Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Lana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-15 20:37:39



JohnWick69 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Lana +36702304691 122595 erotikus masszázs

JohnWick69 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Éden Lana hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Online adtam le a jelentkezést, probléma mentesen. A lehetőségek egyértelműek, minden tájékoztatást megkaptam a visszaigazoló e-mailben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Göncz Árpád városközpont metró, 10 perc séta, vagy egy megálló a Honvédkórházig, ez már az ajtóban tesz le, konkrétan az út melletti új épület. Parkolás is könnyű, mindig akad egy két szabad hely, viszont fizetős, érdemes autó esetén plusz időt szánni a parkolás elvégzésére.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építés, ennek megfelelően modern épület és lakás. A fürdő zuhanytálcás, többféle illat az adagolókban. Törölköző puha, illatos, frissen mosott.
A szoba, minimális berendezés, szoba közepén masszázspad azon történik a felfrissülés. Két oldalt tükrök, led hangulatfény, az egész jól ki van találva. Klímás szoba. Székre tehetem a dolgaim, másra nincs szükség. Csokrot a szemben lévő szekrényen hagyom.
Éden Lana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lana egyszerűen gyönyörű nő... Hosszú barna haja, csillogó barna szeme, kedves mosolya, vékonyan ívelt szájával teljesen megbabonáz. Testalkata a képeknek megfelelő, sportos, izmos teste van, feszes erős combok, szépen ívelt kerek popsi. Tudtam, hogy hozzá jó helyre érkezem, olvasva az eddigi beszámolókat.
Később a szeánsz közben lekerült a melltartó, finoman ívelt mellek, testhez illő, szép, tenyérbe kívánkozó, szemet gyönyörködtető formával. Bimbói normál méretűek, finoman érintve jól reagálnak a kényeztetésre.
1. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122595 erotikus masszázs
3. Éden Lana +36702304691 beszámoló Budapest 122595 erotikus masszázs4. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-16 10:00:12 erotikus masszázs 1225955. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-16 10:00:12 erotikus masszázs 1225956. Éden Lana +36702304691 beszámoló 2024-09-16 10:00:12 erotikus masszázs 122595
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Masszázspadon elhelyezkedve mellettem oldalt kezdve a munkát szépen elkezdett a vadlimtól felfelé átmozgatni. Kellemes, nem túl erős masszázs, elmondása szerint inkább a finom érintést szereti, nem szeret fájdalmat okozni. Kezei erősek így biztos vagyok benne, ha akarom erősebben is meg tud gyúrni, de inkább átadtam magam az általa preferált technikának, és hagytam hadd csinálja úgy ahogy neki is kényelmes. Úgy gondoltam így ő is rá tud majd hangolódni a dolgokra és nem is tévedtem. Kellemesen gyúrta végig előbb az egyik majd másik oldalam, miközben beszélgettünk, oldottuk a hangulatot, az általános témáktól az egészen specifikusig eljutottunk. Remek, sőt kiváló beszélgető partner is egyben. Miután a bemelegítéssel megvoltunk, akrobatikus ügyességgel lendült fel a padra és a hátamra a következő részhez.
Melltartó már nem volt rajta, tükörből eddig is csodáltam a testét, és persze oldalról már itt ott megérintettem a selymes bőrét és kicsit a cickókat is, de ami most jött az észvesztő volt... Beolajozta magát melyet a tükörben néztem, élvezettel behunyt szemmel kente végig magán az olajat, nem kihagyva a ciciket sem amik most már kellően meredeztek a felgyülemlett erotikus energiától. Más helyen, más jellegű szolgáltatóval nem kérdés mi lett volna a végeredmény, de itt szabályok vannak és illik betartani őket. Így maradt a mindent a szemnek és nagyon keveset a kéznek, hiszen hason fekve is tudtam simogatni azokat a gyönyörű, feszes, érintésre szikrázó combokat. Testével a testemre hajolt, lágyan finoman. Tarkómon éreztem a forró leheletét, ami plusz erotikus töltetet adott a következő nem is tudom hány percnek. Olajos testét az enyémen mozgatta, előre-hátra csúszott rajtam, mellei a hátamon beszorulva a két test közé. Fantasztikus érzés volt. El tudtam volna viselni még órákig, sőt örökké. Ahogy mozgott és átadta magát a másik kényeztetésének, teljes beleéléssel, az mindent is megért.
Ezzel eltöltöttünk egy kis időt, majd lassan érzékien felemelkedett, leszállt, kérte, hogy forduljak meg. Felső testem és a lábaim ismét kaptak egy finom masszázst, élveztem az érintését, majd lassan elérkezett az idő a program erotikusabb részéhez.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A kényeztetés részhez ismét a padra helyezkedett, beülve a lábaim közé, közel a célterülethez, kinyújtott lábait a mellkasomon nyugtatva, én pedig kényeztettem, simogattam a talpait, aminek nagyon örült. Finoman cirógattam a talpát, a lábujjait, a szépen ívelt lábfejét, míg éreztem, hogy a meredező férfiasságom megkapja azt a kényeztetést amire már a program eleje óta vártam. Lágyan a markába fogta a rudat, másik kezével finoman a zacskót kényeztette, simogatta, ujjaival lágyan incselkedett vele. A rúdon megmutatta mit tud kellemes pont megfelelő szorítással mozgatta fel le a kezét, elővarázsolta a keményre duzzadt makkot, majd eljátszott a finom ujjaival kényeztetve cirógatva, változatosan izgatva. Majd ismét marokra fogta, másik kezével a tövére szorított és változatos ütemben, csavarva, jobbra balra mozgatva finom de határozott mozdulatokkal kényeztetni kezdett. Ezt nem lehetett sokáig bírni (bár amúgy sem volt már sok idő hátra), gyorsan remegve lőttem el a patront, melyet próbált azért irányítani több kevesebb sikerrel - olyan gyorsan elért a vég, hogy én se voltam felkészülve ilyen kirobbanó sikerre, ezt meg is jegyezte mosolyogva...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt elszámolás a weboldalon megadottak szerint. Nem kértem extrát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A fentieket figyelembe véve, ennél elégedettebb nem is lehetnék. Lana kiváló szolgáltató, sokan tanulhatnának tőle mind vendéglátásban, mind technikában. Abszolút ajánlom magamnak, és minden normális férfitársamnak akik tisztelettel és gyengédséggel tudnak bánni egy ilyen fantasztikus nővel!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Lana erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-18 16:04:07
Átfogó ajánlás Lanáról‼️ Kellően részletes és izgalmas történet.✍️ Kösz az élmény megosztást 🙏
Mutasd mindet

FunkciókÉden Lana legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-09-01) : Néha a makkor teljes tenyérrel dörzsölte, miközben a merev rudat egyenesen tartotta, máskor az ujjai hegyével finoman táncolt az érzékeny területen. Ilyenkor a tövénél fogta a farkam, néha néha pedig a puttonnyal is eljátszott.

felejthetetlen: 2db
(2024-08-12) : Fordulás után mellettem oldalt foglalt helyet, gyönyörködtem a csodás testében miközben ő a kezével lágyan kényeztette a kemény hímvesszőt. Változatosan, finoman nyúlt hozzám, rögtön készenlétbe kerültem. Ügyesen váltogatta a tempót és a technikája is nagyon ott volt.

(2024-06-27) : I wanted an extended ESZO/lingam, that she should start slowly and lightly, and that I may not cum right away, or at all. She listened and started by rubbing oil all around my groin area an slowly, lightly caressing everything. We then oiled each other's bodies and we engaged in various simulations,

: 2db
(2024-08-27) : Éreztem, és a tükörben láthattam is, hogy teljes felsőtestét a hátamhoz nyomta, és a feje az én fejemhez egészen közel került – ami így egyben nagyon intim, erotikus hatással bírt. Volt korábban (mással) részem szemből, de oldalról végzett csúszkában, volt szemből – előröl (persze az volt az egyik kedvencem) de ez a hátamon csúszka is finom volt.

(2024-07-09) : A levezetés csak és kizárólag kézzel történik a szalonban, de ezzel nincs is baj, mert Lana nagyon ügyesen bánik a kezeivel is. Lágyan nyúl a péniszhez és úgy is kényezteti