, de a látvány, a mosolya, mind-mind odaszögezte a tekintetem. Előre hajolt, mellei a hátamhoz értek, majd csúszkálni kezdett rajtam. Nagyon finom, lágy mozdulatok voltak ezek is. Imádtam minden percét, azt szerettem volna, ha soha nem ér véget a pillanat. Ahogy egyre közelebb került a feje a fejemhez, lágy sóhajait hallottam. Fokozta az erotikát, a közelsége, a finom illata, a hangja, ahogy a teste szorosan az enyémhez simul. Egy örökkévalóságnak tűnt a ténykedése, mégis egyben olyan röpke pillanatnak. Majd szépen lejjebb csúszott, a lábaim közé ült, és kérte, hogy forduljak meg.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Meredező farkam örült a szabadságnak, ahogy Lana is mosolyogva jegyezte meg, hogy látszik mire is vártam ennyire. Hát nemigen lett volna értelme titkolni... Így belekezdtünk a levezetés részbe, finoman a lábai közé fogta a rudat, gyakorlott mozdulatokkal kezdte húzogatni, izgatni a falloszt. Olajtól nedves kis talpa finoman csúszott a dákón, majd egyik lábával a hasamhoz nyomta a szerszámot, majd másikkal a zacsit kezdte finoman masszírozni a lábujjaival. Ezt még nem kaptam tőle, de nagyon gyakorlott, finom mozdulatok voltak, így azt hiszem egy új fétisem van születőben, hála neki... Többet fogok a talpaival foglalkozni... Többször talpat váltott, hol egyik, hol másik lábbal izgatta a kemény hengert és a zsákot, majd ismét a két talpa közé fogta, fel-le mozdulatokkal ismét a határig kergetett majd engedte, hogy kissé lenyugodjak. Ez a kis játéka is annyira ügyes volt, hogy már-már tanítani kellene. Végül a talpai eleresztettek, és közelebb helyezkedett a kézi levezetéshez. Így kölcsönösség gyanánt a talpait masszíroztam miközben ő gyakorlottan fogta marokra a farkam, majd élvezetesen lassú mozdulattal elővarázsolta a makkot melyen az ujjaival játszadozott. Persze nem maradtak ki a "klasszikus" teljes marokkal csavaró mozdulatok sem, miközben a puttony is kapott a masszázsból immár a kezével. Nem voltam nagyon messze, így megkértem, hogy mellettem állva fejezze be a mutatványt, hogy a keretek közt még egy kicsit megérinthessem a finoman meredező cickóit, és combját, popsiját. Pillanatok alatt fejezte be a dolgot, az "előjátéknak" hála, kirobbanó sikerrel egészen a mellkasomig lövelltek az utódok. Szépen letisztogatott, kicsit még beszélgettünk miközben rendbe rakta a szobát, majd elmentem zuhanyozni, végül érzékeny búcsú és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt a weboldalon található árak szerint, extrák nincsenek nála, így csak a jelzett csokrot vittem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már elég régen volt, de az élménytől még mindig tettre kész leszek ha csak rágondolok. Ennek fényében szerintem nem is kérdés, hogy ajánlom-e? Természetesen! Főleg azoknak akik a finom, lágy érintéseket kedvelik, akik tudnak tisztelettel és kedvességgel bánni egy nővel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Lana erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-13 09:44:29
Lábfétis izgalmas perceit jól átadtad. A befejezést formációját nem tudtam összerakni. Ha te feküdtél és megkérted hogy melletted állva fejezze be kézzel, akkor azt hogyan tudta kivitelezni? Te vízszintesen ő függőlegesen sehogy nem áll össze a kép.

2024-10-12 09:44:35
Legközelebb ne várj ennyit a beküldéssel.

2024-10-11 17:46:22
Nagyon részletes, jó beszámoló! Mivel én is többször jártam már a megénekelt helyen, és Lanához is volt már szerencsém végig bólogattam olvasás közben :) Örülök, hogy megkapta Tőled a talpainak masszírozását is, jelezte, hogy nagyon szereti. Az utolsó mondatoddal pedig maximálisan egyetértek: úgy általában legyünk tiszletettudóak, kedvesek és akkor viszonzásul is csupa jót remélhetjük! :)
Mutasd mindet

FunkciókÉden Lana legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-09-01) : Néha a makkor teljes tenyérrel dörzsölte, miközben a merev rudat egyenesen tartotta, máskor az ujjai hegyével finoman táncolt az érzékeny területen. Ilyenkor a tövénél fogta a farkam, néha néha pedig a puttonnyal is eljátszott.

felejthetetlen: 2db
(2024-08-12) : Fordulás után mellettem oldalt foglalt helyet, gyönyörködtem a csodás testében miközben ő a kezével lágyan kényeztette a kemény hímvesszőt. Változatosan, finoman nyúlt hozzám, rögtön készenlétbe kerültem. Ügyesen váltogatta a tempót és a technikája is nagyon ott volt.

(2024-06-27) : I wanted an extended ESZO/lingam, that she should start slowly and lightly, and that I may not cum right away, or at all. She listened and started by rubbing oil all around my groin area an slowly, lightly caressing everything. We then oiled each other's bodies and we engaged in various simulations,

nagyon jó: 1db
(2024-08-27) : Éreztem, és a tükörben láthattam is, hogy teljes felsőtestét a hátamhoz nyomta, és a feje az én fejemhez egészen közel került – ami így egyben nagyon intim, erotikus hatással bírt. Volt korábban (mással) részem szemből, de oldalról végzett csúszkában, volt szemből – előröl (persze az volt az egyik kedvencem) de ez a hátamon csúszka is finom volt.

: 3db
(2024-09-20) : Ő a már nagyon meredező férfiasságomat elkezdte simogatni a talpaival. Nem maradtak ki a zacskók sem. Majd a két lábfeje közé fogta a velem egykorút és úgy kezdte húzogatni rajta a bőrt. Érződött, hogy csinált már ilyet és nem is egyszer. Gyakorlottan munkálkodott a farkamon.

(2024-09-15) : A rúdon megmutatta mit tud kellemes pont megfelelő szorítással mozgatta fel le a kezét, elővarázsolta a keményre duzzadt makkot, majd eljátszott a finom ujjaival kényeztetve cirógatva, változatosan izgatva.

(2024-07-09) : A levezetés csak és kizárólag kézzel történik a szalonban, de ezzel nincs is baj, mert Lana nagyon ügyesen bánik a kezeivel is. Lágyan nyúl a péniszhez és úgy is kényezteti